Feesten voor verbinding

Vraag informatie aan via aanvraagformulier

Teambuilding voor de verbinding

Unieke teambuilding van Teamspeling

Deze hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het best verborgen geheim en ga samen het gevecht aan voor de verbinding. Op een feestelijke en ontwapende manier!

Wat is Feesten voor verbinding voor een teamuitje

Deze teambuilding belicht het gevecht gevoerd moet worden voor een sterke verbinding. Gevecht, feest, verbinding. Dat zijn de bestanddelen in deze hilarisch teambuilding. De definitie van verbinding onder de loep genomen en vertaald naar de betekenis ervan voor jouw team. Met nieuwe bewustwording en gevoel voor urgentie gaat jouw team enthousiast een avontuur tegemoet. Vol hilarische wendingen en fysieke werkvormen. Volle bak actie.

Onderwerpen die tijdens deze teambuilding aan bod komen:

 • Welke gevechten om verbinding vinden er plaats binnen onze teamdynamiek?
 • Hoe stem je af met elkaar?;
 • Verbinding en eigenaarschap;
 • Vechten, vluchten, verbinden;
 • Verbinden van beelden over onszelf en elkaar;
 • Verbinden van verschillende belangen en doelen;
 • Verbinden van ego versus teambelang.

Geschikt teamdagen, als afsluiter of juist als ultieme kick-off

Deze teambuilding helpt de (strategische) doelen en de uitdagingen van jouw team en organisatie te vertalen naar teamwork. De Teamlachspiegel voegt humor en betekenis toe aan wat er binnen je team of organisatie speelt.

Daarmee is dit teambuilding programma heel nuttig in zetten voor verschillende doeleinden:

 • Als leuke afsluiting van een intensieve teamdag;
 • Wanneer je concreet de verbinding in je team wil versterken.
 • Of juist als opening voorafgaand een teamdag, bedrijfsdag of teamuitje
 • Als compleet hoofdprogramma voor een dagdeel of hele dag.

Je gaat dus voor het teamuitje Feesten voor verbinding als méér wil dan gewoon een leuke teambuilding. Feesten voor verbinding zit vol hilarische humor en energie. Tegelijkertijd gaat dit programma ook wat verbinding voor jouw team betekent.

Praktische informatie

 • Duur: 2 uur of 3,5 uur;
 • Voor groepen van 4 tot wel 100 personen;
 • Ook als onderdeel in te zetten bij een complete teamdag van TeamSpeling
 • Deze teambuilding vindt plaats op jullie gewenste locatie

  Reviews op Google

  Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

  Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
  sumeyra kaya
  sumeyra kaya
  07/11/2022
  Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
  Mariëlla Melissen
  Mariëlla Melissen
  03/11/2022
  Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
  Suzanne Molendijk
  Suzanne Molendijk
  03/11/2022
  Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
  Menno Barten
  Menno Barten
  26/09/2022
  Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
  Linda de Keijzer
  Linda de Keijzer
  25/09/2022
  Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
  Hanneke van der Krieken
  Hanneke van der Krieken
  24/09/2022
  Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
  rahma bouka
  rahma bouka
  02/08/2022
  Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
  Orna Stapel
  Orna Stapel
  21/03/2022
  Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
  Maud Aarts
  Maud Aarts
  29/07/2021

  team teamspeling

  Meer informatie & advies?
  Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

  Aanvraagformulier

  Teambuilding programma Feesten voor Verbinding

  Check-in

  De check-in is de start van de teambuilding. Tijdens de check-in wordt kennis gemaakt met elkaar en de betekenis van verbinding, zowel voor de teamleden individueel als voor het team. Reflectie, rust, theorie, verrassing en heel veel hilarische actie. De check-in is een verbindingservaring op zichzelf. Onderwerpen die tijdens de check-in aan bod komen zijn:

  • Definities van Verbinding
  • De bedoeling van verbinding
  • Verbinding en eigenaarschap
  • Verbinding en noodsystemen vechten en vluchten

  Het belangrijkste doel van de check-in is dat bewustwording ontstaat en daarmee de urgentie en het enthousiasme wordt aangewakkerd om een nieuwe ervaring aan te gaan. Het benaderen van teamwork en verbinding op een manier waarop men het niet eerder heeft gedaan

  Binnen 20 minuten zijn helemaal jullie klaar om een nieuwe ervaring aan te gaan en samen nieuwe ontdekkingen te doen.

  Hoofdprogramma van deze teambuilding

  Tijdens het hoofdprogramma staat het feest voor de verbinding centraal. Met actieve werkvormen en teambuilding activiteiten wordt het diepgaande gevecht voor verbinding tot uitvoering gebracht. Op een hilarische wijze. De teambuilding zit bomvol unieke werkvormen die je zullen verrassen. We kunnen natuurlijk niet alles prijsgeven. Maar toch, …. hieronder vind je een korte impressie van onze teambuilding activiteiten.

  De kapitein. Een hilarisch stoelendansachtige werkvorm waarin het onderlinge gevecht met elkaar omslaat tot een feestelijk gevecht voor de verbinding. Deelnemers moeten zichzelf onthullen om met elkaar het gevecht te kunnen aangaan. Symboliek en realiteit komen samen.

  De A van Anton. Wat een hilarische ijsbreker! Het team wordt onder hoge tijdsdruk uitgedaagd telkens weer nieuwe verbindingen te leggen om een bepaalde plek of doel te bereiken.

  Een team vol beelden. Over verbinding van beelden. Welk beelden hebben we over onszelf en over de teamleden? In subgroepjes worden de beelden die teamleden over elkaar hebben gedeeld. De groep praat telkens over een collega. Vervolgens wordt deze collega in een voor het team kenmerkend standbeeld gezet en als een ster gepresenteerd aan het hele team.

  Huh? Jouw team speelt de stoelendans zoals we het kennen. Dan verandert plotseling de opdracht en de setting. Het perspectief, de belangen, vorm en de muziek verandert. Wat er precies gebeurt dan kunnen we niet prijsgeven. Maar zeker is dat jouw team in ultiem samenspel wordt uitgedaagd om het feest en het gevecht voor de verbinding te spelen!

  Zo gaat het maar door tijdens Feesten voor verbinding. Je wéét dat je verrast gaat worden, en tóch trap je er met elkaar elke keer weer in.

  Baanbrekende formule van TeamSpeling

  We zijn TeamSpeling. De humor is voor ons hét middel om het leren en veranderen binnen teams (verder) in beweging te zetten. Daarom spelen wij het spel met het gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen, emoties en met het ongemak. De clou, de les én de betekenis volgen altijd na de ervaring. Zo ga je met TeamSpeling telkens weer op een mini-veranderreis. Maar dan veel leuker!

  Teambuilding

  Bij de teambuilding activiteiten van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Dit is voor ieder team een continue uitdaging. Daarom gaat onze teambuilding over meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teambuilding programma’s. De humor vormt het middel om een diepere laag te raken. Het spel met wezenlijke thema’s, leuke confrontatie, eigen uitdagingen en een luchtige benadering maakt onze teambuilding programma’s hilarisch. Wij zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen. Zo maken we de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan en onderwerpen als communicatie, feedback, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding, een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

  YouTube player

  Teambuilding

  Bij de teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Dit is voor ieder team een continue uitdaging. Daarom gaat onze teambuilding over meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teambuilding activiteiten.

  De humor vormt het middel om een diepere laag te raken. Het spel met wezenlijke thema’s, leuke confrontatie, eigen uitdagingen en een luchtige benadering maakt onze teambuilding programma’s hilarisch. Wij zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen. Zo maken we de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan en onderwerpen als communicatie, feedback geven, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten, een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!


  Teambuilding De Teamlachspiegel

  Teambuilding de Teamlachspiegel

  Al jaren ons meest succesvolle teambuilding. Creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Altijd lachen. Wij zetten elk team in beweging. Teambuilding De Teamlachspiegel

  Teambuilding Kennismakingsfitness

  Teambuilding Kennismakingsfitness

  Veel nieuwe collega's? Of nieuwe teams? Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Teambuilding om elkaar te leren kennen en samen een sterk team te worden. Teambuilding Kennismakingsfitness

  Teambuilding Veranderfitness

  Teambuilding Veranderfitness

  Unieke en leuke teambuilding. Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. Lach samen en beleef samen deze unieke teambuilding. Teambuilding Veranderfitness

  Teambuilding Feesten voor verbinding

  Teambuilding Feesten voor verbinding

  Een actieve, hilarische teambuilding waarbij het team ervaart welke gevechten er gevoerd moeten worden om tot betere samenwerking te komen. Teambuilding Feesten voor verbinding

  Teambuilding Teamimprovisatie

  Teambuilding Teamimporvisatie

  Een teambuilding vol improvisatieavonturen. Natuurlijk wordt er gelachen, maar het team leert ook te vertrouwen op het vermogen te improviseren. Teambuilding Teamimporvisatie

  “Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”
  – Nico-Jan Hoogma, directielid KNVB –

  "Ik vond het vooraf heel moeilijk inschatten wat je kunt verwachten. Maar het heeft onze verwachtingen overtroffen."
  – Saskia Kousen, office manager Finerigie Accountants & Belastingadviseurs –

  team teamspeling

  Meer informatie & advies?
  Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

  Aanvraagformulier