Management Drives training voor teams

De drijfveren begrijpen met Management Drives kleuren.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat beleven wat de uitslagen van de tests over jouw team zeggen. Altijd een feest van herkenning en ontzettend waardevol voor de teamontwikkeling. Beleef ook deze waanzinnige training met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en competenties van teamleden. Daarmee heeft het team de tools in handen om naar top resultaten (bij) te sturen. Je kunt met deze team training echt met elkaar de diepte in. 

Management Drives kleuren om als team te groeien

Het model van Management Drives kleuren beschrijft zes drijfveren. De volgorde en de sterkte van de drijfveren kunnen per teamlid verschillen. Zo heeft ieder teamlid een uniek profiel.

Het kleuren model helpt de teamleden eenvoudig een gemeenschappelijke (verander) taal te spreken. Dit bespaart jouw team veel miscommunicatie, verkeerde aannames, onbegrip en onnodig brandjes blussen.

Management Drives Training Van Teamspeling

Hoe kan je het meest uit Management Drives halen voor jouw team.

Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Bij TeamSpeling gaan wij op bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden.

Tijdens de Management Drives trainingen zullen de deelnemers door middel van leuke en spannende werkvormen snel ontdekken welke drijfveren (kleuren) er in het team verborgen zijn. Deze ontdekkingstocht is altijd leuk, spannend en gaat samen met veel gelach en mooie nieuwe inzichten in hoe de teamleden elkaar kunnen versterken.

Management Drives test

Met de online Management Drives persoonlijkheidstest worden de drijfveren van de deelnemers opgemaakt. Dit zijn uitgebreide vragenlijsten die op de smartphone worden ingevuld.

De individuele Management Drives test is voor de Management Drives introductie training niet nodig. Wel voor deze management drives training en voor de vervolgsessies. De vervolgsessie zijn er om echt met elkaar de verdieping in te gaan. Het is niet noodzakelijk om met de basis training te beginnen, maar het heeft wel meer impact als je er wel voor kiest.

Je kunt er ook voor kiezen om met teamcoaching verder te gaan. Je kunt natuurlijk ook gelijk met een teamcoaching traject starten, als dat in deze fase de beste keuze is voor jouw team.  

trainingDe baanbrekende formule van TeamSpeling

Bij TeamSpeling gaan wij op een bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. in onze programma’s en werkvormen hebben wij humor, spanning, spel en uitdagingen verwerkt die zorgen voor een reeks van realisaties over het team en de verborgen drijfveren.

Bereid je ook voor dat er samen veel wordt gelachen. Lachend in de leerstand is niet alleen leuker, maar ook efficienter. Dit is niet alleen wat wij dagelijks zien bij al onze trainingen, dit is wetenschappelijk bewezen.

Afhankelijk van jouw doelen en behoeften biedt TeamSpeling een uiteenlopend aanbod. Wij hebben een Management Drives training voor teams en voor management teams. Het is verstandig om na de training een vervolg sessie in te plannen om terug te kijken en met de nieuwe inzichten van de training te kijken naar de toekomst.

Je kan bij ons ook DISC training met persoonlijkheidstests volgen of een Belbin teamrollen training volgens mocht dit beter bij jullie behoeften passen. Ben je er nog niet uit, dan helpen we je graag door samen te kijken wat het best bij jouw team past.

Management drives kleuren

Wanneer elk teamlid weet welke management drives kleuren het best bij hem of haar past, gaan we met elkaar aan de slag met de teamtraining of management training. Na de kleurtoekenning gaan we namelijk onder andere kijken hoe jullie medewerkers effectiever met elkaar kunnen samenwerken in teamverband. Het omgaan met stress, versterken van persoonlijk leiderschap en het benutten van krachten komen ook aan bod.

Management Drives Kleuren En Drijfveren

De persoonlijkheids kleuren van Management Drives.

Wat zijn de drijfveren van jullie collega’s? Wat zet hen in hun kracht? Waar zijn ze goed in? Waar liggen de ontwikkelpunten? Met kleuren Management Drives kom je hierachter.

Op basis van een vragenlijst vinden we deze drijfveren en kan je de drijfveren onderverdelen de persoonlijkheids kleuren.

  • Groen is een people manager,
  • oranje een ondernemer,
  • rood een aanpakker,
  • geel een visionair,
  • paars staat voor veiligheid,
  • en blauw voor zekerheid.

Betekenis Management Drives kleuren:

Geel: de Visionair

Bij Management Drives staat geel voor De Visionair, geel wil analyseren en begrijpen. Dat is de aard van de Visionair. Het is belangrijk dat zaken inhoudelijk kloppen en hij voelt zich vrij in zijn denken en doen.

Kenmerkend voor de Visionair is dat hij erg toekomst is en bekijkt wat komen gaat vanuit een theoretische of modelmatige invalshoek.

Groen: de People manager

Groen is zeer sociaal en is zeer gesteld op saamhorigheid en harmonie. Deze kleur staat bij Management Drives voor de People manager. Groen is bezig met de emoties van de mensen in zijn of haar omgeving en neemt het op voor de zwakkeren. Deze echte people manager beschouwd iedereen gelijk.

Groen voelt zich het best wanneer hij/zij werkt in teamverband.

Oranje: De Ondernemer

De ondernemer houdt van uitdaging en is competitief binnen het team. Oranje is gefocust op kansen en wil graag worden gezien.

De ondernemer gaat voor concrete resultaten. Lijstjes maken en doelgerichtheid is een kenmerkende werkhouding voor de ondernemer.

Blauw: de Bestuurder

De bestuurder is loyaal aan de gekozen richtingvoor kiest voor zekerheid. Effectief functioneren gaat hand in hand met regels, discipline en betrouwbaarheid. Je houdt je aan de afspraken.

De bestuurder heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en overtredingen moeten altijd consequenties hebben.

Rood: de Autoriteit

De Autoriteit staat voor durf, tempo en kracht. Met rood als dominante kleur kan je rekenen op een persoon die daadkrachtig is en behoorlijk ongeduldig. Zal snel en impulsief reageren en is alert op gevaar en beschermt zijn domein.

Rood wil respect, maar heeft zelf nauwelijks vertrouwen in de gevestigde orde. Op het gebied van vriendschap kan je altijd rekenen op De Autoriteit.

Paars: de Nestor

De Nestor is dienstbaar aan het team en werkt aan geborgenheid en beslotenheid. Paars houdt van tradities en regelmatig terugkerende momenten. Heeft gevoel voor symboliek en rituelen.

Kenmerkend is dat de Nestor meer opgaat in het collectief dan zichzelf neerzet als individu. Dit is de laatste kleur van de Management Drives kleuren.

Training Management Drives bij TeamSpeling

TeamSpeling is bekend om de unieke trainingen en teambuilding programma’s. Met een volledig nieuwe kijk op hoe teams sneller en beter kunnen leren wat samenwerken nou echt van hen vraagt. Management Drives en TeamSpeling is een perfecte combinatie als je echt gaat voor serieuze teamontwikkeling op een superleuke en efficiënte manier.

Management Drives Kleuren En Drijfveren

Kleuren management drives bij TeamSpeling

Management Drives is voor elk team van grote waarde. Om inzicht te krijgen in de drijvende kracht van jullie medewerkers of om uit te zoeken wat de impact van ieder teamlid is op jullie team?

Wanneer je eerder hebt gezocht op persoonlijkheids kleuren, dan komen er een hoop resultaten naar boven. Bij TeamSpeling kies je voor een eigen aanpak. Minder inzoomen op de theoretische kant en meer op de praktijk. Met onze unieke formule kunnen jullie nog beter elkaars ervaren waar de kracht ligt binnen het team.

Bij TeamSpeling zetten we Management Drives in om nieuwe inzichten en nieuwe kansen voor de teams naar boven te halen. Jullie team krijgt een positieve boost, stelt zich makkelijker open en behaalt zo sneller resultaat.

Management Drives trainingen voor teams en management

Spreek met je collega’s dezelfde taal en benut de onderlinge verschillen maximaal! Kinderlijk eenvoudig!

Dit lijkt een slogan uit een reclame spotje. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar voor gebruikers van Management Drives is dit gewoon een dagelijkse routine. En het kan nog leuker. TeamSpeling verzorgt Management Drives trainingen met heel veel humor, actie, eyeopeners en hilariteit. Want hoe verrassender de training hoe sneller je leert.

Geef jullie team kleur en ontdek met TeamSpeling wat Management Drives voor jullie team en organisatie kan betekenen.

TeamSpeling: Teambuilding, bedrijfsuitjes en teamtrainingen met een lach

De video gaat over TeamSpeling, een bedrijf dat teambuilding, bedrijfsuitjes en teamtrainingen aanbiedt. In de video wordt de formule van TeamSpeling uitgelegd, die gericht is op leren en lachen tegelijkertijd. De video laat ook beelden zien van verschillende TeamSpeling-programma’s, waarin deelnemers op een leuke manier met elkaar aan de slag gaan met thema’s als teamwork, samenwerken, verbindingen, vertrouwen en feedback.

DISC, Management Drives en Belbin trainingen

Maak kennis met DISC, Belbin en Management Drives trainingen bij TeamSpeling. Deze trainingen worden beleefd op een door jullie gekozen locatie. Naar aanleiding van persoonlijke tests aan de slag en ontdekken jullie wat de team dynamieken, rollen of drives zijn. Leer elkaar versterken en groei als team.

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

Anders feedback geven. Team training.

Stap in de wereld van feedback geven en ontvangen met TeamSpeling. Met onze team trainingen brengen wij jouw team in een andere wereld, waar alles...

Team training Vitaliteit en teamwork

Met Vitaliteit en Teamwork ga je voor een teamtraining vol humor, betekenis en vitaliteit. De mensen binnen een team of organisatie kunnen er samen...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Team trainingen met impact.

Stap in de wereld van TeamSpeling met een vernieuwde kijk team trainingen. Bij ons gaat het om nieuwe inzichten door met elkaar te beleven. Dus niet...

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Management Drives basis

Duik in de wereld van drijfveren en ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...