Management training.

Serieuze training, hard lachen

Voor meer informatie of advies.
Ga naar ons aanvraagformulier

Ontdek onze management trainingen met baanbrekende formule.

Ga snel naar:

Een management training bij TeamSpeling.

Met TeamSpeling is een management training leuk en doelgericht. Of het nu om samenwerking, communicatie of verandering gaat. Succesvolle organisaties investeren management teams. Elke management training van TeamSpeling richt zich op het opdoen van nieuwe inzichten die goed zijn voor de ontwikkeling van het managementteam en organisatieontwikkeling.

Wij helpen management teams om organisaties te bouwen met een bedrijfscultuur waar het onderling vertrouwen groot is. Waar professionals zich betrokken voelen en iedereen bijdraagt aan gezamenlijke belangen. Een flexibele en gezonde organisatie streeft naar een cultuur waarin teams zich eigenaar voelen van de eigen leer- en werkprocessen. Met onze management trainingen helpen wij jouw team te bouwen aan een organisatie die wendbaar is, voortdurend leert en snel kan anticiperen op een voortdurend veranderende omgeving.

Onze meest gekozen management trainingen

Wij krijgen veel vraag naar onze unieke training Situationeel Leiderschap. Dit is een dagprogramma, of een halve dag als verkorte versie. Een uniek programma waar wij zeer goede feedback op krijgen.

Management drives is bij ons ook een groot succes. Zeker een aanrader als je echt diepgaand met het team aan de slag wilt. Je gaat dan diep in op de drijfveren van het team en leert elkaar beter te zien en te versterken.

Het managementteam als spiegel voor de organisatie.

Een succesvol management team is meer dan de optelsom van de vakmatige kwaliteiten. Het is juist de samenwerking tussen de leden van het management team die het verschil maken. Daarom is een managers training in teamverband zeer effectief.

Investeer daarom in onze management trainingen. Ontdek elkaars drijfveren en leer de kwaliteiten van elk teamlid op een effectieve manier in te zetten. Krijg inzicht over hoe relevante managementmodellen toe te passen in de eigen praktijk. Versterk het onderlinge vertrouwen en krijg grip op de communicatiepatronen binnen het eigen team. Een sterk management team heeft positieve impact op de organisatie. Een sterk management team vormt de spiegel van de organisatie.

Een teamgerichte management training vol humor!

Voor de leukste en het meest prikkelende managemen ttraining van Nederland kom je naar TeamSpeling. Onze management trainingen onderscheiden zich door onze baanbrekende formule. Niet individueel gericht, maar juist op het managementteam als systeem. De teamgerichte management trainingen van TeamSpeling zitten boordevol humor. Voor TeamSpeling is humor een succesvol methodisch middel om relativering, reflectie en diepgaand leren binnen jouw management team aan te wakkeren. Zo bouwen we met onze managementtrainingen voor management teams mee aan het fundament van een lerende, leuke, gezonde en succesvolle organisatie.

Malou Kop Jansen
Malou Kop Jansen
Verbinding en plezier waren voor onze de belangrijkste begrippen. Bijzonder hoe ze 200 mensen in een mum van tijd mee hadden in de sfeer van de middag. Het liep precies zoals we van te voren hadden doorgesproken en gehoopt.
Suzanne Verheul
Suzanne Verheul
We hebben met ons team van 20 personen de training Vechten voor verbinding gedaan. Nog nooit zoveel gelachten tijdens een teambuilding activiteit! Echt een ontzetten leuke en leerzame ochtend gehad. Complimenten voor Laura!
Natalie Schokkenbroek
Natalie Schokkenbroek
Wij hebben de training "de lachspiegel' gevolgd. Een leuke en interactieve training. De training kent veel humor maar heeft ook een serieuze ondertoon waarbij je gedwongen wordt na te denken over jouw maar ook iemand anders zijn rol in een team. Ook kom je erachter hoe andere teamleden jou zien binnen een team. Dit helpt om ook eens een andere "pet" op te zetten en niet vast te houden aan je eigen patroon en gewoontes.
Els Jongetjes
Els Jongetjes
Op een ontspannen en leuke manier aan de slag geweest met toch wel een lastig onderwerp: werkdruk. Leuke werkvormen, veel gelachen en van alles geleerd over onszelf en van elkaar. Bedankt voor de toffe middag namens alle werkers van Nummer 13.
sumeyra kaya
sumeyra kaya
Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Menno Barten
Menno Barten
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

Teamwork! Gericht op het versterken van het eigen team.

Over teamrollen, communicatie niveaus, blinde vlekken, feedback en de moed om als team te durven groeien.

De Piramide van Lencioni.

Van vertrouwen tot resultaten grip op je organisatie.

Situationeel leiderschap.

welke omstandigheden vraag welk type leiderschap?

Management drives.

Hoe de diversiteit aan kleuren te benutten in het team en in de organisatie.

Anders vergaderen.

Ontdek hoe je het kapitaal aan de vergadertafel kan maximaal kan benutten.
YouTube player
team teamspeling

Wij helpen je graag.

Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

Bel met ons

Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

Wij helpen je graag!

team teamspeling

Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

Aanvraagformulier

Bel met ons

Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk. 

Management trainingen voor diverse leervragen.

Onze management training gaat verder dan het opdoen van kennis. Teamleden ontwikkelen ook competenties die helpen nog beter samen te werken. Ook leert het team tijdens de management training op een leuke manier de comfortzone te stretchen. Samen leren te relativeren en open te staan voor nieuwe ervaringen en zienswijzen. Het maakt de managers leniger, toegankelijker in het contact en effectiever als leider.

Onze management trainingen zijn uniek. We versterken de samenwerking binnen jouw MT op een super leuke originele en humorvolle manier. Bovendien wordt de vakkennis van jouw team vergroot met relevante managementtheorieën. Deze cocktail van teamwork en theorie vertalen we samen met jouw management team naar jullie eigen praktijk.

Afhankelijk van de leervragen van het team kunnen onze management trainingen diverse thema’s en invalshoeken toevoegen.

Doe de test. Komt jouw team in aanmerking voor een teamtraining management?

Jouw team komt in aanmerking voor een teamtraining van TeamSpeling als je op de volgende vragen “ja” kunt invullen:

 1. Zijn de deelnemers van elkaar afhankelijk om gezamenlijke doelen te bereiken?
 2. Is samenwerking daarbij het belangrijkste middel?
 3. Hebben jullie gevoel voor humor of zou dat tenminste wel wat meer mogen worden aangeboord?
 4. Ben je bereid de eerste stap te zetten en contact met ons op te nemen voor informatie of een vrijblijvende offerte?

Management training voor management teams.

Management training

De management training programma's van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden  betekenisvolle  trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

Management training

De management training programma's van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden  betekenisvolle  trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

Management training voor management teams.

Management training voor management teams.

Management training

De management training programma's van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden  betekenisvolle  trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

Management training

De management training programma's van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden  betekenisvolle  trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

Management training voor management teams.

management training leiding geven

Leidinggeven aan veranderingen

Ontdek tijdens deze managementtraining de meest relevante verandermodellen en brengen de veranderkracht van jullie team in kaart. Leer meer over deze management training.

Management training
team training hero

Leidinggeven met de Piramide van Lencioni

Ga, tijdens deze management training, samen aan de slag met onderwerpen als vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, heldere doelen, eigenaarschap en resultaten. Deze training is gebaseerd op het model De piramide van Lencioni.

Management training
teamtraining Situationeel leiderschap

Situationeel leiderschap

In welke situaties pas je jouw stijl van leidinggeven aan? Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Situationeel leiderschap is effectief, efficiënter én super leuk!

Management training
lachen met leniocni teamtraining

Management Drives basistraining

Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand. Meer over management drives.

Management Drives basistraining
management training drive training

Management Drives verdieping MT

De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, de samenwerking en de resultaten te voorspellen en te sturen. Versterk je MT, leer jezelf en elkaar beter begrijpen en benut die diversiteit aan drijfveren en kwaliteiten. Meer over management drives.

Management Drives verdieping

  Ontdek de drijfveren binnen jullie team met onze Management Drives trainingen

  Management Drives programma's

  Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Bij TeamSpeling gaan wij op bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. Wij hebben een basistraining Management Drives waar je als team kennis maakt met de Management Drives keuren. Daarnaast hebben wij verdieping trainingen voor teams en managementteams om dieper in te gaan op de drijfveren. Ontdek onze Management Drives programma's.

  Management Drives programma's

  Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Bij TeamSpeling gaan wij op bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. Wij hebben een basistraining Management Drives waar je als team kennis maakt met de Management Drives keuren. Daarnaast hebben wij verdieping trainingen voor teams en managementteams om dieper in te gaan op de drijfveren. Ontdek onze Management Drives programma's.

  Ontdek de drijfveren binnen jullie team met onze Management Drives trainingen

  management drives teamtraining

  Management Drives Basistraining

  Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand.

  Management Drives Basis
  management drive teamtraining

  Management Drives verdieping teams

  De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien.

  Management Drives teams
  management training drive training

  Management Drives verdieping MT

  De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, de samenwerking en de resultaten te voorspellen en te sturen. Versterk je MT, leer jezelf en elkaar beter begrijpen en benut die diversiteit aan drijfveren en kwaliteiten.

  Management Drives MT

  De allerleukste training voor MT teams

  Als je een op een snelle leuke losse manier de ontwikkeling van jouw management team een boost wil geven, dan kies je voor management trainingen van Teamspeling. Wij hebben trainingen ontwikkeld waarin jouw team van achter de statische cursus tafels worden gehaald. Deelnemers worden verrast met unieke werkvormen waarin telkens weer een verborgen leerdoel verscholen zit. Hoe leuk!

  Kortom, de management trainingen van TeamSpeling zijn een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk, maar dan vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven aan een bedrijf vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiënter én super leuk!

  YouTube player

  Situationeel leiderschap

  Ervaar op een leuke speelse manier hoe verschillende stijlen van leidinggeven toe te passen in verschillende situaties.
  - Incompany, 1 dag of 2 dagdelen.

  Leidinggeven aan veranderingen

  Leer tijdens deze gezellige training hoe je medewerkers mee kan nemen in veranderende tijden.
  - Incompany, 1 dag.

  Anders vergaderen

  Leer met je team hoe de vergadering nog leuker, uitdagender en effectiever te maken. De enige vergadertraining waar keihard gelachen gaat worden!
  - Incompany, 1 dagdeel

  Persoonlijk leiderschap

  Tijdens deze training vergroten de MT leden hun persoonlijk leiderschap leren doelgericht richting te geven aan (werk)leven. Speels, laagdrempelig, gezellig, vol humor en bezinning.
  - Incompany, 1 dag of twee dagen (afhankelijk van jouw doelstelling).

  Managementtraining omdat de belangen groot zijn

  Managers en leidinggevenden dragen grote verantwoordelijkheden. Continue. Bedrijfsdoelstellingen moeten worden gehaald. Tegelijkertijd moet het beste in de medewerkers naar boven gehaald worden. Teamwork op MT niveau is hiervoor cruciaal. Wanneer de vertegenwoordigende managers van de verschillende disciplines elkaar onvoldoende verstaan dan heeft dit gevolgen voor de communicatie en samenwerking binnen alle lagen van de organisatie. Daarom biedt TeamSpeling unieke integrale management trainingen. Zowel theoretische kennis opdoen, managementvaardigheden eigen maken én het versterken van de verbinding binnen jouw MT team. Hoe leuk!

  Management Drives trainingen voor management teams

  Management Drives basistraining

  Krijg inzicht in de drijfveren van de teamleden en het team en leer gebruik te maken van ieders kwaliteiten.
  - Incompany, 1 dag (of verspreid over twee dagdelen)

  Management Drives en Situationeel leiderschap

  Ervaar op een leuke speelse manier hoe verschillende stijlen van leidinggeven toe te passen in verschillende situaties.
  - Incompany, 2 dagen (4 dagdelen)

  Management Drives en Leidinggeven aan veranderingen

  Leer tijdens deze gezellige training hoe je medewerkers mee kan nemen in veranderende tijden.
  - Incompany, 2 dagen (4 dagdelen)

  Management Drives en Anders vergaderen

  Leer met je team hoe de vergadering nog leuker, uitdagender en effectiever te maken. De enige vergadertraining waar keihard gelachen gaat worden!
  - Incompany, 3 dagdelen

  Management Drives en Persoonlijk leiderschap

  Tijdens deze training vergroten de MT leden hun persoonlijk leiderschap leren doelgericht richting te geven aan (werk)leven. Speels, laagdrempelig, gezellig, vol humor en bezinning.
  - Incompany, 2 dagen (4 dagdelen)

  Lees meer over onze management drives trainingen.

  team teamspeling

  Wij helpen je graag.

  Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

  Bel met ons

  Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

  Wij helpen je graag!

  team teamspeling

  Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

  Aanvraagformulier

  Bel met ons

  Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk.