Team training Effectief Vergaderen.

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en creativiteit.

Stap in de wereld van TeamSpeling met deze leuke en inspirerende training Effectief vergaderen. Deze teamtraining gaat niet over modellen en vergadertips. Nee, deze training gaat over het ontdekken en doorbreken van de vergadergewoontes, teampatronen en dynamieken die jullie vergadercultuur vormen. Beleef ook onze training Effectief vergaderen met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

De team training ‘Effectief vergaderen’ biedt een integraal programma. Het reikt vergadertools aan, betrekt het hele team, belicht de vergadercultuur, maakt communicatiepatronen zichtbaar en het creëert een sfeer van openheid. De team training wordt met de nodige luchtigheid en humor gebracht. Ook hier geldt onze 100% lachgarantie.

Effectief vergaderen voor een betere vergadercultuur.

Jullie volgende vergadering kan leuk en inspirerend zijn! Met de TeamSpeling formule ontdek je hoe je vergaderingen kunt transformeren in waardevolle momenten van verbinding, creativiteit en productiviteit.
training effectief vergaderen - vergadertraining om beter te vergaderen

De vergadertraining ‘Effectief vergaderen’ biedt een integraal programma.

Het reikt vergadertools aan, betrekt het hele team en belicht de vergadercultuur. Wij creëren tijdens deze training een sfeer van openheid waarin communicatiepatronen zichtbaar worden. De teamtraining wordt met de nodige luchtigheid en humor gebracht. Effectiever vergaderen gaat over meer dan alleen vergaderen, het gaat ook over ingesleten patronen, het samenwerken en uiteenlopende verwachtingen binnen het team. Ook bij deze teamtraining geldt 100% lachgarantie, want lachend leren heeft meer impact.

Daarom kiezen voor Effectief vergaderen bij TeamSpeling

Team trainingen van TeamSpeling zijn uniek en volledig volgens eigen concept. De uitdagingen van het team, relevante theorie én humor worden samengebracht in één en dezelfde beleving. Jullie worden telkens verrast met onverwachte ludieke wendingen. We spelen met gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen en met het ongemak. Daarmee lijken onze teamontwikkeling programma’s wel heel erg veel op een veranderervaring. Net zo betekenisvol. Maar dan wel veel leuker!

Wat is effectief vergaderen?

 Duurt het vergaderen altijd langer nodig is? Ga dan voor een vergadertraining met resultaten.

effectief vergaderen - teamtraining over vergaderen

Effectief vergaderen is meer dan vergadertechnieken leren.

Enkel vergadertechnieken maken een vergadering nog niet perse beter. Vergaderingen mogen doorgaans korter en leuker, met duidelijke besluiten en waar iedereen naar elkaar luistert. Dat kan echt anders! De wereld van Effectief vergaderen is volop in ontwikkeling. Daarbij is helder en duidelijk communiceren, een open feedback cultuur en onderling vertrouwen belangrijker dan ooit.

Een leuk en effectief vergaderen kan én moet.

Ja, leuker effectief vergaderen kan zeker. Personeel is schaars, onderbezetting is inmiddels de standaard. Als elke vergadering langer duurt dan de bedoeling wordt het probleem alleen maar groter. Saaie vergaderingen zijn daarbij een dooddoener. Ze vreten energie terwijl er per agendapunt te lang wordt stilgestaan en een tweede vergadering onvermijdelijk lijkt. Samen komen wij er uit hoe het bij jullie anders kan. Met veel gelach en verrassende oefeningen ontdekken wij op een leuke manier pijnpunten. In plaats van dat het energie kost, levert onze methode energie op!

Vreemde gewoonten tijdens het vergaderen.

Veel vergaderingen beginnen te laat, zijn saai, zijn slecht voorbereid, zonder duidelijk doel of ze zijn misschien helemaal niet nodig. Verspilling van kostbare tijd en energie. Minder vergaderen met meer resultaat. Daar wordt iedereen beter van. Ook jouw team en de organisatie!

Anders dan de klassieke vergadertraining.

Deze vergadertraining Effectief vergaderen sluit aan bij de snel veranderende tijdgeest. Medewerkers zelf dragen verantwoordelijk voor de eigen leerprocessen, werkprocessen en resultaten. De klassieke vergadertraining is echter gericht op de vaardigheden van alleen de voorzitter. Tijdens deze training wordt ieder teamlid op een humorvolle en positieve manier aangesproken op zijn rol en bijdrage aan de vergadering. Zinvoller, effectiever, leuker.

Resultaten van Effectief vergaderen.

De team training Effectief vergaderen zorgt ervoor dat:

  • Het team bewuster wordt van de eigen inefficiënte gewoonten bij de vergaderingen;
  • Er mooie ontmoetingen plaatsvinden;
  • De teamleden uitgedaagd worden nog meer verantwoordelijkheid te nemen over de vergadering;
  • Het team bekend is met de voorwaarden voor succesvol vergaderen;
  • Het team aan de slag gaat met het verbeteren van de huidige vergader cultuur en structuur.
  • Er veel gelachen wordt.

Video: Ontdek onze team training programma’s.

Omdat je deze training over vergaderen interessant vindt. Hier meer suggesties voor andere trainingen.

Onze unieke team trainingen zijn allemaal superleuk en efficiënt. Slim uitgedachte programma’s waar jullie verhaal zichtbaar wordt. Onbedoeld laat het team de eigen teampattronen en gewoontes zien. Ongekend leuk en de manier om in te zetten op verandering. Van grote tot kleine groepen. En wij komen naar jouw locatie. 

voordeel 141 b

Jullie gewenste locatie

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 2

Ontdekkingstocht vol humor

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 371 c

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 14

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

Teambuilding over samenwerken, veranderen, verbinding en samen lachen,
Bedrijfsuitjes actief leuk met collega's een leuke interactieve show
Leukste teamuitjes op locatie. Actief en verbindend voor de teamontwikkeling.
Trainingen Lencioni, effectief vergaderen, feedback en teamwork.
Management training. Trainingen over lencioni, situationeel leiderschap en leidinggeven
trainingen met persoonlijkheidstest zoals DISC, Belbin en management drives
Teamdagen. Kies jouw teamdag over samenwerken, teamfasen, feedback of Lencioni.
Feedback geven en ontvangen
Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Het traditionele model van situationeel leiderschap van Hersey en Blanchard is achterhaald in de moderne werkomgeving. TeamSpeling introduceert een nieuwe aanpak, gericht op systeemdenken en teamontwikkeling, die managers concrete tools biedt om teams te versterken en succesvol te leiden.

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

In de snel veranderende wereld van werk zijn soft skills belangrijker dan ooit. Deze blogpost onthult de top 10 meest gevraagde soft skills in Nederland in 2024, waaronder communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerking, en legt uit waarom deze vaardigheden essentieel zijn voor succesvolle teams en organisaties.

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle onthult dat psychologische veiligheid, de sleutel tot succesvolle teams, belangrijker is dan individuele vaardigheden. Ontdek hoe teambuilding en trainingen van TeamSpeling vertrouwen opbouwen en communicatie verbeteren om een veilige omgeving te creëren waarin teams floreren.

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

Meet het succes van je teamontwikkeling! Ontdek 5 essentiële KPI’s en praktische tips voor HR-managers om de effectiviteit van teambuilding en trainingen te evalueren. Verbeter teamprestaties, betrokkenheid en meer.

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

Dit artikel presenteert 10 overtuigende, wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom investeren in teambuilding en trainingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering leidt tot betere teamprestaties, meer betrokkenheid, een positieve bedrijfscultuur en veel meer.

TeamSpeling formule en concept
team trainingen met impact vind je bij TeamSpeling
Clemen Mensink en Jules Ponsioen de drijvende kracht achter TeamSpeling.