Leidinggeven met het Lencioni model

Ervaar het Lencioni model: de piramide van Lencioni en versterk de samenwerking en communicatie.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw team in alle lagen van de piramide van Lencioni? Beleef ook deze management training met jouw management team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Patrick Lencioni is bekend door zijn model de Piramide van Lencioni. Bij dit model is de basis vertrouwen. Ontdek hoe het Lencioni model de resultaten van je team en organisatie kan verbeteren. In deze unieke management training leer hoe je het model kan toepassen op jouw praktijk. Krijg nieuwe inzichten tijdens deze training over hoe de aanwezigheid of afwezigheid van vertrouwen doorwerkt in alle processen van de organisatie.

Management training: Leidinggeven met het Lencioni model

Tijdens deze management training doorloopt jouw team op een ervaringsgerichte manier het Lencioni model. Betekenisvol én met de nodige humor. Dat maakt deze management training zo uniek. Ga voor deze training en grijp die tools om jouw team en de organisatie naar een next level te tillen.

Het Lencioni Model Voor Het Management Team.

Het Lencioni model voor het management team.

Het management team maakt kennis met het Lencioni model: De Piramide van Lencioni. Stap voor stap doorlopen we de diverse lagen van teamwork. Het team reflecteert op de eigen praktijk. Het gaat om vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaten.

Het teambelang staat voorop. Versterk tijdens deze training jouw team op al deze onderdelen. Waaraan herkennen we de successen en de frustraties van teamwork?

Leuk, interactief en actief!

Elke management training van TeamSpeling is vooral heel leuk, interactief, actief en effectief! Niet te statisch. Met leuke, speelse en verrassende werkvormen gaat jouw leiderschapsteam het Lencioni model ervaren. Met regelmaat dus even weg uit ‘het hoofd’. Het is immers niet de ratio waar het gevoel van vertrouwen zetelt.

  • Op een door jullie gewenste locatie.
  • Jouw team, jullie context en leeruitdaging staan centraal.
  • Bij vlagen een hilarische beleving. Dat betekent nóg sneller leren!
  • Groot effect op het vertrouwen binnen het leiderschapsteam én de hele organisatie.

Met deze management training maakt jouw management team een grote sprong in de teamontwikkeling.

Waarom kiezen voor de training Leidinggeven met Lencioni bij TeamSpeling.

Niet alleen theorie, maar het Lencioni model echt beleven!

Bij TeamSpeling zal je vooral veel ervaren en beleven hoe jouw team in de lagen van het Lencioni model staat. De antwoorden wijzen zich vanzelf uit.

In welke mate durven de teamleden zich kwetsbaar te tonen? Hoe wordt er naar elkaar geluisterd? Is er veiligheid om kritische onderwerpen op tafel te leggen? Hoe duidelijk zijn de afspraken en in welke mate zijn de spelers daadwerkelijk teamgericht? Het antwoord op deze vragen gaan jullie zelf beleven.

Leidinggeven met het Lencioni model.

Leren en veranderen vraagt een kritische blik en een relativerende houding. Het bruggetje naar humor is voor TeamSpeling dan snel gezet. Op een leuke manier zetten wij het team op het verkeerde been. Dat is onze manier om een team op te schudden en een afstand naar het eigen samenwerken van het team te kijken.

Deze reflectie vormt de basis om samen te kunnen leren en als team te groeien. Kortom, deze management training van TeamSpeling is een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk. Maar dan vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiënter én super leuk!

Het Lencioni model en TeamSpeling

We bevinden ons in het tijdvak van de wendbare, lerende en bezielde organisaties. Deze nieuwe ontwikkeling vraagt óók om een nieuwe visie op situationeel leiderschap. Ga voor deze unieke training Situationeel Leiderschap als je wil meebouwen aan een organisatie met teams, projectgroepen en afdelingen die taakvolwassen en zelfsturend zijn!
Managementraining Leidinggeven Met Leniocni Voor Management Teams Mt'S

Het Lencioni model De piramide van Lencioni.

Met deze teamtraining Leidinggeven met de piramide van Lencioni worden de deelnemers niet gebombardeerd met alleen maar theorieën en met presentaties. Met een management training van TeamSpeling jouw management team vooral in de doe-stand.

De team training integreert interactie en humor met de theoretische kennis van Patrick Lencioni. Hierin verschilt onze training van die van veel andere aanbieders.

MT’s, afdelingsmanagers en teamleiders

Deze management training is, zoals de naam al zegt, gebaseerd op de Piramide van Lencioni. Het Lencioni model is opgedeeld in vijf lagen.

Te beginnen met de basis van vertrouwen, als fundering, onderaan het model. Kenmerkend voor een piramide is dat eerst alle onderliggende lagen voldoende gesteund moeten worden voordat omhoog gebouwd kan worden richting high performance en resultaten. Houd dit in gedachten als je het model van de Piramide Lencioni bekijkt.

Resultaat van deze management training.

TeamSpeling ontwikkelt slimme trainingen. De leerdoelen, de theorie, de uitdagingen, de context van jouw team en de enorme dosis humor, allemaal geïntegreerd in onze unieke werkvormen. Dat maakt ieder moment van de training op een leuke manier spannend en altijd betekenisvol. Hier een paar resultaten op een rij:.

  • Het team herkent de signalen van gebrek aan vertrouwen, zowel bij processen in het eigen team als in de organisatie
  • Het onderling vertrouwen krijgt een boost
  • Het team krijgt handvatten aangereikt voor elke teamuitdaging
  • 101% lachgarantie
  • Het team is klaar voor een volgende stap!

Onze management trainingen creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.  

Meer rondom Lencioni

Piramide Van Lencioni En Teamspeling. Teambuilding En Trainingen Met Het Lencioni Model.

Bij TeamSpeling maken ij veel gebruik van het Lencioni model. In al onze trainingen en teambuilding werken wij ook met vertrouwen. Het eerste wat wij doen is een klimaat creëren waar mensen elkaar kunnen vertrouwen, waardoor direct de tweede laag kan worden bereikt. Respectvol confrontaties aangaan. 

Andere programma’s met het Lencioni model.

Als het je om de piramide van Lencioni gaat, hebben zit je bij TeamSpeling helemaal goed. Onze teambuilding, trainingen en teamdagen vinden allemaal overeenkomsten met het Lencioni model. Sommige programma’s hebben we zelfs gewijd aan dit model. Hier zijn deze programma’s.

Teamtraining Lachen met Lencioni.

De training Lachen met Lencioni is razend populair bij TeamSpeling en heeft een enorme impact op de teamontwikkeling. Zeker de moeite waard voor elk team dat wil werken aan het behalen van succes. 

 

Teamdag Samenwerken en Lencioni.

Een hele dag intensief aan de slag met het team. Natuurlijk met veel lachen, maar ook met serieuze vragen en impactvolle inzichten. Teamdag Samenwerken en Lencioni is ontzettend waardevol voor teams waarvan veel wordt gevraagd.

Teambuilding de Teamlachspiegel.

Ja, in de naam komt geen Lencioni voor, maar dat komt omdat deze teambuilding veel meer omvattend is. Ook de piramide van Lencioni komt, bij de teambuilding de Teamlachspiegel, regelmatig voorbij. Dit teamuitje geeft elk team een geweldige boost.

Video: TeamSpeling: de lachende weg naar succesvolle teams

Lachen is gezond, ook voor je team! In deze video neemt Clemen Mensink, oprichter van TeamSpeling, je mee op een humoristische reis door de wereld van teambuilding.

Ontdek hoe humor en spel kunnen bijdragen aan een betere samenwerking, meer creativiteit en een positievere werksfeer. Laat je inspireren door Clemen’s aanstekelijke enthousiasme en ontdek de kracht van de TeamSpeling-aanpak!

Video: Lencioni’s piramide: De sleutel tot teamsucces

Ontdek de 5 disfuncties van een team volgens Patrick Lencioni. In deze video neemt TeamSpeling je mee door Lencioni’s model over vertrouwen, conflicten aanpakken, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en de focus op resultaten.

Andere trainingen en managent trainingen

Maak kennis met DISC, Belbin en Management Drives trainingen bij TeamSpeling. Deze trainingen worden beleefd op een door jullie gekozen locatie. Naar aanleiding van persoonlijke tests aan de slag en ontdekken jullie wat de team dynamieken, rollen of drives zijn. Leer elkaar versterken en groei als team.

Management training in teamverband.

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...
Piramide van Lencioni en TeamSpeling. Teambuilding en trainingen met het Lencioni model.

Piramide van Lencioni, het Lencioni model.

De Piramide van Lencioni is een belangrijk model voor het bouwen aan vertrouwen binnen teams. Dit model heeft vertrouwen als basis voor een goede...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Teamdag Samenwerken en Lencioni. Teamdag voor teamontwikkeling.

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Lencioni. Een dag in het teken van de Piramide van Lencioni. Hoe kan de weg naar de top van de...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...