Teambuilding show met workshops Unieke ervaring van Teamspeling

BedrijfsEvent online voor de fun. Online teambuilding.

Met tientallen collega’s plezier maken. Ook in het Engels.

Online teambuilding. Interactief plezier maken.

Online bijeenkomsten voor groepen van 20 tot 70 deelnemers van 1,5 uur. Super leuk en verbindend.

Dit online bedrijfsuitje helpt de verbinding binnen de organisatie te versterken. Met sfeerverhogende opdrachten en door de presentatoren gezongen geïmproviseerde liedjes gaan de deelnemers elkaar op een leuke andere manier leren kennen. 

BedrijfsEvent Online. Een superleuke online bedrijfsuitje.

Het bedrijfsuitje wordt verzorgd door twee presentatoren vanuit een onze professionele studio’s. De sfeer is positief, informeel. De oefeningen zijn speels en er vindt veel interactie plaats. Zowel tussen de presentatoren en de deelnemers als ook deelnemers onderling. Hierdoor wordt het sfeer steeds uitnodigender voor deelnemers om meer van zichzelf te laten zien. Dit maakt deze online teambuilding voor grote groepen niet alleen super leuk, maar ook betekenisvol. Het programma is dan ook niet voor niks gefundeerd op de Piramide van Lencioni. Dit is een theoretisch model dat laat zien wat de voorwaarden zijn voor een succesvolle organisatie.

Tijdens deze online teambuilding jullie antwoorden ontdekken op vragen als:

  • Welke ongemerkte successen behalen wij?
  • Welke leuke en grappige dingen vertrouwen we elkaar toe?
  • Hoe werken we samen?
  • Wat betekent onderling vertrouwen voor de resultaten?
  • Hoe kunnen we nog meer verbinden door ook kwetsbaar te durven zijn?

En boven alles is deze online teambuilding heel erg leuk!

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hier

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

teambuilding team building english international teams

Available in English

Our programs are available in English. We have a lot of experience with international teams and companies. Yes you can call us, we do speak English and love to tell you all about our programs! If you wish to use our chatbot, just ask for an employee.

If you fill in the form below we'll get back to you as soon as possible.

Bedrijfsevent Online Bedrijfsuitje 3 600x300
Bingo Online Teambuilding Bedrijfsuitje 600x300px
online teambuilding online bedrijfsuitjes 600x300px

Leuk deze online teambuilding, maar wat gebeurt er dan precies?

Een greep uit het programma

Wat hebben we in huis?

Omdat jullie met een grote groep zijn is het extra belangrijk om iedereen zich gemakkelijk te laten voelen. Dit doen door gezelligheid te creëren. Deelnemers gaan o.a. op zoek naar een aantal nutteloze voorwerpen. De opbrengst brengt gegarandeerd stof leuke gesprekken. De informele sfeer zit er snel in.

Verrassende weetjes

Welke grappige dingen vertrouwen we elkaar toe? Welke ongemerkte successen boeken jullie? Iedereen gaat los via de chat. Ook ontdekken deelnemers wat het effect is van deze informele openheid. Een lied over de deelnemers
Er zijn al veel verhalen gedeeld met elkaar. Op verrassende momenten worden gebeurtenissen door de presentatoren verwerkt in geïmproviseerde liedjes of sketches. Deze ervaring blijft in het collectieve geheugen gegrift.

Gesprek met een leidinggevende

In deze teambuilding show is er ook ruimte voor een kort positief gesprek met een leidinggevende. De opbrengst ervan wordt door de presentators en muzikant op theatrale wijze vertolkt.

Medewerker van de maand

Wie mag zich voor 1 dag ‘Medewerker van maand’ noemen? Na een ludieke afvalrace en het nodige geluk blijft er een winnende medewerker. Dan blijkt plots dat het profiel van de Medewerker van maand berust is op een wetenschappelijk model. Interessant

Een loze bingo met loze onthullingen

Met de loze bingo gaat het niveau helaas snel bergafwaarts. Om dit spel te kunnen winnen worden allerlei leuke onthullingen gedaan. Er zal flink gelachen worden om de verhalen die notulen vast niet gaan halen. Wie weet gaan de presentatoren hier nog een liedje over zingen.

Tijdens deze teambuilding versterkt het team ongemerkt een klimaat van verbinding en vertrouwen. Hét fundament voor de beste teamresultaten.

Een online teambuilding over jouw organisatie

BedrijfsEvent online gaat over jouw organisatie en haar medewerkers. We bespreken de show vooraf met je door. Zo kunnen onze presentatoren goed inspelen op wat voor jullie belangrijk is. Deze online teambuilding show is er voor grote groepen. Daarom proberen we leuke korte gesprekjes en opdrachtjes snel een gezellige en intieme sfeer te creëren. Zodat iedereen helemaal zichzelf kan zijn. Leuke verhalen en gebeurtenissen worden op gezette momenten door de presentatoren bezongen. Zo zorgen we ervoor dat jouw organisatie en de medewerkers gaan schitteren.

Het resultaat van BedrijfsEvent Online

Deelnemers hebben veel plezier beleefd en elkaar op een ander manier leren kennen. Er is meer openheid, verbinden en vertrouwen binnen de organisatie. Zo wordt hét fundament gelegd voor de beste teamresultaten. 

Praktische informatie

  • TeamEvent Online duurt 90 minuten;
  • Vanuit onze knusse professionele studio’s. Hierdoor kunnen gebruik te maken van beeld- en geluidseffecten.
  • Verzorgd via Teams of Zoom.
  • Groepen vanaf 21 tot 70 deelnemers worden begeleid door twee trainers.
  • Voorafgaand aan het geplande event vindt altijd een afstemmingsgesprek plaats met de trainer. Zodat wij goed weten wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden.
blank

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling