Onze teambuilding. Net even totaal anders.

Origineel. Niet te vergelijken met elk ander aanbod. Met de team- en organisatiedoelen in het vizier zetten we de boel op z’n kop.


Verrassen, lachen, veranderen


Image

De teamlachspiegel

Werp een blik in onze teamlachspiegel en jouw team wordt in absurde vormen uitvergroot. Hilarisch en leerzaame Teambuilding.

Over deze teambuilding
Image

Veranderfitness

Een actief en hilarisch programma waarin je team wordt getraind te presteren onder voortdurend veranderende omstandigheden.

Over deze teambuilding
Image

Teamimprovisatie


Maak je team losser, spontaner en positiever met behulp van de uitgangspunten van het improvisatietheater.

Over deze teambuilding
Image

Vechten voor verbinding

Flink slaan, beuken en tackelen. Allemaal voor de verbinding tijdens deze teambuilding. Schrik niet, niemand raakt gewond.

Over deze teambuilding

Teambuilding van Teamspeling

Wij doen teambuilding anders. Origineel. Niet te vergelijken met elk ander aanbod. Met de team- en organisatiedoelen in het vizier zetten we de boel op z’n kop. Je zal zijdens de teambuilding de eyeopeners tegemoet lachen. Maar, van jou vragen we geen geringe tegenprestatie. Ben je bereid uit jouw comfortzone te komen?

Daag de status quo uit en stap in onze veranderachtbaan. Laat je verrassen. Riemen vast en knallen maar. Zet de boel op z’n kop! Ga voor die positieve wending.


Vraag direct meer informatie aan

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan voor een leuk gesprek over de mogelijkheden op (030) 298 21 98, of neem contact op via onderstaand formulier. Gewoon doen! Een positieve verandering is zo in gang gezet.


* verplicht