De Feedback show

Originele interactieve teambuilding show met workshops voor grote groepen.

Vraag informatie aan via aanvraagformulier

Bedrijfsuitje de Feedback Show


Hoe bestaat het! Een bedrijfsuitje of teambuilding voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De Feedback show van TeamSpeling maakt deze beleving mogelijk. Geen droge stof dus. Geen voorspelbare werkvormen, geen PowerPointpresentaties. Julie gaan beleven wat een feedbackcultuur van jullie vraagt. Stap met onze formule in jullie eigen leeravontuur!

Werken aan een positieve feedback cultuur

De Feedback show wordt verzorgd door twee trainers / acteurs en een topmuzikant. Het onderwerp Feedback wordt op een luchtige manier aangevlogen. In een lekker hoog tempo vol verrassende wendingen, zaalexperimenten en nieuwe inzichten. Het programma vindt grotendeels plaats vanuit een theateropstelling. Maar snel wordt duidelijk wie hier nou eigenlijk de echte hoofdrolspelers zijn. Dat zijn jullie! Dit is een interactief programma. Zowel met elkaar als tussen ‘publiek’ en de acteurs. Voortdurend staat er een verrassing voor de deur met zaalopdrachten en spellen. Dan weer worden er geïmproviseerde liedjes of sketches gespeeld over jullie verhalen. Hoe gaaf!

Onderwerpen die tijdens deze feedback show aan bod komen zijn: eigenaarschap, vooroordelen, kwaliteiten, blinde vlekken, vertrouwen, complimenten, teamwork, feedback stappen. Diverse relevante theorieën worden kort aangetipt. Onder andere: Geweldloze communicatie en de Piramide Lencioni.

 • Zeer geschikt voor grote groepen. Kleinere groepen (minder dan 40 deelnemers) gaan meestal voor de teambuilding programma’s of teamtrainingen.
 • De teambuilding shows zitten vol humor én gaan over relevante cultuurthema’s. Zoals teamwork, vertrouwen, verbinden, feedback en omgaan met verandering.
 • Jij bepaalt de locatie van de teambuilding show.
 • Natuurlijk kunnen we aansluiten op een reeds bestaand programma.
 • Meestal geboekt voor een bedrijfsdag, een kwartaalbijeenkomst of een andere bijeenkomst voor grote groepen.

Ook kleinere groepen

Spreekt deze teambuilding show jou aan, maar je bent met een kleiner gezelschap, dan zijn dit echte aanraders:

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier
Teambuilding voor grote groepen met veel humor en verbeteren communicatie en feedback geven
Teambuilding show voor bedrijfsdag en team bijeenkomst met feedback geven en samenwerken.

Humor als verandermethodiek

Tijdens deze teambuilding ‘De Feedback show’ doorlopen jullie diverse malen een complete verander-loop (zie Humor als verandermethodiek: de formule van TeamSpeling). Heerlijk vanuit de comfortabele stoel gaan de deelnemers telkens weer worden opgeschud om vervolgens te gaan beleven wat een feedbackcultuur van een ieder vraagt. Dus: telkens weer een verrassende beleving ervaren. Dan pas later ontdekken wat er zich zojuist allemaal heeft plaatsgevonden. De clou en de eyeopener volgt bij ons altijd als laatst. Onze programmaonderdelen vormen op zichzelf een metafoor voor leren en veranderen. Dat maakt de show spannend, hilarisch, boeiend én betekenisvol. Van de eerste tot de laatste minuut.

Het effect is dat er direct al allerlei kleine en grotere veranderingen plaatsvinden bij de deelnemers. Wat wil je nog meer!

Wat kan je met de Feedbackshow bereiken?

Bedrijfsuitje de Feedback show helpt…

 • Een boodschap over te brengen die collectief blijft hangen;
 • De onderlinge verbinding te versterken door een nieuwe feedbackbeleving aan te gaan;
 • Het eigenaarschap binnen de organisatie te vergroten;
 • Vertrouwen aan te boren om samen leerkansen te verzilveren;
 • Een stap te zetten naar jullie ideale feedbackcultuur;
 • Samen met je collega’s heel hard te kunnen gaan lachen.

Opbouw van deze enerverende teambuilding show

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

 1. Check in
  Hartstikke gezellig. De kennismaking met onze trainers en muzikant. Jullie gaan zelf het antwoord ontdekken op de vraag: ‘Waarom komt het geven en ontvangen van feedback nou eigenlijk niet van de grond?’. Na de check-in wordt de urgentie gedeeld. De bedoeling en bijzondere spelregels van de show zijn helder. Let’s go!
 2. Basisprogramma
  Onderwerpen die aan bod komen zijn: eigenaarschap, vooroordelen, kwaliteiten, blinde vlekken, vertrouwen, complimenten, teamwork, feedback stappen en diverse relevante theorieën (Onder andere: Geweldloze communicatie en de Piramide Lencioni).

Jullie worden met regelmaat op een leuke manier op het verkeerde been gezet om werkvormen als:

 • Geïmproviseerde sketches of liedjes;
 • De vooroordelenwandeling (afhankelijk van de groepsgrootte en faciliteiten);
 • Een complimentenbingo;
 • De levende foute rollen show;
 • En heel veel zaalexperimenten en speelse feedback oefeningen.

Afhankelijk van de context, doelen, de duur van het event en de faciliteiten maken we een selectie uit onderwerpen en uit onze diverse werkvormen.

 1. Spetterende afsluiter
  De lessen van het programma op hilarische en verbindende wijze geïllustreerd worden. Kort en krachtig!

Teambuilding met resultaten

 • 101% lachgarantie. Jullie lachen de eyeopeners tegemoet;
 • De doelen van de organisatie worden kracht bijgezet;
 • Een positieve beleving waar nog heel lang over zal worden nagepraat;
 • De feedbackcultuur binnen de organisatie krijgt een boost;
 • Eigenaarschap van de medewerkers wordt aangeboord.

Duur van de teambuilding

 • Duur: Show + zaaloefeningen/workshop 1,5 tot 3 uur
 • Duur: Korte show 45 a 60 minuten

Met hoeveel komen wij?

Voor deze teambuilding show komen wij met z’n drieën. Twee acteurs en een pianist. Voor groepen groter dan 35 mensen nemen wij een technicus mee. Dan kunnen jullie kunnen genieten van perfect geluid.

Workshops

In combinatie met de verandershow bieden we ook extra verdieping in de vorm van korte workshops. De deelnemers gaan dan zelf aan de slag met het vergroten van de eigen feedbackvaardigheden. Uiteraard ook met een flinke dosis humor. De oefeningen zijn speels, hilarisch én zorgen voor meer bewustwording en onderlinge verbinding. Zie ter inspiratie ook de training. Anders Feedback.

YouTube player

Combineren met workshops

In combinatie met de Bedrijfslachspiegel bieden we ook extra verdieping in de vorm van korte workshops. De deelnemers gaan dan zelf aan de slag met het vergroten van het leervermogen en de flexibiliteit. Uiteraard ook met een flinke dosis humor. De oefeningen zijn speels, hilarisch én zorgen voor meer bewustwording en onderlinge verbinding. Zie ter inspiratie ook de teambuilding workshop: de Teamlachspiegel.

Maak er een dagprogramma van!

Complete teamdag. Vol humor en duurzame teamontwikkeling

Maak er gerust met TeamSpeling een onvergetelijke dag van. Met een grote groep, of kleine groepen. Wij kunnen een programma op maat met je maken. Een teamdag vol plezier, interactie en samen lachten. En waarin jouw teamleden de verbinding met elkaar versterken, eye-openers opdoen, eigenaarschap aanboren. Verbinding, humor, samen leren en ownership zijn dé factoren die jouw teamontwikkeling effectief helpen versnellen.

Teambuilding, team uitje, workshop, teamtraining... Of een teamdag met jouw thema.

Onze teamdagen laten zich niet makkelijk in een hokje stoppen. Wat is het nou eigenlijk? Een teamtraining, een teambuilding of een team coaching? Of toch een bedrijfsuitje? Ons antwoord: het is de unieke formule van TeamSpeling. Waar leren, veranderen en humor samenkomen voor jouw specifieke team vraag. Onze teamdag programma’s zijn gericht op de context en de uitdagingen van jouw team. En wij maken daar een unieke beleving van.

Onze trainers zijn leuk en deskundig. Zij voeren jouw team mee langs allerlei fundamentele onderdelen van teamwork. Om maar wat te noemen:

 • Bedenken waarom we überhaupt een team (moeten) zijn;
 • Versterken van het onderling vertrouwen;
 • Effectief maken van verschillen in kwaliteiten en rollen;
 • Handelen vanuit teambelang;
 • Feedback resultaatgerichtheid;
 • Herkennen van ineffectieve teampatronen;
 • Samen nieuwe teamafspraken maken.

Bedrijfsuitjes bij TeamSpeling

Bedrijfsuitjes

Leuke interactieve show als bedrijfsuitje. Met groepen tot wel honderden personen maken wij er een show van, met jullie teams, over jullie teams. Wij dagen jullie uit om ons alles te vertellen en geven het terug in interactieve geïmproviseerde sketches, liedjes, gekke zaaloefeningen en leuke feedback. Wij kunnen het combineren met break-out groepen om leuke workshops te geven. Een bedrijfsuitje van TeamSpeling is leuk, interacties en geeft nieuwe inzichten.

Bedrijfsuitje De Feedback Show

Bedrijfsuitje de Feedback show

Een showprogramma voor een positieve feedback cultuur vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. Bedrijfsuitje de Feedback show

Bedrijfsuitje De Verandershow

Bedrijfsuitje de Verandershow

De Verandershow is een bedrijfsuitje vol met humor en interactie. Ga voor heel hard lachen en maak ook van jouw teamevent een groot succes. Bedrijfsuitje de Verandershow

Bedrijfsuitje De Bedrijfslachspiegel

Bedrijfsuitje Bedrijfslachspiegel

Bedrijfsuitje voor het hele team of bedrijf. Plezier met inhoud. Leuke zaaloefeningen, geïmproviseerde sketches, zingen en meer. Altijd lachen en veel interactie. Bedrijfsuitje Bedrijfslachspiegel

"Energie, positief, humor, mensen in beeld, afwisselend, professioneel"
–Anouk op de Weegh, manager Autimaat–

"Vlotte communicatie en tijdens het event goed gelachen!"
–Ruud Kortlever, Agile & Performance Coach–

team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier