Teambuilding en workshops

Bedrijfscabaret: Humor voor de verandering

Vraag een verrassend gesprek aan. Een positieve verandering is zo in gang gezet!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

De Verandershow

Ga tijdens dit bedrijfsuitje aan de slag met veranderthema’s binnen jouw organisatie. Op een luchtige, humorvolle manier. Veranderen, samenwerken en communiceren.

Ga voor dit bedrijfsuitje

De bedrijfslachspiegel

Ga voor deze teambuilding en lach. Lach ontzettend hard en maak de weg vrij voor nieuwe inzichten en ontmoetingen. Mogelijk in combinatie met diverse workshops.

Ga voor deze teambuilding

Fakespeech voor verandering

Vergroot het verandervermogen binnen jouw organisatie. Dit vraagt een andere aanpak dan de klassieke benadering. Ervaar wat veranderen voor jou betekent.

Ga voor de fakespreker

De ideale bedrijfsuitje voor grote groepen

Samen lachen voor serieuze resultaten tijdens deze spectaculaire interactieve teambuilding. Ga voor deze unieke ervaring. De trainers van Teamspeling beschikken over kwaliteiten die grote groepen moeiteloos in beweging kunnen zetten.

Elk bedrijfsuitje en teambuilding van TeamSpeling is gefundeerd op wetenschappelijke modellen op gebied van communicatie en verandermanagement. Met middelen als theater, cabaret en muziek worden op speelse wijze de doelen van de organisatie kracht bijgezet. Denk aan doelen als de samenwerken, de communicatie verbeteren, veranderen van de cultuur of een breed gedragen visie of missie.

Aanvullend op de interactieve shows hebben wij workshops die aansluiten op de thema’s van jouw bedrijfsuitje. Bijvoorbeeld veranderen, samenwerken of communiceren. Uiteraard met veel gelach en eye-openers.

Ga ook lachend de verandering tegemoet. Vraag informatie aan over onze teambuilding mogelijkheden en workshops.

VERANDEREN

0%

ZINVOL

0%

MAATWERK

0%

HUMOR

0%

Medewerkers met meer ownership.

Tijdens de workshops voor grote groepen zijn de medewerkers zelf aan zet.

 Creëer een organisatie waarin de medewerkers ownership voelen. Tijdens de teambuilding maakt Teamspeling gebruik van humor en interactief entertainment. Dit zorgt ervoor dat de teamleden meer vertrouwen hebben en zich sneller openstellen voor andere teamleden, nieuwe ideeën en verandering. Zo ontstaat de basis voor de medewerkers om effectiever hun kwaliteiten kunnen inzetten ten behoeve van de organisatie. Dit draagt bij aan het verbeteren van de communicatie en samenwerking en het toelaten van verandering.


Image

Rabobank, IKEA international, Bavaria, Buurtzorg Nederland, AKZO NOBEL, de NS en anderen hebben onze formule al beleefd.

“Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen waarbij de groep een actieve rol heeft.”Richard Halewijn
, Teammanager Woonzorgsamen
“We vonden het spannend of het zou lukken om op onze ‘ontwikkeldagen’ een lastig thema bespreekbaar te maken, maar Teamspeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”Mariska Nienhuis, 
HR manager Significant
“Clemen heeft mij geïnspireerd met zijn verhaal. De manier waarop hij het aanpakte, mijn complimenten! De combinatie met theatersport vond ik briljant!”Annemiek Albada-Blom, Kamer van Koophandel

De formule van Teamspeling

Teamspeling heeft een formule die echt werkt. Bij de workshops, teambuilding en trainingen van Teamspeling krijg je altijd een combinatie van humor, doen en theorie.

Het is juist deze combinatie die ervoor zorgt dat de deelnemers zo enthousiast maakt. Leer, beleef, lach en voel meer ownership.

Image

+ Humor
Humor helpt relativeren en zorgt voor een ontspannen en veilige sfeer. Zo gaan deelnemers veel sneller (leer) ervaringen aan. Én men staat makkelijker open voor elkaar.

+ Doen
Wat zijn onze maniertjes en waar zitten onze valkuilen? Door te ervaren wat communicatie en veranderen vraagt voel je ownership en bereik je meer.

+ Theorie
Onze werkvormen zijn gefundeerd op gangbare wetenschappelijke modellen op gebied van communicatie, leiderschap en teamontwikkeling.

= Teamspeling
Deze factoren samen resulteren in een super leuke én betekenisvolle ervaring die blijft hangen. Er ontstaat meer verbinding en motivatie samen te leren.

Ga de schaamte voorbij met Gunter.

Fout met een functie.

Image

Wie is Gunter?
Gunter is schaamteloos fout met een functie. Hij wijst op alles wat fout is en mis gaat binnen het team. Ondertussen raakt Gunter de essentie van verbinden, veranderen en communicatie.

Waarom Gunter?
Gunter kan worden ingezet tijdens de workshops. Dit personage werkt effectief bij het zichtbaar en bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen. Zoals feedback, fouten maken en omgaan met veranderingen.

Wat doet Gunter?
Gunter geeft spectaculaire gastoptredens waarbij alle deelnemers uit hun rol durven stappen. Zoals tijdens de levende foute rollen bingo kaart. Gunter zorgt niet alleen voor een adrenaline boost. Vooral zijn boodschap, gefundeerd op wetenschappelijke gedragsmodellen brengt echt nieuwe inzichten.

Vraag meer informatie aan.

Heb je al een datum? Zet het dan bij je bericht, dan checken wij gelijk onze agenda.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Teambuilding in heel Nederland

Ga voor deze unieke ervaring. Teamspeling geeft een spannende combinatie vermaak en inhoud.

Gewoon doen! Wij helpen, leren, stimuleren de alledaagse uitdagingen anders te benaderen. Vraag een verrassend gesprek aan. Een positieve verandering is zo in gang gezet!