Communicatietrainingen voor teams

Waarom een communicatietraining in teamverband

Communiceren doen we nooit alleen! We zijn groepsdieren. Ons gedrag is sterk gebonden aan en afhankelijk van de omgeving waarin we ons bevinden. Zoals onze werkomgeving. 


Een communicatietraining werkt veel effectiever als deze wordt gevolgd in teamverband. Ervaar en leer met je collega’s hoe je samen effectiever communiceert.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Effectief samenwerken

Over deze communicatietraining

Soms komen teamresultaten niet maximaal van de grond. Waar dat aan ligt en hoe je dit om kan buigen leer je in deze leuke interactieve training. Leer met je team schakelen tussen de verschillende communicatieniveaus.

Anders vergaderen

Over deze communicatietraining

Heeft jouw team enkele ineffectieve energievretende vergadergewoonten? In deze leuke training maken we (de soms onbewuste) gewoonten zichtbaar en bespreekbaar. Wat werkt en wat werkt minder? En hoe kan dit team anders vergaderen waardoor het leuker en zinvoller wordt?

Feedback geven

Over deze communicatietraining

Dit is de allerleukste feedbacktraining. Met prikkelende, verrassende en soms hilarische werkvormen wordt gerelativeerd en geleerd met het hele team. Goed voor de teamcohesie en cruciaal voor het vergroten van teamresultaten.

Aansluitend bij missie en doelstellingen van de organisatie

Bij Teamspeling doen we dit op een verrassende en humorvolle manier. Er wordt veel gelachen, teamleden leren elkaar snel anders en beter kennen. Ook is er aandacht voor teamdynamiek en teampatronen.
Er ontstaat een sfeer van openheid en vertrouwen, een perfecte bodem om communicatief met elkaar de verdieping in te gaan.

Verrassend en leuk

Wij brengen de aan te leren communicatieve vaardigheden in verbinding met de doelen en de belangen van de organisatie.
Omdat geen enkele vraag is hetzelfde is, leveren wijn maatwerk. Kom samen met ons tot een leuk, effectief en passend programma.

““We hebben ons laten verrassen door Teamspeling. Af en toe vaste patronen losgelaten en vooral erg veel gelachen en plezier gehad. Een erg geslaagde workshop!””Dick Aarts
. Manager, Vroegbehandeling en ACHN