Feedback teamtraining

Vraag informatie aan via aanvraagformulier

Teamtraining Anders Feedback

Superleuke en spannende training over feedback geven met onvoorspelbare werkvormen en wendingen. Tijdens deze teamtraining wordt duidelijk wat jullie feedback cultuur is. Daarmee krijgt het team inzichten in welke feedback cultuur wenselijk is. Alles wordt zichtbaar tijdens deze teamtraining over feedback geven en krijgen. Vastgeroeste patronen, kleine misvattingen, onnodige gewoontes en natuurlijk wat er anders kan. Geen theorie over hoe feedback geven werkt op de werkvloer, maar wij gaan op een leuke manier aan de slag. Ontdek hoe constructieve feedback geven werkt voor jullie. Met deze feedback training krijgen de teamleden nieuwe inzichten en een meer open feedback cultuur.

Wat is Anders Feedback geven voor een daadback training.

Bij deze communicatie training gaan wij verder dan het trainen van feedback stappen. Met TeamSpeling gaan jullie op een hele leuke manier aan de slag met feedback geven. Op een leuke en ontspannen manier. Juist omdat de meeste mensen een negatief gevoel krijgen bij het onderwerp feedback geven. De combinatie van humor, theorie en leeruitdaging maakt deze training tot een beleving met blijvende impact.

Programma Anders Feedback geven.

Maak van feedback je kracht. Teamtraining voor groeiende teams.

Check-in.

Het eerste deel van deze feedback training richt zich op het verkennen van de leervragen en het aanboren van eigenaarschap binnen het team. Het onderwerp feedback geven wordt op deze manier in een bredere context geplaatst dan alleen de het technisch trainen van de feedback stappen. We staan stil bij de vraag waarom feedback geven vaak zo moeilijk van de grond komt. Dankzij een originele Piramide van Lencioni pitch van de trainer verkrijgt jouw team nieuwe inzichten. Bijvoorbeeld over het belang van vertrouwen. Maar ook hoe (goede of slechte) feedback geven doorwerkt langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen.

Verdieping.

Tijdens het tweede deel van deze feedback training gaat het team verder de verdieping in. Vooroordelen, zelfbeelden, kwaliteiten en blinde vlekken worden op een originele manier behandeld. Ook gaan teamleden in een gezellige markt setting aan de slag met het model van Geweldloze communicatie. Want met groeiend vertrouwen in nieuwe inzichten durven de teamleden steeds meer. Zeker tijdens de feed forward stoelendans. Dan laten de teamleden allemaal aan elkaar horen welk gedrag ze in de toekomst veel vaker willen zien.

Hilarische afsluiting
We eindigen met een spetterende afsluiting. De lessen van het programma op hilarische en verbindende wijze geïllustreerd worden. Kort en krachtig!

Wat deze training bijzonder maakt is dat een spannend onderwerp als feedback met zoveel luchtigheid en plezier wordt benaderd zonder aan kracht te verliezen. De combinatie van humor en leeruitdaging maakt deze training juist effectief.

Onderwerpen van deze feedback training.

Onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen zijn: eigenaarschap, vooroordelen, kwaliteiten, blinde vlekken, vertrouwen, complimenten, teamwork, feedback stappen. Diverse relevante theorieën worden kort aangetipt. Onder andere: Geweldloze communicatie en de Piramide Lencioni.

Handig om te weten:

 •  Zeer geschikt voor teams en grote groepen. Nóg grotere groepen (meer dan 50 deelnemers) gaan meestal voor de Feedback Show.
 •  Jij bepaalt de locatie van de training.
 •  Tafels eruit of aan de kant! Belangrijk is dat ruimte groot genoeg is voor de deelnemers om flink te kunnen bewegen.
 • Natuurlijk kunnen we aansluiten op een reeds bestaand (dag) programma.
 •  Meestal geboekt voor een bedrijfsdag, een kwartaalbijeenkomst of een andere bijeenkomst voor grote groepen.

YouTube player

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier

Baanbrekende formule van TeamSpeling.

TeamSpeling heeft een formule ontwikkeld. De uitdagingen van het team, relevante theorie én humor worden samengebracht in één en dezelfde beleving. Jullie worden telkens verrast met onverwachte ludieke wendingen. We spelen met gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen en met het ongemak. Daarmee lijken onze programma’s wel heel erg veel op een veranderervaring. Net zo betekenisvol. Maar dan wel veel leuker!

Unieke werkvormen voor deze feedback training.

Speciaal voor deze feedback training hebben wij geweldig leuke werkvormen ontwikkeld. Zie hieronder wat jullie zoal kunnen verwachten:

 • De vooroordelen wandeling (Ludieke feedback ervaring);
 • De snelste feedback opdracht van Nederland (voorbij voordat je het in de gaten hebt. Maar de les blijft hangen);
 • Complimentenbingo (Met beetje geluk en echte oprechtheid te winnen!)
 • Gunters levende foute-rollen-show (Over blinde vlekken, valkuilen en verbinding);
 • De love quiz (kloppen de aannames die we van elkaar hebben eigenlijk wel?);
 • Het Koningsnummer (Het meest hilarische teamspel. Maar hoe zit het met de feedback?);
 • Vredesmissie (Geweldloos feedbackgeven aan niets vermoedende collega’s);
 • Feed forward stoelendans  (Wie krijgt wie te spreken? Wie geeft en wie ontvangt feedback?);
 • En nog veel meer (Echt wel!);

Voor teams, grote groepen en hele grote groepen

Spreekt deze team training jou aan, maar je bent met een groter gezelschap, dan is dat geen enkel probleem. Deze training kan zelfs voor groepen tot dertig deelnemers worden verzorgd. Is jullie groep nog groter? Dan sturen we gewoon twee trainers. Komen jullie met meer dan vijftig collega’s, dan kunnen we zelfs een fantastische feedback show voor jullie neerzetten met muzikant en geluidstechniek! De Feedback Show is ook een echte aanrader:

De voordelen van deze feedback training op een rijtje:

 • Benadering op teamniveau. We versterken jouw team. Want als teams kunnen leren, kunnen medewerkers en de organisatie leren.
 • Bredere context. Leer meer dan feedback stapjes oefenen. We belichten een bredere context. Welke obstakels hebben jullie te overwinnen? Hoe werkt de kwaliteit van de feedback door langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen (o.a. met behulp van de Piramide van Lencioni).
 • Humor. Uiteraard humor! Maak je op voor leuke verwarring, hilariteit, eyeopeners, betekenisvolle ontmoetingen en nieuwe inzichten.

  Hoe zit dat ook al weer met humor en onze verander methodiek? Lees hieronder wat jouw team gaat beleven!

Humor als verandermethodiek.

Tijdens deze feedback training doorlopen jullie diverse malen een complete verander-loop (zie Humor als verander methodiek: de formule van TeamSpeling). Heerlijk vanuit de comfortabele stoel gaan jullie telkens weer worden opgeschud om vervolgens een nieuwe ontdekking te doen. Dus telkens een verrassende beleving. Dan pas de clou en de eyeopeners. Onze programmaonderdelen vormen op zichzelf een metafoor voor leren en veranderen. Dat maakt de training spannend, hilarisch, boeiend én betekenisvol. Van de eerste tot de laatste minuut.

Tijdens onze trainingen vinden er direct al allerlei kleine en grotere veranderingen plaats bij de deelnemers. Wat wil je nog meer!

Duur van deze feedback training.

 • Duur: 3,5 uur

Maak er een teamdag van!

Nog beter, ga voor een teamdag met TeamSpeling!  Het thema ‘feedback’ integreren we samen met jouw team in een breder teamkader. Met een teamdag van TeamSpeling zijn jullie helemaal ontzorgd. Wij gaan er samen met jullie een unieke en betekenisvolle beleving van maken. Uiteraard met humor, leuke verassende wendingen, hilariteit en betekenisvolle ontmoetingen. Afhankelijk van jullie wensen gaan wij aan de slag met onderwerpen als:

 • Het versterken we jullie samenwerking;
 • Het formuleren bereiken we jullie doelen;
 • Het ontdekken van jullie drijfveren, kwaliteiten en (team)rollen;
 • Het formuleren van de belangrijkste pijlers van jullie gedrag;
 • Het samen neerzetten van een veilige teamcultuur;
 • Feedback geven en ontvangen;
 • Verbetering van werkprocessen en overlegvormen;
 • Versterken van de vitaliteit;
 • Om leren gaan met (continue) veranderingen;

Laat je inspireren door onze andere team trainingen en teambuilding programma’s. Welke onderwerpen zijn voor jullie belangrijk? Wij maken er voor jouw team een mooi integraal programma van!

Deze feedback teamtraining combineren met Management Drives

De teamtraining Anders feedback geven van TeamSpeling is goed te combineren met een teamtraining Management Drives voor teams. Wil je echt de diepte in met het team en aan de slag met de zelfontwikkeling van het team, dan is Management Drives een echte aanrader. Als aanvulling op onze trainingen, of als training op zich. Management Drive profielen zeggen veel over de onderlinge teamleden. Het geeft veel inzicht op de onderlinge verhoudingen en hoe dit reflecteert op de verhoudingen binnen het team en de organisatie. Met Management Drives hebben de teamleden veel meer inzicht in hoe feedback overkomt vanuit de eigen drijfveren en bedoeld is gezien vanuit de drijfveren van anderen.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw team. Wij hebben ook op de website meer informatie over Management Drives en over de teamtraining Management Drives.

Onze accountmanagers vertellen je graag over de mogelijkheden. Wij hebben zeer ervaren trainers die jouw team niet alleen een training kan geven, maar ook kan laten beleven. Helemaal volgens onze formule.

Teamtrainingen

Eenmaal een teamtraining van TeamSpeling en wil je nooit meer een gewone teamtraining. De vele teams die jullie zijn voorgegaan hebben ervaren hoe leuk en effectief teamtrainingen van TeamSpeling zijn. Meer interactie, meer doen, meer ervaren en meer uit je hoofd.


Anders Feedback teamtraining

Teamtraining Anders Feedback geven

Teamtraining vol humor, interactie, samenwerken en veranderen. Maak feedback geven en ontvangen weer gewoon. Maak het waardevol voor elkaar om samen te kunnen groeien. Teamtraining Anders Feedback

Anders vergaderen teamtraining

Teamtraining Anders vergaderen. Verander jouw vergadercultuur.

Een vergadercultuur kan een grote kostenpost worden voor het bedrijf en energievretend zijn voor de medewerkers. Maak vergaderen weer leuk en effectief met deze leuke vergadertraining. Teamtraining Anders vergaderen

Teamtraining Vitaliteit & Werkdruk

teamtraining vitaliteit en werkdruk

Het wordt te vaak onderschat wat een gezonde werkdruk en vitaal team kan betekenen voor de resultaten. Teamtraining om jouw mensen en organisatie sterker te maken. Teamtraining Vitaliteit & Werkdruk

Teamtraining Lachen met Lencioni

teamtraining Lachen met Lencioni

Het Piramide van Lencioni model wordt tot leven gebracht in jouw team. Samen gaan jullie beleven hoe vertrouwen (of te weinig ervan) doorwerkt in alle fases van jullie teamontwikkeling. teamtraining Lachen met Lencioni

" Afgelopen vrijdag een strategiesessie gehad en het team was heel duidelijk in het uitspreken en doorvragen naar de intenties van de ander. Dus dat is een hele winst."
Lisette Hetzler, HR director bij Thales.

Management Drives trainingen

Management Drives is een methode om de drijfveren van personen of teams inzichtelijk te maken. Bij TeamSpeling gaan wij op bijzondere manier aan de slag met de drijfveren van de teamleden. Wij hebben een basistraining Management Drives waar je als team kennis maakt met de Management Drives keuren. Daarnaast hebben wij verdieping trainingen voor teams en managementteams om dieper in te gaan op de drijfveren. Ontdek onze Management Drives programma's.

Management Drives Basistraining

Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten.

Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten. Management Drives Basistraining

Management Drives verdieping teams

Teamtraining Management Drives

De teamleden leren tijdens deze Management Drives training elkaars drijfveren herkennen en te begrijpen. Deze teamtraining is ontzettend waardevol voor teams die sterker willen worden en willen groeien. Management Drives

Management Drives verdieping MT

Management Drives voor MT

De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, de samenwerking en de resultaten te voorspellen en te sturen. Versterk je MT, leer jezelf en elkaar beter begrijpen en benut die diversiteit aan drijfveren en kwaliteiten. Ontdek onze training Management Drives voor MT

" Afgelopen vrijdag een strategiesessie gehad en het team was heel duidelijk in het uitspreken en doorvragen naar de intenties van de ander. Dus dat is een hele winst."
Lisette Hetzler, HR director bij Thales.

team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier