Teamcoaching


Versnel een veranderproces binnen jouw team met teamcoaching van Teamspeling. Doe dit op een eenvoudige manier. Maak het simpel én leuk!

Veranderen met behulp van teamcoaching
Teamcoaching hoeft niet veel tijd te kosten. Als je het maar effectief aanpakt. Dit doen wij door plezier en leren samen te brengen. Met behulp van werkvormen die breken met de alledaagse logica zorgen we voor bewustwording en openheid binnen jouw team. Hieruit ontstaan altijd weer mooie en verhelderende dialogen.

Eenvoudig met een speelse omweg.
Teams zijn met het doel ‘ontworpen’ om waarde toe te voegen aan de organisatie en haar omgeving. Tegelijkertijd hebben de teamleden ook hun eigen doelen en drijfveren. De dynamiek der doelen vormt het vertrek en eindpunt van onze teamcoaching. Ondertussen wordt er ook veel plezier beleefd. Eenvoudig met een speelse omweg.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!
“Van veranderen als noodzakelijk kwaad naar met elkaar een proces aangaan om het goede mee te nemen naar de toekomst. Fijn dat Clemen Mensink (en zijn team) de impact snapt en daar op luchtige wijze bijna een ‘verander uitje’ van maakt!”
Nynke Beentjes, teammanager bij Abrona