Teambuilding show met workshops Unieke ervaring van Teamspeling

Online teamtraining Vitaliteit en Werkdruk

Een training vol humor, betekenis en vitaliteit.

Online Teamtraining om jouw mensen en organisatie sterker te maken

Een eenvoudig te organiseren online teamtraining met een grote impact

De online teamtraining ‘Vitaliteit en Werkdruk online ’ is een betekenisvolle team training waar ook veel gelachen mag worden.. Deze teamtraining onderscheidt door de teamgerichte benadering. Samen leren, bouwen aan het vertrouwen en een (nog) vitaler team.

Wat is de teamtraining Vitaliteit en Werkdruk online?

Tijdens deze teamtraining leren deelnemers symptomen van stress en afnemende vitaliteit te herkennen en bespreekbaar te maken binnen het team. Teamleden ontdekken hoe team behoeften en individuele behoeften bij elkaar kan brengen. Deze teamtraining reikt dus verder dan een individuele en theoretische benadering. Teambelangen, individuele behoeften, stressfactoren, copingmechanismen, onbewuste overtuigingen en teampatronen worden in deze training in relatie tot elkaar gebracht. Dat maakt de teamtraining Vitaliteit en Werkdruk online juist zo effectief.

Praktische informatie

 • Voor teams van max 16 deelnemers
 • Duur: 1 dagdeel: ochtend, middag of avond
 • Snel te organiseren, makkelijk vanuit huis, in tijdsblokken die voor jou goed uitkomen

Resultaten

De lijst met resultaten voor deze training is lang geworden. Maak je niet druk. Lees het rustig door 😉

 • Het team herkent het verband tussen vitaliteit en de eigen teamcultuur;
 • Het team beleeft verschillende stadia op de vitaliteitslijn;
 • Het team herkent de diverse aanwezige copingmechanismen;
 • Teamleden verbinden de eigen basisbehoeften met het werk;
 • Het onderlinge vertrouwen binnen het team wordt versterkt;
 • Het team formuleert een eigen vitaliteitsplan.
 • De eigenaarschap binnen het team wordt vergroot;
 • En er wordt heel veel gelachen!

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling

Programma

Deel 1: Vitaliteits-simulatie

Hoe reageren de teamleden op stress? Hoe reageert het team op stress? Antwoorden op deze vragen worden voelbaar en zichtbaar tijdens een aantal verrassende werkvormen. Het team wordt op een leuke manier op het verkeerde been gezet. Door het ludieke gehalte en de humor blijft de mate van stress uiteraard ruim binnen de perken. Sterker, er wordt juist veel en hard gelachen. Maar ondertussen, ongemerkt doorloopt het team allerlei fases van de vitaliteitslijn.

Deel 2: reflectie en inzicht

Na afloop van deze ludieke ervaring gaat het team op zelfonderzoek. Tijd voor rust, bezinning en reflectie. Welke lessen kunnen we leren uit de vitaliteits-simulatie? Wat leren we over onze stresssymptomen en copingmechanismen werden? Welke behoeften liggen hieronder? Persoonlijke ervaringen en teampatronen worden zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Hieruit volgt de vertaling naar de praktijk van het team zelf. Hoe ‘organiseren’ we eigenlijk onze vitaliteit op de werkvloer?

Maar ook tijdens deze reflectie ronde zal het team verrast worden met verrassende humorvolle situaties. Omdat het leuk is. Maar vooral omdat het helpt meer open te staan voor elkaar.

Deel 3: Vitaliteitsplan

Het team gaat aan de slag met een vitaliteitsplan. Welke quick wins kunnen we als snel boeken? Maar ook wordt er samen gekeken naar meer duurzame oplossingen. Zoals het maken van teamafspraken.

Online training Vitaliteit en Werkdruk samengepakt:

 • Niet individueel maar samen werken aan vitaliteit;
 • Vanuit een professionele studio;
 • Vol vitale humor, plezier en lachen;
 • Geen trainers acteurs. Teamleden ‘spelen’ zelf de hoofdrol;
 • Betekenisvolle ontmoetingen en dialogen;

Maak jouw team eigenaar!

Meer dan een miljoen Nederlandse werknemersvalt jaarlijks uit door omstandigheden op het werk. Stress klachten  en burn-out klachten kosten het bedrijfsleven miljarden euro’s. Een groot probleem. TeamSpeling heeft een effectieve aanpak ontwikkeld om de vitaliteit te vergroten: pak niet de symptomen aan maar de omstandigheden op het werk. Maak jouw team eigenaar van de eigen vitaliteit. Geef teams binnen de organisatie gezamenlijk de eigenaarschap. Zo bouw je een vitale organisatie. Een gezonde actie!

Speling

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”aldus Einstein.

Daarom zijn onze trainingen en teamspellen anders dan je misschien gewend bent. Om andere resultaten te krijgen dan je gewend bent nodigen we jouw team uit voor de wereld van speling.

Speling betekent een lichte afwijking ten opzichte van wat we gewend zijn. Dat maakt leren mogelijk. Speling betekent ook ontspanningsruimte, speelruimte en tussenruimte. Leren met speling is ook super leuk! Tijdens onze trainingen spelen we dus flink wat af. De Vitaliteits-simulatie is daar zo’n typisch voorbeeld van.

Professionele studio’s

De trainingen van TeamSpeling zijn een echte beleving. Programma’s vol leuke verrassende wendingen die het team even een beetje uit routine trekt. We zijn erin geslaagd om ook van online trainingen een beleving te maken. Deze training wordt niet verzorgd vanuit een woonkamer of achter een computerscherm op kantoor. De trainers gaan met jouw team aan de slag vanuit onze professioneel ingerichte studio’s in Utrecht. Een mooie ambiance met professionele lampen, speciale software, apparatuur, filmpjes en green screen voor leuke effecten. Dit draagt bij aan een audiovisuele beleving. Je stapt dus met je team in een audiovisuele beleving.

Doe de test

Komt jouw team in aanmerking voor deze online training?

TeamSpeling hanteert strenge selectievoorwaarden. Niet iedereen komt zomaar in aanmerking voor een van onze unieke online trainingen. Wil je weten of jouw team in aanmerking komt voor een teamtraining? Doe dan deze test.

Scoor jij 5 x een JA?

 1. Zijn de deelnemers van elkaar afhankelijk om gezamenlijke doelen te bereiken?
 2. Is samenwerking en vitaliteit daarbij een belangrijk middel?
 3. Hebben jullie gevoel voor humor of zou dat tenminste wel wat meer mogen worden aangeboord?
 4. Denk je dat je goed op weg bent een kans te maken op deze online training Vitaliteit en Werkdruk?
 5. Ben je bereid de eerste stap te zetten en contact met ons op te nemen voor informatie of een vrijblijvende offerte?
team training vitaliteit en werkdruk 600px

Deze online vergader training combineren met Management Drives

De teamtraining Anders vergaderen van TeamSpeling is goed te combineren met een teamtraining Management Drives voor teams. Wil je echt de diepte in met het team en aan de slag met de zelfontwikkeling van het team, dan is Management Drives een echte aanrader. Als aanvulling op onze trainingen, of als training op zich. Management Drive profielen zeggen veel over de drijfveren van de teamleden. Het geeft inzicht op de onderlinge verhoudingen en hoe dit reflecteert op de verhoudingen binnen het team en de organisatie. Met Management Drives hebben de teamleden veel meer inzicht in waarom bepaalde situaties zich voordoen binnen het team en de organisatie.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw team. Wij hebben ook op de website meer informatie over Management Drives en over de teamtraining Management Drives.

Onze accountmanagers vertellen je graag over de mogelijkheden. Wij hebben zeer ervaren trainers die jouw team niet alleen een training kan geven, maar ook kan laten beleven. Helemaal volgens onze formule.

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hier

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

Teamtrainingen

Eenmaal een teamtraining van TeamSpeling en wil je nooit meer een gewone teamtraining. De vele teams die jullie zijn voorgegaan hebben ervaren hoe leuk en effectief teamtrainingen van TeamSpeling zijn. Meer interactie, meer doen, meer ervaren en meer uit je hoofd.
Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
teamtraining vitaliteit en werkdruk

Vitaliteit & Werkdruk

Het wordt te vaak onderschat wat een gezonde werkdruk en vitaal team kan betekenen voor de resultaten. Teamtraining om jouw mensen en organisatie sterker te maken. Teamtraining Vitaliteit & Werkdruk

Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
Teamtraining Anders Feedback geven

Teamtraining Anders Feedback

Teamtraining vol humor, interactie, samenwerken en veranderen. Maak feedback geven en ontvangen weer gewoon. Maak het waardevol voor elkaar om samen te kunnen groeien. Teamtraining Anders Feedback

Teamtraining Anders vergaderen. Verander jouw vergadercultuur.

Anders vergaderen teamtraining

Een vergadercultuur kan een hele grote kostenpost worden voor het bedrijf en energie vretend zijn voor de medewerkers. Maak vergaderen weer leuk en effectief met deze leuke vergadertraining. Teamtraining Anders vergaderen

Teamtraining Management Drives

Management Drives voor teams

De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien. Management Drives


" Afgelopen vrijdag een strategiesessie gehad en het team was heel duidelijk in het uitspreken en doorvragen naar de intenties van de ander. Dus dat is een hele winst."
Lisette Hetzler, HR director bij Thales.

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling