Teambuilding Kennismakings Fitness

De ideale kick off voor jouw team

Vraag informatie aan via aanvraagformulier

Teambuilding om elkaar te leren kennen


Deze teambuilding is de ideale kick off voor jouw team

Sta je aan het begin van een nieuwe samenwerking. Omdat er een nieuw project is gestart. Of een nieuw team. Omdat bijvoorbeeld de samenstelling is veranderd. Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Met de teambuilding Kennismakings Fitness kan dat! Tijdens dit speelse programma gaat jouw team aan de slag te gaan met vragen als:

 • Wie zitten er in het team?
 • Wat hebben we in huis?
 • Waar gaan we samen voor?
 • Hoe gaan we ons verbinden met elkaar verbinden én de gezamenlijk doelen?
 • En hoe gaan we samen super veel plezier maken!

  Wat is Kennismakings Fitness voor teambuilding?

  Deze kickoff teambuilding is alles behalve saai! Lekker actief en helemaal uit je hoofd. Dat helpt om sneller echt in contact te komen met je (nieuwe) collega’s. Kennismaken is niet eenvoudig. Aannames en vooroordelen kunnen soms in de weg zitten. En ja, wie laat in een nieuwe omgeving het achterste puntje van de tong zien? Niemand toch?

  Met deze vliegende start kunnen we het proces van teamvorming wel in de turbostand zetten! Kennismakings Fitness geeft jouw team een boost. Slechts binnen een paar uur ontdekken deelnemers leuke weetjes en belangrijke informatie over elkaar. Zo legt deze teambuilding de basis voor snelle team successen.

  Vol betekenis en humor Dit programma vindt plaats in een gezellige en ongedwongen sfeer. Het team haar context staat centraal. Waarom bestaat het team, wie hebben we daarvoor in huis en wat vraagt het om elkaar beter te leren kennen? Deze basisvragen maakt dit programma betekenisvol. De humor die we loslaten tijdens deze teambuilding doet de rest.

  Met humor worden de deelnemers met regelmaat op het verkeerde been gezet. Maar achter elke gekke en grappige ervaring schuilt een dieperliggend kennismakingsdoel. Deze leuke en unieke teambuilding zal je verrassen met onderdelen als:

  • De vooroordelen wandeling. Ontdek de leukste exclusieve weetjes van elkaar.
  • Kennismakings bingo met loze onthullingen. Een bingo met andere spelregels. Deelnemers kunnen winnen door allerlei leuke onthullingen over zichzelf te doen.
  • Gunters foute rollen. Foute Schlagerzanger onthult de aanwezige kwaliteiten en teamrollen.
  • Het Koningsnummer. Dit nummer openbaart hoe de interactie in jouw team gaat verlopen (als je niet ingrijpt) Hilarisch!
  • Filosofische speeddate. Elkaar echt leren kennen door vragen stellen en luisteren.
  • En nog veel meer. Echt wel! 

  Ontmoeting

  De Kennismakings Fitness faciliteert momenten waarop er ontmoetingen tussen de teamleden kunnen plaatsvinden. Gelegenheid dus om elkaar te bevragen en de diverse behoeften en belangen uit te spreken. Ook gespreksvaardigheden worden tijdens deze teambuilding getraind. Zoals het aannemen van een nieuwsgierige onderzoekende houding en het oefenen van moed om zichzelf open en kwetsbaar op te stellen. Zo ontstaan er mooie ontmoetingen. De ideale kennismaking!

  Kick off op maat We zorgen ervoor dat jullie kick off aansluit bij jullie verhaal. Daarom bespreek je samen met onze trainer goed jullie doelstelling van het programma door. We vinden het nu eenmaal super leuk om samen met jou iets neer te zetten waar deelnemers echt wat aan hebben.

  • 100% kennismaken
  • 100% betekenisvol
  • 100% verbinden
  • 101% lachen
  team teamspeling

  Meer informatie & advies?
  Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

  Aanvraagformulier

  Reviews op Google

  Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

  Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
  sumeyra kaya
  sumeyra kaya
  07/11/2022
  Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
  Mariëlla Melissen
  Mariëlla Melissen
  03/11/2022
  Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
  Suzanne Molendijk
  Suzanne Molendijk
  03/11/2022
  Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
  Menno Barten
  Menno Barten
  26/09/2022
  Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
  Linda de Keijzer
  Linda de Keijzer
  25/09/2022
  Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
  Hanneke van der Krieken
  Hanneke van der Krieken
  24/09/2022
  Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
  rahma bouka
  rahma bouka
  02/08/2022
  Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
  Orna Stapel
  Orna Stapel
  21/03/2022
  Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
  Maud Aarts
  Maud Aarts
  29/07/2021

  teambuilding team building english international teams

  In English?

  Our programs are available in English. We have a lot of experience with international teams and companies. Yes you can call us, we do speak English and love to tell you all about our programs!

  Borgen voor morgen

  Het team heeft vandaag een boost gekregen. Maar hoe zit het met morgen? Hoe houden we de lessen en deze positieve energie vast? Tijdens de afronding maken de teamleden zichzelf eigenaar van de teamgeest van morgen.

  Daag de status quo uit en stap in deze veranderachtbaan. Laat je verrassen. Riemen vast en knallen maar. Zet de boel op z’n kop! Het enige dat nu nog vast staat is een positieve wending.

  
Veranderfitness kan zowel incompany worden afgenomen als op locatie. Bijvoorbeeld als onderdeel van een teamuitje of personeelsdag. Het programma kan ook effectief worden ingezet als onderdeel van een verandertraject of teamdag.
Teamspeling biedt het programma op maat.

  Image

  Foto: teambuilding met KNVB

  Ga de schaamte voorbij met Gunter's workshop.

  Wie is Gunter? Gunter is schaamteloos fout met een functie. Hij wijst op alles wat fout is en mis gaat binnen het team. Ondertussen raakt Gunter de essentie van verbinden, veranderen, samenwerken en communicatie.

  Waarom Gunter? Dit personage werkt effectief bij het zichtbaar en bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen. Zoals feedback geven, fouten maken en omgaan met veranderingen.

  Wat doet Gunter? Hij geeft spectaculaire gastoptredens waarbij alle deelnemers uit hun rol durven stappen. Zoals tijdens de levende foute rollen bingo kaart en andere hilarische teambuilding oefeningen. Gunter zorgt voor een adrenaline boost. Zijn boodschap, gefundeerd op wetenschappelijke gedragsmodellen brengt echt nieuwe inzichten.

  Tijdens de teambuilding en workshops Gunter of Gretel brengen humor en gekte en niet zonder reden
  YouTube player

  Teambuilding

  Bij de teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Dit is voor ieder team een continue uitdaging. Daarom gaat onze teambuilding over meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teambuilding activiteiten.

  De humor vormt het middel om een diepere laag te raken. Het spel met wezenlijke thema’s, leuke confrontatie, eigen uitdagingen en een luchtige benadering maakt onze teambuilding programma’s hilarisch. Wij zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen. Zo maken we de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan en onderwerpen als communicatie, feedback geven, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten, een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!


  Teambuilding De Teamlachspiegel

  Teambuilding de Teamlachspiegel

  Al jaren ons meest succesvolle teambuilding. Creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Altijd lachen. Wij zetten elk team in beweging. Teambuilding De Teamlachspiegel

  Teambuilding Kennismakingsfitness

  Teambuilding Kennismakingsfitness

  Veel nieuwe collega's? Of nieuwe teams? Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Teambuilding om elkaar te leren kennen en samen een sterk team te worden. Teambuilding Kennismakingsfitness

  Teambuilding Veranderfitness

  Teambuilding Veranderfitness

  Unieke en leuke teambuilding. Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. Lach samen en beleef samen deze unieke teambuilding. Teambuilding Veranderfitness

  Teambuilding Feesten voor verbinding

  Teambuilding Feesten voor verbinding

  Een actieve, hilarische teambuilding waarbij het team ervaart welke gevechten er gevoerd moeten worden om tot betere samenwerking te komen. Teambuilding Feesten voor verbinding

  Teambuilding Teamimprovisatie

  Teambuilding Teamimporvisatie

  Een teambuilding vol improvisatieavonturen. Natuurlijk wordt er gelachen, maar het team leert ook te vertrouwen op het vermogen te improviseren. Teambuilding Teamimporvisatie

  “Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”
  – Nico-Jan Hoogma, directielid KNVB –

  "Ik vond het vooraf heel moeilijk inschatten wat je kunt verwachten. Maar het heeft onze verwachtingen overtroffen."
  – Saskia Kousen, office manager Finerigie Accountants & Belastingadviseurs –

  team teamspeling

  Meer informatie & advies?
  Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

  Aanvraagformulier