Online bedrijfsuitje Teambuilding Teamspeling 2

Online bedrijfsuitje als een online interactieve tv beleving

Online Personeelsbijeenkomst Teambuilding Teamspeling
Online bedrijfsuitje – Studio TeamSpeling

De corona-crisis heeft bij werkend Nederland veel verandering teweeg gebracht. Door vanuit huis te werken zien we elkaar vooral via de computer, of spreken we elkaar via de telefoon. Het is allemaal niet meer hetzelfde. Met een bedrijfsbijeenkomst helpt je weer samen dezelfde waarden delen van het bedrijf. En ja, het kan ook online. Leuker dan ooit!

Teambuilding en bedrijfsuitjes waren zo gewoon

Voor de corona-crisis konden we elkaar allemaal dagelijks zien, gebruikten we dezelfde kantine, dronken we dezelfde koffie in hetzelfde pand en vochten we voor hetzelfde parkeerplekje. Zelfs toen waren de teambuilding en bedrijfsdagen zeer welkom om goed met elkaar dezelfde bedrijfswaarden te delen. 

Behoefte aan verbondenheid

Nu werken we vanuit huis en vergaderen via computerschermen. Dat blijkt verrassend goed te werken. En misschien dat een groot deel van Nederland ook na deze crisis vanuit huis blijft werken. De verbondenheid met elkaar en het bedrijf heeft hierdoor veel meer aandacht nodig. Zeker nu, na deze periode van intense onzekerheid en verandering. Zitten we allemaal nog aan boord? Delen we nog dezelfde missie en visie? Daar waren de kwartaalbijeenkomsten, de bedrijfsuitjes en teambuilding voor. Het probleem is dat het niet meer zo makkelijk is zoiets te regelen met anderhalve meter en de vele thuiswerkers.

Het antwoord is ook online

Voorlopig is het afhuren van een evenementenzaal geen optie. Met z’n honderden de bedrijfskantine is ook geen optie meer. De oplossing ligt online. Maar je kunt niet met een saaie presentatie en een mooi verhaal voor de dag komen. Nee, dan wil je natuurlijk een inspirerende interactieve online tv productie waar jouw bedrijf met alle medewerkers centraal staat. Een bedrijfsbijeenkomst met veel humor en serieuze zaken tegelijk. Een programma dat medewerkers weer met elkaar verbindt en waar de ambities en doelen weer op de kaart worden gezet. Je wilt eindelijk weer lachen met elkaar en samen nieuwe inzichten opdoen. Vanaf nu kan dat allemaal met het nieuwe online programma van TeamSpeling: Studio TeamSpeling.

Online bedrijfsevent, een vak apart!

Wij, van TeamSpeling zijn geen groentje meer op het gebied van teambuilding, bedrijfsshows  en workshops. Veel grote bedrijven in Nederland kennen ons al en zijn zeer tevreden. Toch weigeren wij om onze succesformats één op één te kopiëren naar de digitale wereld. Want digitaal aanbod kent andere spelregels. Wij alles wat we deden losgelaten en met een frisse en vrije blik zijn we de mogelijkheden van een online format gaan ontwikkelen. 

Met een optimistische professionele benadering zijn we er binnen een paar weken in geslaagd vanuit een moderne studio deze unieke productie neer te zetten. Een geweldige interactieve show met twee super leuke presentatoren, geluidsfragmenten, video-clips, live muziek en heel veel verrassende visuele effecten.  

Het perfecte online bedrijfsuitje

Het resultaat is dat we nu bedrijven kunnen trakteren op een spetterende interactieve online show. Vol humor, leuke functionele verwarring, verwondering en eyeopeners! 

Studio TeamSpeling zet organisaties centraal. Het is een beleving waarbij je vergeet dat je achter de computer zit. Vol humor, interactie met het publiek, op een manier die jou én de organisatie echt verder helpt. In dit dynamisch flitsende programma ga je samen met je collega’s op avontuur. Onze presentatoren gaan met de medewerkers in gesprek, interviewen de manager(s), spelen showbizzspellen die meer diepgang hebben dan verwacht, we verzinnen én zingen ineens een lied over jullie bedrijf en spelen sketches met jullie input. Er ontstaat nog meer verbinding en na afloop kan je ook nog lekker digitaal na borrelen met collega’s. De perfecte online bedrijfsuitje!

Promo video van Studio TeamSpeling – Online bedrijfsuitje.

Er zijn twee online teambuilding programma’s van TeamSpeling.

Dit artikel gaat over de online teambuilding en bedrijfsuitjes van TeamSpeling


Interesse in deze online bedrijfsuitje?
Vraag gelijk informatie aan!


Andere blog artikelen van TeamSpeling

Ga naar het overzicht van alle berichten