Teambuilding Feesten voor verbinding.

Superleuk teamuitje op lokatie. Met veel lachen én nieuwe inzichten!

team teamspeling

Ook met jouw team aan de slag?
Vraag advies en een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier
Unilever Logo
Sony Logo
Logo Rabobank 240px
Logo Nyenrode 240px
Logo Bavaria 240px
Logo Ikea 240px
Logo Ns 240px
Logo Brunel 240px
Logo Dela 240px
Akzonobel Logo 240px
Logo Ministerie Van Binnenlandse Zaken 240px
Logo Knvb 240px
Logo Arbo Unie 240px
Logo Umc Utrecht 240px
Logo Fnv 240px
Image
Image
Logo Nn 240px
Logo Kpn 240px
Image
Image
Image
Image
Logo Rws 240px
Image
Logo Rekenkamer 240px
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
gemeenteamsterdam
uwv logo
coa logo
vattenfall logo
pwc logo
logo centraalbeheer
Image
bam wonen logo
heineken logo
booking.com logo2
logo erasmus universiteit

Superleuke Teambuilding voor de verbinding.

Image

Unieke teambuilding van Teamspeling

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het best verborgen geheim en ga samen het gevecht aan voor de verbinding. Op een feestelijke en ontwapende manier!

Wat is Feesten voor verbinding voor een teamuitje

Deze teambuilding belicht het gevecht gevoerd moet worden voor een sterke verbinding. Gevecht, feest, verbinding. Dat zijn de bestanddelen in deze hilarisch teambuilding. De definitie van verbinding onder de loep genomen en vertaald naar de betekenis ervan voor jouw team. Met nieuwe bewustwording en gevoel voor urgentie gaat jouw team enthousiast een avontuur tegemoet. Vol hilarische wendingen en fysieke werkvormen. Volle bak actie.

Onderwerpen die tijdens deze teambuilding aan bod komen:

 • Welke gevechten om verbinding vinden er plaats binnen onze teamdynamiek?
 • Hoe stem je af met elkaar?;
 • Verbinding en eigenaarschap;
 • Vechten, vluchten, verbinden;
 • Verbinden van beelden over onszelf en elkaar;
 • Verbinden van verschillende belangen en doelen;
 • Verbinden van ego versus teambelang.

Geschikt teamdagen, als afsluiter of juist als ultieme kick-off

Deze teambuilding helpt de (strategische) doelen en de uitdagingen van jouw team en organisatie te vertalen naar teamwork. De Teamlachspiegel voegt humor en betekenis toe aan wat er binnen je team of organisatie speelt.

Daarmee is dit teambuilding programma heel nuttig in zetten voor verschillende doeleinden:

 • Als leuke afsluiting van een intensieve teamdag;
 • Wanneer je concreet de verbinding in je team wil versterken.
 • Of juist als opening voorafgaand een teamdag, bedrijfsdag of teamuitje
 • Als compleet hoofdprogramma voor een dagdeel of hele dag.

Je gaat dus voor het teamuitje Feesten voor verbinding als méér wil dan gewoon een leuke teambuilding. Feesten voor verbinding zit vol hilarische humor en energie. Tegelijkertijd gaat dit programma ook wat verbinding voor jouw team betekent.

Altijd plezier en lachend verbinden

Met hilarische teambuilding spellen en oefeningen ontstaan er onverwachte situaties.

Teambuilding activiteiten op jullie gekozen locatie

Op kantoor, een gehuurde zaal, in een kelder, op het dak of buiten. Als de omgeving maar geen last heeft van het schater gelach!

Maak jullie teams hechter, leuker en succesvoller!

Leren en nieuwe inzichten opdoen. Verbinden zonder dat het beladen wordt.

Ideaal als eerste stap en op te volgen met teamtrainingen

Na de teambuilding alweer zin in een nieuwe uitdaging? Wij staan voor jullie klaar om jullie team nog succesvoller te maken.

Altijd lachen en altijd nieuwe inzichten

Hoe goed werkt de formule van TeamSpeling? Bekijk de reviews hier onder.
YouTube player
TeamSpeling BV
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
NedsellNedsell
16:50 28 Feb 24
Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
sandrasandra
07:49 05 Feb 24
Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
Pepijn DroogPepijn Droog
10:51 17 Nov 23
Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
Sjoerd CozijnsenSjoerd Cozijnsen
10:12 10 Nov 23
Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
js_loader
team teamspeling

Wil je advies en een vrijblijvende offerte?

Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Teambuilding programma Feesten voor Verbinding

Check-in

De check-in is de start van de teambuilding. Tijdens de check-in wordt kennis gemaakt met elkaar en de betekenis van verbinding, zowel voor de teamleden individueel als voor het team. Reflectie, rust, theorie, verrassing en heel veel hilarische actie. De check-in is een verbindingservaring op zichzelf. Onderwerpen die tijdens de check-in aan bod komen zijn:

 • Definities van Verbinding
 • De bedoeling van verbinding
 • Verbinding en eigenaarschap
 • Verbinding en noodsystemen vechten en vluchten

Het belangrijkste doel van de check-in is dat bewustwording ontstaat en daarmee de urgentie en het enthousiasme wordt aangewakkerd om een nieuwe ervaring aan te gaan. Het benaderen van teamwork en verbinding op een manier waarop men het niet eerder heeft gedaan

Binnen 20 minuten zijn helemaal jullie klaar om een nieuwe ervaring aan te gaan en samen nieuwe ontdekkingen te doen.

Hoofdprogramma van deze teambuilding

Tijdens het hoofdprogramma staat het feest voor de verbinding centraal. Met actieve werkvormen en teambuilding activiteiten wordt het diepgaande gevecht voor verbinding tot uitvoering gebracht. Op een hilarische wijze. De teambuilding zit bomvol unieke werkvormen die je zullen verrassen. We kunnen natuurlijk niet alles prijsgeven. Maar toch, …. hieronder vind je een korte impressie van onze teambuilding activiteiten.

De kapitein. Een hilarisch stoelendansachtige werkvorm waarin het onderlinge gevecht met elkaar omslaat tot een feestelijk gevecht voor de verbinding. Deelnemers moeten zichzelf onthullen om met elkaar het gevecht te kunnen aangaan. Symboliek en realiteit komen samen.

De A van Anton. Wat een hilarische ijsbreker! Het team wordt onder hoge tijdsdruk uitgedaagd telkens weer nieuwe verbindingen te leggen om een bepaalde plek of doel te bereiken.

Een team vol beelden. Over verbinding van beelden. Welk beelden hebben we over onszelf en over de teamleden? In subgroepjes worden de beelden die teamleden over elkaar hebben gedeeld. De groep praat telkens over een collega. Vervolgens wordt deze collega in een voor het team kenmerkend standbeeld gezet en als een ster gepresenteerd aan het hele team.

Huh? Jouw team speelt de stoelendans zoals we het kennen. Dan verandert plotseling de opdracht en de setting. Het perspectief, de belangen, vorm en de muziek verandert. Wat er precies gebeurt dan kunnen we niet prijsgeven. Maar zeker is dat jouw team in ultiem samenspel wordt uitgedaagd om het feest en het gevecht voor de verbinding te spelen!

Zo gaat het maar door tijdens Feesten voor verbinding. Je wéét dat je verrast gaat worden, en tóch trap je er met elkaar elke keer weer in.

Baanbrekende formule van TeamSpeling

We zijn TeamSpeling. De humor is voor ons hét middel om het leren en veranderen binnen teams (verder) in beweging te zetten. Daarom spelen wij het spel met het gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen, emoties en met het ongemak. De clou, de les én de betekenis volgen altijd na de ervaring. Zo ga je met TeamSpeling telkens weer op een mini-veranderreis. Maar dan veel leuker!

Teambuilding

Bij de teambuilding activiteiten van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Dit is voor ieder team een continue uitdaging. Daarom gaat een teamuitje van TeamSpeling over meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teambuilding programma’s. De humor vormt het middel om een diepere laag te raken. Het spel met wezenlijke thema’s, leuke confrontatie, eigen uitdagingen en een luchtige benadering maakt onze teambuilding programma’s hilarisch. Wij zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen. Zo maken we de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan en onderwerpen als communicatie, feedback, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding, een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

Teambuilding Teamlachspiegel. Met humor en interactie op jouw lokatie. Verbeterd feedback cultuur en communicatie

Teambuilding activiteiten

Bij de teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Onze teamuitjes omvatten meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teamuitjes.

Wij maken de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan met onderwerpen als communicatie, feedback geven en ontvangen, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

Teambuilding. Superleuke teamuitjes over samenwerken en vol eye-openers. Ga samen lachend in de leerstand.

Teambuilding activiteit Veranderfitness

Teambuilding Veranderfitness

Unieke en leuke teambuilding. Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. Lach samen en beleef samen deze unieke teambuilding.

Bekijk deze teambuilding
Teambuilding activiteiten de teamlachspiegel

Teambuilding Teamlachspiegel

Al jaren ons meest succesvolle teambuilding. Creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Altijd lachen. Wij zetten elk team in beweging.

Bekijk deze teambuilding
Teambuilding feesten voor verbinding

Teambuilding Feesten voor verbinding

Een actieve, hilarische teambuilding waarbij het team ervaart welke gevechten er gevoerd moeten worden om tot betere samenwerking te komen.

Bekijk deze teambuilding
Teambuilding kennismaking

Teambuilding Kennismakingsfitness

Veel nieuwe collega's? Of nieuwe teams? Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Teambuilding om elkaar te leren kennen en samen een sterk team te worden.

Bekijk deze teambuilding
teambuilding team improvisatie

Teambuilding Teamimprovisatie

Een teambuilding vol improvisatie-avonturen. Natuurlijk wordt er gelachen, maar het team leert ook te vertrouwen op het vermogen te improviseren.

Bekijk deze teambuilding
  team teamspeling

  Wij helpen je graag.

  Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

  Bel met ons

  Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.