Verandertheater XL


  • Aantal deelnemers: 20 tot 500 deelnemers
  • 
Duur: 30 tot 180 minuten

Wat is Verandertheater XL voor grote groepen?

Hoe kan jouw organisatie resultaten blijven behalen in een voortdurend veranderende en veeleisende omgeving? De opbrengst van deze hilarische show is jouw organisatie op hilarische wijze een spiegel krijgt voorgehouden en dat de medewerkers flink in de verandermodus worden gezet.

Twee acteurs improviseren onder begeleiding van een pianist komische sketches en liedjes. Waarover gaan die sketches en liedjes? Dat bepaalt het publiek. De acteurs gaan namelijk in gesprek met de zaal. Ze stellen vragen, zoals bijvoorbeeld:

  • Als er een lied van jouw bedrijf zou zijn, in welke genre moet het gezongen worden en welke woorden horen er zeker in?
  • Wat zijn de gewoontes en rituelen binnen de organisatie?
  • Wat moet er verbeterd of veranderd worden?
  • Etc.

Er is veel interactie met de zaal. De vragen op zichzelf kunnen al voor veel verwarring en hilariteit zorgen. Er wordt door elkaar geroepen.

Soms ook verschillende waarheden. Op zichzelf al een aanleiding om op een leuke manier in de zaal door te vragen.

Het verandertheater zorgt er voor dat de doelstelling van jouw bedrijfsbijeenkomst een blijvende indruk zal maken op de deelnemers. Ideaal in te zetten als opening, afsluiting of intermezzo.

Gewoon doen!

Wij helpen om het verandertheater succesvol in te passen voor jouw bijeenkomst. Neem gerust contact op om te ontdekken wat het verandertheater voor jou kan betekenen.

Uitdagingen en comfortzone

Speling is het gebied dat op speelse wijze afwijkt van de alledaagse logica. Hoe meer speling, hoe meer je wordt uitgedaagd de comfortzone te stretchen.
 In het onderstaande grafiekje is de denk- en doenspeling weergegeven.

Denkspeling
75%
Doenspeling
43%

Vraag meer informatie aan.

Naam *

Email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

* verplicht