Teambuilding show met workshops Unieke ervaring van Teamspeling

Complimenten Carrousel Online. Het leukste online teamuitje.

Leuke online teambuilding. Muzikaal. Fout. Verbindend.

Online teambuilding voor meer complimenten

Laat je hart spreken en stap in de Complimenten Carrousel van TeamSpeling.


Tijdens dit online teambuilding gaan de teamleden heel veel complimenten van elkaar ontvangen en aan elkaar geven. Verzorgd door een (nog) niet doorgebroken zanger van het het levenslied. Lekker over the top. Geniet tijdens dit teamuitje met elkaar van een feestje waarin het vertrouwen binnen jouw team een boost krijgt.

De online teambuilding waarin teamleden zich gewaardeerd voelen.

Deze online teambuilding wordt vanuit onze kleine professionele studio gepresenteerd door een gearriveerde ster in de categorie levenslied. De liedjes die gaan namelijk over jouw team en de teamleden. In feite is de presentator een improvisatie acteur van TeamSpeling. Deze neemt jouw team mee naar de Complimenten Carrousel Online, vol gezelligheid, toeters, bellen en foute muzikale pareltjes.

 1. Tijdens dit online teamuitje ontdekt het team hoe de complimentencultuur versterkt kan worden.
 2. Via een bingo worden de eerste complimenten uitgedeeld.
 3. Door het programma heen worden deelnemers gevoed met leuke interessante en nuttige complimenten-weetjes.
 4. Het team wordt getrakteerd met een geïmproviseerd levenslied op maat.
 5. Tijdens de slotcarrousel stappen deelnemers in diverse ad random break out rooms. Daar worden pas echt vette complimenten uitgedeeld.

Klaar om de enige echte Complimenten Carrousel Online binnen te stappen? Welke complimenten je krijgt en van wie? Dat bepaalt de Complimenten Carrousel Online. Één ding is zeker: iedereen stapt met een super positief gevoel uit de complimenten carrousel.


team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

Voor deze online teambuilding niet zomaar een presentator

De presentator, van dit unieke online teamuitje, is een van onze professionele improvisatie acteurs. Onze getalenteerde trainers kunnen dus waanzinnig goed improviseren en je helemaal meenemen in de programma's van TeamSpeling. Zij kunnen ter plekke bedachte liedjes zingen en sketches opvoeren. Sommigen kunnen ook onwijs goed zingen. Anderen raken zo nu en dan een valse noot. Maar hoe leuk is het dat ze jullie wel raken in het hart!

In de teambuilding Complimenten Carrousel kruipen onze acteurs voor jullie in de huid van een vertolker van het levenslied. Wel een beetje een foute. Een artiest die het niet gered heeft. Maar dat zelf niet zo in de gaten heeft.

Tijdens deze online teambuilding gaat het team antwoorden ontdekken op niet eerder bedachte vragen:

 • Wat is de paradox van het compliment?
 • Hoe zorgen dat we zo min mogelijk complimenten krijgen?
 • Waarin waarderen we elkaar?

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.” aldus Einstein.

Plaats jouw team een klein uurtje in een totaal andere wereld met de Complimenten Carrousel Online. Er gaan dingen gebeuren die het team normaal gesproken niet vaak doet: complimenten geven. Heel veel complimenten geven zelfs. Deze carrousel opent deuren naar nog meer verbinding en vertrouwen in jouw team.

Het resultaat van deze teambuilding:

 • Teamleden ontdekken waarin men elkaar waardeert;
 • Het vertrouwen binnen het team krijgt een boost;
 • Er wordt veel gelachen;
 • Het gewaarde teamgedrag gaat nóg vaker plaatsvinden;
 • De Complimenten Carrousel draagt dus bij aan beter teamresultaten.

Praktische informatie

 • Complimenten Carrousel online duurt 90 minuten;
 • Groepen tot 70 deelnemers;
 • Deze online teambuilding wordt verzorgd via Teams of Zoom;
online personeelsuitje. Het teamuitje voor het hele personeel. Online bedrijfsuitjes van TeamSpelingonline bedrijfsuitje van TeamSpelingOnline bedrijfsuitjes van TeamSpeling - teambuilding online met het personeel

Een aantal onderdelen uit deze online teambuilding op een rij:

Leuke gesprekken

Een compliment is de basis voor een leuk gesprek. De kracht van deze online teambuilding is de informele sfeer vol leuke spontane gesprekken. De presentator zorgt er ook voor dat teamleden op elkaar gaan reageren. Iedereen voelt zich op z’n gemak en er wordt veel gelachen om situaties die ontstaan.

Het levenslied

Het team wordt gedurende de show verrast met een of twee geïmproviseerde liedjes. Dit zijn levensliederen over het team zelf.

Complimentenbingo

Het draait en het is een verdienstelijke voorloper van de Complimenten carrousel. De eerste complimenten worden uitgedeeld met behulp van een bingospel.

Complimenten Carrousel

Deelnemers zijn toegerust om de carrousel binnen te stappen. In ad random breakout rooms voor tweetallen krijgen teamleden telkens weer een compliment van een andere collega. Spannend en leuk.

blank


"We vonden de show erg geslaagd! Ik voelde me na de show ook echt meer verbonden met m’n collega’s en voelde de gezelligheid onderling. Knap dat jullie dat online voor elkaar krijgen!"
Sofie van Dam,
Management Assistant Vroon B.V.

team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier