Teambuilding voor grote groepen.
VERANDEREN
0%
HUMOR
0%
ZINVOL
0%
MAATWERK
0%


Bedrijfscabaret: Humor voor de verandering

De ideale teambuilding voor grote groepen

Samen lachen voor serieuze resultaten tijdens deze spectaculaire interactieve beleving. Ervaar deze innovatieve teambuilding en workshops zelf! De trainers van Teamspeling beschikken over kwaliteiten die grote groepen moeiteloos in beweging kunnen zetten. De programma's zijn gefundeerd op wetenschappelijke modellen op gebied van communicatie en verandermanagement. Met middelen als theater, cabaret en muziek worden op speelse wijze de doelen van de organisatie kracht bijgezet.

Ga ook lachend de verandering tegemoet. Vraag informatie aan of bel  (030) 298 21 98

De Verandershow

Vergroot met deze workshop in 1 klap de veranderfitheid en de betrokkenheid. Inhoudelijk, betekenisvol en hilarisch entertainment.

De Verandershow

De Bedrijfslachspiegel

Lach en versterk met deze teambuilding de communicatie, samenwerking en veranderconditie binnen jouw team en organisatie.

De Bedrijfslachspiegel

Fakespeech voor verandering

Laat je op het verkeerde been zetten door onze zogenaamde expert en onderga onbewust alle stadia van een veranderproces.

De Fakespeech

Medewerkers met meer ownership.

Tijdens de workshops voor grote groepen zijn de medewerkers zelf aan zet.

 Creëer een organisatie waarin de medewerkers ownership voelen. Tijdens de teambuilding maakt Teamspeling gebruik van humor en interactief entertainment. Dit zorgt ervoor dat de teamleden zich sneller openstellen en meer vertrouwen hebben. Zo ontstaat de basis voor de medewerkers om effectiever hun kwaliteiten kunnen inzetten ten behoeve van de organisatie.

Image

Wat onze klanten zeggen.

“Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen waarbij de groep een actieve rol heeft.”Richard Halewijn
, Teammanager Woonzorgsamen
“We vonden het spannend of het zou lukken om op onze ‘ontwikkeldagen’ een lastig thema bespreekbaar te maken, maar Teamspeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”Mariska Nienhuis, 
HR manager Significant
“Clemen heeft mij geïnspireerd met zijn verhaal. De manier waarop hij het aanpakte, mijn complimenten! De combinatie met theatersport vond ik briljant!”Annemiek Albada-Blom, Kamer van Koophandel

Rabobank, IKEA international, Bavaria, Buurtzorg Nederland, AKZO NOBEL, de NS en anderen hebben onze formule al beleefd.

Ontdek ook het effect van Teamspeling! Vraag informatie aan of bel  (030) 298 21 98

Vraag direct meer informatie aan


Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan voor een leuk gesprek over de mogelijkheden (030) 298 21 98. Of neem contact op via onderstaand formulier. Gewoon doen! Een positieve verandering is zo in gang gezet.


Image* verplicht