Teambuilding Kennismakings Fitness.

Versterk de verbinding in je team met Kennismakingsfitness.

Versterkt de communicatie en samenwerking | 101% samen lachen | Goed voor de verbinding | Kennismakingsactiviteit


team teamspeling

Ook met jouw team aan de slag?
Vraag advies en een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier
Unilever Logo
Sony Logo
Logo Rabobank 240px
Logo Nyenrode 240px
Logo Bavaria 240px
Logo Ikea 240px
Logo Ns 240px
Logo Brunel 240px
Logo Dela 240px
Akzonobel Logo 240px
Logo Ministerie Van Binnenlandse Zaken 240px
Logo Knvb 240px
Logo Arbo Unie 240px
Logo Umc Utrecht 240px
Logo Fnv 240px
Image
Image
Logo Nn 240px
Logo Kpn 240px
Image
Image
Image
Image
Logo Rws 240px
Image
Logo Rekenkamer 240px
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
gemeenteamsterdam
uwv logo
coa logo
vattenfall logo
pwc logo
logo centraalbeheer
Image
bam wonen logo
heineken logo
booking.com logo2
logo erasmus universiteit

Teambuilding om elkaar te leren kennen.

Deze teambuilding is de ideale kick off voor jouw team

Sta je aan het begin van een nieuwe samenwerking. Omdat er een nieuw project is gestart. Of een nieuw team. Omdat bijvoorbeeld de samenstelling is veranderd. Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Met de teambuilding Kennismakings Fitness kan dat! Tijdens dit speelse programma gaat jouw team aan de slag te gaan met vragen als:

 • Wie zitten er in het team?
 • Wat hebben we in huis?
 • Waar gaan we samen voor?
 • Hoe gaan we ons met elkaar verbinden én de gezamenlijk doelen behalen?
 • En hoe gaan we samen super veel plezier maken!

  Wat is Kennismakings Fitness voor teambuilding?

  Deze kickoff teambuilding is alles behalve saai! Lekker actief en helemaal uit je hoofd. Dat helpt om sneller echt in contact te komen met je (nieuwe) collega’s. Kennismaken is niet eenvoudig. Aannames en vooroordelen kunnen soms in de weg zitten. En ja, wie laat in een nieuwe omgeving het achterste puntje van de tong zien? Niemand toch?

  Met deze vliegende start kunnen we het proces van teamvorming wel in de turbostand zetten! Kennismakings Fitness geeft jouw team een boost. Slechts binnen een paar uur ontdekken deelnemers leuke weetjes en belangrijke informatie over elkaar. Zo legt deze teambuilding de basis voor snelle team successen.

  Vol betekenis en humor Dit programma vindt plaats in een gezellige en ongedwongen sfeer. Het team haar context staat centraal. Waarom bestaat het team, wie hebben we daarvoor in huis en wat vraagt het om elkaar beter te leren kennen? Deze basisvragen maakt dit programma betekenisvol. De humor die we loslaten tijdens deze teambuilding doet de rest.

  Met humor worden de deelnemers met regelmaat op het verkeerde been gezet. Maar achter elke gekke en grappige ervaring schuilt een dieperliggend kennismakingsdoel. Deze leuke en unieke teambuilding zal je verrassen met onderdelen als:

  • De vooroordelen wandeling. Ontdek de leukste exclusieve weetjes van elkaar.
  • Kennismakings bingo met loze onthullingen. Een bingo met andere spelregels. Deelnemers kunnen winnen door allerlei leuke onthullingen over zichzelf te doen.
  • Gunters foute rollen. Foute Schlagerzanger onthult de aanwezige kwaliteiten en teamrollen.
  • Het Koningsnummer. Dit nummer openbaart hoe de interactie in jouw team gaat verlopen (als je niet ingrijpt) Hilarisch!
  • Filosofische speeddate. Elkaar echt leren kennen door vragen stellen en luisteren.
  • En nog veel meer.

  Ontmoeting

  De Kennismakings Fitness faciliteert momenten waarop er ontmoetingen tussen de teamleden kunnen plaatsvinden. Gelegenheid dus om elkaar te bevragen en de diverse behoeften en belangen uit te spreken. Ook gespreksvaardigheden worden tijdens deze teambuilding getraind. Zoals het aannemen van een nieuwsgierige onderzoekende houding en het oefenen van moed om zichzelf open en kwetsbaar op te stellen. Zo ontstaan er mooie ontmoetingen. De ideale kennismaking!

  Kick off op maat We zorgen ervoor dat jullie kick off aansluit bij jullie verhaal. Daarom bespreek je samen met onze trainer goed jullie doelstelling van het programma door. We vinden het nu eenmaal super leuk om samen met jou iets neer te zetten waar deelnemers echt wat aan hebben.

  Deze Teambuilding geeft jouw team een echte boost.

  TeamSpeling BV
  4.6
  Gebaseerd op 45 beoordelingen
  powered by Google
  NedsellNedsell
  16:50 28 Feb 24
  Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
  sandrasandra
  07:49 05 Feb 24
  Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
  Pepijn DroogPepijn Droog
  10:51 17 Nov 23
  Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
  Sjoerd CozijnsenSjoerd Cozijnsen
  10:12 10 Nov 23
  Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
  js_loader
  team teamspeling

  Wil je advies en een vrijblijvende offerte?

  Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Borgen voor morgen

  Het team heeft vandaag een boost gekregen. Maar hoe zit het met morgen? Hoe houden we de lessen en deze positieve energie vast? Tijdens de afronding maken de teamleden zichzelf eigenaar van de teamgeest van morgen.

  Daag de status quo uit en stap in deze veranderachtbaan. Laat je verrassen. Riemen vast en knallen maar. Zet de boel op z’n kop! Het enige dat nu nog vast staat is een positieve wending.

  
Veranderfitness kan zowel incompany worden afgenomen als op locatie. Bijvoorbeeld als onderdeel van een teamuitje of personeelsdag. Het programma kan ook effectief worden ingezet als onderdeel van een verandertraject of teamdag.
Teamspeling biedt het programma op maat.

  Teambuilding management team.

  Foto: teambuilding met KNVB

  Teambuilding activiteiten

  Bij de teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Onze teamuitjes omvatten meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teamuitjes.

  Wij maken de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan met onderwerpen als communicatie, feedback geven en ontvangen, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

  Teambuilding. Superleuke teamuitjes over samenwerken en vol eye-openers. Ga samen lachend in de leerstand.

  Teambuilding activiteit Veranderfitness

  Teambuilding Veranderfitness

  Unieke en leuke teambuilding. Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. Lach samen en beleef samen deze unieke teambuilding.

  Bekijk deze teambuilding
  Teambuilding activiteiten de teamlachspiegel

  Teambuilding Teamlachspiegel

  Al jaren ons meest succesvolle teambuilding. Creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Altijd lachen. Wij zetten elk team in beweging.

  Bekijk deze teambuilding
  Teambuilding feesten voor verbinding

  Teambuilding Feesten voor verbinding

  Een actieve, hilarische teambuilding waarbij het team ervaart welke gevechten er gevoerd moeten worden om tot betere samenwerking te komen.

  Bekijk deze teambuilding
  Teambuilding kennismaking

  Teambuilding Kennismakingsfitness

  Veel nieuwe collega's? Of nieuwe teams? Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Teambuilding om elkaar te leren kennen en samen een sterk team te worden.

  Bekijk deze teambuilding
  teambuilding team improvisatie

  Teambuilding Teamimprovisatie

  Een teambuilding vol improvisatie-avonturen. Natuurlijk wordt er gelachen, maar het team leert ook te vertrouwen op het vermogen te improviseren.

  Bekijk deze teambuilding
   teambuilding team building english international teams

   In English?

   Our programs are available in English. We have a lot of experience with international teams and companies. Yes you can call us, we do speak English and love to tell you all about our programs!

   team teamspeling

   Wij helpen je graag.

   Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

   Aanvraagformulier

   Aanvraagformulier

   Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

   Bel met ons

   Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

   Chat met ons

   Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.