Leidinggeven aan verandering: management training omgaan met verandering.

Verandermanagement: Maak van je team een succesfactor!

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Onze trainingen zijn gericht op het teamresultaat en zijn ook nog eens ontzettend leuk. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Verandermanagement is meer dan het maken van plannen. Jouw management team zal moeten kunnen omgaan met onzekerheden en inzichten die zich als maar voortschrijden. Bij onze verandermanagement training komen deze onderwerpen ruimschoots aan de orde. Wij hebben bij TeamSpeling veel ervaring met verandermanagement trainingen voor grote organisaties.

Management training: Leidinggeven aan verandering.

Verandering is de enige constante voor elke organisatie. Daarom is Verandermanagement binnen ieder bedrijf een belangrijk thema. Met change management bouw je aan de wendbaarheid van jouw organisatie. Met wendbare veranderplannen en het scheppen van een verander cultuur maak je de veranderingen tot een succes.
Verandermanagement training voor management teams. Omgaan met verandering.

Leidinggeven aan verandering. Verandermanagement training

Als management wil je bouwen aan een lenige, voortdurend lerende, verander fitte organisatie. Dan is één ding zeker; in veranderende tijden is een goed functionerend management van onschatbare waarde. Zeker weten dat jouw team tijdens deze humorvolle verander management training een flinke stap in gaat zetten! Incompany. Jouw team, de praktijksituaties en het hier-en-nu staan centraal

 • Veel lachen waardoor er nog sneller wordt geleerd
 • Niet alleen de leidinggevenden, maar ook het hele team wordt versterkt

Onze verander management training is totaal anders dan die van andere trainingsbureaus. Door middel van onze unieke humorvolle TeamSpeling formule maken wij ruimte voor nieuwe inzichten. Onze programma’s staan metafoor voor verandering zelf. Het is een echte onvergetelijke beleving. Dit zorgt ervoor dat de inzichten van het team na de verandermanagement training een blijvend effect zal hebben.

  Daarom deze Management training: Leidinggeven aan verandering bij TeamSpeling.

  Leidinggeven aan verandering vraagt van zowel managers als medewerkers het vermogen aan te boren te reflecteren en relativeren. Met andere woorden; afstand kunnen nemen waar je eigenlijk mee bezig bent.

  Waar de verandermanagement theorie stopt gaat TeamSpeling verder. Wij voegen aan in onze management training een echte beleving toe. Jouw team wordt voortdurend op een leuke manier verrast. Zoals bij verandering het geval is. Maar dan veel leuker.

  De stap naar humor is voor TeamSpeling snel gezet. Humor en diepgaand veranderen bestaan immers uit dezelfde bouwstenen; in beide gevallen wordt je even op het verkeerde been gezet, beleef je een sterke emotie en maakt het je bewust van nieuwe verrassende invalshoeken. Door bij change management humor samen te voegen ontstaan er leuke soms absurde situaties die je tóch iets leren over jullie context en leeruitdaging.

  Verandermanagement training van deze tijd. Verandering anno nu.

  in veranderende tijden is een goed functionerend management team van onschatbare waarde. Aangezien de ontwikkeling van de buitenwereld en van het team nooit stil staan, hebben wij Leidinggeven aan verandering ontwikkeld voor management teams die succesvol willen worden of succesvol willen blijven.

  managementraining Leidinggeven met Leniocni voor management teams MT's

  Resultaat van de teamtraining Leidinggeven aan verandering.

  Wat is het resultaat van onze verandermanagement opleiding? Hoewel er veel gelachen zal worden tijdens de verandermanagement training verliezen we de doelen van change management niet uit het oog.

  • Inzicht in de individuele drijfveren en die van het team met betrekking tot verandering.
  • Leren weerstand te herkennen als bedreiging van basisbehoeften.
  • Het team leert weerstand om te buigen naar eigenaarschap.
  • Kennis over verandermodellen en deze gericht toe te kunnen passen Je kunt jouw stijl van leidinggeven aanpassen en daarmee een positieve invloed uitoefenen op de groei en resultaten van de organisatie.
  • De verbinding in management team wordt versterkt.
  • Er wordt veel gelachen en het onderling vertrouwen wordt versterkt.

  Kortom, een basis om nog beter te sturen op veranderingen, processen en resultaten. Onze trainingen creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties.

  Verandermanagement anno nu

  Wij maken ingewikkelde theorie gemakkelijk. Niet door je te overladen met powerpoints en materie, maar door je op een belevingsvolle manier tot  nieuwe inzichten te laten komen.

  We zetten  je normale wereld soms even op z’n kop. Het effect ervan is dat het juist  inzichten geeft hoe je normaal gesproken denkt en handelt. Wat een leuke manier en veilige manier om jezelf een spiegel voor te kunnen houden en nieuwe ervaringen aan te gaan. Dat is Verander management anno nu!

  De  management trainingen van TeamSpeling zijn een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk. Maar ook vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiënter én super leuk! Maar jouw team ook sterker met de management training Leidinggeven aan verandering in teamverband.

  Advies en een vrijblijvende offerte?

  Ontdek ons aanbod en wat zij voor jullie team kunnen betekenen. Ervaar onze formule ook! 

  Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt. 

  De Piramide van Lencioni: Teamspeling maakt het leuk!

  Vergeet saaie presentaties! Ontdek hoe TeamSpeling de Piramide van Lencioni tot leven brengt met interactieve oefeningen en humor. Bekijk de video en zie hoe je team kan groeien met plezier én resultaat.

  Team trainingen, totaal anders en verrassend effectief.

  Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk deze video en ontdek waarom onze trainingen zo anders zijn dan de rest. We dagen je uit, laten je lachen en zorgen voor blijvende verandering. Oprichter Clemen Mensink legt uit.

  Andere interessante trainingen.

  Niet al onze teambuilding en teamtraining heeft het thema verandering, maar uiteindelijk is dat wel wat wij doen. Wij zetten met al onze programma’s team in beweging. Wij zetten verandering in ten behoeve van het optimaal samenwerken en het vormen van succesvolle teams. Ontdek ook onze andere unieke, leuke en effectieve trainingen. Neem onze Lencioni trainingen of onze DISC, Belbin en Management Drives training. TeamSpeling heeft een ruim aanbod van trainingen van deze tijd voor teams die zich willen ontwikkelen tot succesvolle teams van deze tijd.

  voordeel 141 b

  Jullie gewenste locatie

  Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

  voordeel 2

  Ontdekkingstocht vol humor

  Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

  voordeel 371 c

  Boost voor de verbinding!

  Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

  voordeel 14

  Boost voor de verbinding!

  Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

  Teambuilding over samenwerken, veranderen, verbinding en samen lachen,
  Bedrijfsuitjes actief leuk met collega's een leuke interactieve show
  Leukste teamuitjes op locatie. Actief en verbindend voor de teamontwikkeling.
  Trainingen Lencioni, effectief vergaderen, feedback en teamwork.
  Management training. Trainingen over lencioni, situationeel leiderschap en leidinggeven
  trainingen met persoonlijkheidstest zoals DISC, Belbin en management drives
  Teamdagen. Kies jouw teamdag over samenwerken, teamfasen, feedback of Lencioni.
  Feedback geven en ontvangen
  Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

  Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

  Het traditionele model van situationeel leiderschap van Hersey en Blanchard is achterhaald in de moderne werkomgeving. TeamSpeling introduceert een nieuwe aanpak, gericht op systeemdenken en teamontwikkeling, die managers concrete tools biedt om teams te versterken en succesvol te leiden.

  Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

  Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

  In de snel veranderende wereld van werk zijn soft skills belangrijker dan ooit. Deze blogpost onthult de top 10 meest gevraagde soft skills in Nederland in 2024, waaronder communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerking, en legt uit waarom deze vaardigheden essentieel zijn voor succesvolle teams en organisaties.

  Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

  Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

  Google’s Project Aristotle onthult dat psychologische veiligheid, de sleutel tot succesvolle teams, belangrijker is dan individuele vaardigheden. Ontdek hoe teambuilding en trainingen van TeamSpeling vertrouwen opbouwen en communicatie verbeteren om een veilige omgeving te creëren waarin teams floreren.

  De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

  De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

  Meet het succes van je teamontwikkeling! Ontdek 5 essentiële KPI’s en praktische tips voor HR-managers om de effectiviteit van teambuilding en trainingen te evalueren. Verbeter teamprestaties, betrokkenheid en meer.

  10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

  10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

  Dit artikel presenteert 10 overtuigende, wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom investeren in teambuilding en trainingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering leidt tot betere teamprestaties, meer betrokkenheid, een positieve bedrijfscultuur en veel meer.

  TeamSpeling formule en concept
  team trainingen met impact vind je bij TeamSpeling
  Clemen Mensink en Jules Ponsioen de drijvende kracht achter TeamSpeling.