Handig om te weten

Wat is handig om te weten.

Waar moet de locatie aan voldoen

Binnen locatie. Het belangrijkste dat de deelnemers zich vrij door de ruimte kunnen bewegen zonder over objecten heen te struikelen of tegen mekaar aan te botsen. Wel goed als er per persoon een stoel aanwezig is. De trainer zet deze van tevoren in opstelling. De trainer neemt zelf wat attributen mee en heeft verder niets nodig.

Verder kunnen onze teambuilding, trainingen en shows het in het kantoor, bar, tuin, restaurant ruimte, garage, loods, strand of op het dak. Houd er wel rekening mee dat de omgeving niet teveel last moet hebben van hard gelach.

Wil je lekker naar buiten? Dat kan! Zorg er dan wel voor dat er toiletten in de buurt zijn en er een overdekt alternatief is in geval van slecht weer.

Teambuilding:

Locatie: Graag hebben we de ruimte! Dus minimaal 1,5 m^2 per persoon. We maken wel een “beetje” geluid, dus houd hier rekening mee!

Wat hebben we nodig?:

 • 1 stoel per persoon
 • Ruimte zonder tafels (aan de kant of eruit)

De rest verzorgen wij.

Buiten (een deel) van de activiteit doen is mogelijk, maar houd rekening met de volgende zaken!

 • sanitaire voorziening is een must.
 • En een back-up als het regent is zeker nodig.
 • Een rustige en redelijk privé buitenplek

Trainingen

Locatie: Graag hebben we de ruimte! Minimaal 1,5 m2 per persoon. We maken wel een “beetje” geluid, dus houd hier rekening mee!

Wat hebben we nodig?:

 • 1 stoel per persoon (theater opstelling)
 • Ruimte zonder tafels (aan de kant of eruit)
 • Een flip over
 • Man drives: een beamer, scherm of smartboard

De rest verzorgen wij

Show

Locatie: Graag een ruime theater- opstelling, minimaal 1 stoel per persoon. Een “podium”(plek) voor de trainers en de muzikant. De akoestiek moet goed zijn, niet galmen.

Techniek: Onze technische rider vind je hier: Link

Wij kunnen de techniek verzorgen (meerprijs), mocht de locatie niet uitgerust zijn.

Van aanvraag tot event

 1. Wanneer je bij ons een aanvraag doet, dan nemen we meestal contact met je op om meer te weten te komen over jullie en jullie team(s). Tenzij de aanvraag zo compleet is en specifiek is voor een bepaald product (bijvoorbeeld een Teamlachspiegel), dan sturen we gelijk een offerte.
 2. We sturen een offerte en kijken of er ruimte is op onze agenda op de gewenste datum. Zolang de offerte niet is goed gekeurd ben je niet zeker van je plek. Wij proberen natuurlijk altijd iedereen te helpen.
 3. Keuren jullie de offerte goed, dan gaan wij een geschikte trainer voor jullie zoeken.
 4. Binnen een week neemt jullie trainer contact op met jullie contactpersoon. Gebruik dit gesprek om de trainer te voorzien van informatie en inzichten over het team en het bedrijf. Dit draagt bij aan het succes van de teambuilding of training.

Zelf techniek doen met grote groepen

TeamSpeling werkt met een eigen technisch team. Mocht jouw locatie zelf technische mensen hebben, dan zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Het is voor TeamSpeling vooral van belang dat er tijdens de teambuilding, training of het bedrijfsuitje een technicus aanwezig is.

Technische Rider Teamspeling Show

De voorstelling wordt gespeeld door 3 personen:

 • Acteur 1
 • Acteur 2
 • Muzikant

Audio: We maken graag gebruik van de aanwezige PA installatie en tevens 2 monitors in 1 of 2 groepen. Wat we verder nodig hebben: 

 • 2 x Headset microfoon draadloos 
 • 2 x Handheld microfoon draadloos (voor zaal interactie)
 • 2 x Microfoon op podium (draadloos of bekabeld)
 • 2 x D.I. bekabeld op het podium t.b.v. keyboard Muzikant

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, bel of mail gerust. Het liefste natuurlijk tijdens de voorbereiding, zodat we er op de dag zelf samen een mooie voorstelling van kunnen maken! Technische Rider Teamspeling – Oktober 2021 Contact techniek: Teamspeling 085-013331

Malou Kop Jansen
Malou Kop Jansen
Verbinding en plezier waren voor onze de belangrijkste begrippen. Bijzonder hoe ze 200 mensen in een mum van tijd mee hadden in de sfeer van de middag. Het liep precies zoals we van te voren hadden doorgesproken en gehoopt.
Suzanne Verheul
Suzanne Verheul
We hebben met ons team van 20 personen de training Vechten voor verbinding gedaan. Nog nooit zoveel gelachten tijdens een teambuilding activiteit! Echt een ontzetten leuke en leerzame ochtend gehad. Complimenten voor Laura!
Natalie Schokkenbroek
Natalie Schokkenbroek
Wij hebben de training "de lachspiegel' gevolgd. Een leuke en interactieve training. De training kent veel humor maar heeft ook een serieuze ondertoon waarbij je gedwongen wordt na te denken over jouw maar ook iemand anders zijn rol in een team. Ook kom je erachter hoe andere teamleden jou zien binnen een team. Dit helpt om ook eens een andere "pet" op te zetten en niet vast te houden aan je eigen patroon en gewoontes.
Els Jongetjes
Els Jongetjes
Op een ontspannen en leuke manier aan de slag geweest met toch wel een lastig onderwerp: werkdruk. Leuke werkvormen, veel gelachen en van alles geleerd over onszelf en van elkaar. Bedankt voor de toffe middag namens alle werkers van Nummer 13.
sumeyra kaya
sumeyra kaya
Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Menno Barten
Menno Barten
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

team teamspeling

Wij helpen je graag.

Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

Bel met ons

Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

Wij helpen je graag!

team teamspeling

Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

Aanvraagformulier

Bel met ons

Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk.