Evenement – veranderen en lachen voor grote groepen.

Het toevoegen van een unieke positieve beleving werkt effectief bij het overbrengen van een boodschap. Dat geldt zeker voor evenementen met grote groepen. Zet dus de doelen van jouw evenement kracht bij met onze originele programma’s voor evenementen.

Vanuit de expertise op gebied van samenwerking en verandering zetten we verhalenvertellers, acteurs, filosofen, theatermakers, kunstenaars en muzikanten in. Deze mix brengt een schat aan mogelijkheden, die we in kunnen zetten om jouw evenement tot een daverend succes te maken.

Maatwerk grote groepen

Al bieden wij tal van oplossingen, we willen toch graag één van onze sessies met je delen.

Hieronder vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Maar staar je niet blind op ons standaard aanbod voor grote groepen. Een evenement voor een grote groep is altijd maatwerk. Jouw vraag staat centraal. Zo blijven wij met veel plezier nieuwe unieke programma’s ontwikkelen.

Mogelijkheden voor jouw evenement


Laat je inspireren door een selectie uit onze mogelijkheden:

 • Filosofische speeddate XL

  Speeddaten met tientallen of honderden deelnemers tegelijk. Hoe gaaf is dat! De filosofische speeddate creëert een energieke aanstekelijke context waarbij ‘het uitspreken’ en ‘het echt naar elkaar gaan luisteren’ geoefend wordt. Meer over Filosofische speeddate voor jouw evenement.

 • Verandertheater

  Inhakend op het thema van de dag worden de ervaringen, meningen en ideeën uit de zaal in de vorm van humoristische scenes en liedjes geïmproviseerd. Leuk en inhoudelijk sterk. Meer over Verandertheater voor jouw evenement.

 • Lachen voor de verandering

  Ga – ‘voor de verandering’ – flink lachen. Met tientallen of honderden collega’s tegelijk! Veranderen is nog nooit zo leuk is geweest. Ervaar het uitzinnige effect. Meer over Lachen voor de verandering voor jouw evenement.

 • Veranderverhaal

  Heerlijk, een verhalenverteller. De zaal denkt lekker relaxed achterover te kunnen gaan hangen. Maar Dr. Giacomo Manzonetti uit Milaan is anders. Hij zet de zaal aan het werk. Meer over Veranderverhaal voor jouw evenement.

 • Een positief geluid XL

  In een omgeving die voortdurend verandert is het belangrijk dat een positief geluid de boventoon blijft voeren. In deze hilarische muzikale masterclass komt jouw team voor een nieuwe uitdaging te staan. Meer over Een positief geluid XL voor jouw evenement.

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor jouw event te bespreken.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!
“Clemen heeft mij geïnspireerd met zijn verhaal. De manier waarop hij het aanpakte, mijn complimenten! De combinatie met theatersport vond ik briljant!”Annemiek Albada-Blom, Kamer van Koophandel