Teamdag Samenwerken en Lencioni.

Ga voor deze Lencioni teamdag! Vertrouwen is de basis voor een sterk team. Samen bouwen we het team van de toekomst.

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Lencioni. Een dag in het teken van de Piramide van Lencioni. Hoe kan de weg naar de top van de piramide er voor jullie uitzien? Welke uitdagingen kunnen jullie samen aangaan om daar te komen? Deze teamdag is verbindend, inspirerend en boordevol humor. Want wat werkt er beter voor het samenweken als er heel veel wordt gelachen! Beleef ook deze teamdag met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Deze Lencioni teamdag is misschien wel de leukste en meest complete teamdag die je kan voorstellen. Jouw team gaat zich versterken op alle onderdelen binnen de samenwerking. Geen saaie voorspelbare werkvormen. Met deze Lencioni teamdag stapt jouw team in een avontuur vol humor, leuke onverwachte wendingen, hilarische situaties en verrassende inzichten.

Inspirerende teamdag over samenwerken en Lencioni.

De teamdag Samenwerken en Lencioni is een unieke beleving, waarin er wordt geleerd en gelachen tegelijk. Een boost voor de teamontwikkeling. Jouw team versterkt het fundament van vertrouwen wat impact heeft op alle cruciale onderdelen van teamwork. Zoals een betere feedbackcultuur, meer onderlinge betrokkenheid, heldere afspraken. Ja, je krijgt gewoon een nog beter team met teamleden die zich samen verantwoordelijk voelen voor de resultaten.

teamdag over samenwerken en lencioni

Waarom is deze teamdag belangrijk?

Goed samenwerken is van essentieel belang en tegelijkertijd een complexe uitdaging. Bij TeamSpeling begrijpen we dit maar al te goed. Daarom bieden wij jouw team de kans om te investeren in hun samenwerking. Onze teamdagen zijn als APK-keuringen met uitgebreid onderhoud voor jouw team, waardoor slijtage voorkomen wordt en het vertrouwen binnen het team wordt versterkt. Met onze teamdag Samenwerken en Lencioni stapt jouw team in een totaalpakket dat alles bevat wat nodig is voor succesvol samenwerken.

Waarom kiezen voor deze teamdag bij TeamSpeling.

Wij maken humorvolle programma’s waarbinnen teams vertrouwen ontwikkelen in het zelflerend vermogen. Zo bouwen wij aan de organisatie van de toekomst.

Jouw team belandt telkens weer in gekke, hilarische situaties waarbij het (bijna) ongemerkt het vertrouwen ontwikkelt om samen de spannende uitdagingen aan te gaan.

Wat is Samenwerken en Lencioni voor een teamdag.

De teamdag Samenwerken en Lencioni biedt een samenhangend programma met een ochtenddeel en een middagdeel.
Teamdagen van TeamSpeling. Teamdag Samenwerken en lencioni

Ochtendprogramma van de teamdag.

In de ochtend gaat jouw team de eigen staat van onderhoud onderzoeken. Waar staan wij nu als team in de piramide van Lencioni? Waarom zijn wij eigenlijk een team, waarom bestaan wij? Hoe doen wij het nu samen, hoe verloopt onze samenwerking, welke vooroordelen hebben we over elkaar, hoe communiceren wij en hoe gaan wij om met conflicten? Welke kwaliteiten en valkuilen zitten er in het team en wat zijn de teampatronen die we ongemerkt met elkaar hebben ontwikkeld? En niet vergeten een hele belangrijke vraag: welke invloed heeft onze samenwerking op de teamresultaten?

Middagprogramma van de teamdag.

Tijdens het hoofdprogramma van deze teamdag draait alles om het versterken van het fundament van vertrouwen. Volgens Lencioni begint vertrouwen met elkaar op een nieuwe persoonlijke manier beter te leren kennen.Dat gaan we ook doen met leuke humorvolle werkvormen. De humor helpt stress te reduceren waardoor teamleden zich meer kwetsbaar durven op te stellen.

Het resultaat van de teamdag.

Het fundament van vertrouwen zal een boost krijgen. En dat heeft natuurlijk een positieve impact op het totale team. Betere teamplannen en een scherpe focus op resultaten. De teamleden ontwikkelen een leerhouding waarmee ook spannende, kwetsbare momenten aangegaan kunnen worden.

Meer rondom Lencioni

Lencioni - Piramide van Lencioni en TeamSpeling. Teambuilding en trainingen met het Lencioni model.

Bij TeamSpeling maken ij veel gebruik van het Lencioni model. In al onze trainingen en teambuilding werken wij ook met vertrouwen. Het eerste wat wij doen is een klimaat creëren waar mensen elkaar kunnen vertrouwen, waardoor direct de tweede laag kan worden bereikt. Respectvol confrontaties aangaan.

Andere programma’s met het Lencioni model.

Als het je om de piramide van Lencioni gaat, hebben zit je bij TeamSpeling helemaal goed. Onze teambuildingm trainingen en teamdagen vinden allemaal overeenkomsten met het Lencioni model. Sommige programma’s hebben we zelfs gewijd aan dit model. Hier zijn deze programma’s.

Teamtraining Lachen met Lencioni.

De training Lachen met Lencioni is razend populair bij TeamSpeling en heeft een enorme impact op de teamontwikkeling. Zeker de moeite waard voor elk team dat wil werken aan het behalen van succes.

Teambuilding de Teamlachspiegel.

Ja, in de naam komt geen Lencioni voor, maar dat komt omdat deze teambuilding veel meer omvattend is. Ook de piramide van Lencioni komt, bij de teambuilding de Teamlachspiegel, regelmatig voorbij. Dit teamuitje geeft elk team een geweldige boost.

Management training Leidinggeven met Lencioni.

In deze management training, leidinggeven met Lencioni, krijgt het team nieuwe inzichten over hoe de aanwezigheid of afwezigheid van vertrouwen doorwerkt in alle processen van de organisatie.

Meer teambuilding en bedrijfsuitjes van TeamSpeling

Onze unieke teamuitjes zijn allemaal superleuk met een diepere laag. Slim uitgedachte programma’s met een verhaal met jouw team in de hoofdrol. Van grote tot kleine groepen. En wij komen naar jouw locatie. Op kantoor, in de kantine, in een gehuurde zaal of op het strand, in het bos of de bedrijfstuin. Zolang er niemand last heeft van het harde gelach van jouw team!
voordeel 141 b

Jullie gewenste locatie

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 2

Ontdekkingstocht vol humor

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 371 c

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 14

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

Teambuilding over samenwerken, veranderen, verbinding en samen lachen,
Bedrijfsuitjes actief leuk met collega's een leuke interactieve show
Leukste teamuitjes op locatie. Actief en verbindend voor de teamontwikkeling.
Trainingen Lencioni, effectief vergaderen, feedback en teamwork.
Management training. Trainingen over lencioni, situationeel leiderschap en leidinggeven
trainingen met persoonlijkheidstest zoals DISC, Belbin en management drives
Teamdagen. Kies jouw teamdag over samenwerken, teamfasen, feedback of Lencioni.
Feedback geven en ontvangen
Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Het traditionele model van situationeel leiderschap van Hersey en Blanchard is achterhaald in de moderne werkomgeving. TeamSpeling introduceert een nieuwe aanpak, gericht op systeemdenken en teamontwikkeling, die managers concrete tools biedt om teams te versterken en succesvol te leiden.

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

In de snel veranderende wereld van werk zijn soft skills belangrijker dan ooit. Deze blogpost onthult de top 10 meest gevraagde soft skills in Nederland in 2024, waaronder communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerking, en legt uit waarom deze vaardigheden essentieel zijn voor succesvolle teams en organisaties.

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle onthult dat psychologische veiligheid, de sleutel tot succesvolle teams, belangrijker is dan individuele vaardigheden. Ontdek hoe teambuilding en trainingen van TeamSpeling vertrouwen opbouwen en communicatie verbeteren om een veilige omgeving te creëren waarin teams floreren.

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

Meet het succes van je teamontwikkeling! Ontdek 5 essentiële KPI’s en praktische tips voor HR-managers om de effectiviteit van teambuilding en trainingen te evalueren. Verbeter teamprestaties, betrokkenheid en meer.

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

Dit artikel presenteert 10 overtuigende, wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom investeren in teambuilding en trainingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering leidt tot betere teamprestaties, meer betrokkenheid, een positieve bedrijfscultuur en veel meer.

TeamSpeling formule en concept
team trainingen met impact vind je bij TeamSpeling
Clemen Mensink en Jules Ponsioen de drijvende kracht achter TeamSpeling.