Bedrijfscabaret. Humor voor de verandering.

Workshop voor grote groepen van 30 tot 500 personen.


0%

VERANDEREN

0%

ZINVOL

0%

HUMOR

0%

MAATWERKBedrijfscabaret is teambuilding voor grote groepen. Vanuit je veilige stoel ga je met je team het avontuur tegemoet. Langzaam word je meegenomen in het verhaal. Jullie verhaal. Met een hoge dosis humor en interactiviteit tussen het team en de trainers is de verandering al ingezet voor je het doorhebt.De Verandershow

Interactief improvisatie-programma op maat. Vergroot in 1 klap de veranderconditie en de betrokkenheid. Betekenisvolle én hilarische entertainment.

De Verandershow

De Communicatieshow

Interactieve improvisatieshow op maat vol misverstanden, aannames, vooroordelen, interpretaties, feedbackgestuntel en ruis. Maar bovenal vol humor!

De Communicatieshow

De Bedrijfslachspiegel

Vergroot de thema’s en doelen van de dag uit tot in absurde vormen. Gegarandeerd dat de boodschap blijft hangen na deze hilarisch improvisatieshow.

De Bedrijfslachspiegel

Fakespeech voor verandering

Een zogenaamde expert zet je op het verkeerde been. Ongemerkt doorloop je alle stadia van een veranderproces. Dan onthult hij zichzelf en treedt in dialoog.

De Fakespeech


Ervaar het effect van onze veranderexpertise in het veranderproces en ons talent humor in te zetten als meest effectieve middel. Ga ook lachend de verandering tegemoet.


Ontdek ook het effect van Teamspeling. Vraag informatie aan of bel  (030) 298 21 98


De impact van bedrijfscabaret.

Stel je voor; je organiseert een bijeenkomst, iedereen is daverend enthousiast, de boodschap is blijven hangen, doelen zijn behaald. Ook zijn er waardevolle ontmoetingen ontstaan en er is heel hard gelachen. Deelnemers kijken met dankbaarheid en verwondering terug op de geslaagde bijeenkomst. Deze beleving zullen zij nooit meer vergeten.

Rabobank, IKEA international, Bavaria, Buurtzorg Nederland, AKZO NOBEL, de NS en anderen hebben onze formule al beleefd.

Ontdek ook het effect van Teamspeling! Vraag informatie aan of bel  (030) 298 21 98

Wat onze klanten zeggen.

“Clemen heeft mij geïnspireerd met zijn verhaal. De manier waarop hij het aanpakte, mijn complimenten! De combinatie met theatersport vond ik briljant!”Annemiek Albada-Blom, Kamer van Koophandel

Vraag direct meer informatie aan


Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan voor een leuk gesprek over de mogelijkheden, of neem contact op via onderstaand formulier of bel: (030) 298 21 98. Gewoon doen! Een positieve verandering is zo in gang gezet.* verplicht