Handig om te weten

Wat is handig om te weten.

Waar moet de locatie aan voldoen

Binnen locatie. Het belangrijkste dat de deelnemers zich vrij door de ruimte kunnen bewegen zonder over objecten heen te struikelen of tegen mekaar aan te botsen. Wel goed als er per persoon een stoel aanwezig is. De trainer zet deze van tevoren in opstelling. De trainer neemt zelf wat attributen mee en heeft verder niets nodig.

Verder kunnen onze teambuilding, trainingen en shows het in het kantoor, bar, tuin, restaurant ruimte, garage, loods, strand of op het dak. Houd er wel rekening mee dat de omgeving niet teveel last moet hebben van hard gelach.

Wil je lekker naar buiten? Dat kan! Zorg er dan wel voor dat er toiletten in de buurt zijn en er een overdekt alternatief is in geval van slecht weer.

Teambuilding:

Locatie: Graag hebben we de ruimte! Dus minimaal 1,5 m^2 per persoon. We maken wel een “beetje” geluid, dus houd hier rekening mee!

Wat hebben we nodig?:

 • 1 stoel per persoon
 • Ruimte zonder tafels (aan de kant of eruit)

De rest verzorgen wij.

Buiten (een deel) van de activiteit doen is mogelijk, maar houd rekening met de volgende zaken!

 • sanitaire voorziening is een must.
 • En een back-up als het regent is zeker nodig.
 • Een rustige en redelijk privé buitenplek

Trainingen

Locatie: Graag hebben we de ruimte! Minimaal 1,5 m2 per persoon. We maken wel een “beetje” geluid, dus houd hier rekening mee!

Wat hebben we nodig?:

 • 1 stoel per persoon (theater opstelling)
 • Ruimte zonder tafels (aan de kant of eruit)
 • Een flip over
 • Man drives: een beamer, scherm of smartboard

De rest verzorgen wij

Show

Locatie: Graag een ruime theater- opstelling, minimaal 1 stoel per persoon. Een “podium”(plek) voor de trainers en de muzikant. De akoestiek moet goed zijn, niet galmen.

Techniek: Onze technische rider vind je hier: Link

Wij kunnen de techniek verzorgen (meerprijs), mocht de locatie niet uitgerust zijn.

Van aanvraag tot event

 1. Wanneer je bij ons een aanvraag doet, dan nemen we meestal contact met je op om meer te weten te komen over jullie en jullie team(s). Tenzij de aanvraag zo compleet is en specifiek is voor een bepaald product (bijvoorbeeld een Teamlachspiegel), dan sturen we gelijk een offerte.
 2. We sturen een offerte en kijken of er ruimte is op onze agenda op de gewenste datum. Zolang de offerte niet is goed gekeurd ben je niet zeker van je plek. Wij proberen natuurlijk altijd iedereen te helpen.
 3. Keuren jullie de offerte goed, dan gaan wij een geschikte trainer voor jullie zoeken.
 4. Binnen een week neemt jullie trainer contact op met jullie contactpersoon. Gebruik dit gesprek om de trainer te voorzien van informatie en inzichten over het team en het bedrijf. Dit draagt bij aan het succes van de teambuilding of training.

Zelf techniek doen met grote groepen

TeamSpeling werkt met een eigen technisch team. Mocht jouw locatie zelf technische mensen hebben, dan zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Het is voor TeamSpeling vooral van belang dat er tijdens de teambuilding, training of het bedrijfsuitje een technicus aanwezig is.

Technische Rider Teamspeling Show

De voorstelling wordt gespeeld door 3 personen:

 • Acteur 1
 • Acteur 2
 • Muzikant

Audio: We maken graag gebruik van de aanwezige PA installatie en tevens 2 monitors in 1 of 2 groepen. Wat we verder nodig hebben: 

 • 2 x Headset microfoon draadloos 
 • 2 x Handheld microfoon draadloos (voor zaal interactie)
 • 2 x Microfoon op podium (draadloos of bekabeld)
 • 2 x D.I. bekabeld op het podium t.b.v. keyboard Muzikant

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, bel of mail gerust. Het liefste natuurlijk tijdens de voorbereiding, zodat we er op de dag zelf samen een mooie voorstelling van kunnen maken! Technische Rider Teamspeling – Oktober 2021 Contact techniek: Teamspeling 085-013331

TeamSpeling BV
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
NedsellNedsell
16:50 28 Feb 24
Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
sandrasandra
07:49 05 Feb 24
Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
Pepijn DroogPepijn Droog
10:51 17 Nov 23
Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
Sjoerd CozijnsenSjoerd Cozijnsen
10:12 10 Nov 23
Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
js_loader
[gslogo id=1]
team teamspeling

Wij helpen je graag.

Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

Bel met ons

Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.