Belbin training bij TeamSpeling.

Met onze Belbin beleving ontdek je de impact van teamrollen op jouw team!

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het team. En natuurlijk hoe je als team elkaar kan versterken. Dat gaat bij ons op een ontzetten leuke manier. Bij het beleven van de teamrollen ontstaat er altijd veel hilariteit. Ervaar ook deze waardevolle Belbin training met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Deze Belbin training geeft de teamleden niet alleen inzicht in hun eigen sterke punten, maar ook in die van hun collega’s. De Belbin teamrollen geven de teamleden meer begrip voor ieders rol binnen het team. Hierdoor kunnen problemen sneller worden opgelost en doelen efficiënter worden bereikt. Bij TeamSpeling is teamontwikkeling leuk en inspirerend. Onze trainingen zijn interactieve en energieke trainingssessies vol nieuwe inzichten. Op zoek naar een innovatieve en effectieve methode om de communicatie en samenwerking in jouw team naar een hoger niveau te tillen? Ontdek met Belbin hoe teamontwikkeling een boost kan zijn voor jouw team!

Een unieke Belbin training bij TeamSpeling.

De Belbin teamrollen zijn een waardevol instrument voor iedereen die binnen- en met teams werkt. Het kan je helpen om je eigen rol in het team te begrijpen, de sterke punten van anderen te waarderen en samen te werken aan een succesvol resultaat.
Belbin training voor teamontwikkeling bij teamspeling

Ontdek met onze unieke Belbin beleving de impact van teamrollen op jouw team!

Met de unieke aanpak van TeamSpeling wordt er, tijdens deze Belbin training, serieus gewerkt aan de teamontwikkeling. De impact van de teamrollen op de dynamiek en de teamresultaten worden echt zichtbaar. Dit gebeurt tijdens effectieve oefeningen met veel gelach en inzichten. Ja, zinvol lachend leren kan alleen met een nieuwe kijk op team trainingen. Volgens de wetenschap is humor en leren een zeer effectieve combinatie. Onze vele tevreden klanten zijn het bewijs dat het werkt. Dat maakt de Belbin training van TeamSpeling super leuk en super effectief!

Je kiest voor deze Belbin team training om:

De 9 Belbin teamrollen te beleven én begrijpen. Ontdek de sterke punten en valkuilen van elk teamlid en hoe je elkaar beter kan begrijpen.

Efficiënter samenwerken. Leer hoe je de talenten van elk teamlid optimaal kunt benutten voor betere prestaties. Versterk het samenwerken.

Beter communiceren. Versterk de interactie en synergie binnen het team door gerichte feedback en waardering.

Conflicten te managen. Leer omgaan met verschillende perspectieven en vind constructieve oplossingen.

De baanbrekende formule van TeamSpeling

De TeamSpeling formule wordt ondersteund door wetenschappelijke en filosofische studies. Deze tonen aan dat het samen lachen een significante impact heeft op de leerresultaten van teams. Dit is wat er gebeurd tijdens onze programma’s. In slim bedachte programma’s met zorgvuldig uitgedachte actieve werkvormen en professionele trainers. Met onze formule ontwikkelen wij trainingen met een zichtbare impact op de leerresultaten. Deze formule bestaat uit vijf stappen en bevat alle essentiële bouwstenen van een leerproces. Zoals speling, actie, spanning, lachen en emoties.

Met deze Belbin training wordt er veel gelachen en beleef je samen de impact van jullie teamrollen!

Een training met TeamSpeling is altijd één groot feest vol nieuwe inzichten. Ook met onze Belbin training krijg je teamontwikkeling, nieuwe inzichten, knotsgekke actie, verrassende wendingen, foute quizmasters, gekke verwarring, vreemde bingo spellen, hilarische situaties en heel veel lachen! Bij TeamSpeling is niks wat het lijkt. De combinatie van lachen, actie, spanning, emoties en leren, zorgt ervoor dat er wordt geleerd op het hoogste niveau!

Wat je bij ons van Belbin kan verwachten.

Met deze training wordt er veel gelachen en beleef je samen de impact van jullie teamrollen!
Belbin teamrollen team trainingen

Programma Belbin training

Onze Belbin training bestaat uit een voorbereiding door middel van de online Belbin persoonlijkheidstest en de trainingsdag zelf.

De Belbin training dagsessie

De trainingsdag zit vol met actie, humor, verrassende opdrachten en een continue leuke spanning. Voor het team gaat het nu echt zichtbaar worden welke impact de aanwezige teamrollen hebben op de dynamiek en de resultaten van de samenwerking. Met de mooie betekenisvolle dialogen en het vele lachen zal deze trainingsdag er een worden om nooit meer te vergeten. Een leerervaring die vast wordt gelegd in het collectieve geheugen.

 

Belbin dagprogramma.

Het Belbin dagprogramma is opgebouwd in twee delen.

Tijdens het eerste deel van de Belbin training houden we de spanning er lekker in. Terwijl het team moet nog even wachten op de uitslag van het teamrapport. Eerst aan de bak met een aantal bijzonder leuke verrassende oefeningen, opdrachten en hilarische situaties. Nu wordt teamdynamiek, de teamrollen en de impact van de samenwerking zichtbaar. Op deze ervaringsgerichte manier verkrijgen de teamleden beetje bij beetje nuttige informatie over hun eigen rol en die van collega’s.

Het Belbin teamrapport.

Het tweede deel. Daar is eindelijk het moment van de waarheid. Met de concrete ervaring nog in het lijf en in het hoofd krijgen de teamleden het Belbin teamrapport gepresenteerd. Alles valt nu samen. De ervaring, de eyeopeners en de nieuwe inzichten brengen betekenisvolle teamdialogen tot stand. Er is een gemeenschappelijk kader en taal ontstaan. Het team kan nu aan de slag met het effectief inzetten van de teamrollen. Tijdens het tweede deel van deze Belbin training gaan we daarmee aan de slag.

Wat is de Belbin test?

Als voorbereiding op een Belbin training doen alle deelnemers een online Belbin persoonlijkheidstest. Een aantal weken voorafgaande aan het dagprogramma van de Belbin training begint het feest al.

De deelnemers ontvangen een online Belbin test. De uitslagen van de individuele scores worden verzameld in een teamrapport. Dit teamrapport bevat:

  • Overzicht van de Belbin test 9 teamrollen scores per teamlid;
  • Heldere bondige beschrijving per teamlid;
  • Overzicht van de teamsamenstelling;
  • Helder inzicht in wie sociaal, inhoud en actie gedreven zijn;
  • Overzicht van de rollen die de teamleden beter wel en niet op zich kunnen nemen;
  • Risico analyse van het team.

Het teamrapport wordt gepresenteerd tijdens de trainingsdag. Na afloop van de training krijgen alle deelnemers het teamrapport per mail opgestuurd.

 

Andere trainingen van TeamSpeling

Een training met TeamSpeling is altijd één groot feest vol nieuwe inzichten. Met onze programma’s krijg je teamontwikkeling, nieuwe inzichten, knotsgekke actie, verrassende wendingen, foute quizmasters, gekke verwarring, vreemde bingo spellen, hilarische situaties en heel veel lachen! Bij TeamSpeling is niks wat het lijkt. De combinatie van lachen, actie, spanning, emoties en leren, zorgt ervoor dat er wordt geleerd op het hoogste niveau!
voordeel 141 b

Jullie gewenste locatie

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 2

Ontdekkingstocht vol humor

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 371 c

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 14

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

Teambuilding over samenwerken, veranderen, verbinding en samen lachen,
Bedrijfsuitjes actief leuk met collega's een leuke interactieve show
Leukste teamuitjes op locatie. Actief en verbindend voor de teamontwikkeling.
Trainingen Lencioni, effectief vergaderen, feedback en teamwork.
Management training. Trainingen over lencioni, situationeel leiderschap en leidinggeven
trainingen met persoonlijkheidstest zoals DISC, Belbin en management drives
Teamdagen. Kies jouw teamdag over samenwerken, teamfasen, feedback of Lencioni.
Feedback geven en ontvangen
Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Het traditionele model van situationeel leiderschap van Hersey en Blanchard is achterhaald in de moderne werkomgeving. TeamSpeling introduceert een nieuwe aanpak, gericht op systeemdenken en teamontwikkeling, die managers concrete tools biedt om teams te versterken en succesvol te leiden.

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

In de snel veranderende wereld van werk zijn soft skills belangrijker dan ooit. Deze blogpost onthult de top 10 meest gevraagde soft skills in Nederland in 2024, waaronder communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerking, en legt uit waarom deze vaardigheden essentieel zijn voor succesvolle teams en organisaties.

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle onthult dat psychologische veiligheid, de sleutel tot succesvolle teams, belangrijker is dan individuele vaardigheden. Ontdek hoe teambuilding en trainingen van TeamSpeling vertrouwen opbouwen en communicatie verbeteren om een veilige omgeving te creëren waarin teams floreren.

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

Meet het succes van je teamontwikkeling! Ontdek 5 essentiële KPI’s en praktische tips voor HR-managers om de effectiviteit van teambuilding en trainingen te evalueren. Verbeter teamprestaties, betrokkenheid en meer.

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

Dit artikel presenteert 10 overtuigende, wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom investeren in teambuilding en trainingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering leidt tot betere teamprestaties, meer betrokkenheid, een positieve bedrijfscultuur en veel meer.

TeamSpeling formule en concept
team trainingen met impact vind je bij TeamSpeling
Clemen Mensink en Jules Ponsioen de drijvende kracht achter TeamSpeling.