Bedrijfsuitje met humor en verbinding.

Waanzinnig leuk bedrijfsuitjes met sketches, humor en input uit het publiek. Ontdek one activiteiten op locatie.

Veel interactie | Spontane sketches over jullie | Top impro-trainers

team teamspeling

Ook met jouw team aan de slag?
Vraag advies en een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier
Unilever Logo
Sony Logo
Logo Rabobank 240px
Logo Nyenrode 240px
Logo Bavaria 240px
Logo Ikea 240px
Logo Ns 240px
Logo Brunel 240px
Logo Dela 240px
Akzonobel Logo 240px
Logo Ministerie Van Binnenlandse Zaken 240px
Logo Knvb 240px
Logo Arbo Unie 240px
Logo Umc Utrecht 240px
Logo Fnv 240px
Image
Image
Logo Nn 240px
Logo Kpn 240px
Image
Image
Image
Image
Logo Rws 240px
Image
Logo Rekenkamer 240px
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
gemeenteamsterdam
uwv logo
coa logo
vattenfall logo
pwc logo
logo centraalbeheer
Image
bam wonen logo
heineken logo
booking.com logo2
logo erasmus universiteit

Interactief bedrijfsuitje met humor, improvisatie en leuke zaaloefeningen.

Image

Uniek bedrijfsuitje organiseren? Ontdek de bedrijfsuitjes van TeamSpeling.

Ontdek ons aanbod aan verrassende bedrijfsuitjes met baanbrekende formule. Wij maken van jullie bedrijfsuitje een spectaculair uitje om niet te vergeten. Wij komen naar jullie gekozen locatie in elke stad of plaats. Ga met jouw personeel mee op een reis met een programma vol improvisatie sketches, interactieve zaaloefeningen en veel gelach.

Wat is een leuk bedrijfsuitje? Je vindt ze hier!

Onze bedrijfsuitjes zitten vol interactie, energizers en spel. Stap met al je collega's in een hilarische show met en over jullie bedrijf. Onze trainers / improvisatie acteurs, nemen het personeel mee in een verhaal over jullie. Ondertussen is er een muzikant op keyboard die precies je juiste sfeer weet te pakken met achtergrondmuziek, geluideffecten en het begeleiden van spontaan geïmproviseerde liedjes met input uit de zaal.

Personeels uitjes activiteiten op locatie.

Onze bedrijfsuitjes kunnen op zichzelf staan, maar ook goed aansluiten op een bestaand programma van jullie personeelsuitje. Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje Amsterdam, Utrecht, Breda, Groningen of Arnhem. Geschikte ruimtes zijn bijvoorbeeld een theaterzaal, congreszaal of een bedrijfskantine. Is er geen geluid of licht technicus aanwezig, dan kunnen wij dat verzorgen.

  YouTube player
  YouTube player
  TeamSpeling BV
  4.6
  Gebaseerd op 45 beoordelingen
  powered by Google
  NedsellNedsell
  16:50 28 Feb 24
  Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
  sandrasandra
  07:49 05 Feb 24
  Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
  Pepijn DroogPepijn Droog
  10:51 17 Nov 23
  Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
  Sjoerd CozijnsenSjoerd Cozijnsen
  10:12 10 Nov 23
  Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
  js_loader
  team teamspeling

  Wil je advies en een vrijblijvende offerte?

  Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Bedrijfsuitjes

  De bedrijfsuitjes van TeamSpeling zijn leuk, verrassen en interactief. Op een door jullie gekozen locatie. Met groepen tot wel honderden personen maken wij er met jullie een show van. Met twee impro-acteurs/trainers en een muzikant op keyboard zorgen wij voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Een teamuitje vol interactieve geïmproviseerde sketches, liedjes, gekke zaaloefeningen en superleuke feedback. Wij kunnen onze personeelsuitjes combineren met break-out groepen om leuke workshops te geven. Maak een keuze uit ons aanbod bedrijfsuitjes.

  Bedrijfsuitjes met jullie in de hoofdrol. Veel interactie, improvisatie en humor.

  Bedrijfsuitjes van TeamSpeling. Bedrijfsuitje Bedrijfslachspiegel.

  Bedrijfsuitje
  De Bedrijfslachspiegel

  Bedrijfsuitje voor het hele team of bedrijf. Plezier met inhoud. Leuke zaaloefeningen, geïmproviseerde sketches, zingen en meer. Altijd lachen en veel interactie.

  Bekijk dit bedrijfsuitje
  Bedrijfsuitjes van TeamSpeling. Bedrijfsuitje verandershow.

  Bedrijfsuitje
  De Verandershow

  De Verandershow is een bedrijfsuitje vol met humor en interactie. Ga voor heel hard lachen en maak ook van jouw teamevent een groot succes.

  Bekijk dit bedrijfsuitje
  Bedrijfsuitjes van TeamSpeling. Bedrijfsuitje Feedbackshow.

  Bedrijfsuitje
  De Feedback Show

  Een bedrijfsuitje met een showprogramma voor een positieve feedback cultuur vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners.

  Bekijk dit bedrijfsuitje

   Teambuilding activiteiten op jullie gekozen locatie.

   Op kantoor, een gehuurde zaal, in een kelder, op het dak of buiten. Als de omgeving maar geen last heeft van het schater gelach!

   Verrassende wendingen met jullie in de hoofdrol.

   Sketches, liedjes, interviews en hilarische zaaloefeningen.

   Veel interactie.

   Met onze bedrijfsshows zetten wij elke zaal in beweging met humor en leuke oefeningen.

   Altijd lachen en altijd nieuwe inzichten

   Hoe goed werkt de formule van TeamSpeling? Bekijk de reviews hier onder.

   YouTube player

    De fundering van een succesvol bedrijfsuitje

    Alle teambuilding activiteiten van onze bedrijfsuitjes zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte te blijven van recent wetenschappelijke onderzoek over communicatie in de bedrijfscultuur, verandermanagement en teambuilding. Zo biedt bijvoorbeeld de piramide van Lencioni goed theoretisch inzicht. Dit model laat zien langs welke processen het fundament van vertrouwen doorwerkt naar de uiteindelijke bedrijfsresultaten. Hier maken wij op onze eigen unieke creatieve manier gebruik van bij onze leuke bedrijfsuitjes.

    Zo zijn er nog meer veel modellen waarvan we de kennis subtiel op een leuke manier verwerken zonder dat jij als deelnemers dat in de gaten heeft.

    bedrijfsuitjes van TeamSpeling

    Uniek bedrijfsuitje met een interactieve teambuilding show

    Ga voor die unieke ervaring samen met je collega’s met het leukste bedrijfsuitje. Met teambuilding activiteiten, hilarische oefeningen, veel interactieve en met geïmproviseerde sketches en liedjes. Bedrijfsuitjes van TeamSpeling zijn origineel en uniek. Ons bedrijfsuitje levert niet alleen heel veel plezier op, maar verbeterd ook de verbinding tussen de collega’s en met het bedrijf.

    Hoe groot is de groep? Welke thema’s wil je belichten tijdens jullie bedrijfsuitje? Wij zorgen ervoor dat jullie bedrijfsuitje aansluit op de wensen en behoeften van het bedrijf. Onze trainers gaan vol inspiratie de uitdaging met jullie gezelschap aan. Met een gezonde spanning en veel humor zetten wij jouw team in de hoofdrol van onze leuke bedrijfsuitjes.

    Wat doe je tijdens jullie bedrijfsuitje?

    Bereid je voor op een informeel evenement vol gezelligheid, humor en verwondering. Er wordt op een spelende manier over elkaar en over het bedrijf geleerd. Tijdens activiteiten vol waarbij deelnemers telkens op een leuke manier worden verrast met grappige opdracht, of met een sketch over het bedrijf of met een geïmproviseerd lied. Dat lied kan bijvoorbeeld gaan over de werkdag van een collega van de afdeling financiën, die daar zojuist over verteld heeft. Via al deze diverse vormen ga je jouw collega’s beter kennen, begrijpen én leuker vinden. En visa versa!

    Het leukste bedrijfsuitje, ook in het Engels

    Wil je een origineel bedrijfsuitje organiseren, maar is je team internationaal? Wij bieden naast Nederlandse ook Engelstalige bedrijfsuitjes aan. Engelstalige bedrijfsuitjes kunnen zowel online als in offline worden georganiseerd. De teambuilding specialist die samen met jullie de interactieve show gaat doen spreekt uitstekend Engels. Dit is wel zo fijn voor je Engelstalige collega’s.

    teambuilding team building english international teams

    In English?

    Our programs are available in English. We have a lot of experience with international teams and companies. Yes you can call us, we do speak English and love to tell you all about our programs!

    team teamspeling

    Wij helpen je graag.

    Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

    Aanvraagformulier

    Aanvraagformulier

    Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

    Bel met ons

    Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

    Chat met ons

    Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.