Teambuilding

Originele teambuilding op jouw locatie

Teambuilding van TeamSpeling

Teambuilding. Uniek, vol humor, interactie en eye-openers.

TeamSpeling maakt teams leuker, sterker en beter met hilarische teambuilding. Wanneer teams hecht zijn, voelen de leden zich verbonden. Leuke teams functioneren beter en dragen bij aan een gezonde bedrijfscultuur. Werken aan teams is het beste antwoord op de krapte op de arbeidsmarkt.

Teambuilding met onze unieke formule

Teambuilding van TeamSpeling laat je verrassen. Ga voor humorvolle teambuilding, waarbij alles draait om de verbinding binnen het team en de organisatie. Onze teambuilding is altijd lekker hard lachen. Met onze humorvolle team spellen stellen teamleden zich ongemerkt sneller open. Dus samen lachen, verbinden én leren. Zo stomen we jouw team klaar voor de beste teamresultaten! Want, als je in een informele setting elkaar beter leert kennen via teambuilding spellen. Tijdens onze leuke teambuilding ontstaat er altijd een spannende sfeer, vol vertrouwen en plezier. Daar ontstaat speling. Wij bij TeamSpeling doen er alles aan om leuke verbindingen te scheppen binnen jouw team. Ga ook voor  onze teambuilding activiteiten. Voor online teambuiding kan je ook bij ons terecht!

Wij hebben ook teamtraining en managementtraining programma's. Gewoon zoals je van anderen gewend bent, maar dan leuker en super effectief... zoals je van ons gewend bent.

Teambuilding. Lachen, verbinden, leren

 • Bij jullie op kantoor of op door jullie gekozen locatie
 • Kleine en grote groepen
 • In het Engels voor internationale teams
 • Leuke en originele teambuilding

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hier

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

Lachen, verbinden en eye-openers opdoen tijdens leuke activiteiten

Tijdens onze teambuilding activiteiten staan verbinding, samenwerking en vertrouwen centraal. En natuurlijk een hoop plezier! We zorgen ervoor dat jullie team een superleuke tijd heeft én iets leert. Bijvoorbeeld over elkaar, zichzelf, manier van communiceren en andere teamgewoontes. Dit doen we door gekke leuke teamspellen te combineren met verdieping. Tijdens onze leuke teambuilding activiteiten wordt er altijd een heleboel gelachen. Maar, waar deze teambuilding activiteiten op het eerste oog een hoop lachen, gieren, brullen lijken te zijn, zit er meer achter. Jullie zullen tijdens de leuke teambuilding activiteit er achter komen dat jullie, zonder het door te hebben, bezig zijn met diepere verbindingen aan te gaan. Dat gebeurd bij onze teambuilding programma’s als  Vechten voor Verbinding, Veranderfitness en Teamlachspiegel.

Ga voor lachen, openheid, meer verbinding. Leg zo met onze teambuilding de basis voor een leercultuur. Wij nemen teams mee naar de wereld van de speling. Speling is een toegestane afwijking ten opzichte van de norm. Dat is wat we doen. We wijken een beetje af. En dat doen we met een dikke knipoog. Want speling betekent ook ontspanning en speelruimte. Onze formule:

 • Zet je team, op een leuke manier, even op het verkeerde been;
 • Met een wonderlijke, humorvolle verrassing;
 • Gebaseerd op relevante communicatie thema’s;
 • Waardoor er samen wordt gelachen
 • én geleerd!

Een teambuilding bij TeamSpeling, heel ongewoon

Teambuilding van TeamSpeling haalt jullie team dus uit de dagelijkse routine. Jouw team staat een ludieke of wonderlijke verrassing te wachten. De stoelen staan plots op in een vreemde opstelling. Of de muziek uit de boxen begint steeds valser te klinken. Of er komt ineens een teamopdracht die men even niet zag aankomen waardoor hilarische situaties ontstaan. Misschien dat de trainer zomaar een geïmproviseerd lied zingt voor het team of voor een teamlid. Welke leuke gekke dingen er ook gebeuren, niks is bij TeamSpeling zomaar. Achter alles schuilt een dieperliggende gedachte. Jullie team beleeft wat het vraagt om een nóg beter team te worden. Er wordt veel gelachen. De eyeopeners en de lessen volgen kort daarop.
Onze teambuilding is voortdurend boeiend en op een leuke spannende manier.

Met TeamSpeling

 • Op jullie locatie
 • Veel interactie
 • 101% lachen
 • Verbinden
 • Veranderen
 • Zinvol

Teambuilding

Teambuilding bij TeamSpeling gaat niet alleen over lachten en plezier maken. Dat kunnen we wel heel goed. Tijdens de teambuilding gebruiken we de humor en hilarische sfeer om die diepere laag te raken. We zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen en gaan dan onbewust aan de slag met onderwerpen als vertrouwen, communicatie, feedback en waardering. Onze formule zorgt ervoor dat het team een onvergetelijk leuke ervaring heeft gehad én er sterker uitkomt!
Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
Teambuilding de Teamlachspiegel

De Teamlachspiegel

Al jaren ons meest succesvolle teambuilding. Creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Altijd lachen. Wij zetten elk team in beweging. Teambuilding De Teamlachspiegel

Teambuilding Veranderfitness

Veranderfitness

Unieke en leuke teambuilding. Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. Lach samen en beleef samen deze unieke teambuilding. Teambuilding Veranderfitness


Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
Teambuilding Kennismakingsfitness

Kennismakingsfitness

Veel nieuwe collega's? Of nieuwe teams? Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Teambuilding om elkaar te leren kennen en samen een sterk team te worden. Teambuilding Kennismakingsfitness

Teambuilding Vechten voor verbinding

Vechten voor verbinding

Een actieve, hilarische teambuilding waarbij het team ervaart welke gevechten er gevoerd moeten worden om tot betere samenwerking te komen. Teambuilding Vechten voor verbinding

Teambuilding Teamimporvisatie

Teamimprovisatie

Een teambuilding vol improvisatieavonturen. Natuurlijk wordt er gelachen, maar het team leert ook te vertrouwen op het vermogen te improviseren. Teambuilding Teamimporvisatie"Vlotte communicatie en tijdens het event goed gelachen!"
– Ruud Kortlever, Agile & Performance Coach –

“Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”
– Nico-Jan Hoogma, directielid KNVB –

"Ik vond het vooraf heel moeilijk inschatten wat je kunt verwachten. Maar het heeft onze verwachtingen overtroffen."
– Saskia Kousen, office manager Finerigie Accountants & Belastingadviseurs –

Teambuilding helpt je bedrijf verder

Wij bij TeamSpeling doen er alles aan om betere verbindingen te scheppen in jouw team tijdens onze teambuilding activiteiten. Want een organisatie waar medewerkers zich verbonden voelen, groeit het onderlinge vertrouwen automatisch mee. Hoe leuk is het om samen te lachen en ook nog te leren van elkaars kwaliteiten en valkuilen! Zo draagt teambuilding bij aan meer verantwoordelijkheidsgevoel en de resultaatgerichtheid binnen jouw bedrijf. Daarom is het goed om te blijven investeren in leuke teambuilding waarin medewerkers leren zich openstellen voor elkaar. Zo krijgt men zicht kin de onderlinge communicatie en ieders eigen rol daarin.

En daar helpen wij jou bedrijf mee. Met onze teambuilding spellen doen we dat op een leuke, gezellige en luchtige manier.

Onze teambuilding activiteiten

Vechten voor verbinding

Het valt niet mee om de diversiteit aan belangen en behoeften binnen het team te verbinden. Soms vraagt dat een gevecht. Daarom ga je tijdens ‘Vechten voor Verbinding’ met je team een flink potje knokken. Vol hilarische fysieke en psychologische teambuilding spellen. Zoals het gevecht tussen ego versus teambelang, het gevecht met de vooroordelen en blinde vlekken. Een ding is zeker. Tijdens deze teambuilding rolt jouw team als winnaar uit de bus.

Veranderfitness

De teambuilding ‘Veranderfitness’ maakt jouw team bewust van vastgeroeste denkpatronen en teampatronen. Leer hoe je samen vlucht- en vechtgedrag om kan zetten naar een verandermindset. Ervaar tijdens de vele hilarische teambuilding spellen hoe gaaf het is om mee te bewegen met een (voortdurend) veranderende omgeving. Maak zo jouw veranderfitte team klaar voor de toekomst!

Teamlachspiegel

Tijdens deze hilarische teambuilding krijgt jouw team de kans om in de spiegel te kijken. Deelnemers verrast met ludieke situaties. Ongemerkt verhult ieder team spel iets over de teamontwikkeling, de samenwerking of communicatie. Bovenal wordt er heel veel gelachen. Zo legt jouw team tijdens deze teambuilding het fundament voor onderling vertrouwen.

Leuke teambuilding op locatie

We bieden leuke teambuilding spellen aan op iedere locatie die je voor ogen hebt. Dit kan bijvoorbeeld in je kantoor zijn, een afgehuurde zaal maar ook op een andere plek. Van belang is dat de ruimte groot genoeg is voor jouw team om flink te kunnen beweging tijdens onze teambuilding spellen. We gaan zeker niet naar een power point presentatie op beamer staan kijken! Het is tijd voor vrolijke actie!

Teambuilding spellen voor kleine én grote groepen

We kunnen leuke teambuilding activiteiten organiseren voor grote en kleine groepen. Onze ervaring leert dat  teambuilding activiteiten het beste effect hebben met groepen tot 30 collega’s. De teambuilding activiteiten zullen dan gegeven worden door één trainer. Heb je een bedrijf met een groter team? Dat is geen probleem. We bespreken de mogelijkheden graag met je en sturen een extra teambuilding trainer naar je toe. Wordt de groep groter. Bijvoorbeeld van 50 tot 500 deelnemers, dan hebben we voor jullie fantastische bedrijfsuitjes. Met teambuilding shows eventueel aangevuld met break out workshops.


Waarom is teambuilding belangrijk?

Teambuilding wordt nogal eens onderschat. Want, veel bedrijven denken dat teambuilding spellen maar een bijzaak zijn. Wij bij TeamSpeling vinden het omgekeerde. Leuke teambuilding is essentieel! Teambuilding activiteiten dragen namelijk bij aan een positief werkklimaat, een effectieve samenwerking en een prettige leeromgeving. De impact daarvan werk door tot diep in de bedrijfsresultaten.

Teambuilding draagt bij aan samenwerking

De naam zegt het natuurlijk al een beetje: tijdens een teambuilding activiteit ga je aan de slag met het versterken van teamwork. Want, een goede en positieve samenwerking zorgt voor succes voor jezelf, je collega’s en je bedrijf. Tijdens teambuilding spellen leer je hoe je effectief kan samenwerken om het gemeenschappelijke doel te behalen. Klinkt dat bekend? Precies! Dit is als het goed is ook wat je in een bedrijf doet. Tijdens een leuke teambuilding activiteit leer je om je bedrijf als een groot mechanisme te zien, waar jij en je collega’s allemaal een deel van uitmaken. Dit mechanisme moet werken als een geoliede machine. En, als er iets kleins niet goed zit, zul je merken dat de machine gaat sputteren.

TeamSpeling laat dit zover niet komen. Wij sputteren tegen!

Leer open communiceren

Samenwerking is gedoemd om te mislukken als er geen heldere en open communicatie is binnen je team. Sterker nog, slechte communicatie is vaak één van de grote boosdoeners in een bedrijf. Communicatie kan falen om twee redenen. Ten eerste kan het zijn dat de informatie die gegeven wordt niet volledig is of vaag. Dit leidt ertoe dat je team niet op één lijn zit, waardoor er miscommunicatie ontstaat en fouten worden gemaakt. Ten tweede kan het zijn dat je collega’s niet eerlijk durven te communiceren. Dit is vaak een groter probleem dan je denkt. Dit kan leiden tot conflict of een zwijgcultuur.

Een prettige werksfeer betekent efficiënter werken

Gelukkig kunnen deze vormen van slechte communicatie verholpen worden. Tijdens onze teambuilding leert jouw team zich juist meer open en kwetsbaar op te stellen om het onderlinge vertrouwen binnen het team weer te herstellen. Een prettige werksfeer en een goede relatie met je collega’s draagt bij aan meer open communicatie. Omdat je meer op je gemak bent bij je collega’s, durf je eerder eerlijk tegen elkaar te zijn. Je durft elkaar bijvoorbeeld eerder tips te geven of andere opbouwende kritiek. Ook is het prettig als je durft aan te geven wanneer iets te veel wordt of als je een onprettig gevoel hebt. Reken uit je winst!

TeamSpeling staat klaar voor jouw en je team!

Ook meer weten over wat jij voor je team kunt doen? Wij bij TeamSpeling staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. We bieden allerlei verschillende teambuilding spellen en bedrijfsuitjes aan waarmee jouw team zich meer verbonden gaat voelen met elkaar en het bedrijf. Hierdoor kan iedereen met meer plezier naar kantoor komen. Heb je vragen of wil je overleggen? Je kunt ons altijd chatten of bellen op 085 013 33 32. Ook kun je het online formulier invullen op onze website, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.


Ga de schaamte voorbij met Gunter's workshop.

Wie is Gunter? Gunter is schaamteloos fout met een functie. Hij wijst op alles wat fout is en mis gaat binnen het team. Ondertussen raakt Gunter de essentie van verbinden, veranderen, samenwerken en communicatie.

Waarom Gunter? Dit personage werkt effectief bij het zichtbaar en bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen. Zoals feedback geven, fouten maken en omgaan met veranderingen.

Wat doet Gunter? Hij geeft spectaculaire gastoptredens waarbij alle deelnemers uit hun rol durven stappen. Zoals tijdens de levende foute rollen bingo kaart en andere hilarische teambuilding oefeningen. Gunter zorgt voor een adrenaline boost. Zijn boodschap, gefundeerd op wetenschappelijke gedragsmodellen brengt echt nieuwe inzichten.

Tijdens de teambuilding en workshops Gunter of Gretel brengen humor en gekte en niet zonder reden

Maak er een dagprogramma van!

Complete teamdag. Vol humor en duurzame teamontwikkeling

Maak er gerust met TeamSpeling een onvergetelijke dag van. Met een grote groep, of kleine groepen. Wij kunnen een programma op maat met je maken. Een teamdag waarin jouw teamleden de verbinding met elkaar versterken, ene-openers opdoen, eigenaarschap aanboren. En daarbij óók nog eens heel veel zullen lachen. Dit zijn niet zomaar wat ingrediënten van een teamdag. Verbinding, humor, samen leren en ownership zijn juist de factoren die jouw teamontwikkeling effectief helpen versnellen.

Onze teamdagen laten zich niet makkelijk in een hokje stoppen. Is het een teamtraining? Of een teambuilding? Teamcoaching misschien? Of toch een knotsgek bedrijfsfeest? Ons antwoord: het is de unieke formule van TeamSpeling waar leren, veranderen en humor samenkomen ten behoeve van jouw specifieke team vraag. Onze teamdag programma’s zijn gericht op de context en de uitdagingen van jouw team. En wij maken daar een een unieke beleving van.

Onze trainers zijn leuk en deskundig. Zij voeren jouw team mee langs allerlei fundamentele onderdelen van teamwork. Om maar wat te noemen:

 • Bedenken waarom we überhaupt een team (moeten) zijn;
 • Versterken van het onderling vertrouwen;
 • Effectief maken van verschillen in kwaliteiten en rollen;
 • Handelen vanuit teambelang;
 • Feedback resultaatgerichtheid;
 • Herkennen van ineffectieve teampatronen;
 • Samen nieuwe teamafspraken maken.

Bedrijfsuitjes bij TeamSpeling

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling