Offline teambuilding, het mag weer! …een beetje.

25 mei 2021 – TeamSpeling gaat weer actief met de offline teambuilding! En wel met de teambuilding programma’s: Teamlachspiegel en Veranderfitness. Dit doen we voor groepen tot maximaal 30 deelnemers. Grote groepen mag jammer genoeg nog even niet. Je hebt ook de keuze om jouw grote groep op te delen in kleinere groepen. Anders kan je ook kiezen voor onze online teambuilding en bedrijfsuitjes.
En ja, we willen weer uitsluitend offline, maar onderschat onze online programma’s niet! We blijven ontwikkelen en de reacties op onze online teambuilding blijven super enthousiast!

Voorwaarden voor de offline teambuilding

We kunnen dus weer offline! Tenminste, met een aantal verplichte voorwaarden en een aantal voorwaarden waarvan wij vinden dat die gewoon verstandig zijn.

Onze maatregelen:

  • Groepen mogen absoluut niet groter dan 30 deelnemers;
  • Trainers hebben een negatieve sneltest gedaan;
  • De deelnemers hebben een sneltest gedaan;
  • Alle werkvormen op minimaal 1,5 meter;
  • Tijdens onderdelen waarbij gebruik wordt gemaakt van vaste staan of zitplaatsen is het gebruik van mondkapjes niet verplicht;
  • Onderdelen waar – ook op 1,5 meter – bewogen kan worden zullen mondkapjes sowieso worden ingezet.

Offline teambuilding wordt even wennen

Het is voor ons ook weer even wennen. We zijn ons helemaal thuis gaan voelen in de online teambuilding en nu mogen we weer voorzichtig offline. Het voelt ook weer een beetje als thuis komen. Als eindelijk weer een lekker glas wijn of een biertje op je favoriete terras. We hebben het te lang gemist. Elkaar weer zien, horen lachen, gekke bekken trekken en af en toe eens kunnen uitdagen. Op een leuke, gekke en hilarische manier. Dat kan dus weer met ons!

Ja, maar, onderschat online niet

Natuurlijk willen we nu even offline. Wij denken alleen dat online teambuilding blijft. Vooral de meer inhoudelijke teambuilding en trainingen die wij nog niet online zien verdwijnen. Thuiswerkers hoeven dan bijvoorbeeld niet speciaal op hun thuiswerkdag naar kantoor te komen. Trainingen als ‘anders vergaderen’, ‘omgaan met verandering’ en coaching zal zeker interessant blijven. Wij doen dit soort trainingen dan ook nog met een verrassende en humorvolle twist. Het is ook voor werkgevers voordeliger. Vooral voor grote groepen. Reken maar uit. Locatie afhuren, catering, reistijd en reiskosten.

Thuiswerken zal ook voor een groot deel blijven. Wij denken dat mensen een aantal dagen thuis werken en een aantal dagen op kantoor werken. Tel uit de winst voor de werknemer. Geen frustratie in het verkeer, file problemen, haasten om op tijd te zijn voor het kinderdagverblijf of snel naar de supermarkt en nog even wat koken. Thuis werken heeft zijn voordelen. Ook al zijn we het nu heel eventjes heel erg zat.

Even genoeg over online. We mogen weer offline. Wij hebben er zin in en wij hopen jij ook. Wil jij ook een offline teambuilding… of nog even voor de vakantieperiode online verbinden. Dan kan je ons contactformulier invullen of bellen tijdens kantooruren op 085 013 33 32. Wij zijn altijd in voor een leuk gesprek en maken graag een offerte voor je!

Jules Ponsioen