Management teamtraining Leidinggeven aan veranderingen

Ook leuk voor afdelingsmanagers en teamleiders!

Leidinggeven aan veranderingen

Verandering is de enige constante. Ook jouw organisatie ontkomt hier niet aan. Je weet waar de organisatie naar toe moet. Maar hoe krijg je de medewerkers mee in veranderingen? Hoe ga je om met onzekerheden en voortschrijdende inzichten? Hoe bouw je aan een lenige, voortdurend lerende, verander fitte organisatie? Eén ding is zeker; in veranderende tijden is een goed functionerend management van onschatbare waarde. En daar gaat jouw team tijdens deze humorvolle management training een flinke stap in zetten!

 • Incompany. Jouw team, de praktijksituaties en het hier-en-nu staan centraal
 • Veel lachen waardoor er nog sneller wordt geleerd
 • Niet alleen de leidinggevenden, maar ook het hele team wordt versterkt

Tijdsduur

 • Leidinggeven aan veranderingen: 2 dagdelen
 • Leidinggeven aan veranderingen met Management Drives: 4 dagdelen, en ter voorbereiding op de training vullen de deelnemers de vragenlijst in.

Resultaat

 • Inzicht in de individuele drijfveren en die van het team met betrekking tot verandering
 • Leren weerstand te herkennen als bedreiging van basisbehoeften
 • Het team leert weerstand om te buigen naar eigenaarschap
 • Kennis over verandermodellen en deze gericht toe te kunnen passen Je kunt jouw stijl van leidinggeven aanpassen en daarmee een positieve invloed uitoefenen op de groei en resultaten van de organisatie
 • Bewust zijn van het belang van authenticiteit
 • Er wordt veel gelachen en het onderling vertrouwen wordt versterkt
 • Kortom, een basis om nog beter te sturen op veranderingen, processen en resultaten.

Onze teamtrainingen creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties.

Met TeamSpeling

 • Op jullie locatie
 • Veel interactie
 • 101% lachen
 • Verbinden
 • Veranderen
 • Zinvol

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hier

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

Programma

Het succes van een geslaagde verandering is het succes van goede samenwerking binnen het management team. Daarom schotelen we een aantal relevante verandermodellen voor en brengen de veranderkracht van jullie team in kaart. Jullie krijgen handvatten aangereikt die helpen grip te krijgen op veranderprocessen bij medewerkers. Ook leert het team hoe (anders) om te kunnen gaan met weerstand. Daarbij ontdek je welke drie basisbehoeften absoluut aandacht verdienen bij veranderingen.

Eigenlijk is er zoveel leuks te leren op gebied van leiderschap in verandering. Daarom spreken we de training vooraf goed met je voor. Wat is voor jullie echt belangrijk? Dan maken wij er samen met jullie een hele leuke training van.

Humor en veranderen

Leidinggeven aan veranderingen vraagt zelfreflectie en een relativerende houding. De stap naar humor is voor TeamSpeling dan snel gezet. Met regelmaat zetten we de normale wereld op z’n kop. Het effect: deelnemers leren meer over hun normale wereld en de vanzelfsprekendheden waar niemand aan twijfelt. Dit is vruchtbare grond voor zelfrelativering en een verandermindset.

Kortom, de management trainingen van TeamSpeling zijn een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk. Maar ook vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiënter én super leuk!

Combinatie met teambuilding Veranderfitness

Hoe leuk is het om deze training te combineren met Veranderfitness! Dit is een hilarische teambuilding waarbij jouw team lekker uit ‘het hoofd’ wordt gehaald en gaat beleven wat een verandermindset van jezelf vraagt. Een speelse ludieke teambuilding waar deelnemers de eyeopeners tegemoet zullen gaan lachen. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw team of kijk op teambuilding Veranderfitness.

Combinatie met Management Drive

De training Leidinggeven aan verandering werkt heel goed in combinatie met de basistraining Management Drive. Wat zeggen de Management Drive profielen over de manier van leidinggeven? Hoe kan je aansluiten bij de taal en drijfveren van de medewerkers? Wat is de dominante kleur van de verandering? Met Management Drives spreek je met elkaar dezelfde taal. Welke situaties vragen welke kleuren om in te zetten? Informeer naar de mogelijkheden voor jouw team of kijk op Management Drive basistraining voor MT.

Management Drives voor de hele de organisatie

Werken met Management Drives helpt veranderingen in je hele organisatie te versnellen. Het maakt veranderdoelen en de spelregels kinderlijk eenvoudig. Door samen dezelfde taal te spreken kan er veel makkelijker worden gecommuniceerd. Veranderen zonder (veel) gedoe. Hoe leuk!  Informeer bij ons wat dit instrument voor jouw organisatie kan betekenen.

Met TeamSpeling

 • Op jullie locatie
 • Veel interactie
 • 101% lachen
 • Verbinden
 • Veranderen
 • Zinvol
 

Managementteamtraining programma's

Onze managementtraining programma's creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden serieuze trainingen, maar wel met humor, interactie en uit het hoofd. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een managementtraining wordt zo leuker en veel effectiever.
Management teamtraining Leidinggeven met de Piramide van Lencioni

Leidinggeven met de Piramide van Lencioni

Met deze managementtraining beleven hoe jouw team in de piramide van Lencioni staat. Stap voor stap doorlopen we de diverse lagen van teamwork. Het team reflecteert op de eigen praktijk. Waaraan herkennen we de successen en de frustraties van teamwork? Leidinggeven met de Piramide van Lencioni

Management teamtraining Leidinggeven aan veranderingen

Leidinggeven aan veranderingen

Leuke managementtraining voor de verandering. Het succes van een geslaagde verandering is het succes van goede samenwerking binnen het management team. Daarom schotelen we een aantal relevante verandermodellen voor en brengen de veranderkracht van jullie team in kaart. Bekijk deze management teamtraining

Management team training Situationeel leiderschap

Situationeel leiderschap

Serieuze managementtraining, maar dan vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiënter én super leuk! Management training Situationeel leiderschap

Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
Management Drives basis teamtraining voor MT

Management Drives basistraining voor MT

De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, de samenwerking en de resultaten te voorspellen en te sturen. Hoe jouw team meer grip krijgt op wat er speelt. Ontdek onze training Management Drives voor MT


"Afgelopen vrijdag een strategiesessie gehad en het team was heel duidelijk in het uitspreken en doorvragen naar de intenties van de ander. Dus dat is een hele winst."
Lisette Hetzler, HR director bij Thales.

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling