Teamtraining online

Gewoon een team training online, maar dan nèt even totaal anders

Online teamtraining bij TeamSpeling. Leuk en anders!

Serieus investeren in de ontwikkeling van je team? Dat kan heel eenvoudig met de online teamtrainingen van TeamSpeling. Snel te organiseren, makkelijk vanuit huis, in tijdsblokken die voor jou goed uitkomen. Samen serieus aan de slag, leren en heel veel lachen. Want het blijft een training van TeamSpeling. Dus boordevol nuttige humor! En natuurlijk hebben we elke training ook als incompany teamtraining beschikbaar.

De TeamSpeling beleving

TeamSpeling staat bekend om zijn unieke formule. Onze teamtrainingen halen je even uit hoofd en er wordt veel gelachen. Deelnemers mogen ontsnappen uit de waan van de dag. Maar achter elke gekke, vrolijke gebeurtenis schuilen nieuwe leerervaringen en inzichten. Voor onze online trainingen geldt dat niet anders. We nemen jouw team mee naar de wereld van TeamSpeling. Bereid je dus voor op het stretchen van de comfortzone op een super leuke manier. Het effect is dat je samen met je team open gaat staan voor nieuwe leerervaringen.

Eenmaal de smaak te pakken wil je gewoon nog een keer op zo’n leuke manier op het verkeerde been gezet worden.

Onze online teamtrainingen

Al onze trainingen zijn professioneel opgebouwd. Praktijkgericht, gebaseerd op actuele theoretische modellen, vol leuke ervaringen, humor. Met alle ruimte om fouten te mogen maken en er ook samen om te kunnen lachen. Onze trainingen zijn uniek en zitten methodisch gewoon goed in elkaar. Kijk hier voor onze populaire online team trainingen:

 • Online teamtraining Anders feedback Online
  Beleef samen het antwoord op de vragen hoe feedback in jouw team wél van de grond komt. Een super leuke, humorvolle leerervaring die veel verder gaat dan theorie feedbackstappen. Ga ook voor de Online teamtraining Anders feedback Online
 • Online teamtraining Vitaliteit en Werkdruk online
  Met humorvolle werkvormen voeren we de druk een beetje op. Op een leuke manier. Tijdens deze training leer je elkaar copings mechanismen beter te herkennen en te begrijpen! Super leuk is en betekenisvol. Ontdek de online teamtraining Vitaliteit en Werkdruk online
 • Online teamtraining Anders vergaderen
  Hoe wil jij met je team anders vergaderen? Nou, wij hebben wel een idee. Beleef de antwoorden op deze vraag tijdens deze verfrissende vergaderbeleving. Als je durft. Een training vol humor, teamdynamiek, nieuwe vergadertools en eyeopeners. Ontdek de online teamtraining Anders vergaderen

Professionele studio’s

Nee, een online training wordt niet verzorgd vanuit een woonkamer of achter een computerscherm op kantoor. Dat is niet onze manier om jouw team uit de dagelijkse sleur te halen. De trainers gaan met jouw team aan de slag vanuit onze eigen professioneel ingerichte studio’s in Utrecht. De professionele lampen, software, apparatuur en green screen dragen bij aan een audiovisuele beleving.  Aan alle voorwaarden om er een echte beleving van te maken is gedacht.

  Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

  Vraag informatie aan
  Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
  Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

  contact team teamspeling

  Reviews op Google

  Beoordeel ons ook op Google! Klik hier

  Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
  sumeyra kaya
  sumeyra kaya
  07/11/2022
  Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
  Mariëlla Melissen
  Mariëlla Melissen
  03/11/2022
  Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
  Suzanne Molendijk
  Suzanne Molendijk
  03/11/2022
  Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
  Menno Barten
  Menno Barten
  26/09/2022
  Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
  Linda de Keijzer
  Linda de Keijzer
  25/09/2022
  Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
  Hanneke van der Krieken
  Hanneke van der Krieken
  24/09/2022
  Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
  rahma bouka
  rahma bouka
  02/08/2022
  Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
  Orna Stapel
  Orna Stapel
  21/03/2022
  Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
  Maud Aarts
  Maud Aarts
  29/07/2021

  Nieuwe trainingen!

  Wie een online training bij TeamSpeling heeft meegemaakt wil eigenlijk nooit meer een gewone training. Hoe gaaf is het dat je af en toe op het verkeerde been wordt gezet. Met een knipoog. Van het plezier ga je nog sneller leren. Daarom breiden we ons online assortiment  flink uit met nóg meer unieke trainingen waarin je met je collega’s gaat lachen en leren. Binnenkort zijn deze trainingen voor jouw team ook beschikbaar:

  • Online training Teamrollen
  • Online training Kwaliteiten en valkuilen
  • Online training Teamontwikkelingsfase
  • Online training drijfveren: management drive
  • Online training Borgen van veranderprocessen
  • Online training Management coaching

  Als je interesse hebt in een van deze trainingen, laat het ons even weten. Zodra we er meer over weg mogen geven brengen we jou persoonlijk op de hoogte.

  Waarom teamgerichte aanpak

  We zijn nu eenmaal groepsdieren. Ons gedrag kan niet begrepen worden zonder de omgeving waarbinnen het zich afspeelt te begrijpen. We bieden een teamgerichte aanpak omdat teams de plekken zijn waarbinnen kan worden geleerd. Binnen een veilig team is er ruimte om te experimenteren, fouten te mogen maken, en diepgaand te leren. Teams die een hoog niveau van teamwork halen zijn creatiever, wendbaarder, energiek en aanzienlijk succesvoller. Binnen onze online trainingen benutten we de kracht van teamwork aan het aanpakken van de meest uiteenlopende uitdagingen. Zoals bijvoorbeeld op gebied van vitaliteit, feedback, eigenaarschap, veranderbereidheid, noem maar op. Een teamgerichte aanpak is goed voor de organisatie en goed voor de mensen die er werken.

  Serieuze training met humor

  We pakken onze trainingen serieus en uiterst professioneel aan. De online trainingen van TeamSpeling zijn methodisch vormgegeven. Gefundeerd op actuele theorie ontwerpen we unieke werkvormen. Kenmerkend voor onze de (online) trainingen is de wijze waarop relevante theorie geïllustreerd wordt aan de hand van een humorvolle ervaringsgerichte beleving. Deelnemers krijgen alle ruimte om zichzelf te zijn en volle bak de fout in te gaan. Juist leuk. En leerzaam! Want tussen de onderdelen door wordt er flink gereflecteerd. Wij gaan voor fun, eyeopeners en nieuwe inzichten.

  TeamSpeling heeft ontdekt dat verandering en humor uit dezelfde bouwstenen bestaan. Vanaf dat moment nemen wij humor bloedserieus.

  Hoe humor werkt

  We hebben ontdekt dat humor en een veranderproces uit exact dezelfde drie bouwstenen zijn opgebouwd. Namelijk een slachtoffert, een contrast en een stevige emotie.

  1. Slachtoffer. Een onwetende slachtoffer. Weet nog niet wat er komen gaat;
  2. Contrast. Een onverwachte wending dat het voorstellingsvermogen niet kan bevatten;
  3. Emotie. Het ‘slachtoffer’ ervaart een stevige emotie;

  Voorbeeld: een bingo die iets anders uitpakt.

  Bij zowel een verandering als humor draait het om emotie. Daarom zitten onze programma’s vol met onverwachte wendingen in. We verassen onze ‘slachtoffers’ op een leuke manier. Met humor en een knipoog. Er wordt veel gelachen. Maar ondertussen gaat het wel over een dieperliggende leervraag. Zo kan een team plots in een vrolijke bingo terechtkomen. Vol toeters, bellen, glitter en glamour. Dan volgt er weer een verrassende ontknoping. Teamleden moeten de bingokaarten zien te vullen met zichzelf toegedichte eigenschappen en valkuilen. Deze diepere laag brengt een leuke nieuwe spanning. Spel en humor. Ondertussen wezenlijk aan de slag met het zelfbeeld en het onderlinge vertrouwen.

   

  Teamtrainingen

  Eenmaal een teamtraining van TeamSpeling en wil je nooit meer een gewone teamtraining. De vele teams die jullie zijn voorgegaan hebben ervaren hoe leuk en effectief teamtrainingen van TeamSpeling zijn. Meer interactie, meer doen, meer ervaren en meer uit je hoofd.
  Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
  teamtraining vitaliteit en werkdruk

  Vitaliteit & Werkdruk

  Het wordt te vaak onderschat wat een gezonde werkdruk en vitaal team kan betekenen voor de resultaten. Teamtraining om jouw mensen en organisatie sterker te maken. Teamtraining Vitaliteit & Werkdruk

  Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
  Teamtraining Anders Feedback geven

  Teamtraining Anders Feedback

  Teamtraining vol humor, interactie, samenwerken en veranderen. Maak feedback geven en ontvangen weer gewoon. Maak het waardevol voor elkaar om samen te kunnen groeien. Teamtraining Anders Feedback

  Teamtraining Anders vergaderen. Verander jouw vergadercultuur.

  Anders vergaderen teamtraining

  Een vergadercultuur kan een hele grote kostenpost worden voor het bedrijf en energie vretend zijn voor de medewerkers. Maak vergaderen weer leuk en effectief met deze leuke vergadertraining. Teamtraining Anders vergaderen

  Teamtraining Management Drives

  Management Drives voor teams

  De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien. Management Drives


  " Afgelopen vrijdag een strategiesessie gehad en het team was heel duidelijk in het uitspreken en doorvragen naar de intenties van de ander. Dus dat is een hele winst."
  Lisette Hetzler, HR director bij Thales.

  Engelse teamtraining

  Ook voor internationale teams hebben we uiteraard leuke online trainingen. Geen probleem. Leuk juist!  Een aantal van ervaren trainers spreekt vloeiend Engels. Wel belangrijk dat je van te voren aangeeft dat je een Engelstalige training zoekt.

  Doe de test

  Komt jouw team in aanmerking voor onze online teamtraining?

  TeamSpeling hanteert strenge selectievoorwaarden. Niet iedereen komt zomaar in aanmerking voor een van onze unieke online trainingen. Wil je weten of jouw team in aanmerking komt voor een teamtraining? Doe dan deze test.

  Scoor jij 5 x een JA? 

  1. Zijn de deelnemers van elkaar afhankelijk om gezamenlijke doelen te bereiken?
  2. Is samenwerking daarbij een belangrijk middel?
  3. Hebben jullie gevoel voor humor of zou dat tenminste wel wat meer mogen worden aangeboord?
  4. Heb je nu bijvoorbeeld door dat deze test ook gewoon een vette knipoog is?
  5. Ben je bereid de eerste stap te zetten en contact met ons op te nemen voor informatie of een vrijblijvende offerte?

   

  Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

  Vraag informatie aan
  Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
  Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

  contact team teamspeling