Teamdag Samenwerken en Feedback.

Ga voor deze inspirerende teamdag over samenwerken en omgaan met feedback.

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Feedback. Jouw team leert van deze teamdag veel meer dan de bekende feedback stappen. Het doel van deze teamdag is dat de teamleden een leerhouding ontwikkelen. Daarmee kunnen zij spannende, kwetsbare situaties aangaan ten behoeve van het teambelang. Deze teamdag is verbindend, inspirerend en boordevol humor. Beleef ook deze teamdag met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Met deze teamdag versterk je de feedbackcultuur binnen jouw team op een leuke, ontspannen, humorvolle manier. Tegelijk worden alle belangrijke onderdelen van teamsamenwerking mee ontwikkeld. Met deze teamdag bereik je dus veel meer dan je zou kunnen voorstellen.

Inspirerende teamdag over samenwerken en Feedback.

Met behulp van inspirerende werkvormen en professionele trainers zullen teams worden uitgedaagd om hun eigen teamgewoonten en patronen onder de loep te nemen. Deze teamdag is niet alleen superleuk, maar ook een kans voor teams om zich open te stellen voor nieuwe ideeën en inzichten.

teamdag over samenwerken en lencioni

Waarom deze feedback teamdag?

Feedback is waar jouw team en organisatie op drijven. Door feedback geven en ontvangen komen successen tot stand. Een gezonde feedbackcultuur is cusiaal voor het succesvol samenwerken van elk team en elke organisatie.

Gebrek aan een goede feedbackcultuur resulteerd in tegenvallende resultaten en een hoog personeelsverloop.

TeamSpeling heeft zich gespecialiseerd in het doorbreken van gewoonten die het optimaal samenwerken van het team in de weg staan. Doorbreek, met teamontwikkeling, ook jullie ongewenste feedback gewoonten en maak ruimte voor nieuwe feedbackcultuur. Want met deze teamdag heeft jouw team de motivatie en de tools om een gezonde feedbackcultuur neer te zetten.

Waarom kiezen voor deze teamdag samenwerken en feedback bij TeamSpeling.

Tijdens onze teamdagen geven bij TeamSpeling zorgen wij voor een unieke en impact volle ervaring. Met onze wetenschappelijk onderbouwde formule leren teams vanuit humorvolle programma’s en werkvormen hoe het kan veranderen. Het samenwerken van het team wordt op de proef gesteld met verrassende wendingen en vreemde situaties die niemand verwacht. Dan laat het team het ware gezicht zien en is de weg open voor bewustwording en ruimtte voor nieuwe inzichten.

Kortom, wij bieden een teamdag die zorgt voor groei, verbinding en betere communicatie binnen het team. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze teamdag over feedback geven jouw team naar nieuwe hoogten kan brengen.

Wat is Samenwerken en Lencioni voor een teamdag.

Wil je aan de slag deze inspirerende teamdag, over samenwerken en feedback? Dan leert jouw team zich verder te ontwikkelen en leg je het fundament voor succes.

Teamdagen van TeamSpeling. Teamdag Samenwerken en lencioni

Teamdag als fundament voor succes.

Ga met deze teamdag voor een feedback ervaring zoals je die met je team niet eerder hebt beleefd. Een integraal programma, volledig gericht op de context en dynamiek van jouw team. Uiteraard zal er heel veel worden gelachen. Niet alleen omdat het super leuk is. Lachen bevordert op allerlei manieren de leerprestaties. Versterk de verbinding en leg samen het fundament van een gezonde feedbackcultuur. Vraag vandaag nog meer informatie aan.

Voordelen van deze teamdag samenwerken en feedback op een rij:

  • Versterkt het fundament van vertrouwen;
  • Een totale leerbeleving met alles erop en eraan;
  • Betekenisvolle ontmoetingen en dialogen;
  • Heel veel lachen;
  • Klaargestoomd voor de uitdagingen van morgen.

Ochtendprogramma van de teamdag.

Het eerste deel van deze superleuke dag richt zich op het verkennen van de leervragen binnen het team. Het onderwerp feedback wordt op deze manier in een bredere context geplaatst dan alleen het technisch trainen van de feedback stappen. Met leuke, hilarische werkvormen krijgen de teamleden verrassende inzichten over de eigen teamdynamiek. We staan stil bij de vraag waarom het team bestaat, wat de kwaliteit is van jullie feedback en welke impact dit heeft op de teamresultaten.

Middagprogramma van de teamdag.

Tijdens het tweede deel gaat het team verder de verdieping in. Vooroordelen, zelfbeelden, kwaliteiten en blinde vlekken worden behandeld. Er wordt geoefend met het model van Geweldloze communicatie. Met groeiend vertrouwen en nieuwe inzichten durven teamleden steeds meer open te stellen voor elkaar. Kortom, met deze teamdag zetten jullie de ontwikkeling van het team naar eigen hand.

Meer met feedback.

Feedback geven en ontvangen voor bedrijven

Bij TeamSpeling weten wij echt wel dat er spanning heerst rondom feedback geven en ontvangen. En wij weten ook dat een feebackcultuur niet veranderd met een aantal aangeleerde manieren en het doornemen van wat modellen of regels. Daarom hebben wij een methode die wel werk en bij teams een basis legt waarmee het team in staat is een blijvende verandering in te zetten.

Programma over feedback bij TeamSpeling.

Bij TeamSpeling werken wij graag met teams aan het omgaan met feedback. En teams doen dat ook met veel plezier bij ons. Dit komt doordat wij het leuker maken en direct met het team aan de slag gaan. Dus geen feedback trucjes, modellen of de gouden regels van feedback geven en ontvangen, maar wij nemen dirtect jullie feedbackcultuur onder de loep.

Teamtraining Anders Feedback geven.

Leer, groei en verbind met elkaar tijdens  deze training Anders Feedback geven, met verrassende werkvormen en wendingen.

 

Teamdag Samen werken en feedback.

Doorbreek, met deze teamdag Samenwerken en Feedback, ook jullie ongewenste feedback gewoonten en maak ruimte voor nieuwe feedbackcultuur. Want met deze teamdag heeft jouw team de motivatie en de tools om een gezonde feedbackcultuur neer te zetten.

Bedrijfsuitje voor grote groepen: De Feedback Show.

Dit superleuke bedrijfsuitje De Feedback Show wordt verzorgd door twee trainers / acteurs en een topmuzikant. Het onderwerp Feedback wordt op een luchtige manier benaderd.

Misschien interessant voor jou? Meer teamdagen en andere informatie.

Onze unieke programma’s zijn allemaal superleuk met een diepere laag. Slim uitgedachte programma’s met verrassend leerzame werkvormen en veel samen lachen. Of het om een team training, teambuilding, bedrijfsuitje of een management training gaat, het is nergens zo leerzaam en leuk tegelijk!

voordeel 141 b

Jullie gewenste locatie

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 2

Ontdekkingstocht vol humor

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 371 c

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 14

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

Teambuilding over samenwerken, veranderen, verbinding en samen lachen,
Bedrijfsuitjes actief leuk met collega's een leuke interactieve show
Leukste teamuitjes op locatie. Actief en verbindend voor de teamontwikkeling.
Trainingen Lencioni, effectief vergaderen, feedback en teamwork.
Management training. Trainingen over lencioni, situationeel leiderschap en leidinggeven
trainingen met persoonlijkheidstest zoals DISC, Belbin en management drives
Teamdagen. Kies jouw teamdag over samenwerken, teamfasen, feedback of Lencioni.
Feedback geven en ontvangen
Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Het traditionele model van situationeel leiderschap van Hersey en Blanchard is achterhaald in de moderne werkomgeving. TeamSpeling introduceert een nieuwe aanpak, gericht op systeemdenken en teamontwikkeling, die managers concrete tools biedt om teams te versterken en succesvol te leiden.

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

In de snel veranderende wereld van werk zijn soft skills belangrijker dan ooit. Deze blogpost onthult de top 10 meest gevraagde soft skills in Nederland in 2024, waaronder communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerking, en legt uit waarom deze vaardigheden essentieel zijn voor succesvolle teams en organisaties.

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle onthult dat psychologische veiligheid, de sleutel tot succesvolle teams, belangrijker is dan individuele vaardigheden. Ontdek hoe teambuilding en trainingen van TeamSpeling vertrouwen opbouwen en communicatie verbeteren om een veilige omgeving te creëren waarin teams floreren.

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

Meet het succes van je teamontwikkeling! Ontdek 5 essentiële KPI’s en praktische tips voor HR-managers om de effectiviteit van teambuilding en trainingen te evalueren. Verbeter teamprestaties, betrokkenheid en meer.

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

Dit artikel presenteert 10 overtuigende, wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom investeren in teambuilding en trainingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering leidt tot betere teamprestaties, meer betrokkenheid, een positieve bedrijfscultuur en veel meer.

TeamSpeling formule en concept
team trainingen met impact vind je bij TeamSpeling
Clemen Mensink en Jules Ponsioen de drijvende kracht achter TeamSpeling.