Teamtraining feedback geven.

Feedback training waar feedback geven weer makkelijk en leuk wordt gemaakt.

Voor meer informatie of advies.
Ga naar ons aanvraagformulier

Zo beleeft het team waarom feedback geven zo waardevol is.


feedback geven training

Teamtraining Anders Feedback.

Waarom wordt feedback geven als spannend en moeilijk ervaren? Terwijl een gezonde feedback cultuur cruciaal is voor groei en een gezonde bedrijfscultuur. Bij TeamSpeling creëren wij een sfeer waarin er veel wordt gelachen en de deelnemers zichzelf durven te laten zien. Dit is de ruimte waarin feedback geven niet meer beladen is en een natuurlijk proces is waarin het team kan groeien. Leer, groei en verbind met elkaar tijdens  deze feedback training met verrassende werkvormen en wendingen.

Tijdens de feedback training.

Tijdens deze teamtraining wordt duidelijk wat jullie feedback cultuur is. Daarmee krijgt het team inzichten in welke feedback cultuur wenselijk is. Alles wordt zichtbaar tijdens deze teamtraining over feedback geven en krijgen. Vastgeroeste patronen, kleine misvattingen, onnodige gewoontes en natuurlijk wat er anders kan. Geen theorie over hoe feedback geven werkt op de werkvloer, maar wij gaan op een leuke manier aan de slag. Ontdek hoe constructieve feedback geven werkt voor jullie. Met deze feedback training krijgen de teamleden nieuwe inzichten en een meer open feedback cultuur.

Training feedback geven van TeamSpeling.

Bij deze communicatie training gaan wij verder dan het trainen van feedback stappen. Met TeamSpeling gaan jullie op een hele leuke manier aan de slag met feedback geven. Op een leuke en ontspannen manier. Juist omdat de meeste mensen een negatief gevoel krijgen bij het onderwerp feedback geven. De combinatie van humor, theorie en leeruitdaging maakt deze training tot een beleving met blijvende impact.

Onderwerpen van deze feedback training.

Onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen zijn: eigenaarschap, vooroordelen, kwaliteiten, blinde vlekken, vertrouwen, complimenten, teamwork, feedback stappen. Diverse relevante theorieën worden kort aangetipt. Onder andere: Geweldloze communicatie en de Piramide Lencioni.

Programma Anders Feedback geven.

Check-in.

Het eerste deel van deze feedback training richt zich op het verkennen van de leervragen en het aanboren van eigenaarschap binnen het team. Het onderwerp feedback geven wordt op deze manier in een bredere context geplaatst dan alleen de het technisch trainen van de feedback stappen. We staan stil bij de vraag waarom feedback geven vaak zo moeilijk van de grond komt. Dankzij een originele Piramide van Lencioni pitch van de trainer verkrijgt jouw team nieuwe inzichten. Bijvoorbeeld over het belang van vertrouwen. Maar ook hoe (goede of slechte) feedback geven doorwerkt langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen.

Feedback geven werkt door langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen.

Programma Anders Feedback geven.

Check-in.

Het eerste deel van deze feedback training richt zich op het verkennen van de leervragen en het aanboren van eigenaarschap binnen het team. Het onderwerp feedback geven wordt op deze manier in een bredere context geplaatst dan alleen de het technisch trainen van de feedback stappen. We staan stil bij de vraag waarom feedback geven vaak zo moeilijk van de grond komt. Dankzij een originele Piramide van Lencioni pitch van de trainer verkrijgt jouw team nieuwe inzichten. Bijvoorbeeld over het belang van vertrouwen. Maar ook hoe (goede of slechte) feedback geven doorwerkt langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen.

Verdieping.

Tijdens het tweede deel van deze feedback training gaat het team verder de verdieping in. Vooroordelen, zelfbeelden, kwaliteiten en blinde vlekken worden op een originele manier behandeld. Ook gaan teamleden in een gezellige markt setting aan de slag met het model van Geweldloze communicatie. Want met groeiend vertrouwen in nieuwe inzichten durven de teamleden steeds meer. Zeker tijdens de feed forward stoelendans. Dan laten de teamleden allemaal aan elkaar horen welk gedrag ze in de toekomst veel vaker willen zien.

Hilarische afsluiting
We eindigen met een spetterende afsluiting. De lessen van het programma op hilarische en verbindende wijze geïllustreerd worden. Kort en krachtig!

Wat deze training bijzonder maakt is dat een spannend onderwerp als feedback met zoveel luchtigheid en plezier wordt benaderd zonder aan kracht te verliezen. De combinatie van humor en leeruitdaging maakt deze training juist effectief.

Training Feedback geven

 Zeer geschikt voor teams en grote groepen.

Nóg grotere groepen (meer dan 50 deelnemers) gaan meestal voor de Feedback Show.

 Jij bepaalt de locatie van de training.

Op kantoor, een gehuurde zaal, in een kelder, op het dak of buiten. Als de omgeving maar geen last heeft van het schater gelach!

Tafels eruit of aan de kant!

Belangrijk is dat ruimte groot genoeg is voor de deelnemers om flink te kunnen bewegen.

TeamSpeling is altijd klaar voor een volgende stap.

Na de teamtraining komen er altijd nieuwe uitdagingen in het vizier. Wij staan voor jullie klaar om samen een volgende stap te zetten om jullie team nog succesvoller te maken.

Altijd lachen en altijd nieuwe inzichten

Hoe goed werkt de formule van TeamSpeling? Bekijk de reviews hier onder.
YouTube player

Malou Kop Jansen
Malou Kop Jansen
Verbinding en plezier waren voor onze de belangrijkste begrippen. Bijzonder hoe ze 200 mensen in een mum van tijd mee hadden in de sfeer van de middag. Het liep precies zoals we van te voren hadden doorgesproken en gehoopt.
Suzanne Verheul
Suzanne Verheul
We hebben met ons team van 20 personen de training Vechten voor verbinding gedaan. Nog nooit zoveel gelachten tijdens een teambuilding activiteit! Echt een ontzetten leuke en leerzame ochtend gehad. Complimenten voor Laura!
Natalie Schokkenbroek
Natalie Schokkenbroek
Wij hebben de training "de lachspiegel' gevolgd. Een leuke en interactieve training. De training kent veel humor maar heeft ook een serieuze ondertoon waarbij je gedwongen wordt na te denken over jouw maar ook iemand anders zijn rol in een team. Ook kom je erachter hoe andere teamleden jou zien binnen een team. Dit helpt om ook eens een andere "pet" op te zetten en niet vast te houden aan je eigen patroon en gewoontes.
Els Jongetjes
Els Jongetjes
Op een ontspannen en leuke manier aan de slag geweest met toch wel een lastig onderwerp: werkdruk. Leuke werkvormen, veel gelachen en van alles geleerd over onszelf en van elkaar. Bedankt voor de toffe middag namens alle werkers van Nummer 13.
sumeyra kaya
sumeyra kaya
Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Menno Barten
Menno Barten
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

team teamspeling

Wij helpen je graag.

Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

Bel met ons

Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

Wij helpen je graag!

team teamspeling

Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

Aanvraagformulier

Bel met ons

Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk. 

Baanbrekende formule van TeamSpeling.

TeamSpeling heeft een formule ontwikkeld. De uitdagingen van het team, relevante theorie én humor worden samengebracht in één en dezelfde beleving. Jullie worden telkens verrast met onverwachte ludieke wendingen. We spelen met gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen en met het ongemak. Daarmee lijken onze programma’s wel heel erg veel op een veranderervaring. Net zo betekenisvol. Maar dan wel veel leuker!

Unieke werkvormen voor deze feedback training.

Speciaal voor deze feedback training hebben wij geweldig leuke werkvormen ontwikkeld. Zie hieronder wat jullie zoal kunnen verwachten:

 • De vooroordelen wandeling (Ludieke feedback ervaring);
 • De snelste feedback opdracht van Nederland (voorbij voordat je het in de gaten hebt. Maar de les blijft hangen);
 • Complimentenbingo (Met beetje geluk en echte oprechtheid te winnen!)
 • Gunters levende foute-rollen-show (Over blinde vlekken, valkuilen en verbinding);
 • De love quiz (kloppen de aannames die we van elkaar hebben eigenlijk wel?);
 • Het Koningsnummer (Het meest hilarische teamspel. Maar hoe zit het met de feedback?);
 • Vredesmissie (Geweldloos feedbackgeven aan niets vermoedende collega’s);
 • Feed forward stoelendans  (Wie krijgt wie te spreken? Wie geeft en wie ontvangt feedback?).

Voor teams, grote groepen en hele grote groepen

Spreekt deze team training jou aan, maar je bent met een groter gezelschap, dan is dat geen enkel probleem. Deze training kan zelfs voor groepen tot dertig deelnemers worden verzorgd. Is jullie groep nog groter? Dan sturen we gewoon twee trainers. Komen jullie met meer dan vijftig collega’s, dan kunnen we zelfs een fantastische feedback show voor jullie neerzetten met muzikant en geluidstechniek! De Feedback Show is ook een echte aanrader:

De voordelen van deze feedback training op een rijtje:

 • Benadering op teamniveau. We versterken jouw team. Want als teams kunnen leren, kunnen medewerkers en de organisatie leren.
 • Bredere context. Leer meer dan feedback stapjes oefenen. We belichten een bredere context. Welke obstakels hebben jullie te overwinnen? Hoe werkt de kwaliteit van de feedback door langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen (o.a. met behulp van de Piramide van Lencioni).
 • Humor. Uiteraard humor! Maak je op voor leuke verwarring, hilariteit, eyeopeners, betekenisvolle ontmoetingen en nieuwe inzichten.

  Hoe zit dat ook al weer met humor en onze verander methodiek? Lees hieronder wat jouw team gaat beleven!

Humor als verandermethodiek.

Tijdens deze feedback training doorlopen jullie diverse malen een complete verander-loop (zie Humor als verander methodiek: de formule van TeamSpeling). Heerlijk vanuit de comfortabele stoel gaan jullie telkens weer worden opgeschud om vervolgens een nieuwe ontdekking te doen. Dus telkens een verrassende beleving. Dan pas de clou en de eyeopeners. Onze programmaonderdelen vormen op zichzelf een metafoor voor leren en veranderen. Dat maakt de training spannend, hilarisch, boeiend én betekenisvol. Van de eerste tot de laatste minuut.

Tijdens onze trainingen vinden er direct al allerlei kleine en grotere veranderingen plaats bij de deelnemers. Wat wil je nog meer!

Duur van deze feedback training.

 • Duur: 3,5 uur

Maak er een teamdag van!

Nog beter, ga voor een teamdag met TeamSpeling!  Het thema ‘feedback’ integreren we samen met jouw team in een breder teamkader. Met een teamdag van TeamSpeling zijn jullie helemaal ontzorgd. Wij gaan er samen met jullie een unieke en betekenisvolle beleving van maken. Uiteraard met humor, leuke verassende wendingen, hilariteit en betekenisvolle ontmoetingen. Afhankelijk van jullie wensen gaan wij aan de slag met onderwerpen als:

 • Het versterken we jullie samenwerking;
 • Het formuleren bereiken we jullie doelen;
 • Het ontdekken van jullie drijfveren, kwaliteiten en (team)rollen;
 • Het formuleren van de belangrijkste pijlers van jullie gedrag;
 • Het samen neerzetten van een veilige teamcultuur;
 • Feedback geven en ontvangen;
 • Verbetering van werkprocessen en overlegvormen;
 • Versterken van de vitaliteit;
 • Om leren gaan met (continue) veranderingen;

Laat je inspireren door onze andere team trainingen en teambuilding programma’s. Welke onderwerpen zijn voor jullie belangrijk? Wij maken er voor jouw team een mooi integraal programma van!

Deze feedback teamtraining combineren met Management Drives

De teamtraining Anders feedback geven van TeamSpeling is goed te combineren met een teamtraining Management Drives voor teams. Wil je echt de diepte in met het team en aan de slag met de zelfontwikkeling van het team, dan is Management Drives een echte aanrader. Als aanvulling op onze trainingen, of als training op zich. Management Drive profielen zeggen veel over de onderlinge teamleden. Het geeft veel inzicht op de onderlinge verhoudingen en hoe dit reflecteert op de verhoudingen binnen het team en de organisatie. Met Management Drives hebben de teamleden veel meer inzicht in hoe feedback overkomt vanuit de eigen drijfveren en bedoeld is gezien vanuit de drijfveren van anderen.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw team. Wij hebben ook op de website meer informatie over Management Drives en over de teamtraining Management Drives.

Onze accountmanagers vertellen je graag over de mogelijkheden. Wij hebben zeer ervaren trainers die jouw team niet alleen een training kan geven, maar ook kan laten beleven. Helemaal volgens onze formule.

management drives

Onze teamtrainingen. Leuker, anders en effectiever dan je gewend bent.

Teamtraining programma's

Eenmaal een teamtraining van TeamSpeling en wil je nooit meer een gewone teamtraining. De vele teams die jullie zijn voorgegaan hebben ervaren hoe leuk en effectief teamtrainingen van TeamSpeling zijn. Meer interactie, meer doen, meer ervaren en meer uit je hoofd. Van werken aan vertrouwen met Lachen met Lencioni, feedback geven tot diepgaand leren samenwerken met management drives.

Onze teamtraining programma's

Eenmaal een teamtraining van TeamSpeling en wil je nooit meer een gewone teamtraining. De vele teams die jullie zijn voorgegaan hebben ervaren hoe leuk en effectief teamtrainingen van TeamSpeling zijn. Meer interactie, meer doen, meer ervaren en meer uit je hoofd.

Onze teamtrainingen. Leuker, anders en effectiever dan je gewend bent.

lachen met leniocni teamtraining

Teamtraining Lachen met Lencioni

Het Piramide van Lencioni model wordt tot leven gebracht in jouw team. Samen gaan jullie beleven hoe vertrouwen (of te weinig ervan) doorwerkt in alle fases van jullie teamontwikkeling.

Naar deze teamtraining
teamtraining feedback geven teamtrainingen

Teamtraining Anders Feedback geven

Teamtraining vol humor, interactie, samenwerken en veranderen. Maak feedback geven en ontvangen weer gewoon. Maak het waardevol voor elkaar om samen te kunnen groeien.

Naar deze teamtraining
teamtraining anders vergaderen

Teamtraining Anders vergaderen

Een vergadercultuur kan een grote kostenpost worden voor het bedrijf en energievretend zijn voor de medewerkers. Maak vergaderen weer leuk en effectief met deze leuke vergadertraining.

Naar deze teamtraining
team training vitaliteit en werkdruk teamspeling teambuilding

Teamtraining Vitaliteit & Teamwork

Het wordt te vaak onderschat wat een gezonde werkdruk en vitaal team kan betekenen voor de resultaten. Teamtraining om jouw mensen en organisatie sterker te maken.

Naar deze teamtraining
teamtraining situationeel leiderschap

Management Drives basistraining

Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand.

Management Drives basistraining
management drive teamtraining

Management Drives verdieping teams

De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien.

Management Drives

  Ontdek de drijfveren binnen jullie team met onze Management Drives trainingen

  Management Drives programma's

  Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Bij TeamSpeling gaan wij op bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. Wij hebben een basistraining Management Drives waar je als team kennis maakt met de Management Drives keuren. Daarnaast hebben wij verdieping trainingen voor teams en managementteams om dieper in te gaan op de drijfveren. Ontdek onze Management Drives programma's.

  Management Drives programma's

  Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Bij TeamSpeling gaan wij op bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. Wij hebben een basistraining Management Drives waar je als team kennis maakt met de Management Drives keuren. Daarnaast hebben wij verdieping trainingen voor teams en managementteams om dieper in te gaan op de drijfveren. Ontdek onze Management Drives programma's.

  Ontdek de drijfveren binnen jullie team met onze Management Drives trainingen

  management drives teamtraining

  Management Drives Basistraining

  Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand.

  Management Drives Basis
  management drive teamtraining

  Management Drives verdieping teams

  De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien.

  Management Drives teams
  management training drive training

  Management Drives verdieping MT

  De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, de samenwerking en de resultaten te voorspellen en te sturen. Versterk je MT, leer jezelf en elkaar beter begrijpen en benut die diversiteit aan drijfveren en kwaliteiten.

  Management Drives MT
  team teamspeling

  Wij helpen je graag.

  Laat je door onze accountmanagers adviseren wat onze beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

  Bel met ons

  Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen. 

  Wij helpen je graag!

  team teamspeling

  Wij staan klaar om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om de mogelijkheden door te nemen. Daarna krijg je van ons een vrijblijvende offerte.

  Aanvraagformulier

  Bel met ons

  Klaar voor een leuk gesprek om te kijken wat goed bij jullie team past? Bellen ons 085 013 33 32.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je zo snel mogelijk.