Teambuilding voor grote groepen.

Bedrijfscabaret: Humor voor de verandering

Neem contact op

Veranderfitness

Vergroot de veranderconditie van jouw team door je voortdurend te laten verrassen. Actieve, hilarische en betekenisvolle workshop.

Over deze teambuilding

De teamlachspiegel

Werp met deze workshop een blik in de teamlachspiegel. Lach je eyeopeners tegemoet en versterk je team.

Over deze teambuilding

Teamimprovisatie

Ervaar met deze teambuilding hoe je nog beter kan samenwerken. Dit is een zinvolle workshop vol improvisatieavonturen.

Over deze teambuilding

Vechten voor verbinding

Flink slaan, beuken en tackelen. Allemaal voor de verbinding tijdens deze teambuilding. Schrik niet, niemand raakt gewond.

Over deze teambuilding

De ideale workshop voor grote groepen

Samen lachen voor serieuze resultaten tijdens deze spectaculaire interactieve workshop. Ga voor deze unieke ervaring. De trainers van Teamspeling beschikken over kwaliteiten die grote groepen moeiteloos in beweging kunnen zetten. De workshops zijn gefundeerd op wetenschappelijke modellen op gebied van communicatie en verandermanagement. Met middelen als theater, cabaret en muziek worden op speelse wijze de doelen van de organisatie kracht bijgezet.
Ga ook lachend de verandering tegemoet. Vraag informatie aan

VERANDEREN

0%

ZINVOL

0%

MAATWERK

0%

HUMOR

0%

Medewerkers met meer ownership.

Tijdens de workshops voor grote groepen zijn de medewerkers zelf aan zet.

 Creëer een organisatie waarin de medewerkers ownership voelen. Tijdens de teambuilding maakt Teamspeling gebruik van humor en interactief entertainment. Dit zorgt ervoor dat de teamleden zich sneller openstellen en meer vertrouwen hebben. Zo ontstaat de basis voor de medewerkers om effectiever hun kwaliteiten kunnen inzetten ten behoeve van de organisatie.


Image

Rabobank, IKEA international, Bavaria, Buurtzorg Nederland, AKZO NOBEL, de NS en anderen hebben onze formule al beleefd.

“Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen waarbij de groep een actieve rol heeft.”Richard Halewijn
, Teammanager Woonzorgsamen
“We vonden het spannend of het zou lukken om op onze ‘ontwikkeldagen’ een lastig thema bespreekbaar te maken, maar Teamspeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”Mariska Nienhuis, 
HR manager Significant
“Clemen heeft mij geïnspireerd met zijn verhaal. De manier waarop hij het aanpakte, mijn complimenten! De combinatie met theatersport vond ik briljant!”Annemiek Albada-Blom, Kamer van Koophandel

Vraag meer informatie aan.

Heb je al een datum? Zet het dan bij je bericht, dan checken wij gelijk onze agenda.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Teambuilding in heel Nederland

Ga voor deze unieke ervaring. Teamspeling geeft een spannende combinatie vermaak en inhoud.

Gewoon doen! Wij helpen, leren, stimuleren de alledaagse uitdagingen anders te benaderen. Vraag een verrassend gesprek aan. Een positieve verandering is zo in gang gezet!