Teamtraining feedback geven.

Feedback training waar feedback geven weer makkelijk en leuk wordt gemaakt.

team teamspeling

Ook met jouw team aan de slag?
Vraag advies en een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier
Unilever Logo
Sony Logo
Logo Rabobank 240px
Logo Nyenrode 240px
Logo Bavaria 240px
Logo Ikea 240px
Logo Ns 240px
Logo Brunel 240px
Logo Dela 240px
Akzonobel Logo 240px
Logo Ministerie Van Binnenlandse Zaken 240px
Logo Knvb 240px
Logo Arbo Unie 240px
Logo Umc Utrecht 240px
Logo Fnv 240px
Image
Image
Logo Nn 240px
Logo Kpn 240px
Image
Image
Image
Image
Logo Rws 240px
Image
Logo Rekenkamer 240px
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
gemeenteamsterdam
uwv logo
coa logo
vattenfall logo
pwc logo
logo centraalbeheer
Image
bam wonen logo
heineken logo
booking.com logo2
logo erasmus universiteit

Zo beleeft het team waarom feedback geven zo waardevol is.


feedback geven training

Teamtraining Anders Feedback geven.

Waarom wordt feedback geven als spannend en moeilijk ervaren? Terwijl een gezonde feedback cultuur cruciaal is voor groei en een gezonde bedrijfscultuur. Bij TeamSpeling creëren wij een sfeer waarin er veel wordt gelachen en de deelnemers zichzelf durven te laten zien. Dit is de ruimte waarin 'feedback geven' niet meer beladen is, maar een natuurlijk proces is waarin het team kan groeien. Bij ons gaat het om jullie situatie, hoe kan het team in de praktijk op een positieve manier omgaan met kritiek. Dus geen training feedbackvaardigheden, maar een focus op jullie praktijk. Leer, groei en verbind met elkaar tijdens  deze feedback training met verrassende werkvormen en wendingen.

Feedback geven gaat over samenwerken.

Tijdens deze teamtraining wordt duidelijk wat jullie feedback cultuur is. Daarmee krijgt het team inzichten in welke feedback cultuur wenselijk is. De manier van samenwerken wordt zichtbaar tijdens deze teamtraining. Hoe gaat het team om met feedback geven en ontvangen. Vastgeroeste patronen, kleine misvattingen, onnodige gewoontes en natuurlijk wat er anders kan. Geen theorie over hoe feedback geven werkt op de werkvloer, maar wij gaan op een leuke manier aan de slag. Ontdek hoe constructieve feedback geven werkt voor jullie. Met deze feedback training krijgen de teamleden nieuwe inzichten en een meer open feedback cultuur.

Training feedback geven van TeamSpeling.

Bij deze communicatie training gaan wij verder dan een training feedbackvaardigheden. Met TeamSpeling gaan jullie op een hele leuke manier aan de slag met feedback geven. Met veel interactie, hilariteit en nieuwe inzichten. Juist omdat de meeste mensen een negatief gevoel krijgen bij het onderwerp feedback geven. De combinatie van humor, theorie en leeruitdaging maakt deze training tot een beleving met blijvende impact.

Feedback geven werkt door langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen.

Wanneer de samenwerking beter kan.

Het kan natuurlijk dat er meer aan de hand is binnen het team wat ten kostte gaat van de samenwerking. Bijvoorbeeld het gebrek aan vertrouwen of het constant terugvallen in gedrag dat ten kostte gaat van de effectiviteit. In dat geval zou je ook kunnen kijken naar Lachen met Lencioni, of eerst beginnen met een Teamlachspiegel. Wij geven je graag advies.

Onderwerpen van deze feedbacktraining.

Onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen zijn: eigenaarschap, vooroordelen, kwaliteiten, blinde vlekken, vertrouwen, complimenten, teamwork, feedback stappen. Diverse relevante theorieën worden kort aangetipt. Onder andere: Geweldloze communicatie en de Piramide Lencioni.

Programma Anders Feedback geven.

Check-in.

Het eerste deel van deze feedback training richt zich op het verkennen van de leervragen en het aanboren van eigenaarschap binnen het team. Het onderwerp feedback geven wordt op deze manier in een bredere context geplaatst dan alleen het technisch trainen van de feedback stappen. We staan stil bij de vraag waarom feedback geven vaak zo moeilijk van de grond komt. Dankzij een originele Piramide van Lencioni pitch van de trainer verkrijgt jouw team nieuwe inzichten. Bijvoorbeeld over het belang van vertrouwen. Maar ook hoe (goede of slechte) feedback geven doorwerkt langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen.

Verdieping.

Tijdens het tweede deel van deze feedback training gaat het team verder de verdieping in. Vooroordelen, zelfbeelden, kwaliteiten en blinde vlekken worden op een originele manier behandeld. Ook gaan teamleden in een gezellige markt setting aan de slag met het model van Geweldloze communicatie. Want met groeiend vertrouwen in nieuwe inzichten durven de teamleden steeds meer. Zeker tijdens de feed forward stoelendans. Dan laten de teamleden allemaal aan elkaar horen welk gedrag ze in de toekomst veel vaker willen zien.

Hilarische afsluiting
We eindigen met een spetterende afsluiting. De lessen van het programma op hilarische en verbindende wijze geïllustreerd worden. Kort en krachtig!

Wat deze training bijzonder maakt, is dat een spannend onderwerp als feedback met zoveel luchtigheid en plezier wordt benaderd zonder aan kracht te verliezen. De combinatie van humor en leeruitdaging maakt deze training juist effectief.

Training Feedback geven

 Zeer geschikt voor teams en grote groepen.

Nóg grotere groepen (meer dan 50 deelnemers) gaan meestal voor de Feedback Show.

 Jij bepaalt de locatie van de training.

Op kantoor, een gehuurde zaal, in een kelder, op het dak of buiten. Pas wel op dat omgeving geen last heeft van jullie schatergelach!

Tafels eruit of aan de kant!

Belangrijk is dat ruimte groot genoeg is voor de deelnemers om flink te kunnen bewegen.

TeamSpeling is altijd klaar voor een volgende stap.

Na de teamtraining komen er altijd nieuwe uitdagingen in het vizier. Wij staan voor jullie klaar om samen een volgende stap te zetten om jullie team nog succesvoller te maken.

Altijd lachen en altijd nieuwe inzichten

Hoe goed werkt de formule van TeamSpeling? Bekijk de reviews hier onder.
YouTube player
TeamSpeling BV
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
NedsellNedsell
16:50 28 Feb 24
Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
sandrasandra
07:49 05 Feb 24
Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
Pepijn DroogPepijn Droog
10:51 17 Nov 23
Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
Sjoerd CozijnsenSjoerd Cozijnsen
10:12 10 Nov 23
Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
js_loader
team teamspeling

Wil je advies en een vrijblijvende offerte?

Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Baanbrekende formule van TeamSpeling.

TeamSpeling heeft een formule ontwikkeld. De uitdagingen van het team, relevante theorie én humor worden samengebracht in één en dezelfde beleving. Jullie worden telkens verrast met onverwachte ludieke wendingen. We spelen met gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen en met het ongemak. Daarmee lijken onze programma’s wel heel erg veel op een veranderervaring. Net zo betekenisvol. Maar dan wel veel leuker!

Unieke werkvormen voor deze feedback training.

Speciaal voor deze feedback training hebben wij geweldig leuke werkvormen ontwikkeld. Zie hieronder wat jullie zoal kunnen verwachten:

 • De vooroordelen wandeling (Ludieke feedback ervaring).
 • De snelste feedback opdracht van Nederland (voorbij voordat je het in de gaten hebt. Maar de les blijft hangen).
 • Complimentenbingo (Met beetje geluk en echte oprechtheid te winnen!).
 • Gunters levende foute-rollen-show (Over blinde vlekken, valkuilen en verbinding).
 • De love quiz (kloppen de aannames die we van elkaar hebben eigenlijk wel?).
 • Het Koningsnummer (Het meest hilarische teamspel. Maar hoe zit het met de feedback?).
 • Vredesmissie (Geweldloos feedbackgeven aan niets vermoedende collega’s).
 • Feed forward stoelendans  (Wie krijgt wie te spreken? Wie geeft en wie ontvangt feedback?).

Voor teams, grote groepen en hele grote groepen

Spreekt deze team training jou aan, maar je bent met een groter gezelschap, dan is dat geen enkel probleem. Deze training kan zelfs voor groepen tot dertig deelnemers worden verzorgd. Is jullie groep nog groter? Dan sturen we gewoon twee trainers. Komen jullie met meer dan vijftig collega’s, dan kunnen we zelfs een fantastische feedback show voor jullie neerzetten met muzikant en geluidstechniek! De Feedback Show is ook een echte aanrader:

De voordelen van deze feedback training op een rijtje:

 • Benadering op teamniveau. We versterken jouw team. Want als teams kunnen leren, kunnen medewerkers en de organisatie leren.
 • Bredere context. Leer meer dan feedback stapjes oefenen. We belichten een bredere context. Welke obstakels hebben jullie te overwinnen? Hoe werkt de kwaliteit van de feedback door langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen (o.a. met behulp van de Piramide van Lencioni).
 • Humor. Uiteraard humor! Maak je op voor leuke verwarring, hilariteit, eyeopeners, betekenisvolle ontmoetingen en nieuwe inzichten.

  Hoe zit dat ook al weer met humor en onze verander methodiek? Lees hieronder wat jouw team gaat beleven!

Humor als verandermethodiek.

Tijdens deze feedback training doorlopen jullie diverse malen een complete verander-loop (zie Humor als verander methodiek: de formule van TeamSpeling). Heerlijk vanuit de comfortabele stoel gaan jullie telkens weer worden opgeschud om vervolgens een nieuwe ontdekking te doen. Dus telkens een verrassende beleving. Dan pas de clou en de eyeopeners. Onze programmaonderdelen vormen op zichzelf een metafoor voor leren en veranderen. Dat maakt de training spannend, hilarisch, boeiend én betekenisvol. Van de eerste tot de laatste minuut.

Tijdens onze trainingen vinden er direct al allerlei kleine en grotere veranderingen plaats bij de deelnemers. Wat wil je nog meer!

Duur van deze feedback training.

 • Duur: 3,5 uur

Deze feedback teamtraining opvolgen door een Management drives training.

De teamtraining Anders feedback geven van TeamSpeling is goed te combineren met een teamtraining Management Drives voor teams. Wil je echt de diepte in met het team en aan de slag met de zelfontwikkeling van het team, dan is Management Drives een echte aanrader. Als aanvulling op onze trainingen, of als training op zich. Management Drive profielen zeggen veel over de onderlinge teamleden. Het geeft veel inzicht op de onderlinge verhoudingen en hoe dit reflecteert op de verhoudingen binnen het team en de organisatie. Met Management Drives hebben de teamleden veel meer inzicht in hoe feedback overkomt vanuit de eigen drijfveren en bedoeld is gezien vanuit de drijfveren van anderen.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw team. Wij hebben ook op de website meer informatie over Management Drives en over de teamtraining Management Drives.

Onze accountmanagers vertellen je graag over de mogelijkheden. Wij hebben zeer ervaren trainers die jouw team niet alleen een training kan geven, maar ook kan laten beleven. Helemaal volgens onze formule.

management drives

Teamtraining programma's

Eenmaal een teamtraining van TeamSpeling en wil je nooit meer een gewone teamtraining. De vele teams die jullie zijn voorgegaan hebben ervaren hoe leuk en effectief teamtrainingen van TeamSpeling zijn. Meer interactie, meer doen, meer ervaren en meer uit je hoofd. Van werken aan vertrouwen met Lachen met Lencioni, feedback geven tot diepgaand leren samenwerken met DISC of management drives.

Onze teamtrainingen. Leuker, anders en effectiever dan je gewend bent.

Feedback training over feedback geven en ontvangen

Teamtraining Anders Feedback geven

Teamtraining vol humor, interactie, samenwerken en veranderen. Maak feedback geven en ontvangen weer gewoon. Maak het waardevol voor elkaar om samen te kunnen groeien.

Naar de feedback training
lachen met leniocni teamtraining

Teamtraining Lachen met Lencioni

Het Piramide van Lencioni model wordt tot leven gebracht in jouw team. Samen gaan jullie beleven hoe vertrouwen (of te weinig ervan) doorwerkt in alle fases van jullie teamontwikkeling.

Naar deze teamtraining
Vergadertraining Effectief vergaderen

Training Effectief vergaderen

Een vergadercultuur kan een grote kostenpost worden voor het bedrijf en energievretend zijn voor de medewerkers. Maak vergaderen weer leuk en ga effectief vergaderen met deze leuke training.

Naar de vergadertraining
belbin training teamrollen test training 600x300

Belbin training

Ontdek de verschillende persoonlijkheidstypen met Belbin, leer elkaar waarderen en groei als team. Voor deze training doen de deelnemers eerst een Belbin test. Effectieve en waardevolle training.

Belbin training
disc training teamtraining

DISC training

Ontdek met DISC de verschillende persoonlijkheidstypen. De combinatie van de DISC training en de TeamSpeling formule is zeer krachtig. Leer elkaar waarderen en excelleer als team.

Management Drives
team training vitaliteit en werkdruk teamspeling teambuilding

Teamtraining Vitaliteit & Teamwork

Het wordt te vaak onderschat wat een gezonde werkdruk en vitaal team kan betekenen voor de resultaten. Teamtraining om jouw mensen en organisatie sterker te maken.

Naar deze teamtraining
teamtraining situationeel leiderschap

Management Drives basistraining

Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand.

Naar deze teamtraining
management drive teamtraining

Management Drives verdieping teams

De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien.

Management Drives

  Management Drives programma's

  Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Bij TeamSpeling gaan wij op bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. Wij hebben een basistraining Management Drives waar je als team kennis maakt met de Management Drives keuren. Daarnaast hebben wij verdieping trainingen voor teams en managementteams om dieper in te gaan op de drijfveren. Ontdek onze Management Drives programma's.

  Ontdek de drijfveren binnen jullie team met onze Management Drives trainingen

  Management Drives programma's

  Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Bij TeamSpeling gaan wij op bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. Wij hebben een basistraining Management Drives waar je als team kennis maakt met de Management Drives keuren. Daarnaast hebben wij verdieping trainingen voor teams en managementteams om dieper in te gaan op de drijfveren. Ontdek onze Management Drives programma's.

  Ontdek de drijfveren binnen jullie team met onze Management Drives trainingen

  management drives teamtraining

  Management Drives Basistraining

  Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand.

  Management Drives Basis
  management drive teamtraining

  Management Drives verdieping teams

  De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien.

  Management Drives teams
  management training drive training

  Management Drives verdieping MT

  De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, de samenwerking en de resultaten te voorspellen en te sturen. Versterk je MT, leer jezelf en elkaar beter begrijpen en benut die diversiteit aan drijfveren en kwaliteiten.

  Management Drives MT
  team teamspeling

  Wij helpen je graag.

  Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

  Bel met ons

  Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.