De formule van TeamSpeling

Baanbrekende formule die afrekend met de oude trainingen en teamuitjes.

Leuker met veel samen lachen | Effectiever voor de teamontwikkeling | Helemaal van deze tijd!


team teamspeling

Ook met jouw team aan de slag?
Vraag advies en een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier
Unilever Logo
Sony Logo
Logo Rabobank 240px
Logo Nyenrode 240px
Logo Bavaria 240px
Logo Ikea 240px
Logo Ns 240px
Logo Brunel 240px
Logo Dela 240px
Akzonobel Logo 240px
Logo Ministerie Van Binnenlandse Zaken 240px
Logo Knvb 240px
Logo Arbo Unie 240px
Logo Umc Utrecht 240px
Logo Fnv 240px
Image
Image
Logo Nn 240px
Logo Kpn 240px
Image
Image
Image
Image
Logo Rws 240px
Image
Logo Rekenkamer 240px
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
gemeenteamsterdam
uwv logo
coa logo
vattenfall logo
pwc logo
logo centraalbeheer
Image
bam wonen logo
heineken logo
booking.com logo2
logo erasmus universiteit

Humor en leren. Bewezen effecten op leervermogen, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling.

Baanbrekende formule van TeamSpeling.

Weg met de ouderwetse trainingen! Wetenschappelijke studies tonen aan dat het anders moet. TeamSpeling heeft een formule ontwikkeld die echt een duidelijke impact heeft op de leerresultaten van teams. Stap met onze formule in een leerbeleving vol humor en waanzinnig leuke spanning.

Leren met een lach: de unieke aanpak van TeamSpeling.

TeamSpeling biedt een verfrissende kijk op leren binnen teams en organisaties. In plaats van de gebaande paden te volgen, breekt TeamSpeling met de klassieke trainingsmethoden en werkvormen. Geen kant-en-klare oplossingen of voorspelbare uitkomsten, maar een humorvolle en inspirerende aanpak die teams op een speelse manier uitdaagt.

Verwarring en hilariteit als leermiddel.

De kracht van TeamSpeling ligt in het creëren van verwarring. Door teams op een humorvolle manier op het verkeerde been te zetten, ontstaan er verborgen leersituaties. Midden in de hilariteit en commotie ontdekken deelnemers wat ze eigenlijk te leren hebben. Zo worden ze bewust van vanzelfsprekendheden en gewoonten die diepgaand leren in de weg staan.

De vijf stappen van TeamSpeling.

TeamSpeling heeft een unieke formule ontwikkeld, bestaande uit vijf stappen. Leervragen, humor en theoretische modellen worden vermengd tot een complete leerbeleving. Dit resulteert in talloze hilarische momenten, eyeopeners en nieuwe inzichten voor de deelnemende teams.

In tegenstelling tot klassieke trainingsbureaus, biedt TeamSpeling geen kant-en-klare oplossingen of tools. In plaats daarvan creëert het een leeromgeving waarin teams vertrouwen ontwikkelen in een lerende, open basishouding.

Razendsnel tot de essentie.

Door te spelen met gewoonten en vanzelfsprekendheden, brengt TeamSpeling teams en organisaties op een humorvolle manier tot de essentie van iedere uitdaging. Deze aanpak is baanbrekend in Nederland en zorgt voor een waanzinnig leuke leerbeleving, vol hilariteit, eyeopeners en nieuwe inzichten.

TeamSpeling breekt met de klassieke aanpak van leren en veranderen binnen teams en organisaties. Door leervragen en thema's op een speelse manier te benaderen, ontstaat er een unieke leeromgeving waarin teams zich kunnen ontwikkelen en groeien.

Humor en leren werkt volgens de wetenschap.

TeamSpeling behaald serieuze resultaten met de leukste teamuitjes en trainingen. Veel samen lachen en tegelijkertijd (vaak onbewust) werken aan teamontwikkeling en serieuze onderwerpen als vertrouwen, feedback geven, samenwerken en leidinggeven. Hoe kan dat? Wij wisten al van het effect, maar de wetenschap komt met steeds meer conclusies die onze formule ondersteund.

'De positieve effecten van humor op leren'. De wetenschappelijke kennis over dit onderwerp groeit. Wat zijn de wetenschappelijke bevindingen met betrekking tot leervermogen, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling in combinatie met humor?

Op het leervermogen: Humor kan de aandacht van leerlingen vasthouden en hun motivatie om te leren verhogen. Humor kan de verwerking en het behoud van informatie bevorderen. Humor kan leerlingen aanmoedigen om kritisch na te denken over de lesstof en verschillende perspectieven te belichten.

Op de veiligheid: Humor kan stress en angst in de klas verminderen, waardoor leerlingen zich meer op hun gemak voelen om te leren. Humor kan een positieve en inclusieve sfeer creëren, waardoor leerlingen zich meer gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

Op het Vertrouwen: Humor kan de band tussen leerkracht en leerling versterken en het vertrouwen bevorderen. Humor kan de samenwerking tussen leerlingen bevorderen en hen aanmoedigen om elkaar te helpen. Op de ontwikkeling: Humor kan creatief denken en probleemoplossende vaardigheden bevorderen en Humor kan leerlingen helpen om hun emoties te herkennen en te reguleren, en om empathie te ontwikkelen.

TeamSpeling BV
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
NedsellNedsell
16:50 28 Feb 24
Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
sandrasandra
07:49 05 Feb 24
Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
Pepijn DroogPepijn Droog
10:51 17 Nov 23
Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
Sjoerd CozijnsenSjoerd Cozijnsen
10:12 10 Nov 23
Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
js_loader
Management trainingen bij TeamSpeling

Management trainingen

Serieuze management training waarin hard gelachen wordt en de samenwerking wordt versterkt. Trainingen over leiderschap, feedback geven of omgaan met verandering.

Management training
Bedrijfsuitjes van TeamSpeling

Bedrijfsuitjes

Leuke bedrijfsuitjes. Interactief, origineel en vol humor. Voor grote groepen of het hele bedrijf. Ontdek hier onze hilarische bedrijfsuitjes met impro, muziek en hilarische zaaloefeningen.

Bedrijfsuitjes
Teambuilding activiteiten de teamlachspiegel

Teambuilding uitjes

Teambuilding vol humor, samenwerken en nieuwe inzichten. Superleuk, veel samen lachen en toch een diepere laag. Ontdek onze teamuitjes.

Teambuilding
Team training bij TeamSpeling

Team training

Superleuke team training met meer resultaat! Van een feedback geven tot effectief vergader. Trainingen op locatie voor teamontwikkeling en een positieve bedrijfscultuur.

Team training
belbin training teamrollen test training 600x300

Belbin training

Ontdek de verschillende persoonlijkheidstypen met Belbin, leer elkaar waarderen en groei als team. Voor deze training doen de deelnemers eerst een Belbin test. Effectieve en waardevolle training.

Belbin training
disc training teamtraining

DISC training

Ontdek met DISC de verschillende persoonlijkheidstypen. De combinatie van de DISC training en de TeamSpeling formule is zeer krachtig. Leer elkaar waarderen en excelleer als team.

Management Drives
management training drive training

Management Drives

Management drives trainingen bij TeamSpeling zijn leuker en effectiever. Ontdek onze mogelijkheden voor Management Drives.

Management Drives
  team teamspeling

  Wij helpen je graag.

  Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

  Bel met ons

  Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.