Teambuilding van TeamSpeling.

Vraag informatie aan via aanvraagformulier

Leuke teambuilding activiteiten.

Teambuilding uitjes. Uniek, vol humor, interactie en eye-openers.

Zijn jullie op zoek naar een hilarische teambuilding met team activiteiten waar veel wordt gelachen, alles draait om samenwerking, vertrouwen en communicatie? En dan ook nog eens op een door jullie gekozen locatie? Dan zit je helemaal goed met de teambuilding activiteiten van TeamSpeling!

TeamSpeling heeft een soort teambuilding ontwikkeld dat niet valt te vergelijken met een ander soort teambuilding. De formule van TeamSpeling is uniek en zal ook jullie team verrassen. Zo hilarisch, vol nieuwe inzichten en nuttig, dat het bijna niet uit te leggen is. Onze teambuilding activiteiten zijn actief, interactief, leuk en maken op een leuke manier patronen zichtbaar en geven eye-openers. Werk met een groep op een leuke manier aan de samenwerking en vertrouwen. Leer elkaar echt en anders kennen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Je moet onze teambuilding gewoon ervaren!

Let op: door de grote behoefte om leuk het jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te gaan ervaren wij grote drukte. Reserveer ook snel jullie event.

Niet zomaar een teambuilding.

Altijd plezier en lachend verbinden

Met hilarische teambuilding spellen en oefeningen ontstaan er onverwachte situaties.

Teambuilding activiteiten op jullie gekozen locatie

Op kantoor, een gehuurde zaal, in een kelder, op het dak of buiten. Als de omgeving maar geen last heeft van het schater gelach!

Maak jullie teams hechter, leuker en succesvoller!

Leren en nieuwe inzichten opdoen. Verbinden zonder dat het beladen wordt.

Ideaal als eerste stap en op te volgen met teamtrainingen

Na de teambuilding alweer zin in een nieuwe uitdaging? Wij staan voor jullie klaar om jullie team nog succesvoller te maken.

Altijd lachen en altijd nieuwe inzichten

Hoe goed werkt de formule van TeamSpeling? Bekijk de reviews hier onder.
YouTube player

Teambuilding van TeamSpeling.

Unieke teambuilding activiteit van TeamSpeling.

Wij komen op jullie locatie en zetten de boel op zijn kop. De deelnemers vergeten even hun rol, de vaste patronen en worden op een leuke manier op het verkeerde been gezet. Iedereen uit het hoofd en in de doe-stand. In dit speelveld ontstaat een open sfeer waarbij de deelnemers ruimte ervaren voor nieuwe inzichten. Dat is de bijzondere teambuilding van TeamSpeling.

Teambuilding met onze unieke formule.

De Teambuilding activiteiten van TeamSpeling laat je verrassen. Ga voor humorvolle teambuilding, waarbij alles draait om de verbinding binnen het team en de organisatie. Onze teambuilding is altijd lekker hard lachen. Met onze humorvolle team spellen stellen teamleden zich ongemerkt sneller open. Dus samen lachen, verbinden én leren. Zo bereiden we jouw team voor op de beste teamresultaten! Want, als je in een informele setting elkaar beter leert kennen via onze teambuilding spellen, ontstaat er altijd een spannende sfeer, vol vertrouwen en plezier. Daar ontstaat speling. Wij bij TeamSpeling doen er alles aan om positieve verbindingen te creëren binnen jouw team. Ga ook voor onze teambuilding activiteiten.

Wij hebben naast onze teambuilding programma's ook teamtraining en managementtraining programma's. Gewoon zoals je van anderen gewend bent, maar dan leuker en super effectief, zoals je van ons gewend bent.

Teambuilding. Lachen, verbinden, leren.

 • Hilarische teambuilding activiteiten bij jullie op kantoor of op door jullie gekozen locatie
 • Teambuilding voor kleine en grote groepen
 • In het Engels voor internationale teams
 • Het leukste aanbod teambuilding activiteiten
 • Teamuitje met de unieke TeamSpeling formule

Malou Kop Jansen
Malou Kop Jansen
Verbinding en plezier waren voor onze de belangrijkste begrippen. Bijzonder hoe ze 200 mensen in een mum van tijd mee hadden in de sfeer van de middag. Het liep precies zoals we van te voren hadden doorgesproken en gehoopt.
Suzanne Verheul
Suzanne Verheul
We hebben met ons team van 20 personen de training Vechten voor verbinding gedaan. Nog nooit zoveel gelachten tijdens een teambuilding activiteit! Echt een ontzetten leuke en leerzame ochtend gehad. Complimenten voor Laura!
Natalie Schokkenbroek
Natalie Schokkenbroek
Wij hebben de training "de lachspiegel' gevolgd. Een leuke en interactieve training. De training kent veel humor maar heeft ook een serieuze ondertoon waarbij je gedwongen wordt na te denken over jouw maar ook iemand anders zijn rol in een team. Ook kom je erachter hoe andere teamleden jou zien binnen een team. Dit helpt om ook eens een andere "pet" op te zetten en niet vast te houden aan je eigen patroon en gewoontes.
Els Jongetjes
Els Jongetjes
Op een ontspannen en leuke manier aan de slag geweest met toch wel een lastig onderwerp: werkdruk. Leuke werkvormen, veel gelachen en van alles geleerd over onszelf en van elkaar. Bedankt voor de toffe middag namens alle werkers van Nummer 13.
sumeyra kaya
sumeyra kaya
Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Menno Barten
Menno Barten
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier

Lachen, verbinden en eye-openers opdoen tijdens leuke teambuilding activiteiten

Tijdens onze teambuilding activiteiten staan verbinding, samenwerking en vertrouwen centraal. En natuurlijk een hoop plezier! We zorgen ervoor dat jullie team een superleuke tijd heeft én iets leert. Bijvoorbeeld over elkaar, zichzelf, manier van communiceren en andere teamgewoontes. Dit doen we door gekke leuke teamspellen te combineren met verdieping. Tijdens onze leuke teambuilding activiteiten wordt er altijd een heleboel gelachen. Maar, waar deze teambuilding activiteiten op het eerste oog een hoop lachen, gieren, brullen lijken te zijn, zit er meer achter. Jullie zullen tijdens de leuke teambuilding activiteit er achter komen dat jullie, zonder het door te hebben, bezig zijn met diepere verbindingen aan te gaan. Dat gebeurd bij onze teambuilding programma’s als Feesten voor Verbinding, Veranderfitness en Teamlachspiegel.

Ga voor lachen, openheid, meer verbinding. Leg zo met onze teambuilding de basis voor een leercultuur. Wij nemen teams mee naar de wereld van de speling. Speling is een toegestane afwijking ten opzichte van de norm. Dat is wat we doen. We wijken een beetje af. En dat doen we met een dikke knipoog. Want speling betekent ook ontspanning en speelruimte. Onze formule:

Jouw team even helemaal uit de dagelijkse gang van zaken.

Met een wonderlijke, humorvolle verrassing.

Zet je team, op een leuke manier, even op het verkeerde been

Zo laat het team zichzelf zien en ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten.

Ontzettend leuk en toch leerzaam.

Onze teambuilding programma's zijn gebaseerd op relevante communicatie thema’s.

Samen heel hard lachen en leren.

Veel interactie tijdens de teambuilding activiteiten.
YouTube player

Een teambuilding bij TeamSpeling, heel ongewoon

Teambuilding van TeamSpeling haalt jullie team dus uit de dagelijkse routine. Jouw team staat een ludieke of wonderlijke verrassing te wachten. De stoelen staan plots op in een vreemde opstelling. Of de muziek uit de boxen begint steeds valser te klinken. Of er komt ineens een teamopdracht die men even niet zag aankomen waardoor hilarische situaties ontstaan. Misschien dat de trainer zomaar een geïmproviseerd lied zingt voor het team of voor een teamlid. Welke leuke gekke dingen er ook gebeuren, niks is bij TeamSpeling zomaar. Achter alles schuilt een dieperliggende gedachte. Jullie team beleeft wat het vraagt om een nóg beter team te worden. Er wordt veel gelachen. De eyeopeners en de lessen volgen kort daarop.
Onze teambuilding activiteiten zijn voortdurend boeiend en op een leuke spannende manier.

Teambuilding

Bij de teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Dit is voor ieder team een continue uitdaging. Daarom gaat onze teambuilding over meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teambuilding activiteiten.

De humor vormt het middel om een diepere laag te raken. Het spel met wezenlijke thema’s, leuke confrontatie, eigen uitdagingen en een luchtige benadering maakt onze teambuilding programma’s hilarisch. Wij zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen. Zo maken we de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan en onderwerpen als communicatie, feedback geven, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten, een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!


Teambuilding de Teamlachspiegel

Teambuilding de Teamlachspiegel

Al jaren ons meest succesvolle teambuilding. Creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Altijd lachen. Wij zetten elk team in beweging. Teambuilding De Teamlachspiegel

Teambuilding Kennismakingsfitness

Teambuilding Kennismakingsfitness

Veel nieuwe collega's? Of nieuwe teams? Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Teambuilding om elkaar te leren kennen en samen een sterk team te worden. Teambuilding Kennismakingsfitness

Teambuilding Veranderfitness

Teambuilding Veranderfitness

Unieke en leuke teambuilding. Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. Lach samen en beleef samen deze unieke teambuilding. Teambuilding Veranderfitness

Teambuilding Feesten voor verbinding

Teambuilding Feesten voor verbinding

Een actieve, hilarische teambuilding waarbij het team ervaart welke gevechten er gevoerd moeten worden om tot betere samenwerking te komen. Teambuilding Feesten voor verbinding

Teambuilding Teamimporvisatie

Teambuilding Teamimprovisatie

Een teambuilding vol improvisatieavonturen. Natuurlijk wordt er gelachen, maar het team leert ook te vertrouwen op het vermogen te improviseren. Teambuilding Teamimporvisatie


“Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”  – Nico-Jan Hoogma, directielid KNVB

"Ik vond het vooraf heel moeilijk inschatten wat je kunt verwachten. Maar het heeft onze verwachtingen overtroffen."
– Saskia Kousen, office manager Finerigie Accountants & Belastingadviseurs –

Teambuilding helpt je bedrijf verder

Onze teambuilding activiteiten

Wij bij TeamSpeling doen er alles aan om betere verbindingen te scheppen in jouw team tijdens onze teambuilding activiteiten. Want een organisatie waar medewerkers zich verbonden voelen, groeit het onderlinge vertrouwen automatisch mee. Hoe leuk is het om samen te lachen en ook nog te leren van elkaars kwaliteiten en valkuilen! Zo draagt teambuilding bij aan meer verantwoordelijkheidsgevoel en de resultaatgerichtheid binnen jouw bedrijf. Daarom is het goed om te blijven investeren in leuke teambuilding waarin medewerkers leren zich openstellen voor elkaar. Zo krijgt men zicht kin de onderlinge communicatie en ieders eigen rol daarin.

En daar helpen wij jou bedrijf mee. Met onze teambuilding spellen doen we dat op een leuke, gezellige en luchtige manier.

Feesten voor verbinding

Het valt niet mee om de diversiteit aan belangen en behoeften binnen het team te verbinden. Soms vraagt dat een gevecht. Daarom ga je tijdens de teambuilding ‘Feesten voor Verbinding’ met je team een flink potje knokken. Vol hilarische fysieke en psychologische teambuilding spellen. Zoals het gevecht tussen ego versus teambelang, het gevecht met de vooroordelen en blinde vlekken. Een ding is zeker. Tijdens deze teambuilding rolt jouw team als winnaar uit de bus.

Veranderfitness

De teambuilding ‘Veranderfitness’ maakt jouw team bewust van vastgeroeste denkpatronen en teampatronen. Leer hoe je samen vlucht- en vechtgedrag om kan zetten naar een verandermindset. Ervaar tijdens de vele hilarische teambuilding spellen hoe gaaf het is om mee te bewegen met een (voortdurend) veranderende omgeving. Maak zo jouw veranderfitte team klaar voor de toekomst!

Teamlachspiegel

Tijdens deze hilarische teambuilding krijgt jouw team de kans om in de spiegel te kijken. Deelnemers verrast met ludieke situaties. Ongemerkt verhult ieder team spel iets over de teamontwikkeling, de samenwerking of communicatie. Bovenal wordt er heel veel gelachen. Zo legt jouw team tijdens deze teambuilding het fundament voor onderling vertrouwen.

Leuke teambuilding op locatie

We bieden leuke teambuilding spellen aan op iedere locatie die je voor ogen hebt. Dit kan bijvoorbeeld in je kantoor zijn, een afgehuurde zaal, maar ook op een andere plek. Van belang is dat de ruimte groot genoeg is voor jouw team om flink te kunnen beweging tijdens onze teambuilding spellen. We gaan zeker niet naar een power point presentatie op beamer staan kijken! Het is tijd voor vrolijke actie!

Teambuilding spellen voor kleine én grote groepen

We kunnen leuke teambuilding activiteiten organiseren voor grote en kleine groepen. Onze ervaring leert dat teambuilding activiteiten het beste effect hebben met groepen tot 30 collega’s. De teambuilding activiteiten zullen dan gegeven worden door één trainer. Heb je een bedrijf met een groter team? Dat is geen probleem. We bespreken de mogelijkheden graag met je en sturen een extra teambuilding trainer naar je toe. Wordt de groep groter. Bijvoorbeeld van 50 tot 500 deelnemers, dan hebben we voor jullie fantastische bedrijfsuitjes. Met teambuilding shows eventueel aangevuld met break out workshops.

Waarom is teambuilding belangrijk?

Teambuilding wordt nogal eens onderschat. Want, veel bedrijven denken dat teambuilding activiteiten maar een bijzaak zijn. Wij bij TeamSpeling vinden het omgekeerde. Leuke teambuilding is essentieel! Teambuilding draagt bij aan een positief werkklimaat, een effectieve samenwerking en een prettige leeromgeving. De impact daarvan werk door tot diep in de bedrijfsresultaten.

Teambuilding draagt bij aan samenwerking

De naam zegt het natuurlijk al een beetje: tijdens een teambuilding activiteit ga je aan de slag met het versterken van teamwork. Want, een goede en positieve samenwerking zorgt voor succes voor jezelf, je collega’s en je bedrijf. Tijdens teambuilding spellen leer je hoe je effectief kan samenwerken om het gemeenschappelijke doel te behalen. Klinkt dat bekend? Precies! Dit is als het goed is ook wat je in een bedrijf doet. Tijdens leuke teambuilding activiteiten leer je om je bedrijf als een groot mechanisme te zien, waar jij en je collega’s allemaal een deel van uitmaken. Dit mechanisme moet werken als een geoliede machine. En, als er iets kleins niet goed zit, zul je merken dat de machine gaat sputteren.

Leer open communiceren tijdens de teambuilding

Samenwerking is gedoemd om te mislukken als er geen heldere en open communicatie is binnen je team. Sterker nog, slechte communicatie is vaak één van de grote boosdoeners in een bedrijf. Communicatie kan falen om twee redenen.

Ten eerste kan het zijn dat de informatie die gegeven wordt niet volledig is of vaag. Dit leidt ertoe dat je team niet op één lijn zit, waardoor er miscommunicatie ontstaat en fouten worden gemaakt.

Ten tweede kan het zijn dat je collega’s niet eerlijk durven te communiceren. Dit is vaak een groter probleem dan je denkt. Dit kan leiden tot conflict of een zwijgcultuur. Vertrouwen en communicatie zijn twee hele belangrijke factoren bij onze teambuilding activiteiten. Onze combinatie met humor, maakt het bij ons makkelijk om dit soms beladen onderwerp ongemerkt met onze teambuilding te behandelen.

Een prettige werksfeer betekent efficiënter werken

Gelukkig kunnen deze vormen van slechte communicatie verholpen worden. Tijdens onze teambuilding leert jouw team zich juist meer open en kwetsbaar op te stellen om het onderlinge vertrouwen binnen het team weer te herstellen. Een prettige werksfeer en een goede relatie met je collega’s draagt bij aan meer open communicatie en een open feedback cultuur. Omdat je meer op je gemak bent bij je collega’s, durf je eerder eerlijk tegen elkaar te zijn. Je durft elkaar bijvoorbeeld eerder tips te geven of andere opbouwende kritiek. Ook is het prettig als je durft aan te geven wanneer iets te veel wordt of als je een onprettig gevoel hebt. Reken uit je winst!

TeamSpeling is klaar voor jullie teambuilding!

Ook meer weten over wat jij voor je team kunt doen? Wij bij TeamSpeling staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. We bieden allerlei verschillende teambuilding spellen en bedrijfsuitjes aan waarmee jouw team zich meer verbonden gaat voelen met elkaar en het bedrijf. Hierdoor kan iedereen met meer plezier naar kantoor komen. Heb je vragen of wil je overleggen? Je kunt ons altijd chatten of bellen op 085 013 33 32. Ook kun je het online formulier invullen op onze website, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Ga de schaamte voorbij met Gunter's workshop.

Wie is Gunter? Gunter is schaamteloos fout met een functie. Hij wijst op alles wat fout is en mis gaat binnen het team. Ondertussen raakt Gunter de essentie van verbinden, veranderen, samenwerken en communicatie.

Waarom Gunter? Dit personage werkt effectief bij het zichtbaar en bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen. Zoals feedback geven, fouten maken en omgaan met veranderingen.

Wat doet Gunter? Hij geeft spectaculaire gastoptredens waarbij alle deelnemers uit hun rol durven stappen. Zoals tijdens de levende foute rollen bingo kaart en andere hilarische teambuilding oefeningen. Gunter zorgt voor een adrenaline boost. Zijn boodschap, gefundeerd op wetenschappelijke gedragsmodellen brengt echt nieuwe inzichten.

Tijdens de teambuilding en workshops Gunter of Gretel brengen humor en gekte en niet zonder reden
YouTube player

Maak er een dagprogramma van!

Complete teamdag. Vol humor en duurzame teamontwikkeling

Maak er gerust met TeamSpeling een onvergetelijke dag van. Met een grote groep, of kleine groepen. Wij kunnen een programma op maat met je maken. Een teamdag vol plezier, interactie en samen lachten. En waarin jouw teamleden de verbinding met elkaar versterken, eye-openers opdoen, eigenaarschap aanboren. Verbinding, humor, samen leren en ownership zijn dé factoren die jouw teamontwikkeling effectief helpen versnellen.

Teambuilding, team uitje, workshop, teamtraining... Of een teamdag met jouw thema.

Onze teamdagen laten zich niet makkelijk in een hokje stoppen. Wat is het nou eigenlijk? Een teamtraining, een teambuilding of een team coaching? Of toch een bedrijfsuitje? Ons antwoord: het is de unieke formule van TeamSpeling. Waar leren, veranderen en humor samenkomen voor jouw specifieke team vraag. Onze teamdag programma’s zijn gericht op de context en de uitdagingen van jouw team. En wij maken daar een unieke beleving van.

Onze trainers zijn leuk en deskundig. Zij voeren jouw team mee langs allerlei fundamentele onderdelen van teamwork. Om maar wat te noemen:

 • Bedenken waarom we überhaupt een team (moeten) zijn;
 • Versterken van het onderling vertrouwen;
 • Effectief maken van verschillen in kwaliteiten en rollen;
 • Handelen vanuit teambelang;
 • Feedback resultaatgerichtheid;
 • Herkennen van ineffectieve teampatronen;
 • Samen nieuwe teamafspraken maken.

Bedrijfsuitjes bij TeamSpeling
team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier