Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Teamuitje Feesten voor verbinding. Versterk het team en verbindt de teamleden.

Hilarisch teamuitje voor de verbinding, met veel lachen én nieuwe inzichten! Op jullie locatie.

Stap in de wereld van teamwork en verbinding, met dit feestelijke teamuitje! Een teamuitje van TeamSpeling is superleuk en ook nog eens leerzaam. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin plezier en teamontwikkeling zijn samengesmolten. Beleef ook een uniek teamuitje met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het best verborgen geheim en ga samen het gevecht aan voor de verbinding. Op een feestelijke en ontwapende manier!

Teamuitje voor de verbinding met veel samen lachen.

In een team samenwerken zou elke dag een feest moeten zijn. En daarom is het zo belangrijk om met regelmaat de verbinding met elkaar eens op te zoeken.

Teamuitje Buiten - Leuke Teamuitjes Voor De Verbinding.

Teamuitje voor de verbinding

Deze teambuilding belicht het gevecht gevoerd moet worden voor een sterke verbinding. Gevecht, feest, verbinding. Dat zijn de bestanddelen in deze hilarisch teambuilding. De definitie van verbinding onder de loep genomen en vertaald naar de betekenis ervan voor jouw team. Met nieuwe bewustwording en gevoel voor urgentie gaat jouw team enthousiast een avontuur tegemoet. Vol hilarische wendingen en fysieke werkvormen. Volle bak actie.

Onderwerpen die tijdens deze teambuilding aan bod komen:

 • Welke gevechten om verbinding vinden er plaats binnen onze teamdynamiek?
 • Hoe stem je af met elkaar?
 • Verbinding en eigenaarschap.
 • Vechten, vluchten, verbinden.
 • Verbinden van beelden over onszelf en elkaar.
 • Verbinden van verschillende belangen en doelen.
 • Verbinden van ego versus teambelang.

Waarom kiezen voor dit teamuitje bij TeamSpeling?

Wij zijn TeamSpeling. De humor, de actieve werkvormen en de onverwachte wendingen zijn voor ons hét middel om het leren en veranderen binnen teams. Daarom spelen wij het spel met het gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen, emoties en met het ongemak. De clou, de les én de betekenis volgen altijd na de ervaring. Zo ga je met TeamSpeling telkens weer op een mini-veranderreis. Maar dan veel leuker!

Bij dit teamuitje van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het cre√ęren van een klimaat van vertrouwen. Dit is voor ieder team een continue uitdaging. Daarom gaat een teamuitje van TeamSpeling over meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teambuilding programma‚Äôs.

Het leukste teamuitje voor de verbinding op jullie gewenste locatie.

 De humor vormt het middel om een diepere laag te raken en teamontwikkeling een leuk proces te maken. Het spel met wezenlijke thema’s, leuke confrontatie, eigen uitdagingen en een luchtige benadering maakt onze teambuilding programma’s hilarisch. Wij zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen. Zo maken we de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan en onderwerpen als communicatie, feedback, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding, een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

Teamuitje Feesten Voor Verbinding

Teambuilding programma Feesten voor Verbinding

De check-in is de start van dit teamuitje.

Tijdens de check-in wordt kennis gemaakt met elkaar en de betekenis van verbinding, zowel voor de teamleden individueel als voor het team. Reflectie, rust, theorie, verrassing en heel veel hilarische actie. De check-in is een verbindingservaring op zichzelf. Onderwerpen die tijdens de check-in aan bod komen zijn:

Verbinding en noodsystemen vechten en vluchten.

Het belangrijkste doel van de check-in is dat bewustwording ontstaat en daarmee de urgentie en het enthousiasme wordt aangewakkerd om een nieuwe ervaring aan te gaan. Het benaderen van teamwork en verbinding op een manier waarop men het niet eerder heeft gedaan

Binnen 20 minuten zijn helemaal jullie klaar om een nieuwe ervaring aan te gaan en samen nieuwe ontdekkingen te doen.

Hoofdprogramma van deze teambuilding

Tijdens het hoofdprogramma staat het feest voor de verbinding centraal. Met actieve werkvormen en teambuilding activiteiten wordt het diepgaande gevecht voor verbinding tot uitvoering gebracht. Op een hilarische wijze. De teambuilding zit bomvol unieke werkvormen die je zullen verrassen. We kunnen natuurlijk niet alles prijsgeven.

Een voorbeeld: Het team speelt de stoelendans zoals we het kennen. Dan verandert plotseling de opdracht en de setting. Het perspectief, de belangen, vorm en de muziek verandert. Wat er precies gebeurt dan kunnen we niet prijsgeven. Maar zeker is dat jouw team in ultiem samenspel wordt uitgedaagd om het feest en het gevecht voor de verbinding te spelen!

Zo gaat het maar door tijdens Feesten voor verbinding. Je wéét dat je verrast gaat worden, en tóch trap je er met elkaar elke keer weer in.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.

 

Video: Lachen, Leren en Groeien: Teambuilding bij TeamSpeling

Klaar om jouw team te laten lachen, leren en groeien? Bekijk onze video en ontdek waarom teambuilding met TeamSpeling niet zomaar een uitje is, maar een onvergetelijke ervaring.

Video: TeamSpeling: De ultieme teambuilding ervaring

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende manier om je team te versterken? Dan is TeamSpeling de perfecte oplossing! Wij bieden een breed scala aan teambuilding activiteiten die zijn ontworpen om je team te laten samenwerken, te communiceren en plezier te maken.

Meer teamuitjes voor grote en kleine groepen

Onze unieke teamuitjes zijn allemaal superleuk met een diepere laag. Slim uitgedachte programma’s met een verhaal met jouw team in de hoofdrol. Van grote tot kleine groepen. En wij komen naar jouw locatie. Op kantoor, in de kantine, in een gehuurde zaal of op het strand, in het bos of de bedrijfstuin. Zolang er niemand last heeft van het harde gelach van jouw team!

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere...
Teamdag Samenwerken en Lencioni

De Teamlachspiegel. De leukste teambuilding voor de teamontwikkeling.

Stap in de wereld van ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

Kennismakingsfitness. Leer elkaar anders kennen.

Kennismakings Fitness. Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding.

Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het...
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Bedrijfsuitje de Bedrijfslachspiegel – Bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Dit bedrijfsuitje neemt op een luchtige, laagdrempelige en humorvolle manier de organisatieprocessen onder de loep. Werp ook een blik in de...

Andere teambuilding activiteiten van TeamSpeling

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere ervaring te wachten. Deze teamuitjes op locatie zitten vol hilarische werkvormen die alles vertellen over het team zelf.

Teambuilding Teamlachspiegel Met Gunter

De Teamlachspiegel

Ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden hebben wel zo’n beetje in zit. Lachen, leren, samenwerken, verbinden en groeien naar een succesvol team. Ervaar het ook!

KennismakingsFitness

Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding. KennismakingsFitness is ideaal voor nieuwe team, teams die zijn samengevoegd, teams waar een groot verloop is geweest of de samenstelling is veranderd. Deze teambuilding geeft het team een vliegende start!

Feesten voor verbinding

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het best verborgen geheim en ga samen het gevecht aan voor de verbinding. Op een feestelijke en ontwapende manier!

Verander Fitness 

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer toekomstgericht.

Teambuilding Verander Fitness

Teambuilding Verander Fitness

Veranderfitness: Superleuke teambuilding voor de verandering

Teambuilding voor de samenwerking en omgaan met verandering.

Stap in de wereld van omgaan met veranderingen. Verandermanagement begint natuurlijk bij veranderfitte teams. Met deze teambuilding legt het team de basis voor het omgaan met verandering, op een leuke manier zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin plezier en teamontwikkeling zijn samengesmolten. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Veranderfitness teams, durven zichzelf op het spel te zetten, zijn veranderingen meester en voegen continue waarde toe te aan de organisatie en haar omgeving. Blijf dus veranderfit! Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. We dagen je uit met onbeschrijfelijk leuke teambuilding oefeningen.

Met deze leuke teambuilding is het team meer toekomstgericht

Humor en plezier staan centraal in deze onvergetelijke teambuilding, die de verbinding in je team versterkt, openheid en vertrouwen stimuleert, en de communicatie verbetert.

Veranderfitness Is Een Teambuilding Om Verandering In Te Zetten Als Teamontwikkeling

Teambuilding voor de samenwerking in veranderende tijden

Veranderfitness is een teambuilding humor en verrassende wendingen. De oefeningen zijn gerelateerd aan de thema’s veranderen en samenwerken. Zo leert het team hoe je elkaar in een voortdurend veranderende omgeving kan blijven versterken.

 

 • Veranderfitness is een teambuildingsactiviteit van 3,5 uur. Verkort programma 2 uur.
 • Aantal deelnemers voor grote en kleine groepen;
 • Ideaal om in te zetten als onderdeel van een teamdag of training.

Waarom deze teambuilding

 • Omdat het soms heel lastig is om buiten de eigen referentiekaders te kunnen kijken;
 • Omdat veranderen soms een extern zetje in de rug vraagt;
 • Omdat je ook gewoon ook hard wil lachen.

De leukste teambuilding oefeningen!

Het programma? Helaas, dat mogen we niet prijsgeven. ‚ÄėAls je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg‚Äô (Albert Einstein). Als je kiest voor Veranderfitness, dan ga je echt wat anders doen. Maar dan krijg je ook wat anders!! Dus, durf een beetje speling toe te laten. Stuur de onbedwingbare neiging tot controle even op vakantie. Onze veranderfitness, met de leukste teambuilding oefeningen, moet je echt beleven. Zo wordt je maximaal verrast en leer je samen veel sneller.¬† Nou vooruit, we lichten een tipje van de sluier op.

Stel je voor wat er gaat gebeuren met jouw team als het in de volgende situaties verzeild raakt:

 • Er moeten telkens weer opdrachten gedaan worden (die men nog nooit eerder heeft uitgevoerd);
 • In een hilarisch uitvergrootte context;
 • Waarbij druk wordt opgevoerd en de automatische piloot je niet meer helpt;
 • Met een diversiteit aan collega‚Äôs; Dus even snel makkelijk op √©√©n lijn komen zit er ook niet bij;
 • Waarbij je ook nog een spiegel voorgehouden krijgt;
 • En samen heel hard gaat lachen.

Laat de rest maar over aan de verbeelding. Veel teams zijn je al voor gegaan.

De baanbrekende formule van TeamSpeling

Een teambuilding van TeamSpeling is niet te vergelijken met een ander soort teambuilding. De TeamSpeling formule wordt ondersteund door wetenschappelijke en filosofische studies. Deze tonen aan dat het samen lachen, bewegen, emoties en verrassende elementen een duidelijke impact hebben op de leerresultaten van teams. Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk geweest!

Wij komen op jouw gewenste locatie de wereld van de deelnemers op zijn kop zetten. Je kunt rekenen op een teambuilding die superleuk is, soms een beetje ongemakkelijk en tegelijk wordt het team geconfronteerd met de eigen teamgewoonten en patronen. Dan zal het team zich openstellen voor nieuwe idee√ęn en inzichten.

In slim bedachte teambuilding programma’s met zorgvuldig uitgedachte actieve werkvormen en professionele trainers.

Met onze formule ontwikkelen wij teamuitjes met een duidleijke impact op de leerresultaten. Deze formule bestaat uit vijf stappen en bevat alle essenti√ęle bouwstenen van een leerproces. Zoals speling, actie, spanning, lachen en emoties.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.  

 

Een teambuilding op jullie gewenste locatie

Ongemerkt raakt het team de eigen realiteit kwijt. Gekke wendingen, onmogelijke oefeningen, verwarring en leuke uitdagingen volgen elkaar in noodtempo op.
Teambuilding Voor Verandering - Verandermanagement En Teamontwikkeling

Teambuilding VeranderFitness: Plezier maken om van te leren

Ongemerkt raakt het team de eigen realiteit kwijt. Gekke wendingen, onmogelijke oefeningen, verwarring en leuke uitdagingen volgen elkaar in noodtempo op.

Er ontstaat een hilarische sfeer, waarin er veel gelachen wordt en verbinding ontstaat. En in alle verwarring gaan er dingen mis. Dat gebeurd altijd, omdat wij daarvoor zorgen. De vraag is: wat doet het team? Hoe vangt het team de veranderingen op? Hoe probeert het team de onmogelijke opdrachten uit te voeren, of misschien wordt er geen poging ondernomen. Dit zijn allemaal lessen die het team krijgt gepresenteerd als gevolg van de eigen teamgewoonten en behoeften aan zekerheden.

De teambuilding programma’s van TeamSpeling

Wil je voor jou team een onvergetelijke ervaring met veel nieuwe inzichten? Superleuke lessen over samenwerken en omgaan met verandering? Dan kan je met deze teambuilding veel resultaat behalen.  

Ons advies: Kies voor een serieus leuke teambuilding, waarin jouw team lachend in de leerstand gaat. Maak jouw team verander fit en versterk de samenwerking! 

Wij hebben ook trainingen rondom het onderwerp veranderen en verandermanagement.

 

Video: Lachen, Leren en Groeien: Teambuilding bij TeamSpeling

Klaar om jouw team te laten lachen, leren en groeien? Bekijk onze video en ontdek waarom teambuilding met TeamSpeling niet zomaar een uitje is, maar een onvergetelijke ervaring.

Video: TeamSpeling: De ultieme teambuilding ervaring

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende manier om je team te versterken? Dan is TeamSpeling de perfecte oplossing! Wij bieden een breed scala aan teambuilding activiteiten die zijn ontworpen om je team te laten samenwerken, te communiceren en plezier te maken.

Alle Teamuitjes en bedrijfsuitjes van TeamSpeling

Onze unieke teamuitjes zijn allemaal superleuk met een diepere laag. Slim uitgedachte programma’s met een verhaal met jouw team in de hoofdrol. Van grote tot kleine groepen. En wij komen naar jouw locatie. Op kantoor, in de kantine, in een gehuurde zaal of op het strand, in het bos of de bedrijfstuin. Zolang er niemand last heeft van het harde gelach van jouw team!

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

Bedrijfsuitje de Bedrijfslachspiegel – Bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Dit bedrijfsuitje neemt op een luchtige, laagdrempelige en humorvolle manier de organisatieprocessen onder de loep. Werp ook een blik in de...

Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het...
Teamdag Samenwerken en Lencioni

De Teamlachspiegel. De leukste teambuilding voor de teamontwikkeling.

Stap in de wereld van ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Kennismakingsfitness. Leer elkaar anders kennen.

Kennismakings Fitness. Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding.

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere...
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Andere teambuilding activiteiten van TeamSpeling

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere ervaring te wachten. Deze teamuitjes op locatie zitten vol hilarische werkvormen die alles vertellen over het team zelf.

Teambuilding Teamlachspiegel Met Gunter

De Teamlachspiegel

Ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden hebben wel zo’n beetje in zit. Lachen, leren, samenwerken, verbinden en groeien naar een succesvol team. Ervaar het ook!

KennismakingsFitness

Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding. KennismakingsFitness is ideaal voor nieuwe team, teams die zijn samengevoegd, teams waar een groot verloop is geweest of de samenstelling is veranderd. Deze teambuilding geeft het team een vliegende start!

Feesten voor verbinding

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het best verborgen geheim en ga samen het gevecht aan voor de verbinding. Op een feestelijke en ontwapende manier!

Verander Fitness 

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer toekomstgericht.

Kennismakingsfitness. Leer elkaar anders kennen.

Kennismakingsfitness. Leer elkaar anders kennen.

Breek het ijs en versterk de verbinding: teambuilding KennismakingsFitness

Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding.

Stap in de wereld van unieke teambuilding activiteiten die plezier en teamontwikkeling combineren op een geheel nieuwe manier. Het is niet zo makkelijk om even op een collega af te stappen, die je nog niet zo goed kent.

Deze teambuilding is ideaal voor een vliegende (door)start met je team, een kick off voor een project. Maar ook voor het omlaag halen van de muurtjes tussen de verschillende teams en afdelingen. Kennismakingsfitness is de ijsbreker bij uitstek!

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"
Voor de (door) ontwikkeling van ieder team is het belangrijk dat teamleden zich comfortabel en prettig voelen met elkaar. Dan kan er een fundament van vertrouwen worden gelegd. In teams waarin er onderling vertrouwen is, durven teamleden meer. Zoals meer zich open te stellen en de goede dialogen met elkaar aan te gaan. Dat komt de samenwerking, de besluitvorming, de heldere afspraken en de resultaten ten goede! Deze humorvolle teambuilding is voor dit proces de ideale kick off.

Teambuilding KennismakingsFitness van TeamSpeling.

Sta je aan het begin van een nieuwe samenwerking. Omdat er een nieuw project is gestart. Of een nieuw team. Omdat bijvoorbeeld de samenstelling is veranderd. Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Met de teambuilding Kennismakings Fitness kan dat!

Teamuitje Van Teamspeling. De Teamlachspiegel. Ontdek Onze Teamuitjes

Teambuilding om een team hecht te maken

Deze teambuilding is ideaal voor een vliegende start met je team/afdeling of voor een kick off van een projectgroep. Deelnemers gaan elkaar in een informele sfeer persoonlijk als professioneel ontmoeten. Elkaars verschillen en overeenkomsten worden ontdekt tijdens de vele grappige en verrassende opdrachten.

Ook ontdekken de deelnemers welke overeenkomsten men met elkaar heeft buiten het werk. Tijdens deze vrolijke, actieve teambuilding wordt er gegarandeerd heel veel gelachen. Het ijs wordt snel gebroken. Alles tijdens deze teambuilding draait om deze drie vragen.

Wat is de missie van jullie team?
Wie hebben jullie allemaal in huis?
Zullen we samen een potje plezier gaan maken en elkaar nóg beter leren kennen?

Hier draait alles om tijdens deze meer dan gezellige teambuilding. Dit programma vindt plaats in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Kennismakings Fitness brengt met leuke grappige werkvormen de luchtigheid die een ijsbreker nodig heeft. Deelnemers gaan aan en stellen ze zich veel makkelijker open voor elkaar. Er wordt veel gelachen tijdens een van de vele grappige teamopdrachten.

Alle kennismakingsspieren worden in een lekker hoog tempo getraind. Maar er is tijdens dit programma ook voor rust en ontmoetingen.

Teambuilding vol ontmoetingen

De Kenningsmakings Fitness faciliteert ontmoetingen tussen de teamleden. Teamleden gaan, tijdens deze teambuilding, persoonlijke weetjes over zichzelf uitwisselen, die misschien nog niet eerder in het team zijn gedeeld. Ook gaan deelnemers met elkaar in gesprek ieders drijfveren, kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

Al deze ontmoetingen die continue door het programma heen plaatsvinden zorgen voor een sfeer van openheid en vertrouwen. En dat is precies wat je als (beginnend) team wil. Samen een perfecte start.

Waarom kiezen voor een teambuilding bij TeamSpeling?

Deze Verander Fitness is uniek in Nederland. Alles wat zich binnen dit programma afspeelt is gefundeerd op wetenschappelijke studies over groepsprocessen.

Daarom vormen humor en beweging de twee belangrijkste bouwstenen in dit teamuitje. Want lachen vermindert stress, angst en cre√ęert een positieve omgeving. En bewegen heeft een positief effect op de aandacht en het aangaan van nieuwe situaties. Tel humor en en bewegen bij elkaar op, en je hebt een vrolijke en zeer effectieve teambuilding.¬†

De leukste teambuilding op jullie gewenste locatie.

Deze Teambuilding geeft jouw team een echte boost. Het samenwerken krijgt een vliegende start!

Teambuilding Teamlachspiegel Met Gunter

Met humor worden de deelnemers met regelmaat op het verkeerde been gezet. Maar achter elke gekke en grappige ervaring schuilt een dieperliggend kennismakingsdoel. Deze leuke en unieke teambuilding zal je verrassen met onderdelen als:

 

 • De vooroordelen wandeling. Ontdek de leukste exclusieve weetjes van elkaar.
 • Kennismakings bingo met loze onthullingen. Een bingo met andere spelregels. Deelnemers kunnen winnen door allerlei leuke onthullingen over zichzelf te doen.
 • Gunters foute rollen. Foute Schlagerzanger onthult de aanwezige kwaliteiten en teamrollen.
 • Het Koningsnummer. Dit nummer openbaart hoe de interactie in jouw team gaat verlopen (als je niet ingrijpt) Hilarisch!
 • Filosofische speeddate. Elkaar echt leren kennen door vragen stellen en luisteren.
 • En nog veel meer.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.  

Video: Lachen, Leren en Groeien: Teambuilding bij TeamSpeling

Klaar om jouw team te laten lachen, leren en groeien? Bekijk onze video en ontdek waarom teambuilding met TeamSpeling niet zomaar een uitje is, maar een onvergetelijke ervaring.

Video: TeamSpeling: De ultieme teambuilding ervaring.

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende manier om je team te versterken? Dan is TeamSpeling de perfecte oplossing! Wij bieden een breed scala aan teambuilding activiteiten die zijn ontworpen om je team te laten samenwerken, te communiceren en plezier te maken.

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere ervaring te wachten. Deze teamuitjes op locatie zitten vol hilarische werkvormen die alles vertellen over het team zelf.

Teambuilding Teamlachspiegel Met Gunter

De Teamlachspiegel

Ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden hebben wel zo’n beetje in zit. Lachen, leren, samenwerken, verbinden en groeien naar een succesvol team. Ervaar het ook!

KennismakingsFitness

Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding. KennismakingsFitness is ideaal voor nieuwe team, teams die zijn samengevoegd, teams waar een groot verloop is geweest of de samenstelling is veranderd. Deze teambuilding geeft het team een vliegende start!

Feesten voor verbinding

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het best verborgen geheim en ga samen het gevecht aan voor de verbinding. Op een feestelijke en ontwapende manier!

Verander Fitness 

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer toekomstgericht.

Meer teambuilding en bedrijfsuitjes van TeamSpeling

Onze unieke teamuitjes zijn allemaal superleuk met een diepere laag. Slim uitgedachte programma’s met een verhaal met jouw team in de hoofdrol. Van grote tot kleine groepen. En wij komen naar jouw locatie. Op kantoor, in de kantine, in een gehuurde zaal of op het strand, in het bos of de bedrijfstuin. Zolang er niemand last heeft van het harde gelach van jouw team!

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere...

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Kennismakingsfitness. Leer elkaar anders kennen.

Kennismakings Fitness. Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding.

Teamdag Samenwerken en Lencioni

De Teamlachspiegel. De leukste teambuilding voor de teamontwikkeling.

Stap in de wereld van ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden...

Bedrijfsuitje de Bedrijfslachspiegel – Bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Dit bedrijfsuitje neemt op een luchtige, laagdrempelige en humorvolle manier de organisatieprocessen onder de loep. Werp ook een blik in de...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het...

De Teamlachspiegel. De leukste teambuilding voor de teamontwikkeling.

De Teamlachspiegel. De leukste teambuilding voor de teamontwikkeling.

Teamuitje De Teamlachspiegel: meer dan zomaar een teamuitje

Teamuitje voor de teamontwikkeling met veel humor en zelfreflectie.

Stap in de wereld van ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang is de Teamlachspiegel ons meest veelzijdige teamuitje. Dat komt doordat alles wat wij te bieden hebben wel zo’n beetje in zit. Lachen, leren, samenwerken, verbinden en groeien naar een succesvol team. Ervaar het ook! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Laten we het hebben over een onvergetelijk teamuitje dat jullie team sterker, nog leuker en meer betrokken zal maken. Stel je voor dat je met jouw team heel veel gaat lachen en samen nieuwe inzichten opdoen over de samenwerking. Dat is onze teambuilding de Teamlachspiegel. Dan begeef jullie je in een lachende chaos waarin jullie samenwerken, plezier beleven en elkaar op een heel nieuwe manier leren kennen. En dan ook nog eens een hechter team worden! Dat is precies wat de Teamlachspiegel te bieden heeft!

Alle belangrijke onderwerpen van teamwork passeren de revue. Niet met ellenlange praatsessies, maar door middel van actie en humor. Dan beland je ineens met je team in allerlei onverwachte verrassende met (te) gekke uitdagingen en hilarische situaties. En, achter alles wat zich afspeelt tijdens de Teamlachspiegel, schuilen dieperliggende thema’s en verborgen spiegels. Deze spiegels worden het team op de meest leuke, verrassende en ontwapende manier voorgehouden. Kortom: de Teamlachspiegel is een feestelijk teamuitje met veel nieuwe inzichten. 

Een baanbrekend hilarisch teamuitje van TeamSpeling

De Teamlachspiegel is niet voor niets de meest gekozen teambuilding van TeamSpeling. Humor en plezier staan centraal in deze onvergetelijke teambuilding, die de verbinding in je team versterkt, openheid en vertrouwen stimuleert, en de communicatie verbetert.

Teamuitje Van Teamspeling. Ontdek Onze Teamuitjes

Teamuitje voor de samenwerking.

Het programma begint direct met de twee belangrijkste vragen:

 • Wat is teamwork eigenlijk?
 • Wat maakt samenwerken even inspirerend als ingewikkeld tegelijkertijd?

Met een aantal grappige experimenten gaat het team proefondervindelijk de antwoorden op deze vragen ontdekken. Ook de piramide van Lencioni wordt kort behandeld. Deze laat zien hoe vertrouwen (of het gebrek eraan) doorwerkt op allerlei onderdelen binnen teamwork. Waar staat het team zelf in deze piramide?

Na de check-in gaat de teambuilding helemaal los met dit teamuitje. Vol actie, heel veel gekke teamopdrachten en verrassende wendingen. Hierdoor belandt het team in een vooroordelen-wandeling, vreemde soort stoelendansen met compleet andere spelregels, een foute jaren 70 quizspel, compleet met publiek en nog veel meer! Alles in een razend hoog tempo. Telkens weer gevolgd door eyeopeners en nieuwe inzichten over het team, zoals over:

 • De teamdoelen en teamresultaten;
 • De vooroordelen en aannames over elkaar;
 • De samenwerking en de teampatronen;
 • De teamrollen, kwaliteiten en valkuilen;
 • De zelfbeelden;
 • Het aangaan van nieuwe ervaringen en (dus) een beetje ongemak;
 • Verandervaardigheden;
 • Luistervaardigheden;¬†
 • Vertrouwen en kwetsbaarheid;
 • Samen heel veel plezier beleven en versterken van de verbinding.

Teamuitje voor de samenwerking.

De TeamSpeling formule is een geraffineerde formule dat humor en verandering samenbrengt. Dit heeft een positieve invloed op de teamontwikkeling. Deze formule wordt ondersteund door vele recente wetenschappelijke studies.

Wist je dat lachen de afgifte van endorfine stimuleert wat stress verlaagt, geheugen verbetert en mensen creatiever worden? Hierdoor zullen mensen zich meer open durven op te stellen? De Teamlachspiegel is een compleet programma met alle belangrijke onderwerpen romdom teamontwikkeling én er wordt ook heel veel gelachen!

Het leukste teamuitje op jullie gewenste locatie

Ga samen even helemaal uit je dak met dit teamuitje op jullie locatie. Terwijl je ongemerkt waanzinnig hard werkt aan nieuwe inzichten en nieuwe team gewoonten.

Teambuilding Teamlachspiegel Met Gunter

Teamuitje voor de samenwerking.

Stel je eens voor dat je met je team op een leuke manier op het verkeerde been wordt gezet. Telkens weer. Met een onverwachte vraag of met een gekke feestelijk achtige wending.

Stel je voor dat jullie daarmee ongemerkt op de drempel staan om een bijzondere les te gaan leren. Over teamwork én over jullie zelf. Welke les dat precies is? Dat ontdek je later pas. Voorlopig staan jullie nog keihard te lachen. Waarschijnlijk omdat er onderling van alles misgaat.

Als jij je dit kunt voorstellen dan heb je ongeveer een beeld van de Teamlachspiegel. Deze leuke teamactiviteit is een spiegel voor jouw team. Maar dan wel een hele leuke!

Het team stapt in een waanzinnig leuke ontdekkingstocht. Telkens weer met nieuwe hilarische uitdagingen, nieuwe problemen en nieuwe thema’s om op te lossen. En telkens weer een gelegenheid om heel hard te lachen en jezelf een spiegel voor te houden. Een teamuitje waarbij alle losse puzzel stukjes in elkaar vallen.

Kies voor de allerleukste teamuitje!

Ga voor de allerleukste, meest humorvolle teamspiegel van Nederland met dit actieve teamuitje. Nog effectiever ook! Ben je met een groot gezelschap, dan kunnen we je onze bedrijfsuitjes De Verandershow of De Bedrijfslachspiegel van harte aanraden.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.  

Video: TeamSpeling: leer en lach tegelijk!

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame manier om je team te versterken? Kijk dan zeker naar dit filmpje van TeamSpeling! In dit filmpje legt oprichter Clemen Mensink uit wat TeamSpeling doet en hoe ze hun unieke formule gebruiken om teams te helpen samenwerken, communiceren en plezier te maken.

Video: TeamSpeling: De ultieme teambuilding ervaring.

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende manier om je team te versterken? Dan is TeamSpeling de perfecte oplossing! Wij bieden een breed scala aan teambuilding activiteiten die zijn ontworpen om je team te laten samenwerken, te communiceren en plezier te maken.

Alle Teamuitjes en bedrijfsuitjes van TeamSpeling

Elk teamuitje van TeamSpeling is superleuk met een diepere laag. Slim uitgedachte programma’s met een verhaal met jouw team in de hoofdrol. Van grote tot kleine groepen. En wij komen naar jouw locatie. Op kantoor, in de kantine, in een gehuurde zaal of op het strand, in het bos of de bedrijfstuin. Zolang er niemand last heeft van het harde gelach van jouw team!

Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere...

Kennismakingsfitness. Leer elkaar anders kennen.

Kennismakings Fitness. Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding.

Teamdag Samenwerken en Lencioni

De Teamlachspiegel. De leukste teambuilding voor de teamontwikkeling.

Stap in de wereld van ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Bedrijfsuitje de Bedrijfslachspiegel – Bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Dit bedrijfsuitje neemt op een luchtige, laagdrempelige en humorvolle manier de organisatieprocessen onder de loep. Werp ook een blik in de...

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Andere teambuilding activiteiten van TeamSpeling

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere ervaring te wachten. Deze teamuitjes op locatie zitten vol hilarische werkvormen die alles vertellen over het team zelf.

Teambuilding Activiteiten Van Teamspeling

De Teamlachspiegel

Ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden hebben wel zo’n beetje in zit. Lachen, leren, samenwerken, verbinden en groeien naar een succesvol team. Ervaar het ook!

KennismakingsFitness

Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding. KennismakingsFitness is ideaal voor nieuwe team, teams die zijn samengevoegd, teams waar een groot verloop is geweest of de samenstelling is veranderd. Deze teambuilding geeft het team een vliegende start!

Feesten voor verbinding

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het best verborgen geheim en ga samen het gevecht aan voor de verbinding. Op een feestelijke en ontwapende manier!

Verander Fitness 

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer toekomstgericht.

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Met teambuilding activiteiten lachend in de leerstand!

Onvergetelijke activiteiten voor de leukste manier van teamontwikkeling

Stap in de wereld van TeamSpeling met teambuilding activiteiten zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin plezier en teamontwikkeling zijn samengesmolten in onze workshops. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Waarom teambuilding met TeamSpeling?

Met de unieke teambuilding uitjes van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere ervaring te wachten voor humor en inzichten. Het team krijgt achterelkaar opdrachten die superleuk zijn en tegelijkertijd alles zeggen over het team zelf. En natuurlijk gaat er van alles mis en ontstaan er gekke en soms wat ongemakkelijke situatie die lijden tot een hilarische sfeer met veel gelach. Ondertussen geven de werkvormen inzicht in allemaal zaken rondom het team. Denk aan samenwerking, teamdynamiek en communicatie. Of wie neemt er altijd het voortouw, welke verkeerde aannames leven er in het team, of welke teamgewoonten zijn eigenlijk helemaal niet wenselijk voor het team.

Ja, het team krijgt op een hele leuke en humorvolle manier een spiegel voorgehouden. Ontdek de baanbrekende en wetenschappelijk onderbouwde formule van TeamSpeling. 

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling

Hoe leuk is het om een teambuilding te doen voor de ontwikkeling van jouw team en het te ervaren als een groot feest! Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wij organiseren dit maandelijks voor honderden teams. Ben je klaar om met jouw team lachend in de leerstand te gaan? Ondek dan de teamuitjes van TeamSpeling voor grote en kleine team op een door jou gewenste locatie.

Kennismakingsfitness. Leer elkaar anders kennen.

Kennismakings Fitness. Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding.

Teamdag Samenwerken en Lencioni

De Teamlachspiegel. De leukste teambuilding voor de teamontwikkeling.

Stap in de wereld van ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden...

Bedrijfsuitje de Bedrijfslachspiegel – Bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Dit bedrijfsuitje neemt op een luchtige, laagdrempelige en humorvolle manier de organisatieprocessen onder de loep. Werp ook een blik in de...

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere...
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...
Nedsell
Nedsell
Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
Sandra
sandra
Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
Pepijn Droog
Pepijn Droog
Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
Sjoerd Cozijnsen
Sjoerd Cozijnsen
Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
Malou Kop Jansen
Malou Kop Jansen
Verbinding en plezier waren voor onze de belangrijkste begrippen. Bijzonder hoe ze 200 mensen in een mum van tijd mee hadden in de sfeer van de middag. Het liep precies zoals we van te voren hadden doorgesproken en gehoopt.
Suzanne Verheul
Suzanne Verheul
We hebben met ons team van 20 personen de training Vechten voor verbinding gedaan. Nog nooit zoveel gelachten tijdens een teambuilding activiteit! Echt een ontzetten leuke en leerzame ochtend gehad. Complimenten voor Laura!
Natalie Schokkenbroek
Natalie Schokkenbroek
Wij hebben de training "de lachspiegel' gevolgd. Een leuke en interactieve training. De training kent veel humor maar heeft ook een serieuze ondertoon waarbij je gedwongen wordt na te denken over jouw maar ook iemand anders zijn rol in een team. Ook kom je erachter hoe andere teamleden jou zien binnen een team. Dit helpt om ook eens een andere "pet" op te zetten en niet vast te houden aan je eigen patroon en gewoontes.
Els Jongetjes
Els Jongetjes
Op een ontspannen en leuke manier aan de slag geweest met toch wel een lastig onderwerp: werkdruk. Leuke werkvormen, veel gelachen en van alles geleerd over onszelf en van elkaar. Bedankt voor de toffe middag namens alle werkers van Nummer 13.

Het effect van teambuilding activiteiten van TeamSpeling

Team building. Samen lachen en tegelijk bewust worden van het samenwerken binnen het team. Wij komen door heel Nederland op de door jouw gewenste locatie. Meestal op een afgehuurde zaal, maar ook op kantoor, in de kantine, op het strand of in het bos. Zolang er maar heel hard kan worden gelachen!

Teambuilding Activiteiten Van Teamspeling

Waarom TeamSpeling

Bij TeamSpeling begrijpen wij dat je met je collega’s ten eerste ¬†ontzettend leuk wil hebben. Je wilt een onvergetelijke dag organiseren.

Bij TeamSpeling krijg je dat gewoon voor de volle 100%, maar je krijgt meer! Wij willen werken ook aan de teamontwikkeling en de samenwerking. Dat doen wij door te zorgen dat het team lachend in de leerstad raakt met nieuwe inzichten. Ze krijg je al het goede van teambuilding en teamontwikkeling tegelijk. 

 

 • Bijzondere teambuilding activiteiten bij jullie op kantoor of op door jullie gekozen locatie
 • Teambuilding activiteiten organiseren voor kleine groepen en grote groepen
 • In het Engels voor internationale teams
 • Het leukste aanbod teambuilding activiteiten
 • Teamuitje met de unieke TeamSpeling formule
 • Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk geweest, als teamontwikkeling met TeamSpeling!

Wij zijn TeamSpeling en wij bieden baanbrekende teambuilding activiteiten aan

Wij dragen bij aan het vormgeven van wendbare en inspirerende organisaties voor de toekomst. Ga voor lachen, openheid en meer verbinding met onderlinge communicatie tijdens onze ludieke activiteiten. Met onze teambuilding leg je de basis voor een leercultuur.

Met onze inspirerende workshop nemen wij teams mee naar een andere wereld en zetten hun wereld op zijn kop. Dat doen wij met onze unieke en baanbrekende formule.

Onze programma’s zijn feestelijke ontdekkingstochten voor elk team, vol verrassende wendingen, verborgen lessen, hilarische spellen, opdrachten, betekenisvolle ontmoetingen en talloze nieuwe inzichten, beste idee√ęn en vaardigheden.

Teambuilding activiteit van deze tijd

Beleef met jouw team een volledig veranderingsavontuur dat een antwoord biedt op de complexe uitdagingen van deze tijd. Bij ons kun je samen verbinden, lachen en tegelijkertijd werken aan vertrouwen en feedback.

Met de unieke aanpak van TeamSpeling ontdekt jouw team onbewust wat het nog kan leren. Tijdens het teamuitjes krijgt je team lachend nieuwe inzichten.

Onze formule werkt altijd, of het nu gaat om teambuilding, teamtraining, management training of een superleuk bedrijfsuitje voor grote groepen. Laat je adviseren door onze accountmanagers om te ontdekken wat de beste oplossing is voor jouw team.

Waarom kiezen voor een teambuilding activiteit van TeamSpeling?

Onze formule werkt aanstekelijk. Bij TeamSpelingTeamSpeling beleef je een hilarisch teamuitje waarin het team keihard lacht, samenwerkt en verbindt. Daarom bedenken wij steeds meer slimme teambuilding- en teamtrainingprogramma’s met doordachte werkvormen.

Elk teambuilding uitje van TeamSpeling zit vol hilariteit en versterkt het teamgevoel.

Effectiever leren met humor

Het is wetenschappelijk bewezen dat de toepassing van humor en beweging in het leerproces veel effectiever werkt.

De teamleden worden steeds weer op een leuke en ontwapende manier op het verkeerde been gezet. Zo cre√ęren we de perfecte sfeer waarin leuke spanning heerst en er hard wordt gelachen

Teamgewoonten zichtbaar maken

Verrassende gebeurtenissen en hilarische wendingen volgen elkaar snel op, waardoor het team ongemerkt laat zien hoe er wordt samengewerkt, welke gewoonten er zijn ingesleten en nog veel meer. Op een leuke manier krijgt het team een spiegel voorgehouden, wat leidt tot nieuwe inzichten en een hechter team.

Teambuilding voor kleine groepen

Teambuilding Teamlachspiegel Met Gunter

Klaar voor een unieke teambuilding van TeamSpeling? Met onze baanbrekende formule helpen wij teams sterker, leuker, effectiever en meer verbonden te maken. Onze teambuilding activiteiten zitten vol hilarische werkvormen die alles vertellen over jouw team zelf. Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk geweest! Voor grote groepen en kleine groepen.

De Teamlachspiegel – ons succesvolle teambuilding uitje

Ons succesvolle teamuitje De Teamlachspiegel is al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles, wat wij te bieden hebben op het gebied van teambuilding, wel zo’n beetje in zit. Lachen, leren, samenwerken, verbinden en groeien naar een succesvol team. Een absolute aanrader voor elk team, kies dus snel voor deze leuke activiteit!

KennismakingsFitness – teambuilding activiteit om elkaar anders te leren kennen

Perfecte teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met deze superleuke teambuilding KennismakingsFitness. Unieke teambuilding activiteit die ideaal voor nieuwe team, teams die zijn samengevoegd, teams waar een groot verloop is geweest of de samenstelling is veranderd. Deze teambuilding geeft het team een vliegende start!

Feesten voor verbinding – teambuilding voor de verbinding

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het best verborgen geheim en ga samen het gevecht aan voor de verbinding. Op een feestelijke en ontwapende manier!

Verander Fitness – teambuiding voor de verandering

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer toekomstgericht.

Teambuilding. Superleuke teamuitjes over samenwerken en vol eye-openers. Ga samen lachend in de leerstand en groei als team!

Teamspeling Teamontwikkeling Aanvraagformulier Cta

Ben jij de volgende die onze baanbrekende formule ervaart?

Leuk gesprek over jullie team? √Čn een vrijblijvende offerte?

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Veel gestelde vragen over teambuilding

Vragen over het effect op de organisatie

Hoe kunnen teambuilding activiteiten bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfscultuur?

Teambuilding activiteiten bevorderen een positieve en inclusieve bedrijfscultuur door de communicatie te verbeteren, vertrouwen op te bouwen en de samenwerking te stimuleren. Met onze teambuilding programma’s zetten wij het team aan op het gebied van zelfinzicht, team gewoonten, samenwerking en nieuwe inzichten over het team. Hiermee heeft het team zelf de gezamenkijke kunde om de nieuwe weg voort te zetten die met de teambuilding is ingeslagen.

Kunnen jullie programma's helpen bij het verminderen van personeelsverloop?

Ja, en hoe! Al onze programma’s raken ook altijd een belangrijke betekenisvolle kern. Deze gaat over verbindingen met jezelf, het team en de organisatie.

Zijn jullie programma's effectief in het aanpakken van conflicten binnen teams?

Ja, we zijn effectief in het zichtbaar maken en aanpakken van conflicten. Binnen samenwerken, leren en veranderen zitten conflicten altijd inbegrepen. Sterker, conflicten zijn een voorwaarde voor groei. Het is belangrijk dat conflicten niet uit de weg worden gegaan en op een respectvolle manier met elkaar worden behandeld. Daarom verwerken wij ‚Äėhet conflict‚Äô altijd in onze ludieke werkvormen.¬†

Kunnen jullie programma's helpen bij het verbeteren van de communicatie en samenwerking tussen teams?

Absoluut! Dit is waarom wij bestaan! TeamSpeling’s activiteiten zijn specifiek ontworpen om de communicatie en samenwerking tussen teamleden te verbeteren. Onze TeamSpeling formule is hier zelfs voor ontworpen. Wij doen dit dus ook nog eens op een volledig eigen wijze met een methodiek die wordt ondersteund door recente wetenschappelijke onderzoeken.

Vragen over het effect op teams

Bieden jullie programma's die gericht zijn op specifieke HR-doelstellingen, zoals diversiteit en inclusie?

Inclusie en diversiteit is voor ons (vooralsnog) geen losstaand thema. Wij zijn gespecialiseerd in samenwerking, leren, veranderen en leiderschap. Maar diversiteit en inclusie worden daarbinnen automatisch (impliciet) meegenomen.

Kunnen teambuilding activiteiten mijn team helpen om effectiever samen te werken?

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling verbeteren de communicatie, het vertrouwen en de samenwerking binnen het team. Dit leidt tot gemotiveerde en betrokken teamleden, lager verzuim en betere resultaten.

Welke teambuilding activiteit is het meest geschikt voor mijn team?

Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Zoals groepsgrootte, doelstellingen en samenstelling van jouw team. Aan de hand van de onderwerpen die voor jouw team belangrijk zijn kunnen wij samen met je kijken wat het beste bij jouw team past. Vul het aanvraagformulier in voor een leuk en vrijblijvend gesprek.

Helpen jullie programma's bij het verbeteren van de motivatie en betrokkenheid van mijn teamleden?

Ja, dat kunnen onze teambuilding activiteiten en trainingen zeker. Daar is onze innovatieve bij uitstek geschikt voor. Onze wetenschappelijk onderbouwde fomule zorgt ervoor dat teamleden oude ongewenste teampatronen kunnen doorbreken, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe wenselijke patronen. Maar of de teamleden zich gemotiveerd en betrokken voelen, dat bepalen ze gelukkig nog altijd zelf.

Kunnen jullie programma's bijdragen aan het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden binnen mijn team?

Tijdens al onze programma’s houden deelnemers zichzelf een spiegel voor. Zowel op het eigen gedrag, overtuigingen, samenwerking, de resultaten en het nemen van verantwoordelijkheid daarvoor. Dit noemen wij leiderschap.
Bovendien, in alle programma’s van TeamSpeling is de ontwikkeling van organisatie sensitiviteit een inclusief gegeven. Altijd wordt het organisatieperspectief, de belangen en de doelen meegenomen.

Bieden jullie programma's die gericht zijn op specifieke teamdoelstellingen, zoals het verbeteren van de productiviteit of het oplossen van problemen?

Wij zijn specialist in teamsamenwerking. Wij kijken altijd naar de vraag achter de vraag en het probleem achter het probleem. Met andere woorden, het aanpakken van de kern van het probleem heeft als gevolg dat specifieke doelstellingen makkelijker of vanzelf kunnen worden behaald. Dus ook bij zorgen over de productiviteit en overige problemen.

Algemene vragen over onze teambuilding

Is de teambuilding niet te serieus?

Na elke teambuilding of ander programma sturen wij altijd een evaluatieformulier naar onze opdrachtgever. En al is er vooraf vaker een zorg dat het misschien niet een gezellig en leuk genoeg zou worden, wij zien het niet terug in de evaluaties van onze klanten. Onze kracht is juist dat onze teambuilding zowel superleuk is en tegelijk een sterke boost geeft aan de teamontwikkeling. Dus ook als het team wat te vieren heeft of getracteerd moet worden voor de enorme inzet. Onze teambuilding is daar ook waanizinnig goed voor geschikt!

Is de teambuilding niet te leuk? IS er wel genoeg ruimte om serieus te werken aan de teamontwikkeling?

Goeie vraag. Ja, onze teambuilding is zeker te leuk. Dus serieus werken aan teamontwikkeling, hebben wij te leuk gemaakt. Met veel samen lachen en toch bewust worden van de eigen ongewenste teamgewoonten. Met nieuwe inzichten je open stellen voor nieuwe teampatronen terwijl je samen heel hard lacht. Wie wil dat nou niet!

Wat zijn de voordelen van teambuilding voor mijn organisatie?

Teambuilding bij TeamSpeling versterkt het onderlinge vertrouwen. Dit leidt tot een betere werksfeer, feedback, samenwerking en meer betrokkenheid. Dit leidt uiteindelijk tot zelfsturende teams en topresultaten.

Bieden jullie ook trainingen naast teambuilding activiteiten?

Jazeker! TeamSpeling heeft trainingen en teamdagen voor alle type team uitdagingen. Zoals feedback, vergaderen, samenwerken, leidinggeven, persoonlijkheidsprofielen, vitaliteit / werkdruk enzovoorts.

Kunnen jullie programma's worden aangepast aan de specifieke behoeften van mijn team?

Dat is afhankelijk van jullie specifieke behoeften. Wij kijken altijd samen welk programma het best bij jullie past. Het is dan goed om te kijken naar de samenstelling van het team: aantal mensen, hoe werken zij samen, wat zijn de grootste uitdagingen, kennen ze elkaar goed? Daarnaast is het belangrijk om te weten waar je met het team naartoe wilt groeien.

Wat zijn de kosten van jullie teambuilding programma's?

De kosten vari√ęren afhankelijk van onder andere het gekozen programma en de grootte van het team. Doe bij ons een aanvraag en wij kijken samen wat het best bij jullie past, daarna sturen wij je een vrijblijvende offerte.

Hoe vaak zouden we teambuilding activiteiten moeten organiseren?

De ideale frequentie hangt af van de onderlinge verbinding en resultaten van de samenwerking. Teams ontwikkelen altijd onbewuste patronen. Onderhoud is belangrijk. Over het algemeen is het goed om minstens één keer per jaar een teambuilding activiteit te organiseren.

Zijn jullie teambuilding activiteiten geschikt voor zowel kleine als grote teams?

Jazeker! TeamSpeling biedt activiteiten voor alle groepen deelnemers die samen een gemeenschappelijk doel nastreven. Voor groepen onder de 60 zou een teambuilding vaak goed kunnen. Natuurlijk is het goed om te weten of het dan ook echt om teams gaan die dagelijks samenwerken en dezelfde teamwaarden delen. Voor grotere groepen hebben wij ook bedrijfsuitjes die meer geschikt zijn voor verschillende teams. Deze zijn geschikt voor meer dan 300 personen.

Praktische vragen

Waar vinden jullie teambuilding activiteiten plaats?

Wij komen naar jouw locatie op kantoor of een door jou gewenste locatie. Wij regelen zelf geen locatie. Wij komen op verschillende locaties in Nederland en Belgi√ę, zowel binnen als buiten. In de zomer zijn strand, tuinen van landhuizen en bos populair. Het is dan wel belangrijk dat er stroomvoorzieningen zijn als dat nodig is voor versterking. Voor een succesvolle teambuilding zijn er wel meer voorwaarden aan het organiseren van een buitenlocatie.

Waar moet de ruimte aan voldoen?

Voor teambuilding en trainingen is het belangrijk dat de ruimte ruim genoeg is voor de deelnemers om flink te kunnen bewegen. Stoelen tafels aan de kant. Het is ook prettig als er geen mensen kunnen meekijken die niet deelnemen aan het event. Daarnaast is het goed om, voor de omgeving, rekening te houden dat er veel heel hard wordt gelachen!

 • Om onze actieve, dynamische werkvormen goed uit de verf te laten komen hebben we lekker de ruimte nodig! Reken op zo’n 2 m2 per deelnemer.
 • Geen tafels of ander meubilair dat niet aan de kant geschoven kan worden.
 • Een makkelijk te verplaatsen stoel per deelnemer. (Geen bankjes.)
 • We nemen zelf alle verder nodige materiaal mee.
 • We gaan lekker keihard lachen en elkaar opzoeken! Liefst dus een locatie zonder publiek en waar we anderen met ons kabaal niet te veel storen.
 • De trainer(s) moet(en) te allen tijden de hele groep in het vizier kunnen hebben. Geen U-, L-, of andere creatieve ruimtes van lettervormig kaliber dus, of andere obstructies.
 • We gaan graag met jullie naar buiten! Zolang er wel een slecht-weer alternatief is en de locatie verder aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Wat is jullie annuleringsbeleid?

Het annuleringsbeleid van TeamSpeling is te vinden op de pagina van de algemene voorwaarden onder punt 6.

Krijg ik concrete tools/handvatten bij het volgen van een training?

Bij elke training komen concrete tools/handvatten aan bod. Tools alleen sorteren echter op langere termijn minder effect. Iedere medewerker kan binnen 10 seconden de feedback stappen uit zijn telefoon halen. Maar toch komt de feedback niet van de grond. Voor verandering is iets anders nodig dan een set tools. Namelijk het ontwikkelen van een attitude om nieuwe spannende ervaringen te durven aangaan. Moed oefenen om met vertrouwen naar het ongemak te gaan. Bij TeamSpeling ontwikkelen teams deze leerhouding. Op een hele leuke manier!

Kan het ook in het weekend of in de avond?

Jazeker, wij komen regelmatig in de avond of in de weekeinden teambuilding programma’s op locatie doen. Wel belangrijk om dan wat ruimer van tevoren te plannen, want onze trainers plannen de avonden en weekeinden graag vol met prive activiteiten.

Moeten we speciale kleding of uitrusting meenemen?

Nee hoor. We raden aan om casual kleding aan te doen waarin je prettig kan bewegen.

Teambuilding. Superleuke teamuitjes over samenwerken en vol eye-openers. Ga samen lachend in de leerstand en groei als team!

Originele Teambuilding Op Locatie Van Teamspeling

Teambuilding op locatie

Wij bieden leuke teambuilding activiteiten aan, op iedere locatie die je voor ogen hebt. Of het nu op kantoor is, in een gehuurde zaal of op een andere inspirerende plek – zolang er maar ruimte is voor jouw team om lekker te bewegen tijdens onze teambuilding uitjes.

We komen door het hele land. Teambuilding Amsterdam, teambuilding Utrecht, op het strand of in het bos? Geen probleem, wij komen overal!

Hoe lang duurt een teambuilding?

Onze teambuilding activiteiten duren ongeveer 3,5 uur. Misschien denk je dat dat lang is, maar voor je het weet is het voorbij! Dat horen we regelmatig terug van onze klanten.

Wil je liever een korter programma? Dat kan ook! We bieden ook een verkorte versie van 2 uur aan. Maar voor de meest complete en effectieve ervaring, adviseren we altijd de volledige teambuilding van 3,5 uur. Geloof ons, de tijd vliegt voorbij!

Teambuilding activiteiten

Bij elke teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het cre√ęren van een klimaat van vertrouwen. Onze uitjes zijn de leukste teamuitjes en omvatten meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teamuitjes.

Wij maken de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan met onderwerpen als communicatie, feedback geven en ontvangen, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

Advies en een vrijblijvende offerte?

Ontdek ons aanbod en wat zij voor jullie team kunnen betekenen. Ervaar onze formule ook!

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.

Videos over de teambuilding activiteiten van TeamSpeling

TeamSpeling teambuilding promo

Deze 38 seconden durende promovideo geeft een energieke indruk van de teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Zie hoe teams met unieke werkvormen de eigen teamgewoonten zichtbaar maken. Benieuwd naar hoe TeamSpeling jouw team kan versterken? Bekijk de video en krijg een indruk van hoe leuk het is!

Teambuilding met humor en spel

Ontdek hoe TeamSpeling met humor en spel de samenwerking in jouw team naar een hoger niveau tilt. Deze video laat zien hoe hun programma’s communicatie verbeteren en de teamgeest versterken. Leer spelenderwijs samenwerken en boek betere resultaten. Benieuwd? Neem contact met ons op via het aanvraagformulier!