Bedrijfsuitje De Feedback show

Originele interactief bedrijfsevent als show met workshops voor grote groepen.

Bedrijfsuitjes

Voor meer informatie of advies.
Ga naar ons aanvraagformulier

Bedrijfuitjes van TeamSpeling zijn vol verrassingen en nieuwe inzichten.

Bedrijfsuitje met interactie en veel samen lachen.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De Feedback show van TeamSpeling maakt deze beleving mogelijk. Geen droge stof dus. Geen voorspelbare werkvormen, geen PowerPointpresentaties. Julie gaan beleven wat een feedback geven van jullie vraagt. Stap met onze formule in jullie eigen leeravontuur!

Op een leuke manier werken aan een positieve feedbackcultuur.

Dit superleuke bedrijfsuitje wordt verzorgd door twee trainers / acteurs en een topmuzikant. Het onderwerp Feedback wordt op een luchtige manier aangevlogen. In een lekker hoog tempo vol verrassende wendingen, zaalexperimenten en nieuwe inzichten. Dit teamuitje vindt grotendeels plaats vanuit een theateropstelling. Maar snel wordt duidelijk wie hier nou eigenlijk de echte hoofdrolspelers zijn. Dat zijn jullie!

Dit is een superleuk interactief bedrijfsuitje. Zowel met elkaar als tussen ‘publiek’ en de acteurs. Voortdurend staat er een verrassing voor de deur met zaalopdrachten en spellen. Dan weer worden er geïmproviseerde liedjes of sketches gespeeld over jullie verhalen. Hoe gaaf!

Een bedrijfsuitje als interactieve show.

Onderwerpen die tijdens dit unieke bedrijfsuitje aan bod komen zijn: eigenaarschap, vooroordelen, kwaliteiten, blinde vlekken, vertrouwen, complimenten, teamwork, feedback stappen. Diverse relevante theorieën worden kort aangetipt. Onder andere: Geweldloze communicatie en de Piramide Lencioni.

 • Zeer geschikt bedrijfsuitje voor grote groepen. Kleinere groepen (minder dan 40 deelnemers) gaan meestal voor de teambuilding programma’s of teamtrainingen.
 • De teambuilding shows zitten vol humor én gaan over relevante cultuurthema’s. Zoals teamwork, vertrouwen, verbinden, feedback en omgaan met verandering.
 • Jij bepaalt de locatie van de teambuilding show.
 • Natuurlijk kunnen we aansluiten op een reeds bestaand programma.
 • Meestal geboekt voor een bedrijfsdag, een kwartaalbijeenkomst of een andere bijeenkomst voor grote groepen.

Ook kleinere groepen

Spreekt dit bedrijfsuitje jou aan, maar je bent met een kleiner gezelschap, dan zijn dit echte aanraders:

Bedrijfuitjes van TeamSpeling zijn vol verrassingen en nieuwe inzichten.

Malou Kop Jansen
Malou Kop Jansen
Verbinding en plezier waren voor onze de belangrijkste begrippen. Bijzonder hoe ze 200 mensen in een mum van tijd mee hadden in de sfeer van de middag. Het liep precies zoals we van te voren hadden doorgesproken en gehoopt.
Suzanne Verheul
Suzanne Verheul
We hebben met ons team van 20 personen de training Vechten voor verbinding gedaan. Nog nooit zoveel gelachten tijdens een teambuilding activiteit! Echt een ontzetten leuke en leerzame ochtend gehad. Complimenten voor Laura!
Natalie Schokkenbroek
Natalie Schokkenbroek
Wij hebben de training "de lachspiegel' gevolgd. Een leuke en interactieve training. De training kent veel humor maar heeft ook een serieuze ondertoon waarbij je gedwongen wordt na te denken over jouw maar ook iemand anders zijn rol in een team. Ook kom je erachter hoe andere teamleden jou zien binnen een team. Dit helpt om ook eens een andere "pet" op te zetten en niet vast te houden aan je eigen patroon en gewoontes.
Els Jongetjes
Els Jongetjes
Op een ontspannen en leuke manier aan de slag geweest met toch wel een lastig onderwerp: werkdruk. Leuke werkvormen, veel gelachen en van alles geleerd over onszelf en van elkaar. Bedankt voor de toffe middag namens alle werkers van Nummer 13.
sumeyra kaya
sumeyra kaya
Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Menno Barten
Menno Barten
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

team teamspeling

Wij helpen je graag.

Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

Bel met ons

Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

Wij helpen je graag!

team teamspeling

Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

Aanvraagformulier

Bel met ons

Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk. 

bedrijfsuitjes van TeamSpeling feedback geven
bedrijfsuitje feedback geven.

Humor als verandermethodiek

Tijdens deze teambuilding ‘De Feedback show’ doorlopen jullie diverse malen een complete verander-loop (zie Humor als verandermethodiek: de formule van TeamSpeling). Heerlijk vanuit de comfortabele stoel gaan de deelnemers telkens weer worden opgeschud om vervolgens te gaan beleven wat een feedbackcultuur van een ieder vraagt. Dus: telkens weer een verrassende beleving ervaren. Dan pas later ontdekken wat er zich zojuist allemaal heeft plaatsgevonden. De clou en de eyeopener volgt bij ons altijd als laatst. Onze programmaonderdelen vormen op zichzelf een metafoor voor leren en veranderen. Dat maakt de show spannend, hilarisch, boeiend én betekenisvol. Van de eerste tot de laatste minuut.

Het effect is dat er direct al allerlei kleine en grotere veranderingen plaatsvinden bij de deelnemers. Wat wil je nog meer!

Wat kan je met de Feedbackshow bereiken?

Bedrijfsuitje de Feedback show helpt…

 • Een boodschap over te brengen die collectief blijft hangen;
 • De onderlinge verbinding te versterken door een nieuwe feedbackbeleving aan te gaan;
 • Het eigenaarschap binnen de organisatie te vergroten;
 • Vertrouwen aan te boren om samen leerkansen te verzilveren;
 • Een stap te zetten naar jullie ideale feedbackcultuur;
 • Samen met je collega’s heel hard te kunnen gaan lachen.

Opbouw van deze enerverende teambuilding show

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

 1. Check in
  Hartstikke gezellig. De kennismaking met onze trainers en muzikant. Jullie gaan zelf het antwoord ontdekken op de vraag: ‘Waarom komt het geven en ontvangen van feedback nou eigenlijk niet van de grond?’. Na de check-in wordt de urgentie gedeeld. De bedoeling en bijzondere spelregels van de show zijn helder. Let’s go!
 2. Basisprogramma
  Onderwerpen die aan bod komen zijn: eigenaarschap, vooroordelen, kwaliteiten, blinde vlekken, vertrouwen, complimenten, teamwork, feedback stappen en diverse relevante theorieën (Onder andere: Geweldloze communicatie en de Piramide Lencioni).

Jullie worden met regelmaat op een leuke manier op het verkeerde been gezet om werkvormen als:

 • Geïmproviseerde sketches of liedjes;
 • De vooroordelenwandeling (afhankelijk van de groepsgrootte en faciliteiten);
 • Een complimentenbingo;
 • De levende foute rollen show;
 • En heel veel zaalexperimenten en speelse feedback oefeningen.

Afhankelijk van de context, doelen, de duur van het event en de faciliteiten maken we een selectie uit onderwerpen en uit onze diverse werkvormen.

 1. Spetterende afsluiter
  De lessen van het programma op hilarische en verbindende wijze geïllustreerd worden. Kort en krachtig!

Teambuilding met resultaten

 • 101% lachgarantie. Jullie lachen de eyeopeners tegemoet;
 • De doelen van de organisatie worden kracht bijgezet;
 • Een positieve beleving waar nog heel lang over zal worden nagepraat;
 • De feedbackcultuur binnen de organisatie krijgt een boost;
 • Eigenaarschap van de medewerkers wordt aangeboord.

Duur van de teambuilding

 • Duur: Show + zaaloefeningen/workshop 1,5 tot 3 uur
 • Duur: Korte show 45 a 60 minuten

Met hoeveel komen wij?

Voor deze teambuilding show komen wij met z’n drieën. Twee acteurs en een pianist. Voor groepen groter dan 35 mensen nemen wij een technicus mee. Dan kunnen jullie kunnen genieten van perfect geluid.

Workshops

In combinatie met de verandershow bieden we ook extra verdieping in de vorm van korte workshops. De deelnemers gaan dan zelf aan de slag met het vergroten van de eigen feedbackvaardigheden. Uiteraard ook met een flinke dosis humor. De oefeningen zijn speels, hilarisch én zorgen voor meer bewustwording en onderlinge verbinding. Zie ter inspiratie ook de training. Anders Feedback.

YouTube player

Bedrijfsuitjes met jullie in de hoofdrol. Veel interactie, improvisatie en humor.

Bedrijfsuitjes

De bedrijfsuitjes van TeamSpeling zijn leuk, verrassen en interactief. Op een door jullie gekozen locatie. Met groepen tot wel honderden personen maken wij er met jullie een show van. Met twee impro-acteurs/trainers en een muzikant op keyboard zorgen wij voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Een teamuitje vol interactieve geïmproviseerde sketches, liedjes, gekke zaaloefeningen en superleuke feedback.

Wij kunnen onze personeelsuitjes combineren met break-out groepen om leuke workshops te geven. Maak een keuze uit ons aanbod bedrijfsuitjes.

Aanbod bedrijfsuitjes van TeamSpeling

De bedrijfsuitjes van TeamSpeling zijn leuk, verrassen en interactief. Op een door jullie gekozen locatie. Met groepen tot wel honderden personen maken wij er met jullie een show van. Met twee impro-acteurs/trainers en een muzikant op keyboard zorgen wij voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Een teamuitje vol interactieve geïmproviseerde sketches, liedjes, gekke zaaloefeningen en superleuke feedback.

Wij kunnen onze personeelsuitjes combineren met break-out groepen om leuke workshops te geven. Maak een keuze uit ons aanbod bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitjes met jullie in de hoofdrol. Veel interactie, improvisatie en humor.

Bedrijfsuitjes van TeamSpeling. Bedrijfsuitje Bedrijfslachspiegel.

Bedrijfsuitje
De Bedrijfslachspiegel

Bedrijfsuitje voor het hele team of bedrijf. Plezier met inhoud. Leuke zaaloefeningen, geïmproviseerde sketches, zingen en meer. Altijd lachen en veel interactie.

Bekijk dit bedrijfsuitje
Bedrijfsuitjes van TeamSpeling. Bedrijfsuitje verandershow.

Bedrijfsuitje
De Verandershow

De Verandershow is een bedrijfsuitje vol met humor en interactie. Ga voor heel hard lachen en maak ook van jouw teamevent een groot succes.

Bekijk dit bedrijfsuitje
Bedrijfsuitjes van TeamSpeling. Bedrijfsuitje Feedbackshow.

Bedrijfsuitje
De Feedback Show

Een bedrijfsuitje met een showprogramma voor een positieve feedback cultuur vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners.

Bekijk dit bedrijfsuitje
  team teamspeling

  Wij helpen je graag.

  Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

  Bel met ons

  Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

  Wij helpen je graag!

  team teamspeling

  Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

  Aanvraagformulier

  Bel met ons

  Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk.