Bedrijfsuitjes met humor en eye-openers

Vraag informatie aan via aanvraagformulier

Bedrijfsuitjes

Uniek bedrijfsuitjes met speling

Beleef een uniek actief bedrijfsuitje met veel interactie, zoals jullie dat nog nooit eerder hebben gedaan! Ja, het is een interactieve show waar de hele zaal in beweging wordt gezet. Allemaal op een door jullie gekozen locatie. Of het nu een teatherzaal, congreszaal of een bedrijfskantine is. Met een personeelsuitje van TeamSpeling staan de deelnemers en de organisatie in het middelpunt. Er is veel interactie en er wordt altijd hard gelachen.

Met onze bedrijfsuitjes wordt iedereen even uit de dagelijkse routine gehaald. Er ontstaan leuke verrassende situaties. Een trainer draagt plots een gedicht aan jullie voor. Met onze bedrijfsuitjes ontstaan er leuke verrassende situaties die zorgen voor meer verbinding en eyeopeners. Samen lachen, verbinden en leren tijdens onze ontzettend leuke bedrijfsuitjes.

De fundering van een succesvol bedrijfsuitje

Alle teambuilding activiteiten van onze bedrijfsuitjes zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte te blijven van recent wetenschappelijke onderzoek over communicatie in de bedrijfscultuur, verandermanagement en teambuilding. Zo biedt bijvoorbeeld de piramide van Lencioni goed theoretisch inzicht. Dit model laat zien langs welke processen het fundament van vertrouwen doorwerkt naar de uiteindelijke bedrijfsresultaten. Hier maken wij op onze eigen unieke creatieve manier gebruik van bij onze bedrijfsuitjes.

Zo zijn er nog meer veel modellen waarvan we de kennis subtiel op een leuke manier verwerken zonder dat jij als deelnemers dat in de gaten heeft.

YouTube player

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

Image
YouTube player
Image
YouTube player
team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier

Uniek bedrijfsuitje met een interactieve teambuilding show

Ga voor die unieke ervaring samen met je collega’s met het leukste bedrijfsuitje. Met teambuilding activiteiten, hilarische zaaloefeningen en interactieve bedrijfsshows met geïmproviseerde sketches en liedjes. Bedrijfsuitjes van TeamSpeling zijn origineel en uniek. Ons bedrijfsuitje levert niet alleen heel veel plezier op, maar schept ook de mogelijkheid om de verbinding binnen het bedrijf te versterken. Zowel de verbinding tussen de collega’s. Maar ook de verbinding met het bedrijf zelf.

Hoe groot is de groep? Welke thema’s wil je belichten tijdens jullie bedrijfs uitje? Wij zorgen ervoor dat julliebedrijfsuitje aansluit op de wensen en behoeften van het bedrijf. Onze trainers zetten jouw team in de hoofdrol van onze leuke bedrijfsuitjes.

Wat doe je tijdens jullie bedrijfsuitje?

Bereid je voor op een informeel evenement vol gezelligheid, humor en verwondering. Er wordt op een spelende manier over elkaar en over het bedrijf geleerd. Tijdens activiteiten vol waarbij deelnemers telkens op een leuke manier worden verrast met grappige opdracht, of met een sketch over het bedrijf of met een geïmproviseerd lied. Dat lied kan bijvoorbeeld gaan over de werkdag van een collega van de afdeling financiën, die daar zojuist over verteld heeft. Via al deze diverse vormen ga je jouw collega’s beter kennen, begrijpen én leuker vinden. En visa versa!

De speerpunten van het bedrijfsuitje

Wij kijken samen naar welke thema’s voor jullie belangrijk zijn. Thema's als vertrouwen, samenwerking, communicatie, eigenaarschap, veranderingen, visie, of strategie. Bij TeamSpeling is de basis vertrouwen, verbinden en open communiceren. Dat is het fundament van elk bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Het leukste bedrijfsuitje, ook in het Engels

Wil je een origineel bedrijfsuitje organiseren, maar is je team internationaal? Wij bieden naast Nederlandse ook Engelstalige bedrijfsuitjes aan. Engelstalige bedrijfsuitjes kunnen zowel online als in offline worden georganiseerd. De teambuilding specialist die samen met jullie de interactieve show gaat doen spreekt uitstekend Engels. Dit is wel zo fijn voor je Engelstalige collega’s.

Leer iets over open en heldere communicatie

Tijdens ons bedrijfsuitje kan je ook leren over effectieve communicatie. Open en heldere communicatie draagt bij aan goede samenwerking. Er wordt altijd gecommuniceerd. Er kan namelijk niet niet-gecommuniceerd worden. Maar er gaat wel snel iets mis gaan in de onderlinge communicatie. Zoals aannames, vooroordelen en persoonlijke interpretaties. Het is een hele kunst om het zenden en ontvangen van de continue stroom aan berichten op een juiste manier te laten plaatsvinden. Zodat medewerkers zichzelf en elkaar beter gaan begrijpen en beter kunnen samenwerken.

Samenwerken

Het uiteindelijke doel van onze teambuilding is natuurlijk nog beter leren samenwerken. Want hoe je het ook wendt of keert. Alle collega’s bevinden zich in een professionele omgeving waar samenwerking zowel in organogram als op de werkvloer plaats moet vinden. Samenwerking is hét middel voor een team en bedrijf om doelen te behalen.

Vertrouwen: de fundering van teambuilding

Alles valt of staat bij vertrouwen. Hoe meer vertrouwen en psychologische veiligheid binnen het team of in de organisatie hoe meer medewerkers durven. Dus ook op gebied van communicatie, eigenaarschap en samenwerking. Daarom vormt het thema ‘vertrouwen’ altijd (en vaak ongemerkt) de fundering van onze teambuilding en ons bedrijfsuitje. Wij bouwen mee aan een nog sterker klimaat van vertrouwen.

Bedrijfsuitje is een feestje!

Je zou het bijna vergeten tussen al deze serieuze onderwerpen als vertrouwen, samenwerken en communicatie. Maar een bedrijfsuitje met ons is natuurlijk wel gewoon een feestje. Niet zomaar een feestje. Nee, het dak gaat eraf en jullie gaan heel veel lachen met elkaar. Dat verbind én het maakt het veel makkelijker om jezelf open te stellen naar collega’s.

De fundering van een succesvol bedrijfsuitje

Al onze teambuilding activiteiten tijdens de bedrijfsuitjes zijn gebaseerd op grondig onderzoek over de effectiviteit hiervan. Dit doen we door op de hoogte te blijven van recent wetenschappelijke onderzoek over communicatie in de bedrijfscultuur, verandermanagement en teambuilding. Zo biedt bijvoorbeeld de piramide van Lencioni een goed theoretisch inzicht. Dit model laat zien langs welke processen het fundament van vertrouwen doorwerkt naar de uiteindelijke bedrijfsresultaten. Hier maken wij op onze eigen unieke creatieve manier gebruik van bij de vormgeven van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje.

Zo zijn er nog meer veel modellen waarvan we de kennis subtiel op een leuke manier verwerken zonder dat jij als deelnemers dat in de gaten heeft.

Bedrijfsuitje met Speling

Hoe gaaf is het om met al je collega’s een bedrijfsuitje te beleven zoals jullie dat nog nooit eerder hebben gedaan! Dat kan met speling. We wijken een beetje af van wat je normaal misschien zou kunnen verwachten. We doen het net even iets anders. Met een knipoog. Zo wordt er veel gelachen. Maar worden jij en je collega ook net even uit de dagelijkse routine gehaald. Dan ontstaan er leuke verrassende situaties. Een trainer draagt plots een gedicht aan je voor. Over jou! Of je beland opeens in een bingo met volstrekt andere spelregels. Of je beweegt je in een soort stoelendans waarbij het nu een keer niet draait om jouw eigen belang. Deze leuke verrassende situaties zorgen voor meer verbinding en leveren ook nog eens een aantal eyeopeners op. Samen lachen, verbinden en leren tijdens onze teambuilding spellen.

Jij en je collega’s aan zet

Tijdens onze online en offline activiteiten staan jij en je team centraal. Jullie spelen de hoofdrol. Wij geven tijdens het leukste bedrijfsuitje jij en je collega’s een duwtje in de goede richting. Met een humor en een dikke knip oog. Je zal veel lachen. Maar het helpt je ook open te staan voor een nieuwe ervaring. Zo ga je ervaren wat samenwerking of vertrouwen van een ieder vraagt. Een mooie kans om samen te verzilveren. Durven jullie de uitdaging aan?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je ook benieuwd wat de bedrijfsuitjes van TeamSpeling voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt tijdens dit gesprek meer informatie geven over je team, het bedrijf of de organisatie. Wat is voor jullie belangrijk voor het bedrijfsuitje? 100% procent fun en verbondenheid? Of zijn er daarbij ook nog andere interessant vragen waarmee we met jullie aan de slag kunnen?

Afhankelijk van de grootte van de groep en de doelstelling kunnen wij adviseren welke vorm van bedrijfsuitje het beste voor jullie geschikt is. Bijvoorbeeld met 1 trainer met een box vol geluidseffecten varierend tot een bedrijfshow team met trainers of improvisatie acteurs, ondersteunend door onze professionele technische crew.

We organiseren niet een locatie

Let op: TeamSpeling biedt super leuke en zinvolle programma’s zoals bedrijfsuitjes aan. Maar het organiseren van een locatie, catering en de hele mikmak, dat zit helaas niet ons pakket. Daar zijn anderen weer veel beter in!

Uniek bedrijfsuitje met een interactieve teambuilding show

Beleef een unieke ervaring samen met je collega’s met het leukste bedrijfsuitje. Dat doen we met teambuilding spellen, hilarische zaaloefeningen en interactieve bedrijfshows met geimproviseerde sketches en liedjes. Bedrijfsuitjes van TeamSpeling zijn origineel en uniek. Ons bedrijfsuitje biedt niet alleen een boel plezier, maar schept ook de mogelijkheid om de verbinding binnen het bedrijf te versterken. Zowel de verbinding tussen de collega’s. Maar ook de verbinding met het bedrijf zelf.

Hoe groot is de groep? Welke thema’s wil je belichten? Wij zorgen ervoor dat we met een origineel bedrijfsuitje aansluiten bij de wensen en behoeften van het bedrijf. Onze trainers zetten jouw team in de hoofdrol van onze leuke bedrijfsuitjes.

Wat doe je tijdens jullie bedrijfsuitje?

Bereid je voor op een informeel evenement vol gezelligheid, humor en verwondering. Er wordt op een spelende manier over elkaar en over het bedrijf geleerd. Tijdens activiteiten vol waarbij deelnemers telkens op een leuke manier worden verrast met grappige opdracht, of met een sketch over het bedrijf of met een geimproviseerd lied. Dat lied kan bijvoorbeeld gaan over de werkdag van een collega van de afdeling financien, die daar zojuist over verteld heeft. Via al deze diverse vormen ga je jouw collega’s beter kennen, begrijpen én leuker vinden. En visa versa! Bereid je ook voor dat je samen open gaat staan voor te leren voor thema’s die voor jullie belangrijk zijn.

De speerpunten van het bedrijfsuitje

Dus ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of teambuilding? Dan formuleren we aan de hand van jullie behoeften en wensen samen de speerpunten. Bijvoorbeeld het accenten op thema’s als vertrouwen, samenwerking, communicatie, eigenaarschap, veranderingen, visie, of strategie. Geef dit bij ons aan als je jouw bedrijfsuitje gaat boeken. Dan gaan wij voor je aan de slag om een bedrijfsuitje voor jouw bedrijf samen te stellen waar je als team en organisatie sterker uit komt.

Het leukste bedrijfsuitje, ook in het Engels

Wil je een origineel bedrijfsuitje organiseren, maar is je team internationaal? Wij bieden naast Nederlandse ook Engelstalige bedrijfsuitjes aan. Engelstalige bedrijfsuitjes kunnen zowel online als in offline worden georganiseerd. De teambuilding specialist die samen met jullie de interactieve show gaat doen spreekt uitstekend Engels. Dit is wel zo fijn voor je Engelstalige collega’s.

Leer iets over open en heldere communicatie

Tijdens ons bedrijfsuitje kan je ook leren over effectieve communicatie. Open en heldere communicatie draagt bij aan goede samenwerking. Er wordt altijd gecommuniceerd. Er kan namelijk niet niet-gecommuniceerd worden. Maar er gaat wel snel iets mis gaan in de onderlinge communicatie. Zoals aannames, vooroordelen en persoonlijke interpretaties. Het is een hele kunst om het zenden en ontvangen van de continue stroom aan berichten op een juiste manier te laten plaatsvinden. Zodat medewerkers zichzelf en elkaar beter gaan begrijpen en beter kunnen samenwerken.

Samenwerken

Het uiteindelijke doel van onze teambuilding is natuurlijk nog beter leren samenwerken. Want hoe je het ook wendt of keert. Alle collega’s bevinden zich in een professionele omgeving waar samenwerking zowel in organogram als op de werkvloer plaats moet vinden. Samenwerking is hét middel voor een team en bedrijf om doelen te behalen.

Vertrouwen: de fundering van teambuilding

Alles valt of staat bij vertrouwen. Hoe meer vertrouwen en psychologische veiligheid binnen het team of in de organisatie hoe meer medewerkers durven. Dus ook op gebied van communicatie, eigenaarschap en samenwerking. Daarom vormt het thema ‘vertrouwen’ altijd (en vaak ongemerkt) de fundering van onze teambuilding en ons bedrijfsuitje. Wij bouwen mee aan een nog sterker klimaat van vertrouwen.

Bedrijfsuitje is een feestje!

Je zou het bijna vergeten tussen al deze serieuze onderwerpen als vertrouwen, samenwerken en communicatie. Maar een bedrijfsuitje met ons is natuurlijk wel gewoon een feestje. Niet zomaar een feestje. Nee, het dak gaat eraf en jullie gaan heel veel lachen met elkaar. Dat verbind én het maakt het veel makkelijker om jezelf open te stellen naar collega’s.

De fundering van een succesvol bedrijfsuitje

Al onze teambuilding activiteiten tijdens de bedrijfsuitjes zijn gebaseerd op grondig onderzoek over de effectiviteit hiervan. Dit doen we door op de hoogte te blijven van recent wetenschappelijke onderzoek over communicatie in de bedrijfscultuur, verandermanagement en teambuilding. Zo biedt bijvoorbeeld de piramide van Lencioni een goed theoretisch inzicht. Dit model laat zien langs welke processen het fundament van vertrouwen doorwerkt naar de uiteindelijke bedrijfsresultaten. Hier maken wij op onze eigen unieke creatieve manier gebruik van bij de vormgeven van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje.

Zo zijn er nog meer veel modellen waarvan we de kennis subtiel op een leuke manier verwerken zonder dat jij als deelnemers dat in de gaten heeft.

Bedrijfsuitje met Speling

Hoe gaaf is het om met al je collega’s een bedrijfsuitje te beleven zoals jullie dat nog nooit eerder hebben gedaan! Dat kan met speling. We wijken een beetje af van wat je normaal misschien zou kunnen verwachten. We doen het net even iets anders. Met een knipoog. Zo wordt er veel gelachen. Maar worden jij en je collega ook net even uit de dagelijkse routine gehaald. Dan ontstaan er leuke verrassende situaties. Een trainer draagt plots een gedicht aan je voor. Over jou! Of je beland opeens in een bingo met volstrekt andere spelregels. Of je beweegt je in een soort stoelendans waarbij het nu een keer niet draait om jouw eigen belang. Deze leuke verrassende situaties zorgen voor meer verbinding en leveren ook nog eens een aantal eyeopeners op. Samen lachen, verbinden en leren tijdens onze teambuilding spellen.

Jij en je collega’s aan zet

Tijdens onze online en offline activiteiten staan jij en je team centraal. Jullie spelen de hoofdrol. Wij geven tijdens het leukste bedrijfsuitje jij en je collega’s een duwtje in de goede richting. Met een humor en een dikke knip oog. Je zal veel lachen. Maar het helpt je ook open te staan voor een nieuwe ervaring. Zo ga je ervaren wat samenwerking of vertrouwen van een ieder vraagt. Een mooie kans om samen te verzilveren. Durven jullie de uitdaging aan?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je ook benieuwd wat de bedrijfsuitjes van TeamSpeling voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt tijdens dit gesprek meer informatie geven over je team, het bedrijf of de organisatie. Wat is voor jullie belangrijk voor het bedrijfsuitje? 100% procent fun en verbondenheid? Of zijn er daarbij ook nog andere interessant vragen waarmee we met jullie aan de slag kunnen?

Afhankelijk van de grootte van de groep en de doelstelling kunnen wij adviseren welke vorm van bedrijfsuitje het beste voor jullie geschikt is. Bijvoorbeeld met 1 trainer met een box vol geluidseffecten varierend tot een bedrijfshow team met trainers of improvisatie acteurs, ondersteunend door onze professionele technische crew.

We organiseren niet een locatie

Let op: TeamSpeling biedt alleen super leuke en zinvolle programma’s zoals bedrijfsuitjes aan. Maar het organiseren van een locatie, catering en de hele mikmak, dat zit helaas niet ons pakket. Daar zijn anderen nou weer veel beter in!

Bedrijfsuitjes

Leuke interactieve show als bedrijfsuitje. Met groepen tot wel honderden personen maken wij er een show van, met jullie teams, over jullie teams. Wij dagen jullie uit om ons alles te vertellen en geven het terug in interactieve geïmproviseerde sketches, liedjes, gekke zaaloefeningen en leuke feedback. Wij kunnen het combineren met break-out groepen om leuke workshops te geven. Een bedrijfsuitje van TeamSpeling is leuk, interacties en geeft nieuwe inzichten.

Bedrijfsuitje De Feedback Show

Bedrijfsuitje de Feedback show

Een showprogramma voor een positieve feedback cultuur vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. Bedrijfsuitje de Feedback show

Bedrijfsuitje De Verandershow

Bedrijfsuitje de Verandershow

De Verandershow is een bedrijfsuitje vol met humor en interactie. Ga voor heel hard lachen en maak ook van jouw teamevent een groot succes. Bedrijfsuitje de Verandershow

Bedrijfsuitje De Bedrijfslachspiegel

Bedrijfsuitje Bedrijfslachspiegel

Bedrijfsuitje voor het hele team of bedrijf. Plezier met inhoud. Leuke zaaloefeningen, geïmproviseerde sketches, zingen en meer. Altijd lachen en veel interactie. Bedrijfsuitje Bedrijfslachspiegel

"Energie, positief, humor, mensen in beeld, afwisselend, professioneel"
–Anouk op de Weegh, manager Autimaat–

"Vlotte communicatie en tijdens het event goed gelachen!"
–Ruud Kortlever, Agile & Performance Coach–

teambuilding team building english international teams

In English?

Our programs are available in English. We have a lot of experience with international teams and companies. Yes you can call us, we do speak English and love to tell you all about our programs!

Ga de schaamte voorbij met Gunter's workshop.

Wie is Gunter? Gunter is schaamteloos fout met een functie. Hij wijst op alles wat fout is en mis gaat binnen het team. Ondertussen raakt Gunter de essentie van verbinden, veranderen, samenwerken en communicatie.

Waarom Gunter? Dit personage werkt effectief bij het zichtbaar en bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen. Zoals feedback geven, fouten maken en omgaan met veranderingen.

Wat doet Gunter? Hij geeft spectaculaire gastoptredens waarbij alle deelnemers uit hun rol durven stappen. Zoals tijdens de levende foute rollen bingo kaart en andere hilarische teambuilding oefeningen. Gunter zorgt voor een adrenaline boost. Zijn boodschap, gefundeerd op wetenschappelijke gedragsmodellen brengt echt nieuwe inzichten.

Tijdens de teambuilding en workshops Gunter of Gretel brengen humor en gekte en niet zonder reden
YouTube player

Maak er een dagprogramma van!

Complete teamdag. Vol humor en duurzame teamontwikkeling

Maak er gerust met TeamSpeling een onvergetelijke dag van. Met een grote groep, of kleine groepen. Wij kunnen een programma op maat met je maken. Een teamdag vol plezier, interactie en samen lachten. En waarin jouw teamleden de verbinding met elkaar versterken, eye-openers opdoen, eigenaarschap aanboren. Verbinding, humor, samen leren en ownership zijn dé factoren die jouw teamontwikkeling effectief helpen versnellen.

Teambuilding, team uitje, workshop, teamtraining... Of een teamdag met jouw thema.

Onze teamdagen laten zich niet makkelijk in een hokje stoppen. Wat is het nou eigenlijk? Een teamtraining, een teambuilding of een team coaching? Of toch een bedrijfsuitje? Ons antwoord: het is de unieke formule van TeamSpeling. Waar leren, veranderen en humor samenkomen voor jouw specifieke team vraag. Onze teamdag programma’s zijn gericht op de context en de uitdagingen van jouw team. En wij maken daar een unieke beleving van.

Onze trainers zijn leuk en deskundig. Zij voeren jouw team mee langs allerlei fundamentele onderdelen van teamwork. Om maar wat te noemen:

  • Bedenken waarom we überhaupt een team (moeten) zijn;
  • Versterken van het onderling vertrouwen;
  • Effectief maken van verschillen in kwaliteiten en rollen;
  • Handelen vanuit teambelang;
  • Feedback resultaatgerichtheid;
  • Herkennen van ineffectieve teampatronen;
  • Samen nieuwe teamafspraken maken.

Bedrijfsuitjes bij TeamSpeling
team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier