Management training in teamverband.

Ga ook voor een management training van deze tijd. Leuker en met meer impact!

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen en teamontwikkeling zijn samengesmolten. Bij ons geen lange theoretische sessies met kennisoverdracht. Bij TeamSpeling ligt de focus op wat de modellen zeggen over jullie team. Beleef ook onze management training met jouw management team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Het optimaal werken van een management team is cruisiaal voor een succesvolle organisatie. Een succesvol management team straalt uit op alle teams binnen de organisatie. Het gaat dan om het functioneren als managementteam en niet het individu. Daarom krijg je bij ons altijd een management training in teamverband. En niet met zomaar een management training. Bij TeamSpeling kies je voor een management training die uniek is, zeer efficiënt en vol zit met humor en nieuwe inzichten.

Met TeamSpeling is een management training leuk en doelgericht. Of het nu gaat om samenwerken, communiceren, vertrouwen of verandering.

Waarom TeamSpeling

  • Leuk, lachen, plezier en voor nieuwe inzichten.
  • Actieve programma’s op jouw locatie
  • Ga voor een zinvolle én superleuke teambuilding, training of management training.
  • Ook in het Engels voor internationale teams.
  • Betrokken accountmanagers voor advies, die snel en makkelijk een vrijblijvende offerte sturen.

Een team gerichte management training vol humor!

Wij helpen management teams om organisaties te bouwen met een bedrijfscultuur waar het onderling vertrouwen groot is. Waar professionals zich betrokken voelen en iedereen bijdraagt aan de gezamenlijke belangen. Een flexibele en gezonde organisatie streeft naar een cultuur waarin teams zich eigenaar voelen van de eigen leer- en werkprocessen.

Met ons management training aanbod kan jouw team leren bouwen aan een organisatie die wendbaar is, voortdurend leert en snel kan anticiperen op een voortdurend veranderende omgeving. Wil je meer informatie over een management training op locatie voor jouw team? Wij adviseren je graag en sturen je in een handomdraai een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor een management training bij TeamSpeling.

Voor de leukste en het meest uitdagende trainingen van Nederland kom je uit bij TeamSpeling. Onze management training programma’s onderscheiden zich door onze baanbrekende formule. Niet individueel gericht, maar juist op het management team als systeem. Elke team gerichte management training van TeamSpeling zit boordevol verrassende wendingen, humor en inzichten over hoe de teamleden elkaar kunnen versterken.

Voor TeamSpeling is humor een succesvol methodisch middel om relativering, reflectie en diepgaand leren binnen jouw management team aan te wakkeren. Zo bouwen we, met onze trainingen voor management teams, mee aan het fundament van lerende, leuke, gezonde en succesvolle organisaties.

Management training van TeamSpeling

Een management training gaat met ons verder dan het opdoen van kennis. Teamleden ontwikkelen ook competenties die helpen nog beter samen te werken. Ook leert het team tijdens de management training op een leuke manier de comfortzone te stretchen. Samen leren te relativeren en open te staan voor nieuwe ervaringen en zienswijzen. Het maakt de managers leniger, toegankelijker in het contact en effectiever als leider.

Bedrijfsuitje de VeranderShow. Bedrijfsuitjes van TeamSpeling voor de verandering.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

Effectief vergaderen. Vergadertraining voor inspirerende productieve vergaderingen.

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management trainng.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Management Drives teamtraining. Met Management Drives kleuren test.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Belbin training. Ontdek de Belbin teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...
Onze focus ligt op het team van het management. Een sterk management team is een team waarbij de teamleden elkaars managementvaardigheden versterken. Verhoog je de samemwerking en de skills van het hele team, dan heeft een training meer invloed op de organisatie dan individuele trainingen.
management team training bij teamspeling

Het managementteam als spiegel voor de organisatie.

Een succesvol management team is meer dan de optelsom van de vakmatige kwaliteiten. Het is juist de samenwerking tussen de leden van het management team die het verschil maken. Daarom is een managers training in teamverband zeer effectief.

Investeer daarom in onze management trainingen. Ontdek elkaars drijfveren en leer de kwaliteiten van elk teamlid op een effectieve manier in te zetten. Krijg inzicht over hoe relevante managementmodellen toe te passen in de eigen praktijk. Versterk het onderlinge vertrouwen en krijg grip op de communicatiepatronen binnen het eigen team. Een sterk management team heeft positieve impact op de organisatie. Een sterk management team vormt de spiegel van de organisatie.

Een teamgerichte management training vol humor!

Voor de leukste en het meest prikkelende managemen ttraining van Nederland kom je naar TeamSpeling. Onze management trainingen onderscheiden zich door onze baanbrekende formule. Niet individueel gericht, maar juist op het managementteam als systeem.

De teamgerichte management trainingen van TeamSpeling zitten boordevol humor. Voor TeamSpeling is humor een succesvol methodisch middel om relativering, reflectie en diepgaand leren binnen jouw management team aan te wakkeren. Zo bouwen we met onze trainingen voor management teams mee aan het fundament van een lerende, leuke, gezonde en succesvolle organisatie.

Een management training met impact.

Maak de weg vrij voor jouw team om te excelleren met TeamSpeling. Wij zetten jouw team in beweging op een geheel unieke wijze. Met verrassende werkvormen waarin veel humor, interactie en veiligheid een grote rol spelen. Vanuit deze werkvormen leert het team over elkaar en zichzelf.

Vertrouwen de basis voor open communicatie.

Vertrouwen is in elk team de basis. Dat is, zoals goed zichtbaar in het model van Patrick Lencioni: De piramide van Lencioni, het fundament van elke samenwerking. Collega’s die elkaar niet begrijpen en zelfs twijfelen aan elkaars goede intenties heeft dat direct gevolgen voor de teamprestaties. Vertrouwen is dus essentieel voor een prettige samenwerking.

TeamSpeling zorgt dat met alle programma’s er al heel snel een sfeer van veiligheid en vertrouwen ontstaat. Dit gaat ongemerkt op een hele natuurlijke wijze. Het team wordt verrast, soms op het verkeerde been gezet en wordt meegenomen in een wereld vol humor en samenwerking. Dit doen wij in al onze programma’s. Of het nu gaat om een teambuilding, training of management training. En natuurlijk ook bij onze DISC, Belbin en Management Drives trainingen.

Management training met blijvend effect.

De management training programma’s van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden betekenisvolle trainingen, maar wel met humor, interactie en actie! Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

Veel grote en kleine teams hebben onze succesvolle formule al beleefd. Van multinationals tot MKB, van ministeries tot onderwijsinstellingen.

voordeel 141 b

Op jullie gewenste locatie

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 4 F

Ontdekkingstocht vol humor

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 91

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 33

Teambuilding met resultaat

Nieuwe inzichten over ongewenste patronen in het team neem je mee. Inzichten geven directe aanleiding tot verandering.

Teambuilding over samenwerken, veranderen, verbinding en samen lachen,
Bedrijfsuitjes actief leuk met collega's een leuke interactieve show
Leukste teamuitjes op locatie. Actief en verbindend voor de teamontwikkeling.
Trainingen Lencioni, effectief vergaderen, feedback en teamwork.
Management training. Trainingen over lencioni, situationeel leiderschap en leidinggeven
trainingen met persoonlijkheidstest zoals DISC, Belbin en management drives
Teamdagen. Kies jouw teamdag over samenwerken, teamfasen, feedback of Lencioni.
Feedback geven en ontvangen
Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Het traditionele model van situationeel leiderschap van Hersey en Blanchard is achterhaald in de moderne werkomgeving. TeamSpeling introduceert een nieuwe aanpak, gericht op systeemdenken en teamontwikkeling, die managers concrete tools biedt om teams te versterken en succesvol te leiden.

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

In de snel veranderende wereld van werk zijn soft skills belangrijker dan ooit. Deze blogpost onthult de top 10 meest gevraagde soft skills in Nederland in 2024, waaronder communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerking, en legt uit waarom deze vaardigheden essentieel zijn voor succesvolle teams en organisaties.

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle onthult dat psychologische veiligheid, de sleutel tot succesvolle teams, belangrijker is dan individuele vaardigheden. Ontdek hoe teambuilding en trainingen van TeamSpeling vertrouwen opbouwen en communicatie verbeteren om een veilige omgeving te creëren waarin teams floreren.

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

Meet het succes van je teamontwikkeling! Ontdek 5 essentiële KPI’s en praktische tips voor HR-managers om de effectiviteit van teambuilding en trainingen te evalueren. Verbeter teamprestaties, betrokkenheid en meer.

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

Dit artikel presenteert 10 overtuigende, wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom investeren in teambuilding en trainingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering leidt tot betere teamprestaties, meer betrokkenheid, een positieve bedrijfscultuur en veel meer.

TeamSpeling formule en concept
team trainingen met impact vind je bij TeamSpeling
Clemen Mensink en Jules Ponsioen de drijvende kracht achter TeamSpeling.