Leidinggeven aan veranderingen

Verandermanagement: Maak van je team een succesfactor!

Praktische vaardigheden | Focus op resultaat | Vol nieuwe inzichten | Ervaren trainers


team teamspeling

Ook met jouw team aan de slag?
Vraag advies en een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier
Unilever Logo
Sony Logo
Logo Rabobank 240px
Logo Nyenrode 240px
Logo Bavaria 240px
Logo Ikea 240px
Logo Ns 240px
Logo Brunel 240px
Logo Dela 240px
Akzonobel Logo 240px
Logo Ministerie Van Binnenlandse Zaken 240px
Logo Knvb 240px
Logo Arbo Unie 240px
Logo Umc Utrecht 240px
Logo Fnv 240px
Image
Image
Logo Nn 240px
Logo Kpn 240px
Image
Image
Image
Image
Logo Rws 240px
Image
Logo Rekenkamer 240px
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
gemeenteamsterdam
uwv logo
coa logo
vattenfall logo
pwc logo
logo centraalbeheer
Image
bam wonen logo
heineken logo
booking.com logo2
logo erasmus universiteit

in veranderende tijden is een goed functionerend management team van onschatbare waarde.

Verandermanagement: management teamtraining Leidinggeven aan veranderingen

Verandering is de enige constante voor elke organisatie. Daarom is Verandermanagement binnen ieder bedrijf een belangrijk thema. Met change management bouw je aan de wendbaarheid van jouw organisatie. Met wendbare veranderplannen en het scheppen van een verander cultuur maak je de veranderingen tot een succes. Verandermanagement is meer dan het maken van plannen. Jouw management team zal moeten kunnen omgaan met onzekerheden en inzichten die zich als maar voortschrijden. Bij onze verandermanagement training komen deze onderwerpen ruimschoots aan de orde. Wij hebben bij TeamSpeling heeft veel ervaring met verander management trainingen voor grote organisaties.

Verandermanagement training

Als management wil je bouwen aan een lenige, voortdurend lerende, verander fitte organisatie. Dan is één ding zeker; in veranderende tijden is een goed functionerend management van onschatbare waarde. Zeker weten dat jouw team tijdens deze humorvolle verander management training een flinke stap in gaat zetten! Incompany. Jouw team, de praktijksituaties en het hier-en-nu staan centraal

 • Veel lachen waardoor er nog sneller wordt geleerd
 • Niet alleen de leidinggevenden, maar ook het hele team wordt versterkt

Onze verander management training is totaal anders dan die van andere trainingsbureaus. Door middel van onze unieke humorvolle TeamSpeling formule maken wij ruimte voor nieuwe inzichten. Onze programma’s staan metafoor voor verandering zelf. Het is een echte onvergetelijke beleving. Dit zorgt ervoor dat de inzichten van het team na de verandermanagement training een blijvend effect zal hebben.

TeamSpeling BV
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
NedsellNedsell
16:50 28 Feb 24
Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
sandrasandra
07:49 05 Feb 24
Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
Pepijn DroogPepijn Droog
10:51 17 Nov 23
Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
Sjoerd CozijnsenSjoerd Cozijnsen
10:12 10 Nov 23
Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
js_loader
team teamspeling

Wil je advies en een vrijblijvende offerte?

Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Tijdsduur

Je verwacht bij een verandermanagement training misschien een kostbare, lange training, maar het tegendeel is waar. Het is ons gelukt om in 2-4 dagdelen al tot resultaten te komen.

 • Leidinggeven aan veranderingen: 2 dagdelen
 • Leidinggeven aan veranderingen met Management Drives: 4 dagdelen, en ter voorbereiding op de verandermanagement training vullen de deelnemers de vragenlijst in.

Resultaat

Wat is het resultaat van onze verandermanagement opleiding? Hoewel er veel gelachen zal worden tijdens de verandermanagement training verliezen we de doelen van change management niet uit het oog.

  • Inzicht in de individuele drijfveren en die van het team met betrekking tot verandering
  • Leren weerstand te herkennen als bedreiging van basisbehoeften
  • Het team leert weerstand om te buigen naar eigenaarschap
  • Kennis over verandermodellen en deze gericht toe te kunnen passen Je kunt jouw stijl van leidinggeven aanpassen en daarmee een positieve invloed uitoefenen op de groei en resultaten van de organisatie
  • De verbinding in management team wordt versterkt
  • Er wordt veel gelachen en het onderling vertrouwen wordt versterkt
  • Kortom, een basis om nog beter te sturen op veranderingen, processen en resultaten.

  Onze teamtrainingen creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties.

  Programma

  Wat houdt verandermanagement in? Het succes van een geslaagde verandering is het succes van goede samenwerking binnen het management team. Daarom schotelen we een leuke originele manier een aantal relevante verandermodellen voor en brengen de veranderkracht van jullie team in kaart. Jullie krijgen handvatten aangereikt die helpen grip te krijgen op veranderprocessen bij medewerkers. Ook leert het team hoe (anders) om te kunnen gaan met weerstand. Daarbij ontdek je welke drie basisbehoeften absoluut aandacht verdienen bij veranderingen.

  Verandermanagement op maat

  Er is zoveel leuks te leren op gebied van leiderschap in verandering. g Zolang je maar weet wat er speelt binnen jouw organisatie. Alles begint bij een goede duiding. Diverse verandermanagement modellen kunnen daarbij helpen. Jouw organisatie, een goede duiding, relevante modellen. Elke training is net weer anders. Om erachter  te komen welke training voor jouw situatie van toepassing is spreken we de opdracht vooraf goed met je door. Wat is voor jullie echt belangrijk? Op basis van dit antwoord maken wij er samen met jullie een hele leuke verandermanagement training van.

  Humor en veranderen

  Leidinggeven aan veranderingen vraagt van zowel managers als medewerkers het vermogen aan te boren te reflecteren en relativeren. Met andere woorden; afstand kunnen nemen waar je eigenlijk mee bezig bent.  Waar de verandermanagement theorie stopt gaat TeamSpeling verder. Wij voegen aan in onze management training een echte beleving toe. Jouw team wordt voortdurend op een leuke manier verrast. Zoals bij verandering het geval is. Maar dan veel leuker.  De stap naar humor is voor TeamSpeling  snel gezet. ; Humor en diepgaand  veranderen bestaan immers uit dezelfde bouwstenen; in beide gevallen wordt je even op het verkeerde been gezet, beleef je een sterke emotie en maakt het je bewust van nieuwe verrassende invalshoeken. Door bij change management humor samen te voegen ontstaan er leuke soms absurde situaties die je tóch iets leren over jullie context en leeruitdaging. .

  Verander management anno nu

  Wij maken ingewikkelde theorie gemakkelijk. Niet door je te overladen met powerpoints en materie, maar door je op een belevingsvolle manier tot  nieuwe inzichten te laten komen.  e. We zetten  je normale wereld soms even  op z’n kop. Het effect ervan is dat het juist  inzichten geeft hoe je normaal gesproken denkt en handelt. Wat een leuke manier en veilige manier om jezelf een spiegel voor te kunnen houden en nieuwe ervaringen aan te gaan. Dat is Verander management anno nu!  
  Kortom, de  management trainingen van TeamSpeling zijn een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk. Maar ook vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiënter én super leuk!

  Verandermanagement training combineren

  Bij verandermanagement zijn  een beetje afstand kunnen nemen van de situatie en het besef van urgentie belangrijke voorwaarden. Logisch dat we dan uitkomen bij humor. Want humor helpt op een speelse manier de dingen zichtbaar en bespreekbaar te maken. In feite werkt change management niet anders. Samen gaan we kijken welk programma er voor jullie management team het beste past. Dit kan inhouden dat we kunnen gaan  combineren met andere programma’s uit ons assortiment. Combinatie met teambuilding Veranderfitness

  Hoe leuk is het om deze verandermanagement training te combineren met Veranderfitness! Dit is een hilarische teambuilding waarbij jouw team lekker uit ‘het hoofd’ wordt gehaald en gaat beleven wat een verandermindset van jezelf vraagt. Een speelse ludieke teambuilding waar deelnemers de eyeopeners tegemoet zullen gaan lachen. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw team of kijk op teambuilding Veranderfitness.

  Combinatie met Management Drives

  De training Leidinggeven aan verandering werkt heel goed in combinatie met de basistraining Management Drives. Management Drives profielen zijn er aanwezig in jullie team? Hoe kan je aansluiten bij de taal en drijfveren van de medewerkers? Welke ‘kleurenspel’ moet er worden gespeeld bij (jullie) verandering? Met Management Drives leer je samen  dezelfde taal spreken. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw team of kijk op Management Drives voor MT.

  Management Drives voor de hele de organisatie

  Werken met Management Drives helpt veranderingen in je hele organisatie te versnellen. Door samen dezelfde taal te spreken kan er veel makkelijker worden gecommuniceerd. Samen de cultuur in kaart brengen en op een relatief eenvoudige manier ontdekken welke kwaliteiten en drijfveren er ingezet moeten worden om te verandering te komen. Veranderen zonder (te veel) .misverstanden. Hoe leuk! Informeer bij ons wat Management Drives voor jouw organisatie kan betekenen.

  Management training

  De management training programma's van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden  betekenisvolle  trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

  Management training op locatie voor management teams.

  management training leiding geven

  Leidinggeven aan veranderingen

  Ontdek tijdens deze managementtraining de meest relevante verandermodellen en brengen de veranderkracht van jullie team in kaart. Leer meer over deze management training.

  Management training
  team training hero

  Leidinggeven met de Piramide van Lencioni

  Ga, tijdens deze management training, samen aan de slag met onderwerpen als vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, heldere doelen, eigenaarschap en resultaten. Deze training is gebaseerd op het model De piramide van Lencioni.

  Management training
  teamtraining Situationeel leiderschap

  Situationeel leiderschap

  In welke situaties pas je jouw stijl van leidinggeven aan? Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Situationeel leiderschap is effectief, efficiënter én super leuk!

  Management training
  DISC training perosonlijkhiedstest

  DISC training

  Ontdek met DISC de verschillende persoonlijkheidstypen binnen het management team. De combinatie van de DISC training en de TeamSpeling formule is zeer effectief. Haal het beste uit elkaar met deze DISC training.

  DISC training
  belbin training teamrollen test training 600x300

  Belbin training

  Ontdek de verschillende persoonlijkheidstypen met Belbin, leer elkaar waarderen en groei als team. Voor deze training doen de deelnemers eerst een Belbin test. Effectieve en waardevolle training waar het team de Belbin teamrollen zal te beleven én begrijpen.

  Belbin training
  lachen met leniocni teamtraining

  Management Drives basistraining

  Ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft verrassende inzichten en zet het team lachend in de leerstand. Meer over management drives.

  Management Drives
  management training drive training

  Management Drives verdieping MT

  De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren om de cultuur, de samenwerking en de resultaten te voorspellen en te sturen. Versterk je MT, leer jezelf en elkaar beter begrijpen en benut die diversiteit aan drijfveren en kwaliteiten. Meer over management drives.

  Management Drives verdieping
   YouTube player

   De piramide van Lencioni

   Wil je je eerst zelf verder verdiepen? Lees dan eens over de Piramide van Lencioni. De uitgangspunten van dit model zitten een veel onze programma’s verweven. Logisch ook. Want de belangrijkste pijler van deze piramide is vertrouwen. Dit model laat zien hoe de aanwezigheid of juist het gebrek aan vertrouwen doorwerkt in allerlei andere processen binnen jouw team of organisatie. Zeer waarschijnlijk zal deze piramide theorie ook herkenbaar zijn voor  jouw team of organisatie. Wij helpen jouw team bij het versterken van alle lagen van de piramide. Misschien wel zonder dat je het in de gaten hebt. Niet te veel theorie. Gewoon doen, beleven en aangaan die uitdaging!

   team teamspeling

   Wij helpen je graag.

   Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

   Aanvraagformulier

   Aanvraagformulier

   Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

   Bel met ons

   Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

   Chat met ons

   Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.