Leidinggeven met de Piramide van Lencioni

Creëer een hecht team met Lencioni's model.

Versterk de samenwerking en communicatie | Creëer een omgeving van vertrouwen en veiligheid | Ervaar Lencioni's model

team teamspeling

Ook met jouw team aan de slag?
Vraag advies en een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier
Unilever Logo
Sony Logo
Logo Rabobank 240px
Logo Nyenrode 240px
Logo Bavaria 240px
Logo Ikea 240px
Logo Ns 240px
Logo Brunel 240px
Logo Dela 240px
Akzonobel Logo 240px
Logo Ministerie Van Binnenlandse Zaken 240px
Logo Knvb 240px
Logo Arbo Unie 240px
Logo Umc Utrecht 240px
Logo Fnv 240px
Image
Image
Logo Nn 240px
Logo Kpn 240px
Image
Image
Image
Image
Logo Rws 240px
Image
Logo Rekenkamer 240px
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
gemeenteamsterdam
uwv logo
coa logo
vattenfall logo
pwc logo
logo centraalbeheer
Image
bam wonen logo
heineken logo
booking.com logo2
logo erasmus universiteit

Patrick Lencioni met de Piramide van Lencioni.


Teambuilding management team.

Management training: Leidinggeven met de Piramide van Lencioni

Patrick Lencioni is bekend door zijn model de Piramide van Lencioni. Bij dit model is de basis vertrouwen. Ontdek hoe de Piramide van Lencioni de resultaten van je team en organisatie kan verbeteren. In deze unieke management training leer hoe je het model kan toepassen op jouw praktijk. Krijg nieuwe inzichten tijdens deze training over hoe de aanwezigheid of afwezigheid van vertrouwen doorwerkt in alle processen van de organisatie.

De piramide van Lencioni

Met deze teamtraining Leidinggeven met de piramide van Lencioni worden de deelnemers niet gebombardeerd met alleen maar theorieën en met presentaties. Met een management training van TeamSpeling gaan jullie vooral in de doe-stand. De team training integreert interactie en humor met de theoretische kennis van Patrick Lencioni. Hierin verschilt onze training van die van veel andere aanbieders die volgens het het model de Piramide van Lencioni werken. Lees hier meer over of neem direct contact op om de toepasbaarheid van de Piramide van Lencioni op jouw organisatie door te nemen.

Ook leuk voor afdelingsmanagers en teamleiders!

Deze management training is, zoals de naam al zegt, gebaseerd op de Piramide van Lencioni. De Piramide van Lencioni is opgedeeld in vijf lagen. Te beginnen met de basis van vertrouwen, als fundering, onderaan het model. Kenmerkend voor een piramide is dat eerst alle onderliggende lagen voldoende gesteund moeten worden voordat omhoog gebouwd kan worden richting high performance en resultaten. Houd dit in gedachten als je het model van de Piramide Lencioni bekijkt.

Unieke voordelen

De Piramide van Lencioni training van TeamSpeling is anders dan je van gewend bent. De informele sfeer, de, theorie en leuke verrassende situaties, de humor en de teamgerichte aanpak worden samengebracht in fantastische leerbeleving. De formule van TeamSpeling is sinds de oprichting in 2014 een bewezen en zeer populair concept. De voordelen op een rij:

 • Op een leuke locatie waar jij het wil. Wij komen wel!
 • Jouw team, jullie context en leeruitdaging staan centraal
 • Bij vlagen een hilarische beleving. Dat betekent nóg sneller leren!
 • Groot effect op het vertrouwen binnen het leiderschapsteam én de hele organisatie

Tijdsduur

Leidinggeven met Lencioni: 2 dagdelen Leidinggeven met Lencioni in combinatie met Management Drives: 4 dagdelen, en ter voorbereiding op de training vullen de deelnemers de vragenlijst in.

Resultaat

TeamSpeling ontwikkelt slimme trainingsprogramma’s. De leerdoelen, de theorie, de uitdagingen, de context van jouw team en de enorme dosis humor, allemaal geïntegreerd in onze unieke werkvormen. Dat maakt ieder moment van de training op een leuke manier spannend en altijd betekenisvol. Hier een paar resultaten op een rij:.

 • Het team herkent de signalen van gebrek aan vertrouwen, zowel bij processen in het eigen team als in de organisatie
 • Het onderling vertrouwen krijgt een boost
 • Het team krijgt handvatten aangereikt voor elke teamuitdaging
 • 101% lachgarantie
 • Het team is klaar voor een volgende stap!

Onze management trainingen creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties

TeamSpeling BV
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
NedsellNedsell
16:50 28 Feb 24
Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
sandrasandra
07:49 05 Feb 24
Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
Pepijn DroogPepijn Droog
10:51 17 Nov 23
Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
Sjoerd CozijnsenSjoerd Cozijnsen
10:12 10 Nov 23
Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
js_loader
team teamspeling

Wil je advies en een vrijblijvende offerte?

Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Altijd plezier en lachend verbinden

Met hilarische teambuilding spellen en oefeningen ontstaan er onverwachte situaties.

Bouw met het MT aan een succesvolle organisatie

Ontdek wat hoe de lagen van de piramide van Lencioni doorwerken in alle processen.

Maak jullie teams hechter, leuker en succesvoller!

Leren en nieuwe inzichten opdoen. Verbinden zonder dat het beladen wordt.

Ideaal als eerste stap en op te volgen met teamtrainingen

Na de teambuilding alweer zin in een nieuwe uitdaging? Wij staan voor jullie klaar om jullie team nog succesvoller te maken.

Altijd lachen en altijd nieuwe inzichten

Hoe goed werkt de formule van TeamSpeling? Bekijk de reviews hier onder.
YouTube player

Programma Leiding geven met Lencioni

Tijdens deze management training doorloopt jouw team op een ervaringsgerichte manier het model van de Piramide van Lencioni. Betekenisvol én met de nodige humor. Dat maakt deze managementtraining zo uniek. Ga voor deze training en grijp die tools om jouw team en de organisatie naar een next level te tillen.

Lencioni Piramide voor het management team

Het management team maakt kennis met de Piramide van Lencioni. Stap voor stap doorlopen we de diverse lagen van teamwork. Het team reflecteert op de eigen praktijk. Het gaat om vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaten. Het teambelang staat voorop.Versterk tijdens deze training jouw team op al deze onderdelen.Waaraan herkennen we de successen en de frustraties van teamwork?

Deze management training is vooral ook heel leuk, interactief en actief! Niet te statisch. Met leuke, speelse en verrassende werkvormen gaat jouw leiderschapsteam de piramide van Lencioni ervaren. Met regelmaat dus even weg uit ‘het hoofd’. Het is immers niet de ratio waar het gevoel van vertrouwen zetelt.

Niet alleen theorie, maar de Piramide van Lencioni echt beleven!

Dus vooral veel ervaren en beleven hoe jouw team in de piramide van Lencioni staat. De antwoorden wijzen zich vanzelf uit. In welke mate durven de teamleden zich kwetsbaar te tonen? Hoe wordt er naar elkaar geluisterd? Is er veiligheid om kritische onderwerpen op tafel te leggen? Hoe duidelijk zijn de afspraken en in welke mate zijn de spelers daadwerkelijk teamgericht? Het antwoord op deze vragen gaan jullie zelf beleven.

Lachen met de piramide van Lencioni

Leren en veranderen vraagt een kritische blik en een relativerende houding. Het bruggetje naar humor is voor TeamSpeling dan snel gezet. Op een leuke manier zetten het team op het verkeerde been. Dat is onze manier om een team op te schudden en een afstand naar de eigen samenwerking te kijken. Deze reflectie vormt de basis om samen te kunnen leren en als team te groeien. Kortom, deze management training van TeamSpeling is een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk. Maar dan vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiënter én super leuk!

Combinatie met teambuilding Teamlachspiegel

Probeer de combinatie tussen  de Lencioni training  en de Teamlachspiegel.  Met teamworkshop als overkoepelend thema vullen beide programma’s elkaar uitstekend aan De Teamlachspiegel excelleert met de meest hilarische uitschieters en de Lencioni training onderscheidt juist met de verdieping en bezinning. e Ga voor dit  waanzinnige samenwerkings avontur. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw team of kijk naar de teambuilding de Teamlachspiegel

Combinatie met Management Drive

Het is ook interessant de training Leidinggeven met de piramide van Lencioni te combineren met een training of workshop van Management Drives. Om de piramide van Lencioni stevig neer te kunnen zetten is een diversiteit aan aanwezige drijfveren en kwaliteiten noodzakelijk. Juist Management Drives brengt de drijfveren en kwaliteiten van jou en het team in kaart. Door deze twee trainingen met elkaar te combineren krijgt jouw team de inzichten van de piramide en de tools en taal vanuit Management Drives. Een effectieve combinatie.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw team of ga naar Management Drives basistraining voor MT

Management Drives voor de hele organisatie

Management Drives maakt de organisatie succesvoller. Medewerkers spreken dezelfde taal. Kwaliteiten worden beter ingezet en er is meer begrip voor elkaars valkuilen.De kennis van Management Drives helpt succesvolle teams samenstellen.  organisatie te versnellen. Met dit model hebben medewerkers een gemeenschappelijke taal in handen. Informeer bij ons wat Management Drives t voor jouw organisatie kan betekenen.

Met TeamSpeling

 • Op jullie locatie
 • Veel interactie
 • 101% lachen
 • Verbinden
 • Veranderen
 • Zinvol

Management training

De management training programma's van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden  betekenisvolle  trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

Management training op locatie voor management teams.

management training leiding geven

Leidinggeven aan veranderingen

Ontdek tijdens deze managementtraining de meest relevante verandermodellen en brengen de veranderkracht van jullie team in kaart. Leer meer over deze management training.

Management training
team training hero

Leidinggeven met de Piramide van Lencioni

Ga, tijdens deze management training, samen aan de slag met onderwerpen als vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, heldere doelen, eigenaarschap en resultaten. Deze training is gebaseerd op het model De piramide van Lencioni.

Management training
teamtraining Situationeel leiderschap

Situationeel leiderschap

In welke situaties pas je jouw stijl van leidinggeven aan? Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Situationeel leiderschap is effectief, efficiënter én super leuk!

Management training
DISC training perosonlijkhiedstest

DISC training

Ontdek met DISC de verschillende persoonlijkheidstypen binnen het management team. De combinatie van de DISC training en de TeamSpeling formule is zeer effectief. Haal het beste uit elkaar met deze DISC training.

DISC training
belbin training teamrollen test training 600x300

Belbin training

Ontdek de verschillende persoonlijkheidstypen met Belbin, leer elkaar waarderen en groei als team. Voor deze training doen de deelnemers eerst een Belbin test. Effectieve en waardevolle training waar het team de Belbin teamrollen zal te beleven én begrijpen.

Belbin training
lachen met leniocni teamtraining

Management Drives basistraining

Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand. Meer over management drives.

Management Drives
management training drive training

Management Drives verdieping MT

De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren om de cultuur, de samenwerking en de resultaten te voorspellen en te sturen. Versterk je MT, leer jezelf en elkaar beter begrijpen en benut die diversiteit aan drijfveren en kwaliteiten. Meer over management drives.

Management Drives verdieping
  team teamspeling

  Wij helpen je graag.

  Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

  Bel met ons

  Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.