Management Drives.

De drijfveren begrijpen met Management Drives kleuren

Voor meer informatie of advies.
Ga naar ons aanvraagformulier

Management Drives kleuren om als team te groeien.

Wat is Management Drives.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en competenties van teamleden. Daarmee heeft het team de tools in handen om naar top resultaten (bij) te sturen. Je kunt met echt met elkaar de diepte in, zeker met trainers die hun vak goed verstaan.

Het model van Management Drives kleuren beschrijft zes drijfveren. De volgorde en de sterkte van de drijfveren kunnen per teamlid verschillen. Zo heeft ieder teamlid een uniek profiel. Dit model helpt de teamleden eenvoudig een gemeenschappelijke (verander) taal te spreken. Dit bespaart jullie team veel miscommunicatie, verkeerde aannames, onbegrip en onnodig brandjes blussen.

Hoe kan je het meest uit Management Drives halen voor jouw team.

Ga snel naar:

Management Drives trainingen bij TeamSpeling.

Bij TeamSpeling gaan wij op een bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. Onze humor, verwerkt in unieke werkvormen, zorgt ervoor dat er samen veel wordt gelachen en nog sneller wordt geleerd. Afhankelijk van jouw doelen en behoeften biedt TeamSpeling een uiteenlopend aanbod. Wij hebben een aantal stappen ontwikkeld die de weg naar een succesvol team zeker stellen. Heb je vragen of wil je advies? Vul ons aanvraagformulier dan in en één van onze accountmanagers neem contact met je op.

Stap 1: Basistraining Management Drives.

Ontdek Management Drives en welke drijfveren zich manifesteren in jullie team. Leer elkaar beter begrijpen en geef jouw team een boost. Deze training is een boost voor jouw team vol eyeopeners. Ondertussen ontdek je wat Management Drives voor jullie kan betekenen! 
Management Drives Basistraining. Teambijeenkomst van 3,5 uur.

Stap 2: Surveys. De teamleden vullen een online vragenlijst in (Management Drives de surveys).

Op basis van deze vragenlijst worden de unieke profielen per teamlid opgemaakt.

Stap 2,5: Individuele gesprekken.

Geen must, maar wel fijn. Wie bieden de mogelijkheid met alle teamleden een individueel de uitslag van de survey door te nemen en toe te lichten. Tijdens dit gesprek is ruimte voor extra vragen, verduidelijking en reflectie.

Stap 3 : Surveys.

Dit is een teambijeenkomst waarbij zowel de individuele profielen als het teamprofiel worden gepresenteerd door de trainer. Deze training is één groot ‘aha moment’. Hier gaan kwartjes gaan vallen voor het hele team! Een feest der (h)erkenning! En erkenning voor de worstelingen.
 De training duurt 7 uur’.

Stap 4: Management Drives verdieping voor team of voor management teams.

Afhankelijk van de ambitie, kunnen jullie deze verdiepingstraining volgen. Met deze teamtraining gaat jouw team een leerproces aan. Teamleden leren vanuit de ‘management de drives bril’ het eigen teamwork onder de loep te nemen, te verklaren én te verbeteren. We blikken terug en kijken vooruit. Uiteraard spelen we in op wat er zich in het hier- en nu afspeelt. Met de Management Drives verdieping wordt het ‘kleuren denken’ binnen jouw team geborgen. Deze teambijeenkomst duurt 7 uur.

Stap 5: Teamcoaching vervolgsessie(s).

Het team leert te leren en blijft zich ontwikkelen. Bouw door op deze mooie teaminvestering. Blik samen terug op de samenwerking, voer teamdialogen, versterk het vertrouwen. Blijf agenderen en verdiepen en ontdek hoe het teamprofiel kansen biedt voor het aangaan voor de grootste uitdagingen. Deze teamsessie duurt 3,5 uur per teamsessie. Ook dag sessies van 7 uur mogelijk.

Stap 6: Lachen met Lencioni.

Hoe de drijfveren te bundelen voor de grote uitdagingen van de organisatie. Deze teamtraining is gebaseerd op de Piramide van Lencioni en is bedoeld voor teams die succesvoller willen worden. Duur: 3,5 uur per sessie (afhankelijk van de vraag en behoeften van jouw team)

Je kan dus alle kanten op met TeamSpeling. Van een boost vol met eyeopeners tot aan de ontwikkeling zelfsturend team. Ontdek onze Management Drives programma's.

Ontdek de drijfveren binnen jullie team met onze Management Drives trainingen

Management Drives programma's

Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Bij TeamSpeling gaan wij op bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. Wij hebben een basistraining Management Drives waar je als team kennis maakt met de Management Drives keuren. Daarnaast hebben wij verdieping trainingen voor teams en managementteams om dieper in te gaan op de drijfveren. Ontdek onze Management Drives programma's.

Management Drives programma's

Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Bij TeamSpeling gaan wij op bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. Wij hebben een basistraining Management Drives waar je als team kennis maakt met de Management Drives keuren. Daarnaast hebben wij verdieping trainingen voor teams en managementteams om dieper in te gaan op de drijfveren. Ontdek onze Management Drives programma's.

Ontdek de drijfveren binnen jullie team met onze Management Drives trainingen

management drives teamtraining

Management Drives Basistraining

Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand.

Management Drives Basis
management drive teamtraining

Management Drives verdieping teams

De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien.

Management Drives teams
management training drive training

Management Drives verdieping MT

De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, de samenwerking en de resultaten te voorspellen en te sturen. Versterk je MT, leer jezelf en elkaar beter begrijpen en benut die diversiteit aan drijfveren en kwaliteiten.

Management Drives MT

Management drives kleuren

Wat zijn de drijfveren van jullie collega's? Wat zet hen in hun kracht? Waar zijn ze goed in? Waar liggen de ontwikkelpunten? Met kleuren management drives kom je hierachter. Op basis van een vragenlijst vinden we deze drijfveren en kan je de drijfveren onderverdelen in 6 management drives kleuren.

 • Groen is een people manager,
 • oranje een ondernemer,
 • rood een aanpakker,
 • geel een visionair,
 • paars staat voor veiligheid en blauw voor zekerheid.
Management drives kleuren

Wanneer elk teamlid weet welke management drives kleuren het best bij hem of haar past, gaan we met elkaar aan de slag met de teamtraining of management training. Na de kleurtoekenning gaan we namelijk onder andere kijken hoe jullie medewerkers effectiever met elkaar kunnen samenwerken. Het omgaan met stress, versterken van persoonlijk leiderschap en het benutten van krachten komen ook aan bod.

Betekenis Management Drives kleuren:

Geel: de Visionair

Bij  Management Drives staat geel voor De Visionair, geel wil analyseren en begrijpen. Dat is de aard van de Visionair. Het is belangrijk dat zaken inhoudelijk kloppen en hij voelt zich vrij in zijn denken en doen. Kenmerkend voor de Visionair is dat hij erg toekomst is en bekijkt wat komen gaat vanuit een theoretische of modelmatige invalshoek.

Groen: de People manager

Groen is zeer sociaal en is zeer gesteld op saamhorigheid en harmonie. Deze kleur staat bij Management Drives voor de People manager. Groen is bezig met de emoties van de mensen in zijn of haar omgeving en neemt het op voor de zwakkeren. Deze echte people manager beschouwd iedereen gelijk. Groen voelt zich het best wanneer hij/zij werkt in teamverband.

Oranje: De Ondernemer

De ondernemer houdt van uitdaging en is competitief binnen het team. Oranje is gefocust op kansen en wil graag worden gezien. De ondernemer gaat voor concrete resultaten. Lijstjes maken en doelgerichtheid is een kenmerkende werkhouding voor de ondernemer.

Blauw: de Bestuurder

De bestuurder is loyaal aan de gekozen richtingvoor kiest voor zekerheid. Effectief functioneren gaat hand in hand met regels, discipline en betrouwbaarheid. Je houdt je aan de afspraken. De bestuurder heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en overtredingen moeten altijd consequenties hebben.

Rood: de Autoriteit

De Autoriteit staat voor durf, tempo en kracht. Met rood als dominante kleur kan je rekenen op een persoon die daadkrachtig is en behoorlijk ongeduldig. Zal snel en impulsief reageren en is alert op gevaar en beschermt zijn domein. Rood wil respect, maar heeft zelf nauwelijks vertrouwen in de gevestigde orde. Op het gebied van vriendschap kan je altijd rekenen op De Autoriteit.

Paars: de Nestor

De Nestor is dienstbaar aan het team en werkt aan geborgenheid en beslotenheid. Paars houdt van tradities en regelmatig terugkerende momenten. Heeft gevoel voor symboliek en rituelen. Kenmerkend is dat de Nestor meer opgaat in het collectief dan zichzelf neerzet als individu. Dit is de laatste kleur van de Management Drives kleuren.

Kleuren management drives bij TeamSpeling

Management drives is voor elk team van grote waarde. Om inzicht te krijgen in de drijvende kracht van jullie medewerkers of om uit te zoeken wat de impact van ieder individu is op jullie team? Wanneer je eerder hebt gezocht op kleuren management drives dan komen er een hoop resultaten naar boven. Bij TeamSpeling kies je voor een eigen aanpak. Minder inzoomen op de theoretische kant en meer op de praktijk. Met onze unieke formule kunnen jullie nog beter elkaars ervaren waar de kracht ligt binnen het team. Bij TeamSpeling zetten we Management Drives in om nieuwe inzichten en nieuwe kansen voor de teams naar boven te halen. Jullie team krijgt een positieve boost, stelt zich makkelijker open en behaalt zo sneller resultaat.

Management Drives trainingen voor teams en management

Spreek met je collega’s dezelfde taal en benut kinderlijk eenvoudig de onderlinge verschillen maximaal! Dit lijkt een slogan uit een reclame spotje. Te mooi is om waar te zijn. Maar voor gebruikers van Management Drives is dit gewoon een dagelijkse routine. En het kan nog leuker. TeamSpeling verzorgt Management Drives trainingen met heel veel humor, actie, eyeopeners en hilariteit. Want hoe verrassender de training hoe sneller je leert.

Geef jullie team kleur en ontdek met TeamSpeling wat Management Drives voor jullie team en organisatie kan betekenen.

Waarom Management Drives met humor?

De management Drives trainingen vragen van deelnemers om in de spiegel te (durven) kijken en ook de eigen imperfecties onder ogen te komen. We dagen deelnemers ook uit om te kunnen verplaatsen in de wereld met compleet andere drijfveren. De trainingen vragen dus van de deelnemers een relativerende houding en de bereidheid om de eigen wereld te verruimen.

Dit is precies wat humor ook doet. Humor verloopt via een parallel proces. Op een niet bedreigende manier wordt Iemand plots verrast met een wereld die even ‘niet meer klopt’. Daarmee leert deze persoon iets over de eigen standaarden en emoties. Een confrontatie met het gezonde verstand. Daarom zetten wij met regelmaat de normale wereld op z’n kop. Bijvoorbeeld met een vraag die het team niet zag aankomen, of een opdracht waarbij de spelregels plotseling veranderen. Of de teamleden komen de eigen valkuilen onder ogen tijdens een bingo show. Noem maar op! Achter elke gekke ervaring schuilt een educatief leerdoel. Het effect is dat er heel gelachen wordt. Deelnemers durven op een leuke manier de eigen comfortzone te stretchen. Zo helpt humor het leren versnellen.

Malou Kop Jansen
Malou Kop Jansen
Verbinding en plezier waren voor onze de belangrijkste begrippen. Bijzonder hoe ze 200 mensen in een mum van tijd mee hadden in de sfeer van de middag. Het liep precies zoals we van te voren hadden doorgesproken en gehoopt.
Suzanne Verheul
Suzanne Verheul
We hebben met ons team van 20 personen de training Vechten voor verbinding gedaan. Nog nooit zoveel gelachten tijdens een teambuilding activiteit! Echt een ontzetten leuke en leerzame ochtend gehad. Complimenten voor Laura!
Natalie Schokkenbroek
Natalie Schokkenbroek
Wij hebben de training "de lachspiegel' gevolgd. Een leuke en interactieve training. De training kent veel humor maar heeft ook een serieuze ondertoon waarbij je gedwongen wordt na te denken over jouw maar ook iemand anders zijn rol in een team. Ook kom je erachter hoe andere teamleden jou zien binnen een team. Dit helpt om ook eens een andere "pet" op te zetten en niet vast te houden aan je eigen patroon en gewoontes.
Els Jongetjes
Els Jongetjes
Op een ontspannen en leuke manier aan de slag geweest met toch wel een lastig onderwerp: werkdruk. Leuke werkvormen, veel gelachen en van alles geleerd over onszelf en van elkaar. Bedankt voor de toffe middag namens alle werkers van Nummer 13.
sumeyra kaya
sumeyra kaya
Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Menno Barten
Menno Barten
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

team teamspeling

Wij helpen je graag.

Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

Bel met ons

Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

Wij helpen je graag!

team teamspeling

Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

Aanvraagformulier

Bel met ons

Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk. 

Aanbod teamtrainingen

TeamSpeling heeft een aantal Management Drives trainingen voor teams. Om effectief leiding te geven aan de organisatie is het belangrijk om te weten wat mensen écht beweegt en hier vervolgens de leiderschapsvorm op aan te passen. Op een eenvoudig en overzichtelijk manier krijg je de cultuur van de organisatie in kaart. Door bij mensen de belangrijkste drijfveren te motiveren, kun je als manager (en als management team) het beste in mensen naar boven halen. Omdat ook dit zo logisch klinkt - en we zijn er toch - nemen we jullie organisatie graag mee naar de wereld van Management Drives. Zie hieronder ons aanbod Management Drives trainingen voor teams uit de hele organisatie:

Management Drives basistraining

Krijg inzicht in de drijfveren van de teamleden en het team en leer gebruik te maken van ieders kwaliteiten. Management Drives basistraining voor teams. Incompany, 1 dag (of verspreid over twee dagdelen). Incompany, 2 dagdelen.

Management Drives en Anders feedback

Ontdek elkaar drijfveren, kwaliteiten en valkuilen en leer feedback te geven. Management Drives en Anders feedback. Incompany, 3 dagdelen.

Management Drives en Vitaliteit & Werkdruk

Maak kennis met Management Drives en beleef hoe drijfveren de vitaliteit beïnvloeden. Management Drives en Vitaliteit & Werkdruk. Incompany, 3 dagdelen.

Management Drives en Anders vergaderen

Leer met je team hoe de vergadering nog leuker, uitdagender en effectiever te maken. De enige vergadertraining waar keihard gelachen gaat worden! Management Drives en Anders vergaderen. Incompany, 3 dagdelen.

Laagdrempelig en met een grote dosis humor

De reden om voor Teamspeling te kiezen, is omdat wij al sinds 2014 ervaring hebben met kleuren management drives. Het doel is om je team nog beter met elkaar te leren samenwerken door het ontdekken van hun drijfveren en sterke punten. Tijdens de gezellige en hands-on bijeenkomst laten we medewerkers (soms voor het eerst) inzien wat hun sterke punten zijn en punten waarin ze zich nog kunnen ontwikkelen. Dit leidt in veel gevallen tot grote hilariteit omdat sommige punten zó herkenbaar zijn. Na de bijeenkomst kennen jullie medewerkers elkaar beter dan ooit tevoren en ze hebben daarnaast ook nog eens een leuke tijd gehad. Wij leveren enkel en alleen maatwerk omtrent kleuren management drives. Neem daarom gerust contact op voor meer informatie en wat het beste is voor jullie team.

Aanbod management trainingen

Wij hebben een aantal Management Drives teamtrainingen voor management teams. Management Drives is uitermate geschikt voor management teams. Niet alleen om de onderlinge samenwerken een blijvende boost te geven. Dit model helpt ook grip te krijgen op het sturen van veranderprocessen binnen de organisatie. Dat is wel zo handig voor managers. Want een goed managementteam weet dat je drijfveren van mensen niet kunt veranderen. Maar als je de drijfveren kent (bijvoorbeeld per afdeling), kun je er wel op sturen. Daarom hebben wij voor management teams diverse Management Drive trainingen ontwikkeld:

Management Drives basistraining

Met de basis training Management Drives voor management, krijgt jullie team inzicht in de drijfveren van de teamleden en het team en leer gebruik te maken van ieders kwaliteiten. Incompany, 1 dag (of verspreid over twee dagdelen).

Management Drives en Situationeel leiderschap

Met de management training Situationeel leiderschap, ervaar op een leuke speelse manier hoe verschillende stijlen van leidinggeven toe te passen in verschillende situaties. Incompany, 2 dagen (4 dagdelen)

Management Drives en Leidinggeven aan veranderingen

Leer tijdens deze gezellige training Leidinggeven aan veranderingen hoe je medewerkers mee kan nemen in veranderende tijden. Incompany, 2 dagen (4 dagdelen)

Management Drives en Leidinggeven met Lencioni

De training Management Drives en Leidinggeven met Lencioni is bedoeld voor management teams. Krijg grip op de vijf frustraties van teamwork waarbij alles begint met vertrouwen. Incompany, 3 dagdelen.

Onze teamtrainingen. Leuker, anders en effectiever dan je gewend bent.

Teamtraining programma's

Eenmaal een teamtraining van TeamSpeling en wil je nooit meer een gewone teamtraining. De vele teams die jullie zijn voorgegaan hebben ervaren hoe leuk en effectief teamtrainingen van TeamSpeling zijn. Meer interactie, meer doen, meer ervaren en meer uit je hoofd. Van werken aan vertrouwen met Lachen met Lencioni, feedback geven tot diepgaand leren samenwerken met management drives.

Onze teamtraining programma's

Eenmaal een teamtraining van TeamSpeling en wil je nooit meer een gewone teamtraining. De vele teams die jullie zijn voorgegaan hebben ervaren hoe leuk en effectief teamtrainingen van TeamSpeling zijn. Meer interactie, meer doen, meer ervaren en meer uit je hoofd.

Onze teamtrainingen. Leuker, anders en effectiever dan je gewend bent.

lachen met leniocni teamtraining

Teamtraining Lachen met Lencioni

Het Piramide van Lencioni model wordt tot leven gebracht in jouw team. Samen gaan jullie beleven hoe vertrouwen (of te weinig ervan) doorwerkt in alle fases van jullie teamontwikkeling.

Naar deze teamtraining
teamtraining feedback geven teamtrainingen

Teamtraining Anders Feedback geven

Teamtraining vol humor, interactie, samenwerken en veranderen. Maak feedback geven en ontvangen weer gewoon. Maak het waardevol voor elkaar om samen te kunnen groeien.

Naar deze teamtraining
teamtraining anders vergaderen

Teamtraining Anders vergaderen

Een vergadercultuur kan een grote kostenpost worden voor het bedrijf en energievretend zijn voor de medewerkers. Maak vergaderen weer leuk en effectief met deze leuke vergadertraining.

Naar deze teamtraining
team training vitaliteit en werkdruk teamspeling teambuilding

Teamtraining Vitaliteit & Teamwork

Het wordt te vaak onderschat wat een gezonde werkdruk en vitaal team kan betekenen voor de resultaten. Teamtraining om jouw mensen en organisatie sterker te maken.

Naar deze teamtraining
teamtraining situationeel leiderschap

Management Drives basistraining

Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand.

Management Drives basistraining
management drive teamtraining

Management Drives verdieping teams

De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien.

Management Drives

  Management training voor management teams.

  Management training

  De management training programma's van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden  betekenisvolle  trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

  Management training

  De management training programma's van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden  betekenisvolle  trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

  Management training voor management teams.

  Management training voor management teams.

  Management training

  De management training programma's van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden  betekenisvolle  trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

  Management training

  De management training programma's van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden  betekenisvolle  trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

  Management training voor management teams.

  management training leiding geven

  Leidinggeven aan veranderingen

  Ontdek tijdens deze managementtraining de meest relevante verandermodellen en brengen de veranderkracht van jullie team in kaart. Leer meer over deze management training.

  Management training
  team training hero

  Leidinggeven met de Piramide van Lencioni

  Ga, tijdens deze management training, samen aan de slag met onderwerpen als vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, heldere doelen, eigenaarschap en resultaten. Deze training is gebaseerd op het model De piramide van Lencioni.

  Management training
  teamtraining Situationeel leiderschap

  Situationeel leiderschap

  In welke situaties pas je jouw stijl van leidinggeven aan? Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Situationeel leiderschap is effectief, efficiënter én super leuk!

  Management training
  lachen met leniocni teamtraining

  Management Drives basistraining

  Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand. Meer over management drives.

  Management Drives basistraining
  management training drive training

  Management Drives verdieping MT

  De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, de samenwerking en de resultaten te voorspellen en te sturen. Versterk je MT, leer jezelf en elkaar beter begrijpen en benut die diversiteit aan drijfveren en kwaliteiten. Meer over management drives.

  Management Drives verdieping
   team teamspeling

   Wij helpen je graag.

   Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

   Aanvraagformulier

   Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

   Bel met ons

   Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

   Chat met ons

   Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

   Wij helpen je graag!

   team teamspeling

   Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

   Aanvraagformulier

   Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

   Aanvraagformulier

   Bel met ons

   Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

   Chat met ons

   Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk.