Teamtraining Anders feedback geven

Maak van feedback je kracht. Teamtraining voor groeiende teams.

Teamtraining Feedback geven verbeteren

Goed gegeven en ontvangen feedback is ontzettend belangrijk voor het behalen van de teamdoelen en de bedrijfscultuur. Toch voelt feedback geven voor veel mensen als iets negatiefs. Feedback trainingen vinden we spannend. Soms zelfs te spannend. Daarom hebben wij de allerleukste Feedback training ontwikkeld: Anders Feedback geven. Wij gebruiken humor om feedback weer toegankelijk te maken. Onderling plezier maken haalt drempels weg en vormt de basis voor een open feedback cultuur. Deze teamtraining duurt 3,5 uur en zal alle deelnemers nieuwe inzichten geven. Je kan bij TeamSpeling ook werken aan een positieve feedback cultuur met grote groepen of met het hele bedrijf. Bekijk daarvoor onze Feedback show.

Een cultuur waar feedback geven normaal is, geeft jullie medewerker het potentieel de kans om zoveel mogelijk uit zichzelf te halen en daardoor betere resultaten te behalen voor de organisatie. Sommige bedrijven hebben Feedback geven aan collega's tot kunst verheven. Hoe ze dit doen? Je zorgt ervoor dat de persoon waaraan je feedback geeft zich niet aangevallen voelt en exact begrijpt wat je met je feedback bedoelt. En laten wij van Teamspeling nou precies weten hoe jullie op dat punt terecht kunnen komen. Een hele goede start is met onze training: Anders Feedback geven, ofwel hoe geef je feedback.

Hoe geef je feedback? Leer feedback geven en ontvangen!

Hoe geef je feedback? Op Google wordt deze zoekterm zeer vaak gezocht. Dit komt, omdat mensen niet altijd de beste ervaringen hebben met het geven, of ontvangen van feedback. De reden hiervoor is dat er niet altijd de juiste communicatietechnieken worden gebruikt. Maar net zo goed een gebrek aan vertrouwen, een bedrijfscultuur die niet optimaal is, of er is veel onderling onbegrip. Het begint met een basis waarbij je op constructieve wijze een gesprek te voeren. Bij TeamSpeling gebruiken we humor als middel om weer te verbinden. Om jullie teams te ontregelen en te resetten in een niet eerder bedachte werkelijkheid, waar mogelijkheden en inzichten de overhand hebben. Als je hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op of lees verder over onze unieke teamtraining.

Teamtraining Anders Feedback geven versterkt het team

Goed gegeven en ontvangen feedback is wel cruciaal voor het behalen van de teamdoelen. Toch kleeft er aan feedback vaak een negatieve lading. Feedbacktrainingen vinden we Spannend. Soms zelfs te spannend. Daarom maken we de allerleukste teamtraining Anders Feedback geven. Boordenvol humor en out of the box spellen, terwijl het echt ergens over gaat. Plezier haalt drempels weg. Veel effectiever. Ook mogelijk als online teamtraining.

Wat is de teamtraining 'Anders Feedback geven'?

Anders feedback geven is een leuke en gezellige teamtraining. Teampatronen worden op speelse wijze onder de loep genomen, terwijl de teamleden elkaar welhaast ongemerkt feedback geven. En oja, a passant komen de feedbacktools aan bod. Maar het belangrijkste werk was eigenlijk al lang gedaan.

  Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?
  Vraag informatie aan
  Voor advies en een vrijblijvende offerte, vul ons aanvraagformulier in.
  Chatten of bellen kan ook (tijdens kantooruren) 085 013 33 32

  contact team teamspeling

  Reviews op Google

  Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

  Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
  sumeyra kaya
  sumeyra kaya
  07/11/2022
  Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
  Mariëlla Melissen
  Mariëlla Melissen
  03/11/2022
  Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
  Suzanne Molendijk
  Suzanne Molendijk
  03/11/2022
  Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
  Menno Barten
  Menno Barten
  26/09/2022
  Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
  Linda de Keijzer
  Linda de Keijzer
  25/09/2022
  Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
  Hanneke van der Krieken
  Hanneke van der Krieken
  24/09/2022
  Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
  rahma bouka
  rahma bouka
  02/08/2022
  Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
  Orna Stapel
  Orna Stapel
  21/03/2022
  Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
  Maud Aarts
  Maud Aarts
  29/07/2021

   Hoe anders is deze teamtraining?

   ‘Anders feedback geven’ is een teamtraining waarop jij je met je team verheugt. Je gaat spelen, lachen en ervaart ongemerkt hoe het feedbackklimaat binnen jouw team al snel een boost kan krijgen. Door juist samen met je team aan de slag te gaan worden de minder effectieve feedbackpatronen aangepakt. Anders dan bergen powerpointtheorie en iets te spannende oefeningen met trainingsacteurs wordt het volledige leerpotentieel aangeboord. Want wie plezier heeft, lacht en ontspannen is leert veel sneller en meer.

   Resultaat

   Anders feedback zorgt ervoor dat:

   • De feedbackvaardigheden binnen het team zijn vergroot;
   • Disfunctionele teampatronen worden aangepakt;
   • Er in een informele sfeer mooie ontmoetingen plaatsvinden;
   • De teamleden bewuster worden van de feedbackparadox;
   • De teamleden zijn eigenaar geworden van de feedbackcultuur;
   • Bovenal zal er flink wat afgelachen worden

   Ander feedback programma

   Tijdens dit programma stappen de teamleden in een achtbaan vol met communicatie-avonturen en bezinning. De training bestaat uit drie onderdelen:

   1. Out of the box
   2. Ontmoeting
   3. Feedbacktools

   De opbouw verloopt niet persé lineair. Onderdelen kunnen ook door elkaar lopen. Wat het moment vraagt wordt uit de kast getrokken.

   Out of the box

   Wij nodigen het team uit een blik te werpen in de Teamlachspiegel. Als er in jouw team veel gelachen wordt en men durft in de spiegel te kijken zal het snel nog succesvoller worden. We beginnen dus met spelen. Out of the box. De teamleden kunnen tijdens een aantal spellen weer legitiem kinds zijn. Ondertussen wordt de diversiteit aan kwaliteiten, rollen en karakters zichtbaar. Ook de teampatronen openbaren zich welhaast op een presenteerblaadje. Zoals de communicatie, besluitvorming, leiderschap, vecht- en vluchtgedrag etc. Op saillante momenten houdt de trainer het team een spiegel voor.

   Bovenal zal flink wat afgelachen worden.

   Ontmoeting

   Tijdens de teamtraining zijn er diverse momenten gefaciliteerd waarop er ontmoetingen tussen de teamleden ontstaan. Tijd om elkaar te bevragen en de diverse behoeften en belangen uit te spreken. Ook gespreksvaardigheden worden getraind. Zoals het aannemen van een nieuwgierige onderzoekende houding en het oefenen van moed om zichzelf open en kwetsbaar op te stellen. Zo ontstaan er mooie ontmoetingen.

   Eventueel kan er een filosofische speeddate worden ingezet. Ook erg leuk en betekenisvol.

   Feedbacktools

   Het fundament is gelegd. Er is veel openheid en vertrouwen. Gedurende het eerste deel van het programma is er (vaak onbewust) al heel veel feedback gegeven en ontvangen. Teampatronen zijn zichtbaar geworden en besproken. Het team is ontspannen, open, uitbundig en heeft er heel veel zin in om een volgende stap te zetten: het toepassen van feedbacktools. Daarbij zoomen we in op de uitgangspunten van de geweldloze communicatie:

   • Hoe neem ik waar?
   • Hoe voel ik mij?
   • Wat is mijn behoefte?
   • Wat wil ik?

   Deze benadering stelt ieder teamlid in staat om zowel in verbinding te blijven met zichzelf als met de ander. Zo wordt feedback geen aanval maar een onderzoek voor zowel feedbackgever als ontvanger.

    

   Deze feedback teamtraining combineren met Management Drives

   De teamtraining Anders feedback geven van TeamSpeling is goed te combineren met een teamtraining Management Drives voor teams. Wil je echt de diepte in met het team en aan de slag met de zelfontwikkeling van het team, dan is Management Drives een echte aanrader. Als aanvulling op onze trainingen, of als training op zich. Management Drive profielen zeggen veel over de onderlinge teamleden. Het geeft veel inzicht op de onderlinge verhoudingen en hoe dit reflecteert op de verhoudingen binnen het team en de organisatie. Met Management Drives hebben de teamleden veel meer inzicht in hoe feedback overkomt vanuit de eigen drijfveren en bedoeld is gezien vanuit de drijfveren van anderen.

   Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw team. Wij hebben ook op de website meer informatie over Management Drives en over de teamtraining Management Drives.

   Onze accountmanagers vertellen je graag over de mogelijkheden. Wij hebben zeer ervaren trainers die jouw team niet alleen een training kan geven, maar ook kan laten beleven. Helemaal volgens onze formule.

   Teamtrainingen

   Eenmaal een teamtraining van TeamSpeling en wil je nooit meer een gewone teamtraining. De vele teams die jullie zijn voorgegaan hebben ervaren hoe leuk en effectief teamtrainingen van TeamSpeling zijn. Meer interactie, meer doen, meer ervaren en meer uit je hoofd.
   Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
   Teamtraining Anders Feedback geven

   Teamtraining Anders Feedback

   Teamtraining vol humor, interactie, samenwerken en veranderen. Maak feedback geven en ontvangen weer gewoon. Maak het waardevol voor elkaar om samen te kunnen groeien. Teamtraining Anders Feedback

   Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
   Teamtraining Anders vergaderen. Verander jouw vergadercultuur.

   Anders vergaderen teamtraining

   Een vergadercultuur kan een hele grote kostenpost worden voor het bedrijf en energievretend zijn voor de medewerkers. Maak vergaderen weer leuk en effectief met deze leuke vergadertraining. Teamtraining Anders vergaderen

   teamtraining vitaliteit en werkdruk

   Vitaliteit & Werkdruk

   Het wordt te vaak onderschat wat een gezonde werkdruk en vitaal team kan betekenen voor de resultaten. Teamtraining om jouw mensen en organisatie sterker te maken. Teamtraining Vitaliteit & Werkdruk

   Teamtraining Management Drives

   Management Drives voor teams

   De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien. Management Drives


   " Afgelopen vrijdag een strategiesessie gehad en het team was heel duidelijk in het uitspreken en doorvragen naar de intenties van de ander. Dus dat is een hele winst."
   Lisette Hetzler, HR director bij Thales.

   Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?
   Vraag informatie aan
   Voor advies en een vrijblijvende offerte, vul ons aanvraagformulier in.
   Chatten of bellen kan ook (tijdens kantooruren) 085 013 33 32

   contact team teamspeling