Management training in teamverband

Ga ook voor een management training van deze tijd. Leuker en met meer impact!

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen en teamontwikkeling zijn samengesmolten. Bij ons geen lange theoretische sessies met kennisoverdracht. Bij TeamSpeling ligt de focus op wat de modellen zeggen over jullie team. Beleef ook onze training met jouw management team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Het optimaal werken van een management team is cruisiaal voor een succesvolle organisatie. Een succesvol management team straalt uit op alle teams binnen de organisatie. Het gaat dan om het functioneren als managementteam en niet het individu. Daarom krijg je bij ons altijd een training in teamverband. Bij TeamSpeling kies je voor een management training die uniek is, zeer efficiënt en vol zit met humor en nieuwe inzichten.

Met TeamSpeling is een management training leuk en doelgericht. Of het nu gaat om het samenwerken binnen het team, onderling communiceren, het vertrouwen in elkaar of omgaan met verandering.

Teambuilding Teamlachspiegel Met Gunter

Waarom TeamSpeling

  • Leuk, lachen, plezier en voor nieuwe inzichten.
  • Actieve programma’s op jouw locatie
  • Ga voor een zinvolle én superleuke teambuilding, training of management training.
  • Ook in het Engels voor internationale teams.
  • Betrokken accountmanagers voor advies, die snel en makkelijk een vrijblijvende offerte sturen.

Een team gerichte management training vol humor!

Wij helpen management teams om organisaties te bouwen met een bedrijfscultuur waar het onderling vertrouwen groot is. Waar professionals zich betrokken voelen en iedereen bijdraagt aan de gezamenlijke belangen. Een flexibele en gezonde organisatie streeft naar een cultuur waarin teams zich eigenaar voelen van de eigen leer- en werkprocessen.

 Management trainingen bij TeamSpeling

Met ons training aanbod kan jouw team leren bouwen aan een organisatie die wendbaar is, voortdurend leert en snel kan anticiperen op een voortdurend veranderende omgeving.

Wil je meer informatie over een programma van TeamSpeling op locatie voor jouw team? Wij adviseren je graag en sturen je in een handomdraai een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor een management training bij TeamSpeling.

Voor de leukste en het meest uitdagende trainingen van Nederland kom je uit bij TeamSpeling. Onze  trainingen onderscheiden zich door onze baanbrekende formule. Niet individueel gericht, maar juist op het management team als systeem.

Elke team gerichte management training van TeamSpeling zit boordevol verrassende wendingen, humor en inzichten over hoe de teamleden elkaar kunnen versterken.

Voor TeamSpeling is humor een succesvol methodisch middel om relativering, reflectie en diepgaand leren binnen jouw management team aan te wakkeren. Zo bouwen we, met onze trainingen voor management teams, mee aan het fundament van lerende, leuke, gezonde en succesvolle organisaties.

Een management training met impact

Maak de weg vrij voor jouw team om te excelleren met TeamSpeling. Wij zetten jouw team in beweging op een geheel unieke wijze. Met verrassende werkvormen waarin veel humor, interactie en veiligheid een grote rol spelen. Vanuit deze werkvormen leert het team over elkaar en zichzelf.

Team Training Teamuitje Teamspeling

Vertrouwen de basis voor open communicatie.

Vertrouwen is in elk team de basis. Dat is, zoals goed zichtbaar in het model van Patrick Lencioni: De piramide van Lencioni, het fundament van elke samenwerking. Collega’s die elkaar niet begrijpen en zelfs twijfelen aan elkaars goede intenties heeft dat direct gevolgen voor de teamprestaties. Vertrouwen is dus essentieel voor een prettige samenwerking.

TeamSpeling zorgt dat met alle programma’s er al heel snel een sfeer van veiligheid en vertrouwen ontstaat. Dit gaat ongemerkt op een hele natuurlijke wijze. Het team wordt verrast, soms op het verkeerde been gezet en wordt meegenomen in een wereld vol humor en samenwerking. Dit doen wij in al onze programma’s. 

Management training met blijvend effect.

De programma’s van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden betekenisvolle programma’s, maar wel met humor, interactie en actie! Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

Veel grote en kleine teams hebben onze succesvolle formule al beleefd. Van multinationals tot MKB, van ministeries tot onderwijsinstellingen.

Management training van TeamSpeling

Een management training gaat met ons verder dan het opdoen van kennis. Teamleden ontwikkelen ook competenties die helpen nog beter samen te werken. Ook leert het team tijdens de training op een leuke manier de comfortzone te stretchen. Samen leren te relativeren en open te staan voor nieuwe ervaringen en zienswijzen. Het maakt de managers leniger, toegankelijker in het contact en effectiever als leider.

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Management training in teamverband.

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Trainingen voor management teams

TeamSpeling biedt unieke management trainingen, speciaal voor management teams die onder hoge druk presteren in een snel veranderende wereld. Omdat de kracht van een MT ligt in de samenwerking tussen teamleden, richten onze trainingen zich op het versterken van deze samenwerking. Bekijk ook al onze trainingen.

Situationeel leiderschap

De management training Situationeel Leiderschap van TeamSpeling combineert humor en spel met diepgaande inzichten om managers te helpen hun leiderschapsstijl aan te passen aan de behoeften van hun team. We gaan verder dan traditionele modellen en richten ons op het ontwikkelen van het hele team, zowel individueel als in de onderlinge dynamiek. Met interactieve oefeningen en praktische tools transformeren we teams tot high-performance teams, klaar voor toekomstige uitdagingen.

Leidinggeven aan verandering

Geef leiding aan verandering met onze unieke training ‘Leidinggeven aan Verandering’. We richten ons op het teamresultaat, zorgen voor een leuke ervaring én leren jouw team omgaan met de voortdurende onzekerheden en nieuwe inzichten die bij verandering horen. We putten daarbij uit onze ruime ervaring met verandermanagement bij grote organisaties.

Leidinggeven met het Lencioni model

Versterk de samenwerking en communicatie binnen jouw management team met de training Leidinggeven met het Lencioni model van TeamSpeling. Ontdek hoe het model van Patrick Lencioni, met vertrouwen als basis, de resultaten van jouw team en organisatie kan verbeteren. Ervaar alle lagen van de piramide, krijg nieuwe inzichten en leer het model direct toepassen in jouw praktijk.

 

Management drives voor management

Laat jouw management team groeien met onze Management Drives training. Ontdek elkaars drijfveren en versterk de samenwerking binnen het team. Ervaar hoe leuk en effectief teamontwikkeling kan zijn!

Belbin training

Ontdek de impact van Belbin teamrollen op jouw management team met onze unieke en leuke Belbin training! Teamleden worden zich bewust van hun eigen rol en hoe ze elkaar kunnen versterken. Ervaar zelf de hilariteit en waarde van deze training.

DISC training

Ontdek de kracht van jouw management team met onze unieke DISC profielen training! Leer de unieke persoonlijkheden binnen je team begrijpen en waarderen, en geef de teamontwikkeling een boost. Ervaar zelf hoe leuk en effectief deze training is.