Teamtraining Anders feedback geven

Maak van feedback je kracht. Teamtraining voor groeiende teams.

Vraag informatie aanVraag een vrijblijvende offerte aan

Feedback geven verbeteren

Goed gegeven en ontvangen feedback is cruciaal voor het behalen van de teamdoelen. Toch kleeft er aan feedback vaak een negatieve lading. Feedback trainingen vinden we spannend. Soms zelfs te spannend. Daarom hebben we de allerleukste teamtraining: Anders Feedback geven. Wij gebruiken humor om feedback weer toegankelijk te maken. Onderling plezier maken haalt drempels weg en vormt de basis voor een open feedback cultuur.

Een cultuur waar feedback geven normaal is, geeft jullie medewerker het potentieel de kans om zoveel mogelijk uit zichzelf te halen en daardoor betere resultaten te behalen voor de organisatie. Sommige bedrijven hebben Feedback geven aan collega's tot kunst verheven. Hoe ze dit doen? Je zorgt ervoor dat de persoon waaraan je feedback geeft zich niet aangevallen voelt en exact begrijpt wat je met je feedback bedoelt. En laten wij van Teamspeling nou precies weten hoe jullie op dat punt terecht kunnen komen. Een hele goede start is met onze training: Anders Feedback geven, ofwel hoe geef je feedback.

Hoe geef je feedback? Leer feedback geven en ontvangen!

Hoe geef je feedback? Op Google wordt deze zoekterm zeer vaak gezocht. Dit komt, omdat mensen niet altijd de beste ervaringen hebben met het geven, of ontvangen van feedback. De reden hiervoor is dat er niet altijd de juiste communicatietechnieken worden gebruikt. Maar net zo goed een gebrek aan vertrouwen, een bedrijfscultuur die niet optimaal is, of er is veel onderling onbegrip. Het begint met een basis waarbij je op constructieve wijze een gesprek te voeren. Bij TeamSpeling gebruiken we humor als middel om weer te verbinden. Om jullie teams te ontregelen en te resetten in een niet eerder bedachte werkelijkheid, waar mogelijkheden en inzichten de overhand hebben. Als je hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op of lees verder over onze unieke teamtraining.

Teamtraining Anders Feedback geven versterkt het team

Goed gegeven en ontvangen feedback is wel cruciaal voor het behalen van de teamdoelen. Toch kleeft er aan feedback vaak een negatieve lading. Feedbacktrainingen vinden we Spannend. Soms zelfs te spannend. Daarom maken we de allerleukste teamtraining Anders Feedback geven. Boordenvol humor en out of the box spellen, terwijl het echt ergens over gaat. Plezier haalt drempels weg. Veel effectiever. Ook mogelijk als online teamtraining.

Wat is de teamtraining 'Anders Feedback geven'?

Anders feedback geven is een leuke en gezellige teamtraining. Teampatronen worden op speelse wijze onder de loep genomen, terwijl de teamleden elkaar welhaast ongemerkt feedback geven. En oja, a passant komen de feedbacktools aan bod. Maar het belangrijkste werk was eigenlijk al lang gedaan.

 • Aantal deelnemers: voor teams van max 16 personen
 • Duur: circa 3,5 uur
Nico-Jan Hoogma
directielid KNVB
(Directeur Topvoetbal)
blank

“Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”

Daniel van den Braak
Achmea IT
Daniel Van Den Braak Achmeait

"TeamEvent Online is enthousiast ontvangen. Een leuke afwisseling in een bijzondere tijd."

Patricia Helmons
Nationale-Nederlanden Bank
blank

“We hebben ervan genoten en leuk om zo lerende te zijn!.”

Mariska Nienhuis,

HR manager Significant
blank

“TeamSpeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”

Maike Krommendijk
,
Manager Communicatie
blank

"Knap hoe de acteurs van Teamspeling zich verplaatsten in de dynamiek van onze organisatie. Echt een ervaring gegeven die blijft hangen."

Edward Feitsma
,
Teamleider NVB,
Nederlandse Vereniging voor Banken
Edwardf

“Vooral variatie was zeer inspirerend, van theorie naar praktijk, van abstract naar hele concrete suggestie, van denkwerk naar even ‘uit het brein’. Complimenten!”


Wilma Duivenvoorden


Achmea, Schade & Inkomen,
Agrarisch Bureau

blank

"
Fijn om eindelijk weer eens samen te lachen, leuk om eens op een andere manier een spiegel voorgehouden te krijgen!"

Frans Harms,
Amerpoort WoonMere
blank

"TeamSpeling verstaat de kunst om verschillende vormen van teambuilding te doen."

Joost Heessels,
Magenta Communicatie
blank

Over de Fake Speech: "Een aanrader!"

Yvon Roozeboom,
Locatiecoordinator
JP van den Bent
blank

“Iedereen praat er nog steeds over en ze zijn allemaal erg enthousiast om aan 'het werk' te gaan.”

Henk Barmentlo

Jong Vialis
Verkeerskundige 
Mobiliteit

blank

"We stonden still bij het feit dat een conflict eigenlijk begint bij jezelf en hoe je binnen je eigen cocon zit en nadenkt."

Maud Deenen,
ABCNOVA
blank

“De workshop heeft de verwachting ruimschoots overtroffen.”

Sylvia Been
, manager
Gemeente Krimpenerwaard
blank

"Op een leuke, luchtige manier wordt je geconfronteerd met de patronen in je team."

Ineke van der Vegt,
Senior stafmedewerker P&O
blank

"We hebben enorm gelachen, er was veel energie en helemaal wat wij hadden gehoopt."

Richard Halewijn
,
Teammanager WoonzorgSamen
Portret foto van Richard voor een review over de teambuilding van Teamspeling

"Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen."

Yvonne Beumer
manager Service center

Facilicom
blank

"De sfeer was goed en het samenwerken is goed aan bod gekomen. Veel lachen, maar ook een serieuze insteek."

Diana Vogels
Rabobank
blank

"Heel geslaagd en was het vooral ook lachen 🙂 Zet het zeker ook aan tot denken hoe wij samenwerken (of niet)."

Ayse Zoodsma
De Nederlandse Bank
blank

"We kijken met tevredenheid terug naar de training en zeer blij dat we de workshop door jullie laten verzorgen."

  Hoe anders is deze teamtraining?

  ‘Anders feedback geven’ is een teamtraining waarop jij je met je team verheugt. Je gaat spelen, lachen en ervaart ongemerkt hoe het feedbackklimaat binnen jouw team al snel een boost kan krijgen. Door juist samen met je team aan de slag te gaan worden de minder effectieve feedbackpatronen aangepakt. Anders dan bergen powerpointtheorie en iets te spannende oefeningen met trainingsacteurs wordt het volledige leerpotentieel aangeboord. Want wie plezier heeft, lacht en ontspannen is leert veel sneller en meer.

  Resultaat

  Anders feedback zorgt ervoor dat:

  • De feedbackvaardigheden binnen het team zijn vergroot;
  • Disfunctionele teampatronen worden aangepakt;
  • Er in een informele sfeer mooie ontmoetingen plaatsvinden;
  • De teamleden bewuster worden van de feedbackparadox;
  • De teamleden zijn eigenaar geworden van de feedbackcultuur;
  • Bovenal zal er flink wat afgelachen worden

  Ander feedback programma

  Tijdens dit programma stappen de teamleden in een achtbaan vol met communicatie-avonturen en bezinning. De training bestaat uit drie onderdelen:

  1. Out of the box
  2. Ontmoeting
  3. Feedbacktools

  De opbouw verloopt niet persé lineair. Onderdelen kunnen ook door elkaar lopen. Wat het moment vraagt wordt uit de kast getrokken.

  Out of the box

  Wij nodigen het team uit een blik te werpen in de Teamlachspiegel. Als er in jouw team veel gelachen wordt en men durft in de spiegel te kijken zal het snel nog succesvoller worden. We beginnen dus met spelen. Out of the box. De teamleden kunnen tijdens een aantal spellen weer legitiem kinds zijn. Ondertussen wordt de diversiteit aan kwaliteiten, rollen en karakters zichtbaar. Ook de teampatronen openbaren zich welhaast op een presenteerblaadje. Zoals de communicatie, besluitvorming, leiderschap, vecht- en vluchtgedrag etc. Op saillante momenten houdt de trainer het team een spiegel voor.

  Bovenal zal flink wat afgelachen worden.

  Ontmoeting

  Tijdens de teamtraining zijn er diverse momenten gefaciliteerd waarop er ontmoetingen tussen de teamleden ontstaan. Tijd om elkaar te bevragen en de diverse behoeften en belangen uit te spreken. Ook gespreksvaardigheden worden getraind. Zoals het aannemen van een nieuwgierige onderzoekende houding en het oefenen van moed om zichzelf open en kwetsbaar op te stellen. Zo ontstaan er mooie ontmoetingen.

  Eventueel kan er een filosofische speeddate worden ingezet. Ook erg leuk en betekenisvol.

  Feedbacktools

  Het fundament is gelegd. Er is veel openheid en vertrouwen. Gedurende het eerste deel van het programma is er (vaak onbewust) al heel veel feedback gegeven en ontvangen. Teampatronen zijn zichtbaar geworden en besproken. Het team is ontspannen, open, uitbundig en heeft er heel veel zin in om een volgende stap te zetten: het toepassen van feedbacktools. Daarbij zoomen we in op de uitgangspunten van de geweldloze communicatie:

  • Hoe neem ik waar?
  • Hoe voel ik mij?
  • Wat is mijn behoefte?
  • Wat wil ik?

  Deze benadering stelt ieder teamlid in staat om zowel in verbinding te blijven met zichzelf als met de ander. Zo wordt feedback geen aanval maar een onderzoek voor zowel feedbackgever als ontvanger.

   

  Deze feedback teamtraining combineren met Management Drives

  De teamtraining Anders feedback geven van TeamSpeling is goed te combineren met een teamtraining Management Drives voor teams. Wil je echt de diepte in met het team en aan de slag met de zelfontwikkeling van het team, dan is Management Drives een echte aanrader. Als aanvulling op onze trainingen, of als training op zich. Management Drive profielen zeggen veel over de onderlinge teamleden. Het geeft veel inzicht op de onderlinge verhoudingen en hoe dit reflecteert op de verhoudingen binnen het team en de organisatie. Met Management Drives hebben de teamleden veel meer inzicht in hoe feedback overkomt vanuit de eigen drijfveren en bedoeld is gezien vanuit de drijfveren van anderen.

  Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw team. Wij hebben ook op de website meer informatie over Management Drives en over de teamtraining Management Drives.

  Onze accountmanagers vertellen je graag over de mogelijkheden. Wij hebben zeer ervaren trainers die jouw team niet alleen een training kan geven, maar ook kan laten beleven. Helemaal volgens onze formule.

  Teamtrainingen

  Eenmaal een teamtraining van TeamSpeling en wil je nooit meer een gewone teamtraining. De vele teams die jullie zijn voorgegaan hebben ervaren hoe leuk en effectief teamtrainingen van TeamSpeling zijn. Meer interactie, meer doen, meer ervaren en meer uit je hoofd.
  Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
  teamtraining vitaliteit en werkdruk

  Vitaliteit & Werkdruk

  Het wordt te vaak onderschat wat een gezonde werkdruk en vitaal team kan betekenen voor de resultaten. Teamtraining om jouw mensen en organisatie sterker te maken. Naar teamtraining Vitaliteit & Werkdruk

  Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
  Teamtraining Anders Feedback geven

  Teamtraining Anders Feedback

  Teamtraining vol humor, interactie, samenwerken en veranderen. Maak feedback geven en ontvangen weer gewoon. Maak het waardevol voor elkaar om samen te kunnen groeien. Naar teamtraining Anders Feedback

  Teamtraining Anders vergaderen. Verander jouw vergadercultuur.

  Anders vergaderen teamtraining

  Een vergadercultuur kan een hele grote kostenpost worden voor het bedrijf en energie vretend zijn voor de medewerkers. Maak vergaderen weer leuk en effectief met deze leuke vergadertraining. Naar Teamtraining Anders vergaderen

  Teamtraining Management Drives

  Management Drives voor teams

  De teamleden leren tijdens deze training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien. Naar Management Drives


  " Afgelopen vrijdag een strategiesessie gehad en het team was heel duidelijk in het uitspreken en doorvragen naar de intenties van de ander. Dus dat is een hele winst."
  Lisette Hetzler, HR director bij Thales.

  • Vraag informatie aan

   Vraag via ons ons contactformulier Wij maken makkelijk en snel een vrijblijvende offerte voor je aan.

  • Bel met ons

   Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 085 013 33 32

  • Chat met ons

   Als onze chat aanstaat, helpen we je graag met al je vragen!

  Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul het aanvraagformulier in!