Management Drives training voor het management team.

Groei als management team met deze management drives training en versterk elkaars drijfveren.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor management drives. Het MT zal ervaren wat de teamleden drijft en hoe zij elkaar sterker kunnen maken. Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk en effectief geweest… vertellen de deelnemers ons achteraf. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Managers en leidinggevenden dragen grote verantwoordelijkheden. Continue. Bedrijfsdoelstellingen moeten worden gehaald. Tegelijkertijd moet het beste in de medewerkers naar boven gehaald worden. Management Drives is een effectieve methodiek die helpt bij het in kaart brengen van de drijfveren in je management team. De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, het samenwerken en de resultaten te voorspellen en te sturen. Deze management training leert jouw team hoe het op een eenvoudige manier meer grip te krijgen op wat er speelt. Zowel in het eigen team als in de organisatie.

Leuke en waardevolle training voor het management team.

De management trainingen van TeamSpeling zijn een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk, maar dan vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven aan een bedrijf vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiënter én super leuk!

Management team training - Management drives voor het management team.

Wat haalt het management team uit deze training.

Het management team krijgt inzicht in drijfveren, kwaliteiten en valkuilen van teamleden en het team. De deelnemers krijgen inzicht in de cultuur van het team en de gemeenschappelijke taal waardoor communicatie veel makkelijker verloopt.

Wat vooral een blijvend effect is van deze mangement training is dat de deelnemers meer onderling begrip hebben voor elkaars gedrag binnen het team. Hierdoor kan het team grote stappen zetten in de teamontwikkeling. Kwaliteiten worden erkent en effectiever ingezet.

Kortom: met de Management Drives training voor het MT is de basis gelegd om nog meer te sturen op processen en resultaten.

Waarom met het management team kiezen voor een training bij TeamSpeling.

TeamSpeling heeft een formule ontwikkeld. De uitdagingen van het team, relevante theorie én humor worden samengebracht in één en dezelfde beleving. 

Waarom gebruiken wij humor? Humor stelt op speelse wijze de heersende gedachtegoed ter discussie en creëert ruimte voor nieuwe interpretaties en ideeën. Daarom brengen wij de bouwstenen van humor naar onze trainingen. Omdat lachend leren nu eenmaal veel effectiever werkt.

Wat houdt deze training in voor het management team.

Deze leuke training brengt op eenvoudige manier in kaart hoe jouw management team functioneert. Alle profielen worden ingedeeld in zes kleuren. Het geeft inzicht in elkaars drijfveren.

Management drives voor het management team.

Management Drives test.

Wij sturen een link met daarin de Management Drives Survey. Dit is een persoonlijkheidstest om de persoonlijke drijfveren in kaart te brengen. Daarna beantwoord je online 19 vragen via de Management Drives app. De software berekend je profiel. Als je de Management Drives vragenlijst hebt ingevuld dan krijg je met de Management Drives app toegang tot jouw profiel.

De Management Drives training.

Waar krijgen jullie energie van en waar lopen teamleden op leeg? Welke drijfveren, denkpatronen en gewoontes zijn er in het MT team aanwezig? Na deze training spreken de teamleden een gemeenschappelijke taal. Kwaliteiten en allergieën zijn in kaart gebracht Jouw team doet inzicht op in de dynamiek van het team. Waar liggen jullie krachten en wat verdient nog extra aandacht. Vervolgens krijgen jullie handvatten om onderlinge samenwerking te versterken en de organisatie nog effectiever te sturen.

Training met een focus op het management team.

Deze training vindt niet plaats op een klassieke statische manier. Dit is een training van TeamSpeling. Deelnemers worden verrast met unieke werkvormen waarin telkens weer een verborgen leerdoel verscholen zit. Vol humor. Er wordt veel gelachen en samen geleerd.

Teamtrainingen voor het team en management team.

Bij elke teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Onze teamuitjes omvatten meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teamuitjes.

Trainingen voor het management team en veel meer.

Onze unieke teamtrainingen zijn allemaal superleuk en waardevol voor het team. Slim uitgedachte programma’s met nieuwe inzichten, humor en blijvend effect op de teamontwikkeling. En wij komen naar jouw locatie.
voordeel 141 b

Jullie gewenste locatie

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 2

Ontdekkingstocht vol humor

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 371 c

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 14

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

Teambuilding over samenwerken, veranderen, verbinding en samen lachen,
Bedrijfsuitjes actief leuk met collega's een leuke interactieve show
Leukste teamuitjes op locatie. Actief en verbindend voor de teamontwikkeling.
Trainingen Lencioni, effectief vergaderen, feedback en teamwork.
Management training. Trainingen over lencioni, situationeel leiderschap en leidinggeven
trainingen met persoonlijkheidstest zoals DISC, Belbin en management drives
Teamdagen. Kies jouw teamdag over samenwerken, teamfasen, feedback of Lencioni.
Feedback geven en ontvangen
Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Het traditionele model van situationeel leiderschap van Hersey en Blanchard is achterhaald in de moderne werkomgeving. TeamSpeling introduceert een nieuwe aanpak, gericht op systeemdenken en teamontwikkeling, die managers concrete tools biedt om teams te versterken en succesvol te leiden.

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

In de snel veranderende wereld van werk zijn soft skills belangrijker dan ooit. Deze blogpost onthult de top 10 meest gevraagde soft skills in Nederland in 2024, waaronder communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerking, en legt uit waarom deze vaardigheden essentieel zijn voor succesvolle teams en organisaties.

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle onthult dat psychologische veiligheid, de sleutel tot succesvolle teams, belangrijker is dan individuele vaardigheden. Ontdek hoe teambuilding en trainingen van TeamSpeling vertrouwen opbouwen en communicatie verbeteren om een veilige omgeving te creëren waarin teams floreren.

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

Meet het succes van je teamontwikkeling! Ontdek 5 essentiële KPI’s en praktische tips voor HR-managers om de effectiviteit van teambuilding en trainingen te evalueren. Verbeter teamprestaties, betrokkenheid en meer.

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

Dit artikel presenteert 10 overtuigende, wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom investeren in teambuilding en trainingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering leidt tot betere teamprestaties, meer betrokkenheid, een positieve bedrijfscultuur en veel meer.

TeamSpeling formule en concept
team trainingen met impact vind je bij TeamSpeling
Clemen Mensink en Jules Ponsioen de drijvende kracht achter TeamSpeling.