Resultaatgerichte trainingen. Ontgrendel het potentieel van jouw team.

Effectieve trainingen in teamverband voor de uitdagingen van deze tijd. Voor teams en management teams.

Ontdek hoe onze trainingen jouw team naar een hoger niveau tillen. Met ons unieke concept hebben wij trainingen ontwikkeld die leuker zijn en effectiever zijn dan de oude methoden. Laat je verrassen door de dynamiek en effectiviteit van onze trainingen, waar plezier en leren hand in hand gaan. Ervaar zelf hoe leuk teamontwikkeling kan zijn! Neem vandaag nog contact met ons op en stap in de wereld van TeamSpeling.
"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Met onze trainingen werk je op een leuke, persoonlijke en vriendelijke manier aan de dynamiek binnen jouw team. Ga met TeamSpeling trainingen aan de slag met teamontwikkeling, op een manier die aansluit bij deze tijd. Bij TeamSpeling doen we alles helemaal anders en zeer effectief. Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk geweest! We bieden trainingen aan die gericht zijn op het versterken van de samenwerking en het creëren van een positieve werksfeer. Onze trainingen zijn geschikt voor zowel teams als management teams. Werk aan feedback geven, vergaderen, gedrag en communicatie.

Unieke trainingen in teamverband. We combineren bewezen methodieken met creatieve, innovatieve en soms hilarische oefeningen, waardoor onze trainingen écht onderscheidend zijn en tot unieke leerervaringen leiden.

trainingen van TeamSpeling

Waarom trainingen van TeamSpeling.

  • Hilarische teambuilding activiteiten bij jullie op kantoor of op door jullie gekozen locatie
  • Teambuilding voor kleine en grote groepen
  • In het Engels voor internationale teams
  • Het leukste aanbod teambuilding activiteiten
  • Teamuitje met de unieke TeamSpeling formule

Ervaar de kracht van trainingen in teamverband.

Met onze trainingen werkt het team aan de dynamiek binnen het team. Dit gaat op een leuke, persoonlijke en vriendelijke manier. Tijdens de trainingen in teamverband gaan de deelnemers samen aan de slag met teamontwikkeling. Op een totaal andere manier dan je gewend bent. Onze programma’s zijn anders, leuker en zéér effectief.

Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk geweest!

Bij al onze trainingen gaat het om het resultaat. Maar wie zegt dat het behalen van resultaten allen maar over het opdoen van kennis gaat? Natuurlijk niet! Wij bieden trainingen waar het team aan de slag gaat met superleuke oefeningen waar de deelnemers zich helemaal in laten gaan. Het gevolg is veel gelach en hilarische situaties, die veel meer zeggen over het team dan iedereen verwacht. Plotseling worden ingesleten gewoontes en teampattronen zichtbaar. Hier ontstaat de basis voor nieuwe inzichten die leiden tot nieuwe, meer gewenste gewoonen.

Trainingen met de baanbrekende formule van TeamSpeling.

Kies voor de revolutionaire trainingsmethode van TeamSpeling voor communicatie en samenwerken. Ga op een leeravontuur met je team, vol humor, grappige situaties en verrassende wendingen. Elke training heeft tal van momenten met plezier, ontspanning, leuke spanning, gelach die verborgen leermomenten blijken te zijn. Op het moment dat deelnemers zich dat realiseren, komen de eyeopeners die de weg vrijmaken voor diepgaand leren.

Na het ervaren van een trainingssessie met TeamSpeling, wil je nooit meer een gewone training. Talloze teams voor jullie hebben al ontdekt hoe leuk en effectief de trainingen van TeamSpeling zijn. Verwacht meer interactie, verrijkte ervaringen, meer gelach en diepere inzichten.

Ontdek wat wij ook voor jouw team kunnen betekenen!

Trainingen van TeamSpeling

Wij bieden trainingen die gericht zijn op het versterken van de samenwerking en het creëren van een positieve werksfeer. Wij hebben trainingen ontwikkeld voor teams en management teams. All onze communicatie / teamontwikkeling trainingen zijn uniek, effectief en superleuk.

Belbin training. Ontdek de Belbin teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Management Drives teamtraining. Met Management Drives kleuren test.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Anders feedback geven. Feedback training voor teams.

Stap in de wereld van feedback geven en ontvangen met TeamSpeling. Met onze team trainingen brengen wij jouw team in een andere wereld, waar alles...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management trainng.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Management Drives basis

Duik in de wereld van drijfveren en ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft...

Communicatie en samenwerking in teams

team trainingen van TeamSpeling

Unieke trainingen We combineren bewezen methodieken met creatieve, innovatieve en soms hilarische oefeningen, waardoor onze trainingen écht onderscheidend zijn en tot unieke leerervaringen leiden.

Trainingen voor managementteams

Ook voor managementteams hebben we bij TeamSpeling passende trainingen. Onze Management Trainingen zijn gericht op het versterken van de samenwerking binnen het managementteam en het ontwikkelen van effectieve leiderschapsvaardigheden. Zo zorgen we ervoor dat het managementteam optimaal kan functioneren en het beste uit de medewerkers kan halen.

Ervaar het zelf!

Ben je benieuwd wat onze trainingen voor jouw team kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. We vertellen je graag meer over onze aanpak en hoe we jouw team kunnen helpen om de teamdynamiek te verbeteren en samen nog beter te presteren.

Ervaar zelf de kracht van onze persoonlijke, vriendelijke en humorvolle aanpak en ga aan de slag met de trainingen van TeamSpeling! Onze serieuze trainingen zijn zo leuk, dat ze altijd voelen als een teamuitje.

De oprichter Clemen Mensink verteld over de Tteam trainingen van TeamSpeling.

In deze video deelt Clemen Mensink, oprichter van TeamSpeling, zijn passie voor het ontwikkelen van teams op een unieke en effectieve manier. Ontdek hoe onze trainingen, vol humor en onverwachte wendingen, jouw team dichter bij elkaar brengen en naar nieuwe hoogten stuwen.

Teambuilding over samenwerken, veranderen, verbinding en samen lachen,
Bedrijfsuitjes actief leuk met collega's een leuke interactieve show
Leukste teamuitjes op locatie. Actief en verbindend voor de teamontwikkeling.
Trainingen Lencioni, effectief vergaderen, feedback en teamwork.
Management training. Trainingen over lencioni, situationeel leiderschap en leidinggeven
trainingen met persoonlijkheidstest zoals DISC, Belbin en management drives
Teamdagen. Kies jouw teamdag over samenwerken, teamfasen, feedback of Lencioni.
Feedback geven en ontvangen
Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Waarom het model van Hersey en Blanchard achterhaald is

Het traditionele model van situationeel leiderschap van Hersey en Blanchard is achterhaald in de moderne werkomgeving. TeamSpeling introduceert een nieuwe aanpak, gericht op systeemdenken en teamontwikkeling, die managers concrete tools biedt om teams te versterken en succesvol te leiden.

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

Top 10 behoefte aan soft skills voor de Nederlandse arbeidsmarkt

In de snel veranderende wereld van werk zijn soft skills belangrijker dan ooit. Deze blogpost onthult de top 10 meest gevraagde soft skills in Nederland in 2024, waaronder communicatie, aanpassingsvermogen en samenwerking, en legt uit waarom deze vaardigheden essentieel zijn voor succesvolle teams en organisaties.

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle: De Verrassende Sleutel tot Succesvolle Teams

Google’s Project Aristotle onthult dat psychologische veiligheid, de sleutel tot succesvolle teams, belangrijker is dan individuele vaardigheden. Ontdek hoe teambuilding en trainingen van TeamSpeling vertrouwen opbouwen en communicatie verbeteren om een veilige omgeving te creëren waarin teams floreren.

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

De 5 belangrijkste KPI’s voor teamontwikkeling

Meet het succes van je teamontwikkeling! Ontdek 5 essentiële KPI’s en praktische tips voor HR-managers om de effectiviteit van teambuilding en trainingen te evalueren. Verbeter teamprestaties, betrokkenheid en meer.

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

10 Redenen om te investeren in teambuilding en trainingen

Dit artikel presenteert 10 overtuigende, wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom investeren in teambuilding en trainingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Ontdek hoe deze investering leidt tot betere teamprestaties, meer betrokkenheid, een positieve bedrijfscultuur en veel meer.

TeamSpeling formule en concept
team trainingen met impact vind je bij TeamSpeling
Clemen Mensink en Jules Ponsioen de drijvende kracht achter TeamSpeling.