Teambuilding activiteiten: ontdek de kracht van teamwork.

Superleuke teambuilding activiteiten die écht impact maken.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met teambuilding activiteiten zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin plezier en teamontwikkeling zijn samengesmolten. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling

Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere ervaring te wachten. Deze teamuitjes, op de door jou gewenste locatie, zitten vol hilarische werkvormen die alles vertellen over het team zelf. Over de samenwerking, teamdynamiek, communicatie en veel meer. En dan ook nog op een superleuke manier waarbij lachend samen leren centraal staat. Hoe leuk is het om een teambuilding te doen voor de teamontwikkeling en het voelt als een groot feest! Klinkt misschien te gek om waar te zijn, maar wij doen dit met honderden teams per maand. Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten?

Team building. Samen lachen en tegelijk bewust worden van het samenwerken binnen het team. Op elke gewenste locatie. Op kantoor, in de kantine, op het strand of in het bos.

teambuilding activiteiten van TeamSpeling

Waarom TeamSpeling

  • Hilarische teambuilding activiteiten bij jullie op kantoor of op door jullie gekozen locatie
  • Teambuilding voor kleine en grote groepen
  • In het Engels voor internationale teams
  • Het leukste aanbod teambuilding activiteiten
  • Teamuitje met de unieke TeamSpeling formule

Wij zijn TeamSpeling met baanbrekende teambuilding activiteiten.

Wij bouwen mee aan de wendbare en inspirerende organisatie van de toekomst. Ga voor lachen, openheid, meer verbinding. Leg zo met onze teambuilding de basis voor een leercultuur.

Wij nemen teams mee naar een andere wereld en zetten hun wereld op zijn kop. Dit doen wij met onze unieke baanbrekende formule. Onze programma’s zijn feestelijke ontdekkingstochten voor elk team. Vol verrassende wendingen, verborgen lessen, hilarische situaties, betekenisvolle ontmoetingen en heel veel nieuwe inzichten.

Teambuilding van deze tijd.

Kortom, een compleet verander-avontuur dat antwoord biedt op de complexe uitdagingen van deze tijd. Bij ons kan je samen verbinden en lachen en tegelijk werken aan vertrouwen en feedback.

Met de unieke aanpak van TeamSpeling ontdekt jouw team, onbewust, wat het nog kan leren. Je krijgt lachend nieuwe inzichten tijdens jullie teamuitjes. Onze formule werkt altijd, bij elke teambuilding, teamtraining, managementtraining of bedrijfsuitje. Laat je adviseren door onze accountmanagers wat onze beste oplossing is voor jouw team.

Waarom kiezen voor teambuilding van TeamSpeling?

Onze formule werkt aanstekelijk. Bij TeamSpeling ervaar je een hilarisch teamuitje waarin het team keihard lacht, samenwerkt en verbindt. Daarom bedenken wij steeds meer slimme teambuilding en teamtraining programma’s met goed uitgedachte werkvormen. Elk teambuilding uitje van teamspeling zit vol hilariteit en versterking van het teamgevoel.

Effectiever leren met humor.

 De toepassing van humor en beweging op het leerproces werkt veel effectiever. Dat is wetenschappelijk bewezen. De teamleden worden steeds weer op een leuke ontwapende manier op het verkeerde been gezet. Zo creëren we de perfecte sfeer waar leuke spanning heerst, heel hard wordt gelachen.

Teamgewoonten zichtbaar maken.

Verrassende gebeurtenissen en hilarische wendingen volgen zich heel snel op en het team laat ongemerkt zien hoe er wordt samengewerkt, welke gewoonten er zijn ingesleten en nog veel meer. Dan krijgt het team op een leuke manier een spiegel voorgehouden waaruit nieuwe inzichten ontstaan en een hechter team zich vormt.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Ontdek ons aanbod en wat zij voor jullie team kunnen betekenen. Ervaar onze formule ook!

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling

Wij hebben unieke teambuilding activiteiten ontwikkeld allemaal met de formule van TeamSpeling. De werkvormen en de verhalen staan allemaal in het teken van samen lachend in de leerstand staan. Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk en effectief geweest! Ontdek onze baanbrekende teambuilding programma’s.

Bedrijfsuitje de VeranderShow. Bedrijfsuitjes van TeamSpeling voor de verandering.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show. Bedrijfsuitjes van TeamSpeling.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Bedrijfsuitje de Bedrijfslachspiegel – Bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Dit bedrijfsuitje neemt op een luchtige, laagdrempelige en humorvolle manier de organisatieprocessen onder de loep. Werp ook een blik in de...

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het...

Omgaan met verandering – teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Kennismakingsfitness

Kennismakings Fitness. Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding.

Teamdag Samenwerken en Lencioni

De Teamlachspiegel

Stap in de wereld van ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden...

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere...

Teambuilding. Superleuke teamuitjes over samenwerken en vol eye-openers. Ga samen lachend in de leerstand en groei als team!

originele teambuilding op locatie van TeamSpeling

Teambuilding activiteiten

Bij elke teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Onze teamuitjes omvatten meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teamuitjes.

Wij maken de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan met onderwerpen als communicatie, feedback geven en ontvangen, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

Teambuilding activiteiten op locatie

We bieden leuke teambuilding spellen aan op iedere locatie die je voor ogen hebt. Dit kan bijvoorbeeld in je kantoor zijn, een afgehuurde zaal, maar ook op een andere plek. Van belang is dat de ruimte groot genoeg is voor jouw team om flink te kunnen beweging tijdens onze teambuilding uitjes.

Wij komen in het hele land. Teambuilding Amsterdam, teambuilding Utrecht, teambuilding op het strand of teambuilding in het bos. Wij komen overal!

Hoe lang duurt een teambuilding?

Onze teambuilding activiteiten duren ongeveer 3,5 uur. Is dat lang? Nee, dat is zo voorbij. Dat krijgen wij regelmatig mee in de evaluaties met onze klanten. Het is mogelijk om een verkort programma te doen van 2 uur, maar wij adviseren altijd om een volledige teambuilding te doen van 3,5 uur. Superleuke teambuilding, dus de tijd vliegt voorbij!

TeamSpeling teambuilding promo.

Deze 38 seconden durende promovideo geeft een energieke indruk van de teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Zie hoe teams met unieke werkvormen de eigen teamgewoonten zichtbaar maken. Benieuwd naar hoe TeamSpeling jouw team kan versterken? Bekijk de video en krijg een indruk van hoe leuk het is!

Teambuilding met humor en spel.

Ontdek hoe TeamSpeling met humor en spel de samenwerking in jouw team naar een hoger niveau tilt. Deze video laat zien hoe hun programma’s communicatie verbeteren en de teamgeest versterken. Leer spelenderwijs samenwerken en boek betere resultaten. Benieuwd? Neem contact met ons op via het aanvraagformulier!

voordeel 141 b

Jullie gewenste locatie

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 2

Ontdekkingstocht vol humor

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 371 c

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 14

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

Teambuilding over samenwerken, veranderen, verbinding en samen lachen,
Bedrijfsuitjes actief leuk met collega's een leuke interactieve show
Leukste teamuitjes op locatie. Actief en verbindend voor de teamontwikkeling.
Trainingen Lencioni, effectief vergaderen, feedback en teamwork.
Management training. Trainingen over lencioni, situationeel leiderschap en leidinggeven
trainingen met persoonlijkheidstest zoals DISC, Belbin en management drives
Teamdagen. Kies jouw teamdag over samenwerken, teamfasen, feedback of Lencioni.
Feedback geven en ontvangen
Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Het traditionele model van situationeel leiderschap van Hersey en Blanchard is achterhaald in de moderne werkomgeving. TeamSpeling introduceert een nieuwe aanpak, gericht op systeemdenken en teamontwikkeling, die managers concrete tools biedt om teams te versterken en succesvol te leiden.

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

In de snel veranderende wereld van werk zijn soft skills belangrijker dan ooit. Deze blogpost onthult de top 10 meest gevraagde soft skills in Nederland in 2024, waaronder communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerking, en legt uit waarom deze vaardigheden essentieel zijn voor succesvolle teams en organisaties.

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle onthult dat psychologische veiligheid, de sleutel tot succesvolle teams, belangrijker is dan individuele vaardigheden. Ontdek hoe teambuilding en trainingen van TeamSpeling vertrouwen opbouwen en communicatie verbeteren om een veilige omgeving te creëren waarin teams floreren.

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

Meet het succes van je teamontwikkeling! Ontdek 5 essentiële KPI’s en praktische tips voor HR-managers om de effectiviteit van teambuilding en trainingen te evalueren. Verbeter teamprestaties, betrokkenheid en meer.

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

Dit artikel presenteert 10 overtuigende, wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom investeren in teambuilding en trainingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering leidt tot betere teamprestaties, meer betrokkenheid, een positieve bedrijfscultuur en veel meer.

TeamSpeling formule en concept
team trainingen met impact vind je bij TeamSpeling
Clemen Mensink en Jules Ponsioen de drijvende kracht achter TeamSpeling.