Studio Teamspeling Online Bedrijfsuitjes

Online Bedrijfsuitje is geen alternatief.

Sinds wij online zijn gegaan worden we volop geboekt voor online teambuilding en bedrijfsuitjes. Vooral voor kerst- en nieuwjaars bijeenkomsten. Mensen zijn enthousiast verrast. Niet alleen omdat wij zo ontzettend leuk zijn, maar ook omdat mensen het zien als een alternatief. ‘Dan maar een ‘online’ bedrijfsuitje’. Ja, dan sta je voor een grote verrassing.

Chat Studio Teamspeling 1
Chat Studio Teamspeling 1

Deelnemers kunnen tijdens onze online bedrijfsuitjes gebruik maken van de chat. En deze blijft na afloop altijd nog even aanstaan. Om lekker even na te kletsen of te chatten na een interactieve show. Net zoals dit offline gebeurt in de lobby van een theater. Na afloop van de online bedrijfsuitjes, zien wij, op de chat, de complimenten van blije deelnemers voorbij komen. Opgewekte collega’s die elkaar weer hebben gezien en samen hebben gelachen.

Vanwege de corona maatregelen zijn wij ‘online’ programma’s gaan ontwikkelen. Wat is dat goed uitgepakt. Wij zien dat iedereen, voor de kerst en na de jaarwisseling, gezellig samen plezier wil maken. En dat is logisch. Mensen missen de lunchgesprekken, ontmoetingen op de gang en de roddels bij het koffiezetapparaat. Maar ook de verbinding met de organisatie als geheel.

De verwachting is dat thuiswerken de normaalste zaak van de wereld blijft. Maar dan deels. Één of twee dagen op kantoor en de andere dagen vanuit huis. Dan kan je toch samen dat koffie-, of thee momentje pakken. Elkaar even zien. Wij geloven niet dat online teambuilding verdwijnt zodra heel Nederland is gevaccineerd. Online is gewoon te leuk, dynamisch en het is makkelijk te organiseren. 

De verwachtingen voor 2021? We zien dat mensen nu vooral voor de kerst en na de jaarwisseling gaan voor gezelligheid en plezier maken. En dat is natuurlijk logisch. Mensen missen de lunchgesprekken, gesprekken op de gang en de roddels bij het koffiezetapparaat. Op deze behoefte zetten wij nu volop in. Maar voor 2021 verwachten wij dat er naast gezelligheid ook meer behoefte gaat ontstaan voor serieuzere zaken. Zoals communicatie, visie, missie, feedback en dat soort ingewikkelde onderwerpen. Meer de leuke online teambuilding met een serieuzere ondertoon. Daar zijn wij nu al online programma’s voor aan het ontwikkelen. Uiteraard in combinatie met plezier, verbinding en lachen. Want dat is waar wij goed in zijn.

Online Bedrijfsuitje Teambuilding Teamspeling
Online Bedrijfsuitje Teambuilding Teamspeling

Interesse in onze online teambuilding en online bedrijfsuitjes? Neem contact met ons op via het contactformulier.Jules Ponsioen