Online Bedrijfsuitjes Online Teambuilding Klein

Online bedrijfsuitjes en online teambuilding

Clemen Mensink, oprichter van TeamSpeling, vertelt over de online teambuilding en online bedrijfsuitjes van TeamSpeling.

Mijn naam is Clemen Mensink, ik ben oprichter TeamSpeling en ik ga iets vertellen over de online programma’s van TeamSpeling… Niet zomaar online, maar met onze eigen unieke TeamSpeling formule. Onze online teambuilding en online bedrijfsuitjes zijn verrassend, hilarisch én spannend. En ze zitten vol met eye-openers is gekke interviews, geïmproviseerde liedjes, komische sketches iedereen zichtbaar op een scherm.

Een bizarre bingo met een addertje onder het gras. Video’s met kan met een euh… met een Franse kunstenaar… François. Video’s met een illusionist. Een hilarische, foute illusionist. En het gaat over veranderen. Hij verandert van alles. Reclameblokken over effectieve communicatie, word je aangesmeerd als zoete broodjes.

Onze online teambuilding en online bedrijfsuitjes zijn:

TeamEvent Online

TeamEvent Online is een online teambuilding, maar niet zomaar een teambuilding, je gaat in de trainer – je zit al klaar – het is een trainer / acteurs / muzikant / moderator en die neemt jou, met je hele groep, met je hele team op reis en je gaat langs allerlei gebieden op gebied van communicatie.

En je wordt verrast in een hoog tempo.

BedrijfsEvent Online

BedrijfsEvent Online lijkt op programma TeamEventOnline, het is alleen voor grote groepen. En dat vraagt een andere energie en een iets andere aanpak.

Studio TeamSpeling.

Studio TeamSpeling: Twee presentatoren, een muzikant, camera’s, geluidstechnici studio crew, alles erop en eraan. En je kan inloggen met het hele bedrijf. Met tientallen tot honderden mensen.

En met Studio TeamSpeling ga je op reis in hele andere wereld. Je stapt met elkaar in een online tv uitzending, met allerlei tv-uitzendingen rubrieken. Zoals een soort journaal uitzending, maar dan anders.
Showbizz, intermezzo’s, heel veel interactie met de presentatoren en de mensen uit het bedrijf.

Een hele interactieve show… met showbizz.

Wat onze online programma’s opleveren is meer… dan je in eerste instantie, achter de lach, zou denken. De humor, de lol, het lachen, de verrassingen… Ja die je helpen om met elkaar op een andere manier in gesprek te gaan over de andere wezenlijke dingen die er zijn dit bedrijf. Die spelen bij jou als professional. Communicatie, feedback, omgaan met verandering.

Ja, je trapt erin, maar op een leuke manier. En ineens komen daar nieuwe inzichten en andere gesprekken. En andere, ja, een andere energie.

Ja, mensen vragen mij wel eens aan de telefoon: “Ja maar Clemen, maar hoe? Ja dat klinkt leuk, maar hoe de anders zo wat wat kan ik mij daarbij voorstellen?” Dan noem ik altijd wel een voorbeeld van: bingo. Het is een bingo dat gaat over een thema die in een team zou kunnen spelen. Het gaat over communicatie. Het gaat over omgaan met veranderingen. Het is een krankzinnige bingo van plezier, je vergeet jezelf, je vergeet dat je eigenlijk jezelf een spiegel aan het volhouden bent.

En dan doe je dat met hele team, of met alle collega’s tegelijk… Hoe tof is dat? En ineens verandert de setting en wordt er lied gezongen over jouw dag. Of over jou werk, of over wat jij fantastisch vindt in je werk. En dat lied wordt geïmproviseerd… Ter plekke! Of er staat is een sketch! Ineens is er een sketch! Dat gaat over jou, of over je hele team, of organisatie.

Dus je krijgt met alle programma’s van TeamSpeling, krijgt je plezier, lachen, heel veel verbinding met elkaar, je gaat elkaar anders zien. Lekkere sfeer.

Want dat is wat je wilt! Dat is wat je wilt wanneer je met je met je met je collega’s eropuit gaat.

Bij TeamSpeling krijg je erbij nog net iets extra’s. Namelijk: eye-openers, op een andere manier kijken naar de context van jouw team en van je organisatie.

Én het is gewoon leuk.


Onze online teambuilding en online bedrijfsuitjes zijn:


Recente berichten

Jules Ponsioen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *