Teambuilding show met workshops Unieke ervaring van Teamspeling

Online teambuilding: Studio TeamSpeling!

Beleef met het personeel online een bijzonder bedrijfsuitje. Ook in het Engels!

Studio TeamSpeling. Online teambuilding als bedrijfsuitje.

Online teambuilding. Plezier met inhoud.


Versterk de verbinding binnen je organisatie op belangrijke onderwerpen. Zoals samenwerken, vertrouwen en veranderen. Het kan online. En het kan met humor. Leuk én verbindend. Ontdek de unieke formule van TeamSpeling

Dit online bedrijfsuitje biedt een feestelijke manier om de verbinding met elkaar en de organisatie weer even helemaal te ervaren. Medewerkers worden in het zonnetje gezet met geïmproviseerde liedjes en sketches. Terwijl iedereen meedoet met de vele spellen en opdrachten leert men elkaar ook nog op een leuke andere manier kennen.

Een online bedrijfsuitje en een bedrijfsborrel dat de organisatie verder brengt.

Deze online teambuilding show wordt vanuit onze grote professionele studio verzorgd door twee presentatoren en een top muzikant. Zij zetten een sfeer neer die past bij een bedrijfsuitje. Alle aanwezigen zijn in het decor van onze professionele studio zichtbaar. Dit versterkt het samen-gevoel. Er vinden leuke gesprekken plaats. We maken de sfeer uitnodigend voor iedereen om lekker mee te doen. Met het grootste plezier laten collega’s meer van zichzelf zien. Voordat men het in de gaten heeft zitten we midden in een bedrijfsborrel-sfeer.

De gezelligheid en de openheid maakt bedrijfsuitje in één klap betekenisvol. Ongemerkt bouwt iedereen mee aan het fundament van een nog betere samenwerking.

Voor dit online bedrijfsuitje niet zomaar presentatoren

De presentatoren van dit unieke online bedrijfsuitje zijn niet zomaar presentatoren. Het zijn acteurs uit de improvisatie theaterwereld. Sommigen komen van de kleinkust academie. Deze getalenteerde acteurs kunnen waanzinnig goed improviseren en je helemaal meenemen in de programma's van TeamSpeling. Zij kunnen ter plekke bedachte liedjes zingen en sketches opvoeren, naar aanleiding van jullie input. Input vanuit interviews en chat berichten tijdens het bedrijfsuitje.

En dan hebben we ook nog eens top-muzikanten die de bedrijfsuitjes van TeamSpeling verrijken met hun keyboards. Vlekkeloos spelen zij elk genre en weten op elk moment de sfeer te ondersteunen of te sturen.

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hier

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

teambuilding team building english international teams

Available in English

Our programs are available in English. We have a lot of experience with international teams and companies. Yes you can call us, we do speak English and love to tell you all about our programs! If you wish to use our chatbot, just ask for an employee.

If you fill in the form below we'll get back to you as soon as possible.

Tijdens deze teambuilding show gaan jullie antwoorden ontdekken op vragen als:

  • Welke ongemerkte successen behalen wij?
  • Welke leuke en grappige dingen vertrouwen we elkaar toe?
  • Wat bindt ons?
  • Hoe werkt vertrouwen door op de resultaten?
  • Hoe kunnen we nog meer verbinden door ook kwetsbaar te durven zijn?

Wat gebeurt er precies tijdens deze online teambuilding show Er gebeurt veel. We houden van leuke verrassingen. Hier volgt een kleine impressie van wat we wel alvast weg kunnen geven.

Leuke gesprekken

De online teambuilding bouwt zich rustig op. Eerste met leuke gezellige gesprekjes, thuisopdrachten en een geïmproviseerd liedje over een medewerker. Heel verrassend.

Verrassende weetjes over elaar

Zodra het ijs gebroken is gaat men volle bak chatten. Plots ontdekt men allerlei leuke weetje over elkaar.

Interview leidinggevende

In de show is er ook ruimte voor een kort interview met een leidinggevende. De opbrengst ervan wordt door de presentators en muzikant op theatrale wijze vertolkt.

Geïmproviseerde liedjes

We werken met de beste improvisatieacteurs. Door de teambuilding show heen worden de gebeurtenissen en de verhalen door de presentatoren verwerkt in geïmproviseerde liedjes en sketches. Een unieke manier om de organisatie in het zonnetje te zetten.

Medewerker van de maand

En dan is er natuurlijk de zelf-verkiezing ‘Medewerker van de maand’. Dit is een ludieke afvalrace waarbij met het nodige geluk een winnende medewerker overblijft. Tijdens deze teambuilding show worden gewoon heel veel leuke verhalen opgehaald die de medewerkers met elkaar en de organisatie bindt.

Een loze bingo

Met de loze bingo gaat het niveau tegen het eind van het programma helaas snel bergafwaarts. Om dit spel te kunnen winnen worden allerlei leuke onthullingen gedaan. Er zal flink gelachen worden om de verhalen die notulen vast niet gaan halen.

online personeelsuitje. Het teamuitje voor het hele personeel. Online bedrijfsuitjes van TeamSpeling
"We vonden de show erg geslaagd! Ik voelde me na de show ook echt meer verbonden met m’n collega’s en voelde de gezelligheid onderling. Knap dat jullie dat online voor elkaar krijgen!"
Sofie van Dam,
Management Assistant Vroon B.V.

Online bedrijfsuitjes van TeamSpeling - teambuilding online met het personeel

Een bedrijfsuitje over jouw organisatie

Samengevat, Studio TeamSpeling gaat over jouw organisatie en de medewerkers. We bespreken de show vooraf met je door. Zo kunnen onze presentatoren goed inspelen op wat voor jullie belangrijk is. Wij kunnen jullie missie, strategie, kernwaarden of visie subtiel in het programma verwerken.

Omdat we met een grote groep werken proberen we met leuke korte gesprekjes en opdrachtjes snel een gezellige en intieme sfeer te creëren. Zodat iedereen helemaal zichzelf kan zijn. Leuke verhalen en gebeurtenissen worden op gezette momenten door de presentatoren bezongen. Zo zorgen we ervoor dat jouw organisatie centraal staat en de medewerkers gaan schitteren.

Wat levert dit online bedrijfsuitje op?

Studio TeamSpeling is een onbezorgd bedrijfsuitje dat ervoor zorgt dat mensen elkaar nóg leuker gaan vinden.

Praktische informatie

  • BedrijfsEvent Online duurt 90 minuten;
  • Vanuit onze grote professionele studio. Hierdoor kunnen we alle medewerkers op een groot scherm in het decor zichtbaar maken;
  • De show wordt gestreamd via Teams of Zoom.
  • Geschikt voor groepen vanaf 70 tot meer dan 1.000 deelnemers.
  • Voorafgaand aan het geplande event vindt altijd een afstemmingsgesprek plaats met de trainer. Zodat wij goed weten wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden..
blank

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling