Onvergetelijke Bedrijfsuitjes vol humor, interactie & teambuilding.

Leuke bedrijfsuitjes met sketches, humor en input uit het publiek. Interactieve show met jouw bedrijf in de hoofdrol.

Vergeet saaie bedrijfsuitjes! Bij TeamSpeling beleef je een dag vol humor, teambuilding en onvergetelijke momenten. Met onze bedrijfsuitjes wordt het personeel getracteerd op een show over het personeel zelf. Met veel interactie, zaaloefeningen en humor, zetten de trainers in input van de zaal om in geimproviseerde sketches en liefdjes. Alles het personeel onze trainers geven, krijgen zij terug met een grote doses humor. Beleef ook een bedrijfsuitje van teambuilding met jouw bedrijf! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Een bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Ontdek ons aanbod aan verrassende bedrijfsuitjes met baanbrekende formule. Wij maken van jullie bedrijfsuitje een spectaculair uitje om niet te vergeten. Wij komen naar jullie gekozen locatie in elke stad of plaats. Ga met jouw personeel mee op een reis met een programma vol improvisatie sketches, interactieve zaaloefeningen en veel gelach.

Bedrijfsuitje om samen te lachen en tegelijk bewust worden van wat het personeel nou verbindt. Op elke gewenste locatie. In een theaterzaal, congrescentrum, een tent, in de kantine of een grote tuin.

bedrijfsuitje van TeamSpeling - leuke bedrijfsuitjes op locatie

Waarom TeamSpeling

 • Hilarische bedrijfsuitjes bij jullie op kantoor of op door jullie gekozen locatie
 • Teambuilding voor kleine en grote groepen
 • In het Engels voor internationale teams
 • Het leukste aanbod bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten
 • Teamuitje met de unieke TeamSpeling formule

  Wat is een leuk bedrijfsuitje van TeamSpeling?

  Onze bedrijfsuitjes zitten vol interactie, energizers en spel. Stap met al je collega’s in een hilarische show met en over jullie bedrijf.

  Interactief verhaal met jullie in de hoofdrol.

  Jullie worden door onze trainers / improvisatie acteurs, meegenomen,  op een hilarische reis. Een interactief verhaal met jullie personeel in de hoofdrol. Ondertussen is er een muzikant op keyboard die precies je juiste sfeer weet te pakken met achtergrondmuziek, geluideffecten en het begeleiden van spontaan geïmproviseerde liedjes met input uit de zaal.

  Personeels uitjes op locatie.

  Onze bedrijfsuitjes kunnen op zichzelf staan, maar ook goed aansluiten op een bestaand programma van jullie personeelsuitje. Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje Amsterdam, Utrecht, Breda, Groningen of Arnhem. Geschikte ruimtes zijn bijvoorbeeld een theaterzaal, congreszaal of een bedrijfskantine. Is er geen geluid of licht technicus aanwezig, dan kunnen wij dat verzorgen.

  Bedrijfsuitje met de baanbrekende formule van TeamSpeling.

  Onze bedrijfsuitjes zijn uniek en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte te blijven van recent wetenschappelijke onderzoek over communicatie in de bedrijfscultuur, verandermanagement en teambuilding.

  Zo biedt bijvoorbeeld de piramide van Lencioni goed theoretisch inzicht. Dit model laat zien langs welke processen het fundament van vertrouwen doorwerkt naar de uiteindelijke bedrijfsresultaten.

  Hier maken wij op onze creatieve manier gebruik van bij onze leuke bedrijfsuitjes. Zo zijn er nog meer veel modellen waarvan we de kennis subtiel op een leuke manier verwerken zonder dat jij als deelnemers dat in de gaten heeft.

  Wil jij een bedrijfsuitje waar nog lang over wordt nagepraat? Ga dan voor een bedrijfsuitje van TeamSpeling.

  Advies en een vrijblijvende offerte?

  Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.

  Kies een bedrijfsuitje of een teambuilding.

  Ga voor die unieke ervaring samen met je collega’s met het leukste bedrijfsuitje. Met bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten, hilarische oefeningen, veel interactieve en met geïmproviseerde sketches en liedjes. Bedrijfsuitjes van TeamSpeling zijn origineel en uniek. Ons bedrijfsuitje levert niet alleen heel veel plezier op, maar verbeterd ook de verbinding en het samenwerken tussen de collega’s.

  Een bedrijfsuitje van TeamSpeling is superleuk en spannend! Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol gezelligheid, humor en verwondering. Tijdens onze activiteiten zul je telkens weer verrast worden met grappige opdrachten, sketches over het bedrijf en geïmproviseerde liederen.

  Wat beleef je tijdens het bedrijfsuitje?

  Bereid je voor op een informeel evenement vol gezelligheid, humor en verwondering. Er wordt op een spelende manier over elkaar en over het bedrijf geleerd.

  Tijdens activiteiten vol waarbij deelnemers telkens op een leuke manier worden verrast met grappige opdracht, of met een sketch over het bedrijf of met een geïmproviseerd lied. Dat lied kan bijvoorbeeld gaan over de werkdag van een collega van de afdeling financiën, die daar zojuist over verteld heeft.

  Via al deze diverse vormen ga je jouw collega’s beter kennen, begrijpen én leuker vinden. En visa versa!

  Het leukste bedrijfsuitje, ook in het Engels

  Wil je een origineel bedrijfsuitje organiseren, maar is je team internationaal? Wij bieden naast Nederlandse ook Engelstalige bedrijfsuitjes aan. Wij hebben impro-acteurs / trainers die Engels spreken. Dit is wel zo fijn voor je Engelstalige collega’s.

  leuk bedrijfsuitje - bedrijfsuitjes van TeamSpeling

  Video: TeamSpeling: De ultieme teambuilding ervaring.

  In deze video laten we je zien wat je kunt verwachten van een dagje teambuilding met TeamSpeling. We nemen je mee op avontuur in de natuur, waar je samen met je collega’s allerlei leuke en uitdagende activiteiten kunt doen. Je leert elkaar beter kennen, werkt samen aan een gemeenschappelijk doel en maakt er gegarandeerd een onvergetelijke dag van.

  TeamSpeling is dé specialist in teambuilding. We hebben een breed scala aan activiteiten voor elk bedrijf en elk budget. Of je nu op zoek bent naar een actieve dag in de natuur, een creatieve workshop of een ontspannende dag op het water, bij TeamSpeling vind je altijd de perfecte activiteit voor jouw team.

  voordeel 141 b

  Jullie gewenste locatie

  Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

  voordeel 2

  Ontdekkingstocht vol humor

  Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

  voordeel 371 c

  Boost voor de verbinding!

  Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

  voordeel 14

  Boost voor de verbinding!

  Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

  Teambuilding over samenwerken, veranderen, verbinding en samen lachen,
  Bedrijfsuitjes actief leuk met collega's een leuke interactieve show
  Leukste teamuitjes op locatie. Actief en verbindend voor de teamontwikkeling.
  Trainingen Lencioni, effectief vergaderen, feedback en teamwork.
  Management training. Trainingen over lencioni, situationeel leiderschap en leidinggeven
  trainingen met persoonlijkheidstest zoals DISC, Belbin en management drives
  Teamdagen. Kies jouw teamdag over samenwerken, teamfasen, feedback of Lencioni.
  Feedback geven en ontvangen
  Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

  Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

  In de snel veranderende wereld van werk zijn soft skills belangrijker dan ooit. Deze blogpost onthult de top 10 meest gevraagde soft skills in Nederland in 2024, waaronder communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerking, en legt uit waarom deze vaardigheden essentieel zijn voor succesvolle teams en organisaties.

  Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

  Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

  Google’s Project Aristotle onthult dat psychologische veiligheid, de sleutel tot succesvolle teams, belangrijker is dan individuele vaardigheden. Ontdek hoe teambuilding en trainingen van TeamSpeling vertrouwen opbouwen en communicatie verbeteren om een veilige omgeving te creëren waarin teams floreren.

  De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

  De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

  Meet het succes van je teamontwikkeling! Ontdek 5 essentiële KPI’s en praktische tips voor HR-managers om de effectiviteit van teambuilding en trainingen te evalueren. Verbeter teamprestaties, betrokkenheid en meer.

  10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

  10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

  Dit artikel presenteert 10 overtuigende, wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom investeren in teambuilding en trainingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering leidt tot betere teamprestaties, meer betrokkenheid, een positieve bedrijfscultuur en veel meer.

  TeamSpeling formule en concept
  team trainingen met impact vind je bij TeamSpeling
  Clemen Mensink en Jules Ponsioen de drijvende kracht achter TeamSpeling.