Teambuilding show met workshops Unieke ervaring van Teamspeling

Online TeamEvent - Teambuilding online

Met je team veel over elkaar te weten komen tijdens deze online teambuilding.

Online teambuilding voor de fun.

Online teambuilding van 1,5 uur. Voor kleine groepen. Super leuk en verbindend.

Deze online teambuilding voelt als een teamuitje waarbij de eerste glazen wijn reeds zijn bijgevuld. Gezellig, informeel en bij vlagen uitbundig. Teamleden leren elkaar op een leuke manier anders kennen en de basis van onderling vertrouwen krijgt een boost.

Wat gaat het team meemaken tijdens TeamEvent Online

Het programma is positief, informeel, gezellig en interactief. De teamleden worden overrompeld met grappige opdrachten, audiovisuele effecten en spellen. 

Er wordt veel gelachen, lol getrapt. Soms gaat het echt helemaal nergens over (lees: sommige onderwerpen halen de notulen van de teamvergadering niet). Toch is deze teambuilding bedrieglijk betekenisvol. Het programma is gefundeerd op de Piramide van Lencioni, een theoretisch model dat laat zien wat de voorwaarden zijn voor een succesvol team.

Het team gaat antwoorden ontdekken op vragen als

 • Welke ongemerkte successen behalen wij als team?
 • Welke leuke en grappige dingen vertrouwen we elkaar toe?
 • Hoe werken we samen?
 • Hoe werkt vertrouwen door op de resultaten?
 • Hoe kunnen we nog meer verbinden door ook kwetsbaar te durven zijn?

Hét fundament voor de beste teamresultaten

Deze online teambuilding voelt vanaf de eerste minuut als een warm bad. De informele sfeer wordt gecreëerd met kleine opdrachtjes. Hierbij laten deelnemers al iets meer van zichzelf laten zien. Ook gaan de teamleden elkaar delen welke grappige dingen men elkaar toevertrouwd. Dan gaan de teamleden ontdekken hoe men successen behaald als team. Daarbij zou het zo maar kunnen gebeuren dat de trainer hier een geimproveerd lied over vertolkt.

Daarna gaat het snel bergafwaarts met een loze bingo. Of toch niet? Want om dit spel te kunnen winnen worden allerlei leuke onthullingen gedaan. Onthullingen die de vergadernotulen vast te halen.

Tijdens deze online teambuilding is het team ongemerkt een klimaat van verbinding en vertrouwen aan het versterken. Hét fundament voor de beste teamresultaten.

Geïmproviseerde liedjes!

TeamSpeling werkt met de beste improvisatieacteurs. Door het programma heen worden de gebeurtenissen en de verhalen door de trainer verwerkt in geïmproviseerde liedjes. Een unieke manier om het team in het zonnetje te zetten.

Het resultaat van TeamEvent Online

Teamleden hebben tijdens deze online teambuilding veel plezier beleefd en elkaar op een ander manier leren kennen. Er is meer openheid, verbinden en vertrouwen binnen het team ontstaan. Zo wordt hét fundament gelegd voor de beste teamresultaten.

Praktische informatie:

 • TeamEvent Online duurt 90 minuten;
 • Vanuit onze knusse professionele studio’s;
 • De online teambuilding is verzorgd via Teams of Zoom;
 • Teams tot en met 20 deelnemers worden begeleid door één trainer;
 • Groepen vanaf 21 tot 70 deelnemers worden begeleid door twee trainers;
 • Voorafgaand aan het geplande event vindt altijd een afstemmingsgesprek plaats met de trainer;
 • Zodat wij goed weten wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden.

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling
blank
blank

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hier

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

teambuilding team building english international teams

Available in English

Our programs are available in English. We have a lot of experience with international teams and companies. Yes you can call us, we do speak English and love to tell you all about our programs! If you wish to use our chatbot, just ask for an employee.

If you fill in the form below we'll get back to you as soon as possible.

Spel elementen met betekenis tijdens online teambuilding
Online teambuilding met leuke oefeningen
Online TeamBuilding

Benieuwd wat wij kunnen doen met jullie team?

Vraag informatie aan
Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul ons aanvraagformulier in.
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat of op 085 013 33 32

contact team teamspeling