Teambuilding Feesten voor verbinding.

Superleuk teamuitje op lokatie. Met veel lachen én nieuwe inzichten!

Teambuilding

Voor meer informatie of advies.
Ga naar ons aanvraagformulier

Superleuke Teambuilding voor de verbinding.

Image

Unieke teambuilding van Teamspeling

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het best verborgen geheim en ga samen het gevecht aan voor de verbinding. Op een feestelijke en ontwapende manier!

Wat is Feesten voor verbinding voor een teamuitje

Deze teambuilding belicht het gevecht gevoerd moet worden voor een sterke verbinding. Gevecht, feest, verbinding. Dat zijn de bestanddelen in deze hilarisch teambuilding. De definitie van verbinding onder de loep genomen en vertaald naar de betekenis ervan voor jouw team. Met nieuwe bewustwording en gevoel voor urgentie gaat jouw team enthousiast een avontuur tegemoet. Vol hilarische wendingen en fysieke werkvormen. Volle bak actie.

Onderwerpen die tijdens deze teambuilding aan bod komen:

 • Welke gevechten om verbinding vinden er plaats binnen onze teamdynamiek?
 • Hoe stem je af met elkaar?;
 • Verbinding en eigenaarschap;
 • Vechten, vluchten, verbinden;
 • Verbinden van beelden over onszelf en elkaar;
 • Verbinden van verschillende belangen en doelen;
 • Verbinden van ego versus teambelang.

Geschikt teamdagen, als afsluiter of juist als ultieme kick-off

Deze teambuilding helpt de (strategische) doelen en de uitdagingen van jouw team en organisatie te vertalen naar teamwork. De Teamlachspiegel voegt humor en betekenis toe aan wat er binnen je team of organisatie speelt.

Daarmee is dit teambuilding programma heel nuttig in zetten voor verschillende doeleinden:

 • Als leuke afsluiting van een intensieve teamdag;
 • Wanneer je concreet de verbinding in je team wil versterken.
 • Of juist als opening voorafgaand een teamdag, bedrijfsdag of teamuitje
 • Als compleet hoofdprogramma voor een dagdeel of hele dag.

Je gaat dus voor het teamuitje Feesten voor verbinding als méér wil dan gewoon een leuke teambuilding. Feesten voor verbinding zit vol hilarische humor en energie. Tegelijkertijd gaat dit programma ook wat verbinding voor jouw team betekent.

  Altijd plezier en lachend verbinden

  Met hilarische teambuilding spellen en oefeningen ontstaan er onverwachte situaties.

  Teambuilding activiteiten op jullie gekozen locatie

  Op kantoor, een gehuurde zaal, in een kelder, op het dak of buiten. Als de omgeving maar geen last heeft van het schater gelach!

  Maak jullie teams hechter, leuker en succesvoller!

  Leren en nieuwe inzichten opdoen. Verbinden zonder dat het beladen wordt.

  Ideaal als eerste stap en op te volgen met teamtrainingen

  Na de teambuilding alweer zin in een nieuwe uitdaging? Wij staan voor jullie klaar om jullie team nog succesvoller te maken.

  Altijd lachen en altijd nieuwe inzichten

  Hoe goed werkt de formule van TeamSpeling? Bekijk de reviews hier onder.
  YouTube player

  Malou Kop Jansen
  Malou Kop Jansen
  Verbinding en plezier waren voor onze de belangrijkste begrippen. Bijzonder hoe ze 200 mensen in een mum van tijd mee hadden in de sfeer van de middag. Het liep precies zoals we van te voren hadden doorgesproken en gehoopt.
  Suzanne Verheul
  Suzanne Verheul
  We hebben met ons team van 20 personen de training Vechten voor verbinding gedaan. Nog nooit zoveel gelachten tijdens een teambuilding activiteit! Echt een ontzetten leuke en leerzame ochtend gehad. Complimenten voor Laura!
  Natalie Schokkenbroek
  Natalie Schokkenbroek
  Wij hebben de training "de lachspiegel' gevolgd. Een leuke en interactieve training. De training kent veel humor maar heeft ook een serieuze ondertoon waarbij je gedwongen wordt na te denken over jouw maar ook iemand anders zijn rol in een team. Ook kom je erachter hoe andere teamleden jou zien binnen een team. Dit helpt om ook eens een andere "pet" op te zetten en niet vast te houden aan je eigen patroon en gewoontes.
  Els Jongetjes
  Els Jongetjes
  Op een ontspannen en leuke manier aan de slag geweest met toch wel een lastig onderwerp: werkdruk. Leuke werkvormen, veel gelachen en van alles geleerd over onszelf en van elkaar. Bedankt voor de toffe middag namens alle werkers van Nummer 13.
  sumeyra kaya
  sumeyra kaya
  Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
  Mariëlla Melissen
  Mariëlla Melissen
  Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
  Suzanne Molendijk
  Suzanne Molendijk
  Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
  Menno Barten
  Menno Barten
  Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
  Linda de Keijzer
  Linda de Keijzer
  Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
  Hanneke van der Krieken
  Hanneke van der Krieken
  Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!

  Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

  team teamspeling

  Wij helpen je graag.

  Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

  Bel met ons

  Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

  Wij helpen je graag!

  team teamspeling

  Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

  Aanvraagformulier

  Bel met ons

  Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk. 

  Teambuilding programma Feesten voor Verbinding

  Check-in

  De check-in is de start van de teambuilding. Tijdens de check-in wordt kennis gemaakt met elkaar en de betekenis van verbinding, zowel voor de teamleden individueel als voor het team. Reflectie, rust, theorie, verrassing en heel veel hilarische actie. De check-in is een verbindingservaring op zichzelf. Onderwerpen die tijdens de check-in aan bod komen zijn:

  • Definities van Verbinding
  • De bedoeling van verbinding
  • Verbinding en eigenaarschap
  • Verbinding en noodsystemen vechten en vluchten

  Het belangrijkste doel van de check-in is dat bewustwording ontstaat en daarmee de urgentie en het enthousiasme wordt aangewakkerd om een nieuwe ervaring aan te gaan. Het benaderen van teamwork en verbinding op een manier waarop men het niet eerder heeft gedaan

  Binnen 20 minuten zijn helemaal jullie klaar om een nieuwe ervaring aan te gaan en samen nieuwe ontdekkingen te doen.

  Hoofdprogramma van deze teambuilding

  Tijdens het hoofdprogramma staat het feest voor de verbinding centraal. Met actieve werkvormen en teambuilding activiteiten wordt het diepgaande gevecht voor verbinding tot uitvoering gebracht. Op een hilarische wijze. De teambuilding zit bomvol unieke werkvormen die je zullen verrassen. We kunnen natuurlijk niet alles prijsgeven. Maar toch, …. hieronder vind je een korte impressie van onze teambuilding activiteiten.

  De kapitein. Een hilarisch stoelendansachtige werkvorm waarin het onderlinge gevecht met elkaar omslaat tot een feestelijk gevecht voor de verbinding. Deelnemers moeten zichzelf onthullen om met elkaar het gevecht te kunnen aangaan. Symboliek en realiteit komen samen.

  De A van Anton. Wat een hilarische ijsbreker! Het team wordt onder hoge tijdsdruk uitgedaagd telkens weer nieuwe verbindingen te leggen om een bepaalde plek of doel te bereiken.

  Een team vol beelden. Over verbinding van beelden. Welk beelden hebben we over onszelf en over de teamleden? In subgroepjes worden de beelden die teamleden over elkaar hebben gedeeld. De groep praat telkens over een collega. Vervolgens wordt deze collega in een voor het team kenmerkend standbeeld gezet en als een ster gepresenteerd aan het hele team.

  Huh? Jouw team speelt de stoelendans zoals we het kennen. Dan verandert plotseling de opdracht en de setting. Het perspectief, de belangen, vorm en de muziek verandert. Wat er precies gebeurt dan kunnen we niet prijsgeven. Maar zeker is dat jouw team in ultiem samenspel wordt uitgedaagd om het feest en het gevecht voor de verbinding te spelen!

  Zo gaat het maar door tijdens Feesten voor verbinding. Je wéét dat je verrast gaat worden, en tóch trap je er met elkaar elke keer weer in.

  Baanbrekende formule van TeamSpeling

  We zijn TeamSpeling. De humor is voor ons hét middel om het leren en veranderen binnen teams (verder) in beweging te zetten. Daarom spelen wij het spel met het gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen, emoties en met het ongemak. De clou, de les én de betekenis volgen altijd na de ervaring. Zo ga je met TeamSpeling telkens weer op een mini-veranderreis. Maar dan veel leuker!

  Teambuilding

  Bij de teambuilding activiteiten van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Dit is voor ieder team een continue uitdaging. Daarom gaat een teamuitje van TeamSpeling over meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teambuilding programma’s. De humor vormt het middel om een diepere laag te raken. Het spel met wezenlijke thema’s, leuke confrontatie, eigen uitdagingen en een luchtige benadering maakt onze teambuilding programma’s hilarisch. Wij zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen. Zo maken we de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan en onderwerpen als communicatie, feedback, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding, een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

  Teambuilding Teamlachspiegel. Met humor en interactie op jouw lokatie. Verbeterd feedback cultuur en communicatie

  Teambuilding. Superleuke teamuitjes over samenwerken en vol eye-openers. Ga samen lachend in de leerstand.

  Teambuilding activiteiten

  Bij de teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Onze teamuitjes omvatten meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teamuitjes.

  Wij zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen. Dat gaat samen met een hoop gelach en hilariteit. Zo maken we de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan met onderwerpen als communicatie, feedback geven, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

  Onze teambuilding programma's

  Bij de teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Onze teambuilding omvat meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teamuitjes.

  Wij zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen. Dat gaat samen met een hoop gelach en hilariteit. Zo maken we de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan met onderwerpen als communicatie, feedback geven, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

  Teambuilding. Superleuke teamuitjes over samenwerken en vol eye-openers. Ga samen lachend in de leerstand.

  Teambuilding activiteiten de teamlachspiegel

  Teambuilding Teamlachspiegel

  Al jaren ons meest succesvolle teambuilding. Creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Altijd lachen. Wij zetten elk team in beweging.

  Bekijk deze teambuilding
  Teambuilding activiteit Veranderfitness

  Teambuilding Veranderfitness

  Unieke en leuke teambuilding. Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. Lach samen en beleef samen deze unieke teambuilding.

  Bekijk deze teambuilding
  Teambuilding feesten voor verbinding

  Teambuilding Feesten voor verbinding

  Een actieve, hilarische teambuilding waarbij het team ervaart welke gevechten er gevoerd moeten worden om tot betere samenwerking te komen.

  Bekijk deze teambuilding
  Teambuilding kennismaking

  Teambuilding Kennismakingsfitness

  Veel nieuwe collega's? Of nieuwe teams? Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Teambuilding om elkaar te leren kennen en samen een sterk team te worden.

  Bekijk deze teambuilding
  teambuilding team improvisatie

  Teambuilding Teamimprovisatie

  Een teambuilding vol improvisatie-avonturen. Natuurlijk wordt er gelachen, maar het team leert ook te vertrouwen op het vermogen te improviseren.

  Bekijk deze teambuilding
   team teamspeling

   Wij helpen je graag.

   Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

   Aanvraagformulier

   Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

   Bel met ons

   Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

   Chat met ons

   Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

   Wij helpen je graag!

   team teamspeling

   Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

   Aanvraagformulier

   Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

   Aanvraagformulier

   Bel met ons

   Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

   Chat met ons

   Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk.