Hilarisch en betekenisvol.
Ten behoeve van organisatiedoelen.

Doe het net even totaal anders.

De Verandershow

Interactief improvisatieprogramma op maat. Vergroot in 1 klap de veranderconditie en de betrokkenheid. Betekenisvolle én hilarische entertainment.

Meer over De Verandershow

De Communicatieshow

Een interactieve improvisatie show op maat vol misverstanden, vooroordelen, aannames, interpretaties, ruis en feedbackgestuntel. Maar bovenal vol humor!

Meer over Communicatieshow

De bedrijfslachspiegel

Vergroot de thema’s en doelen van de dag uit tot in absurde vormen. Gegarandeerd dat de boodschap blijft hangen na deze hilarisch improvisatieshow.

Meer over Bedrijfslachspiegel

Fakespeech voor verandering

Een zogenaamde expert zet uw publiek op het verkeerde been. Ongemerkt doorloopt men alle stadia van een veranderproces. Dan onthult hij zichzelf en treedt in dialoog.

Over Fakespeech verandering

De impact van bedrijfscabaret.

Stel je voor; je organiseert een bijeenkomst, iedereen is daverend enthousiast, de boodschap is blijven hangen, doelen zijn behaald. Ook zijn er waardevolle ontmoetingen ontstaan en er is heel hard gelachen. Deelnemers kijken met dankbaarheid en verwondering terug op de geslaagde bijeenkomst. Deze beleving zullen zij nooit meer vergeten.

Wat onze klanten zeggen.

“Clemen heeft mij geïnspireerd met zijn verhaal. De manier waarop hij het aanpakte, mijn complimenten! De combinatie met theatersport vond ik briljant!”Annemiek Albada-Blom, Kamer van Koophandel

Vraag direct meer informatie aan


Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan voor een leuk gesprek over de mogelijkheden, of neem contact op.
Gewoon doen! Een positieve verandering is zo in gang gezet.


* verplicht