Unieke Teambuilding vol humor, interactie, samenwerken en veranderen

Originele teambuilding op jouw locatie

Vraag informatie aanVraag een vrijblijvende offerte aan

Teambuilding. Lachen, verbinden, leren

Teambuilding van TeamSpeling laat je verrassen. Gezellige en humorvolle teambuilding, waarbij alles draait om de verbinding binnen het team en de organisatie. Onze teambuilding is dus meer dan heel lekker lachen. Met onze humorvolle team spellen stellen teamleden zich ongemerkt sneller open. Dus samen lachen, verbinden én leren. Zo stomen we jouw team klaar voor de beste teamresultaten! Want, als je in een informele setting elkaar beter leert kennen via teambuilding spellen. Tijdens onze leuke teambuilding ontstaat er altijd een spannende sfeer, vol vertrouwen en plezier. Daar ontstaat speling. Wij bij TeamSpeling doen er alles aan om leuke verbindingen te scheppen binnen jouw team. Ga ook voor  onze teambuilding activiteiten.

Voor Online Teambuiding kan je ook bij ons terecht!

 • Bij jullie op kantoor of op door jullie gekozen locatie
 • Kleine en grote groepen
 • In het Engels voor internationale teams
 • Leuke en originele teambuilding

Onze teambuilding programma's zijn bedoelt voor groepen tot ongeveer 80 deelnemers. Bij grotere groepen zetten wij meestal twee trainers in. Voor grete groepen, van duizend personen of meer, hebben we bedrijfsuitjes.

De best lopende teambuilding van TeamSpeling:

Ons meest populaire teambuilding is de Teamlachspiegel. Altijd leuk en altijd lachen. En ondertussen is het team onbewust bezig met verbinding en elkaar beter te leren kennen. Bij deze teambuilding kunnen wij meerdere onderwerpen raken zoals: veranderen, opener communiceren, open staan voor elkaar, elkaar beter en anders leren kennen en kennismaken.

Ook onze teambuilding Veranderfitness is al jaren een groot succes. Een ontzettend goede teambuilding om het team in beweging te krijgen. Met veel lachen krijgt jouw team weer een boost!

 • 100% veranderen
 • 100% zinvol
 • 100% verbinden
 • 101% leuk

Speling. Unieke formule voor ons teambuilding activiteiten

Tijdens onze activiteiten staan verbinding, samenwerking en vertrouwen centraal. En natuurlijk een hoop plezier! We zorgen ervoor dat je team én een leuke tijd heeft, én iets leert. Dit doen we door spel te combineren met verdieping. Tijdens onze leuke teambuilding activiteiten zal er in eerste instantie een heleboel worden gelachen. Maar, waar deze teambuilding activiteiten op het eerste oog een hoop lachen, gieren, brullen lijken te zijn, zit er meer achter schuil. Je zal tijdens de leuke teambuilding activiteit erachter komen dat je zonder je het doorhad al bezig bent een diepere verbindingen aangaan. Dit doen we bijvoorbeeld bij de programma’s Vechten voor Verbinding, Veranderfitness en Teamlachspiegel.

Ga voor lachen, openheid, meer verbinding. Leg zo met onze teambuilding de basis voor een leercultuur. Wij nemen teams mee naar de wereld van de speling. Speling is een toegestane afwijking ten opzichte van de norm. Dat is wat we doen. We wijken een beetje af. En dat doen we met een dikke knipoog. Want speling betekent ook ontspanning en speelruimte. Onze formule:

 • Zet je team, op een leuke manier, even op het verkeerde been;
 • Met een wonderlijke, humorvolle verrassing;
 • Gebaseerd op relevante communicatie thema’s;
 • Waardoor er samen wordt gelachen
 • én geleerd!

Onze teambuilding haalt jouw team dus de dagelijkse routine. Jouw team staat een ludieke of wonderlijke verrassing te wachten. De stoelen staan plots op in een vreemde opstelling. Of de muziek uit de boxen begint steeds valser te klinken. Of een teamopdracht die men even niet zag aankomen. Of de trainer zingt plots een geïmproviseerd lied voor het team of voor een teamlid. Welke leuke gekke dingen er ook gebeuren, niks is zomaar. Achter alles schuilt een dieperliggende gedachte. Jouw team beleeft wat het vraagt om een nóg beter team te worden. Er wordt veel gelachen. De eyeopeners en de lessen volgen kort daarop.
Onze teambuilding is voortdurend boeiend en op een leuke spannende manier.

Nico-Jan Hoogma
directielid KNVB
(Directeur Topvoetbal)
blank

“Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”

Daniel van den Braak
Achmea IT
Daniel Van Den Braak Achmeait

"TeamEvent Online is enthousiast ontvangen. Een leuke afwisseling in een bijzondere tijd."

Patricia Helmons
Nationale-Nederlanden Bank
blank

“We hebben ervan genoten en leuk om zo lerende te zijn!.”

Mariska Nienhuis,

HR manager Significant
blank

“TeamSpeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”

Maike Krommendijk
,
Manager Communicatie
blank

"Knap hoe de acteurs van Teamspeling zich verplaatsten in de dynamiek van onze organisatie. Echt een ervaring gegeven die blijft hangen."

Edward Feitsma
,
Teamleider NVB,
Nederlandse Vereniging voor Banken
Edwardf

“Vooral variatie was zeer inspirerend, van theorie naar praktijk, van abstract naar hele concrete suggestie, van denkwerk naar even ‘uit het brein’. Complimenten!”


Wilma Duivenvoorden


Achmea, Schade & Inkomen,
Agrarisch Bureau

blank

"
Fijn om eindelijk weer eens samen te lachen, leuk om eens op een andere manier een spiegel voorgehouden te krijgen!"

Frans Harms,
Amerpoort WoonMere
blank

"TeamSpeling verstaat de kunst om verschillende vormen van teambuilding te doen."

Joost Heessels,
Magenta Communicatie
blank

Over de Fake Speech: "Een aanrader!"

Yvon Roozeboom,
Locatiecoordinator
JP van den Bent
blank

“Iedereen praat er nog steeds over en ze zijn allemaal erg enthousiast om aan 'het werk' te gaan.”

Henk Barmentlo

Jong Vialis
Verkeerskundige 
Mobiliteit

blank

"We stonden still bij het feit dat een conflict eigenlijk begint bij jezelf en hoe je binnen je eigen cocon zit en nadenkt."

Maud Deenen,
ABCNOVA
blank

“De workshop heeft de verwachting ruimschoots overtroffen.”

Sylvia Been
, manager
Gemeente Krimpenerwaard
blank

"Op een leuke, luchtige manier wordt je geconfronteerd met de patronen in je team."

Ineke van der Vegt,
Senior stafmedewerker P&O
blank

"We hebben enorm gelachen, er was veel energie en helemaal wat wij hadden gehoopt."

Richard Halewijn
,
Teammanager WoonzorgSamen
Portret foto van Richard voor een review over de teambuilding van Teamspeling

"Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen."

Yvonne Beumer
manager Service center

Facilicom
blank

"De sfeer was goed en het samenwerken is goed aan bod gekomen. Veel lachen, maar ook een serieuze insteek."

Diana Vogels
Rabobank
blank

"Heel geslaagd en was het vooral ook lachen 🙂 Zet het zeker ook aan tot denken hoe wij samenwerken (of niet)."

Ayse Zoodsma
De Nederlandse Bank
blank

"We kijken met tevredenheid terug naar de training en zeer blij dat we de workshop door jullie laten verzorgen."

 • Bel met ons

  Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 085 013 33 32

 • Vraag informatie aan

  Vraag via ons ons contactformulier Wij maken makkelijk en snel een vrijblijvende offerte voor je aan.

 • Chat met ons

  Als onze chat aanstaat, helpen we je graag met al je vragen!

Contact met TeamSpeling - teambuilding online en op jouw locatie

Teambuilding helpt je bedrijf verder

Wij bij TeamSpeling doen er alles aan om betere verbindingen te scheppen in jouw team tijdens onze teambuilding activiteiten. Want een organisatie waar medewerkers zich verbonden voelen, groeit het onderlinge vertrouwen automatisch mee. Hoe leuk is het om samen te lachen en ook nog te leren van elkaars kwaliteiten en valkuilen! Zo draagt teambuilding bij aan meer verantwoordelijkheidsgevoel en de resultaatgerichtheid binnen jouw bedrijf. Daarom is het goed om te blijven investeren in leuke teambuilding waarin medewerkers leren zich openstellen voor elkaar. Zo krijgt men zicht kin de onderlinge communicatie en ieders eigen rol daarin.

En daar helpen wij jou bedrijf mee. Met onze teambuilding spellen doen we dat op een leuke, gezellige en luchtige manier.

Onze teambuilding activiteiten

Vechten voor verbinding

Het valt niet mee om de diversiteit aan belangen en behoeften binnen het team te verbinden. Soms vraagt dat een gevecht. Daarom ga je tijdens ‘Vechten voor Verbinding’ met je team een flink potje knokken. Vol hilarische fysieke en psychologische teambuilding spellen. Zoals het gevecht tussen ego versus teambelang, het gevecht met de vooroordelen en blinde vlekken. Een ding is zeker. Tijdens deze teambuilding rolt jouw team als winnaar uit de bus.

Veranderfitness

De teambuilding ‘Veranderfitness’ maakt jouw team bewust van vastgeroeste denkpatronen en teampatronen. Leer hoe je samen vlucht- en vechtgedrag om kan zetten naar een verandermindset. Ervaar tijdens de vele hilarische teambuilding spellen hoe gaaf het is om mee te bewegen met een (voortdurend) veranderende omgeving. Maak zo jouw veranderfitte team klaar voor de toekomst!

Teamlachspiegel

Tijdens deze hilarische teambuilding krijgt jouw team de kans om in de spiegel te kijken. Deelnemers verrast met ludieke situaties. Ongemerkt verhult ieder team spel iets over de teamontwikkeling, de samenwerking of communicatie. Bovenal wordt er heel veel gelachen. Zo legt jouw team tijdens de Teamlachspiegel het fundament voor onderling vertrouwen.

Leuke teambuilding op locatie

We bieden leuke teambuilding spellen aan op iedere locatie die je voor ogen hebt. Dit kan bijvoorbeeld in je kantoor zijn, een afgehuurde zaal maar ook op een andere plek. Van belang is dat de ruimte groot genoeg is voor jouw team om flink te kunnen beweging tijdens onze teambuilding spellen. We gaan zeker niet naar een power point presentatie op beamer staan kijken! Het is tijd voor vrolijke actie!

Teambuilding spellen voor kleine én grote groepen

We kunnen leuke teambuilding activiteiten organiseren voor grote en kleine groepen. Onze ervaring leert dat  teambuilding activiteiten het beste effect hebben met groepen tot 30 collega’s. De teambuilding activiteiten zullen dan gegeven worden door één trainer. Heb je een bedrijf met een groter team? Dat is geen probleem. We bespreken de mogelijkheden graag met je en sturen een extra teambuilding trainer naar je toe. Wordt de groep groter. Bijvoorbeeld van 50 tot 500 deelnemers, dan hebben we voor jullie fantastische bedrijfsuitjes. Met teambuilding shows eventueel aangevuld met break out workshops.


Waarom is teambuilding belangrijk?

Teambuilding wordt nogal eens onderschat. Want, veel bedrijven denken dat teambuilding spellen maar een bijzaak zijn. Wij bij TeamSpeling vinden het omgekeerde. Leuke teambuilding is essentieel! Teambuilding activiteiten dragen namelijk bij aan een positief werkklimaat, een effectieve samenwerking en een prettige leeromgeving. De impact daarvan werk door tot diep in de bedrijfsresultaten.

Teambuilding draagt bij aan samenwerking

De naam zegt het natuurlijk al een beetje: tijdens een teambuilding activiteit ga je aan de slag met het versterken van teamwork. Want, een goede en positieve samenwerking zorgt voor succes voor jezelf, je collega’s en je bedrijf. Tijdens teambuilding spellen leer je hoe je effectief kan samenwerken om het gemeenschappelijke doel te behalen. Klinkt dat bekend? Precies! Dit is als het goed is ook wat je in een bedrijf doet. Tijdens een leuke teambuilding activiteit leer je om je bedrijf als een groot mechanisme te zien, waar jij en je collega’s allemaal een deel van uitmaken. Dit mechanisme moet werken als een geoliede machine. En, als er iets kleins niet goed zit, zul je merken dat de machine gaat sputteren.

TeamSpeling laat dit zover niet komen. Wij sputteren tegen!

Leer open communiceren

Samenwerking is gedoemd om te mislukken als er geen heldere en open communicatie is binnen je team. Sterker nog, slechte communicatie is vaak één van de grote boosdoeners in een bedrijf. Communicatie kan falen om twee redenen. Ten eerste kan het zijn dat de informatie die gegeven wordt niet volledig is of vaag. Dit leidt ertoe dat je team niet op één lijn zit, waardoor er miscommunicatie ontstaat en fouten worden gemaakt. Ten tweede kan het zijn dat je collega’s niet eerlijk durven te communiceren. Dit is vaak een groter probleem dan je denkt. Dit kan leiden tot conflict of een zwijgcultuur.

Een prettige werksfeer betekent efficiënter werken

Gelukkig kunnen deze vormen van slechte communicatie verholpen worden. Tijdens onze teambuilding leert jouw team zich juist meer open en kwetsbaar op te stellen om het onderlinge vertrouwen binnen het team weer te herstellen. Een prettige werksfeer en een goede relatie met je collega’s draagt bij aan meer open communicatie. Omdat je meer op je gemak bent bij je collega’s, durf je eerder eerlijk tegen elkaar te zijn. Je durft elkaar bijvoorbeeld eerder tips te geven of andere opbouwende kritiek. Ook is het prettig als je durft aan te geven wanneer iets te veel wordt of als je een onprettig gevoel hebt. Reken uit je winst!

TeamSpeling staat klaar voor jouw en je team!

Ook meer weten over wat jij voor je team kunt doen? Wij bij TeamSpeling staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. We bieden allerlei verschillende teambuilding spellen en bedrijfsuitjes aan waarmee jouw team zich meer verbonden gaat voelen met elkaar en het bedrijf. Hierdoor kan iedereen met meer plezier naar kantoor komen. Heb je vragen of wil je overleggen? Je kunt ons altijd chatten of bellen op 085 013 33 32. Ook kun je het online formulier invullen op onze website, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.Onze teambuilding programma's

Unieke teambuilding - workshop. Leuk en zinvol teamevent.
Meest gewilde workshop

Veranderfitness

Ga tijdens deze teambuilding / workshop aan de slag met veranderthema’s binnen jouw organisatie. Op een luchtige en zeer humorvolle manier.

Ontdek deze teambuilding
“Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.” – Nico-Jan Hoogma, directielid KNVB
Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring

De Teamlachspiegel

Werp tijdens deze teambuilding / workshop een blik in de teamlachspiegel. Met jouw team lach je eyeopeners tegemoet en versterk je samen het team.

Ontdek deze teambuilding
Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring

Teambuilding: Teamimprovisatie

Hilarische teambuilding. Wanneer een situatie meer vraagt dan een standaard oplossing moeten we een beroep doen op improvisatievaardigheden.

Ontdek deze teambuilding

"Vlotte communicatie en tijdens het event goed gelachen!"
Ruud Kortlever – Agile & Performance Coach

Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring

Vechten voor verbinding

Gekke teambuilding Vechten voor verbinding Samenwerken en verbinden is niet persé eenvoudig. Daar moet je hard voor werken. Soms moet daarvoor zelf een gevecht leveren.

Ontdek deze online teambuilding

“Veranderlijke organisatieontwikkelingen vragen om een evenzo veranderlijke teambuilding.” Clemen Mensink, oprichter TeamSpeling

Vanuit deze visie creëren we uitzonderlijke teambuilding. We loodsen jouw team langs de ongemakkelijke leermomenten waar we eigenlijk liever voor weglopen. De humor zetten we in, niet als doel op zichzelf. Maar omdat het werkt. We maken leren eigenlijk gewoon super leuk.

Image

Ga de schaamte voorbij met Gunter's workshop.

Wie is Gunter? Gunter is schaamteloos fout met een functie. Hij wijst op alles wat fout is en mis gaat binnen het team. Ondertussen raakt Gunter de essentie van verbinden, veranderen, samenwerken en communicatie.

Waarom Gunter? Dit personage werkt effectief bij het zichtbaar en bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen. Zoals feedback geven, fouten maken en omgaan met veranderingen.

Wat doet Gunter? Hij geeft spectaculaire gastoptredens waarbij alle deelnemers uit hun rol durven stappen. Zoals tijdens de levende foute rollen bingo kaart en andere hilarische teambuilding oefeningen. Gunter zorgt voor een adrenaline boost. Zijn boodschap, gefundeerd op wetenschappelijke gedragsmodellen brengt echt nieuwe inzichten.

Tijdens de teambuilding en workshops Gunter of Gretel brengen humor en gekte en niet zonder reden

Vraag informatie aan

We nemen altijd even telefonisch contact met je op en maken dan snel een vrijblijvende offerte.

Ga ook voor die unieke ervaring!

Wij nemen altijd eerst even contact op om te kijken welk programma het best bij jullie past. Een teambuilding of teamtraining gaat natuurlijk in eerste instantie over het team. Jullie team!

Een vrijblijvende offerte? Dat kan!

Suuuuperleuk dat je ons hebt gevonden! Vraag informatie of een vrijblijvende offerte aan.

 • Optionele velden
 • DD slash MM slash JJJJ

 • Hoe completer, des te sneller we kunnen adviseren en makkelijk een vrijblijvende offerte we voor je kunnen maken 🙂
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit is wat mensen over TeamSpeling zeggen:

Nico-Jan Hoogma
directielid KNVB
(Directeur Topvoetbal)
blank

“Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”

Daniel van den Braak
Achmea IT
Daniel Van Den Braak Achmeait

"TeamEvent Online is enthousiast ontvangen. Een leuke afwisseling in een bijzondere tijd."

Patricia Helmons
Nationale-Nederlanden Bank
blank

“We hebben ervan genoten en leuk om zo lerende te zijn!.”

Mariska Nienhuis,

HR manager Significant
blank

“TeamSpeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”

Maike Krommendijk
,
Manager Communicatie
blank

"Knap hoe de acteurs van Teamspeling zich verplaatsten in de dynamiek van onze organisatie. Echt een ervaring gegeven die blijft hangen."

Edward Feitsma
,
Teamleider NVB,
Nederlandse Vereniging voor Banken
Edwardf

“Vooral variatie was zeer inspirerend, van theorie naar praktijk, van abstract naar hele concrete suggestie, van denkwerk naar even ‘uit het brein’. Complimenten!”


Wilma Duivenvoorden


Achmea, Schade & Inkomen,
Agrarisch Bureau

blank

"
Fijn om eindelijk weer eens samen te lachen, leuk om eens op een andere manier een spiegel voorgehouden te krijgen!"

Frans Harms,
Amerpoort WoonMere
blank

"TeamSpeling verstaat de kunst om verschillende vormen van teambuilding te doen."

Joost Heessels,
Magenta Communicatie
blank

Over de Fake Speech: "Een aanrader!"

Yvon Roozeboom,
Locatiecoordinator
JP van den Bent
blank

“Iedereen praat er nog steeds over en ze zijn allemaal erg enthousiast om aan 'het werk' te gaan.”

Henk Barmentlo

Jong Vialis
Verkeerskundige 
Mobiliteit

blank

"We stonden still bij het feit dat een conflict eigenlijk begint bij jezelf en hoe je binnen je eigen cocon zit en nadenkt."

Maud Deenen,
ABCNOVA
blank

“De workshop heeft de verwachting ruimschoots overtroffen.”

Sylvia Been
, manager
Gemeente Krimpenerwaard
blank

"Op een leuke, luchtige manier wordt je geconfronteerd met de patronen in je team."

Ineke van der Vegt,
Senior stafmedewerker P&O
blank

"We hebben enorm gelachen, er was veel energie en helemaal wat wij hadden gehoopt."

Richard Halewijn
,
Teammanager WoonzorgSamen
Portret foto van Richard voor een review over de teambuilding van Teamspeling

"Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen."

Yvonne Beumer
manager Service center

Facilicom
blank

"De sfeer was goed en het samenwerken is goed aan bod gekomen. Veel lachen, maar ook een serieuze insteek."

Diana Vogels
Rabobank
blank

"Heel geslaagd en was het vooral ook lachen 🙂 Zet het zeker ook aan tot denken hoe wij samenwerken (of niet)."

Ayse Zoodsma
De Nederlandse Bank
blank

"We kijken met tevredenheid terug naar de training en zeer blij dat we de workshop door jullie laten verzorgen."