Workshop zakelijk

Veel humor met een diepere laag.

Vraag informatie aanVraag een vrijblijvende offerte aan

Workshop zakelijk

Het inzetten van een workshop zakelijk kan heel handig zijn. Workshops zijn ideaal om op een actieve, originele manier de samenwerking te versterken, waardoor collega’s elkaar op een andere manier leren kennen.  Maar wat voor workshop is daarvoor geschikt? Bij TeamSpeling hebben we een bewezen concept ontwikkeld  dat we in de afgelopen jaren voor duizenden  grote en kleine bedrijven hebben uitgevoerd. De workshops van TeamSpeling slaan aan bij grote bedrijven, zoals  de NS, Ikea, Philips, Vattenfall en Bavaria. Ook hebben wij deze zakelijke workshops ingezet voor organisaties zoals overheden, verenigingen, ziekenhuizen en de politie. Wat maakt de zakelijke workshops van TeamSpeling zo’n succes?

Waarom zakelijke workshops van TeamSpeling?

De zakelijke workshops van TeamSpeling zijn anders dan je verwacht. Het draait om humor, lachen met elkaar en daardoor juist de veiligheid creëren om dingen vanuit een ander perspectief te  zien. De ervaring leert dat een team workshop ook goed werkt als tool binnen het verandermanagement. We hebben fantastische resultaten gerealiseerd met ons workshop team. Wanneer je een leuke workshop voor jouw team zoekt, één die absoluut een blijvende indruk achterlaat en ook een positief effect teweeg brengt, schakel je TeamSpeling in!

Training workshop

Wat is de waarde van onze  teamtraining workshop? Een training workshop is een beleving, volle bak actie en humor waarbij ongemerkt specifieke vaardigheden worden ontwikkeld. De meest effectieve training is een workshop. Kort, krachtig, humorvol. Het brein is maximaal actief waardoor er sneller en meer wordt geleerd. Door de interactie tussen groep en trainer en de interactie binnen het team zelf, levert een training workshop een erg mooi resultaat op. Over onderstaande teamtrainingen die als workshop worden gegeven, vertellen we graag meer.

Workshop voor bedrijven: Anders vergaderen

Vergaderen; iedereen is het ermee eens dat kort en efficiënt vergaderen het beste werkt. Toch duren de meeste vergaderingen lang en kunnen ze beter en meer efficiënt worden ingericht. Is dit een herkenbare situatie? Kies dan voor een zakelijke workshop voor vergaderen. Deze workshop zakelijk is ideaal voor teams tot 16 personen. Grotere teams kunnen de workshop ook volgen, maar wij worden hier graag van op de hoogte gebracht zodat we onze programma aan kunnen laten sluiten bij jullie wensen. Tijdens de team workshop gaan we in op gewoontes, patronen, communicatieniveaus, het doel van de vergadering en uiteraard de resultaten. Door iedereen in de vergadering ‘eigenaar’ van de vergadering te maken, laten we zien dat het op een betere manier kan. Iedereen ervaart dit op dezelfde, positieve manier! Lees verder over deze vergader workshop.

Team workshop: Anders feedback

Misschien heb je er zelf geen last van, maar veel mensen vinden omgaan met zowel het geven als krijgen van feedback heel moeilijk. Toch is feedback cruciaal voor het aansturen van een team. Een workshop voor feedback volgen kan dus erg voordelig zijn. Hoe pakken wij van TeamSpeling dit aan? Met humor en plezier gaan we het geven en ontvangen van feedback makkelijker maken. Ondanks de humoristische aanpak, wordt er wel serieus gekeken naar eventuele disfunctionele teampatronen om aan te pakken. We kijken dieper dan de feedback stappen die iedereen ook zelf wel op het internet kan vinden. Deze workshop is met name geschikt voor teams tot 16 personen. Wederom horen wij het graag van tevoren als de workshop voor grotere groepen moet worden gehouden.

Workshop voor collega’s om stress en werkdruk aan te pakken

Met een workshop collega’s ontstressen? Dat kan tijdens de training workshop: vitaliteit en werkdruk. Wij pakken de situatie uiteraard weer met een goede dosis humor een beetje stress in de workshop te stoppen. Jouw team gaat op een speelse manier ervaren hoe er wordt omgegaan met stress. Zo worden er op een leuke en verrassende samen nieuwe inzichten opgedaan. Dit is een actieve workshop en kan evengoed als teamuitje actief worden ingezet. Het team speelt in dit geval zelf de hoofdrol. Jullie gaan aan de slag om stress niet alleen individueel aan te pakken maar vooral ook als team. Het herkennen van van stress, het bespreekbaar maken en het omzetten naar een vitaliteitsplan vormen belangrijke bouwstenen.. Maak je bedrijf stressbestendig en laat je begeleiden door ons workshop team!

Team workshop doel

Het is belangrijk om met je team activiteiten te doen. Het brengt een team dichterbij elkaar en zorgt ervoor dat er op de werkvloer beter en vooral prettiger gewerkt kan w orden. Het streven is naar een team toe te werken waarin er vertrouwen heerst. Want vertrouwen vormt de basis voor groeien en veranderen als team. idEen f. En verandering, daar houden veel mensen niet van. Dat is spannend en dat maakt kwetsbaar. Dus wat doet TeamSpeling om dit doel te bereiken? We beginnen met veranderingen leuk te maken door humor toe te voegen. Dat is een kunst. Maar het lukt ons telkens weer een klimaat te creëren waarin deelnemers van de workshop de comfortzone durven te stretchen. Want wie lacht ziet nu eenmaal sneller dat het anders kan.

Workshop teambuilding online

Veel teamactiviteiten kunnen ook online plaatsvinden. We kunnen de unieke formule van TeamSpeling overbrengen vanuit een professionele studio. In sommige gevallen heeft dit juist ook een meerwaarde vergeleken met fysieke trainingen. Het is snel en makkelijk te organiseren. Wij hebben ook een online teambuilding activiteit ontwikkeld die bedoeld is om online plaats te vinden. Zo improviseren onze trainers er in onze online teambuilding altijd een lied of gedicht over mensen uit jouw team. Hoe leuk is dat! Alle online workshops en trainingen worden gegeven vanuit een professionele studio, door de professionele trainers en acteurs van TeamSpeling.

Engelse training workshop

Voor internationale teams of bedrijven met enkele buitenlandse medewerkers, geven wij de training workshop in het Engels. We zorgen ervoor dat het niveau afgestemd is op de groep, zodat iedereen goed kan volgen wat er gezegd wordt. Zoek jij een leuke Engelse workshop? Bijvoorbeeld om de band tussen Hollandse en Buitenlandse medewerkers te versterken? Met Engelse teambuilding activiteiten kan de taalbarrière overkomen worden. Bovendien hebben de collega’s na de training iets om samen over te praten. Dat onze formule spraakmakend is, is een feit. Leg ons jouw case voor, we komen graag in gesprek.

Teamuitje actief

Wanneer je met een teamuitje actief bezig bent, wordt het een stuk leuker. Hoewel mensen bij teamuitjes vaak aan een dagje weg of andere activiteiten denken, moet het doel van een actief teamuitje niet over het hoofd worden gezien. Betrokkenheid en verbinding creëren, daar draait het namelijk om. Verbinding met elkaar. Maar ook met de het bedrijf. Bekijk ook ons aanbod van bedrijfsuitjes. Goed om te weten: of je nu een training workshop of uitje kiest, in alle gevallen passen wij de unieke TeamSpeling formule toe. Verwondering gegarandeerd.

De unieke TeamSpeling formule

Wij hebben het al een paar keer over de TeamSpeling formule gehad, maar wat is die unieke formule? Op onze over ons pagina wordt veel duidelijk, maar om je een voorproefje te geven: wij houden van humor! Van lachen en verrassen tot het bieden van een unieke ervaring vol eyeopeners. Dat willen we tijdens de teambuilding activiteiten inzetten voor jouw team. Denkgewoonten in twijfel trekken door de hele boel op z’n kop te zetten, dat is de unieke TeamSpeling formule waarmee we bij tal van (grote) organisaties succes hebben geboekt. Laat jouw team tijdens een workshop ook op een leuke manier uit balans gebracht worden, om daarna met nieuwe inzichten en een nieuw balans terug te keren naar de werkvloer.

Nico-Jan Hoogma
directielid KNVB
(Directeur Topvoetbal)
blank

“Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”

Daniel van den Braak
Achmea IT
Daniel Van Den Braak Achmeait

"TeamEvent Online is enthousiast ontvangen. Een leuke afwisseling in een bijzondere tijd."

Patricia Helmons
Nationale-Nederlanden Bank
blank

“We hebben ervan genoten en leuk om zo lerende te zijn!.”

Mariska Nienhuis,

HR manager Significant
blank

“TeamSpeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”

Maike Krommendijk
,
Manager Communicatie
blank

"Knap hoe de acteurs van Teamspeling zich verplaatsten in de dynamiek van onze organisatie. Echt een ervaring gegeven die blijft hangen."

Edward Feitsma
,
Teamleider NVB,
Nederlandse Vereniging voor Banken
Edwardf

“Vooral variatie was zeer inspirerend, van theorie naar praktijk, van abstract naar hele concrete suggestie, van denkwerk naar even ‘uit het brein’. Complimenten!”


Wilma Duivenvoorden


Achmea, Schade & Inkomen,
Agrarisch Bureau

blank

"
Fijn om eindelijk weer eens samen te lachen, leuk om eens op een andere manier een spiegel voorgehouden te krijgen!"

Frans Harms,
Amerpoort WoonMere
blank

"TeamSpeling verstaat de kunst om verschillende vormen van teambuilding te doen."

Joost Heessels,
Magenta Communicatie
blank

Over de Fake Speech: "Een aanrader!"

Yvon Roozeboom,
Locatiecoordinator
JP van den Bent
blank

“Iedereen praat er nog steeds over en ze zijn allemaal erg enthousiast om aan 'het werk' te gaan.”

Henk Barmentlo

Jong Vialis
Verkeerskundige 
Mobiliteit

blank

"We stonden still bij het feit dat een conflict eigenlijk begint bij jezelf en hoe je binnen je eigen cocon zit en nadenkt."

Maud Deenen,
ABCNOVA
blank

“De workshop heeft de verwachting ruimschoots overtroffen.”

Sylvia Been
, manager
Gemeente Krimpenerwaard
blank

"Op een leuke, luchtige manier wordt je geconfronteerd met de patronen in je team."

Ineke van der Vegt,
Senior stafmedewerker P&O
blank

"We hebben enorm gelachen, er was veel energie en helemaal wat wij hadden gehoopt."

Richard Halewijn
,
Teammanager WoonzorgSamen
Portret foto van Richard voor een review over de teambuilding van Teamspeling

"Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen."

Yvonne Beumer
manager Service center

Facilicom
blank

"De sfeer was goed en het samenwerken is goed aan bod gekomen. Veel lachen, maar ook een serieuze insteek."

Diana Vogels
Rabobank
blank

"Heel geslaagd en was het vooral ook lachen 🙂 Zet het zeker ook aan tot denken hoe wij samenwerken (of niet)."

Ayse Zoodsma
De Nederlandse Bank
blank

"We kijken met tevredenheid terug naar de training en zeer blij dat we de workshop door jullie laten verzorgen."

 • Bel met ons

  Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 085 013 33 32

 • Vraag informatie aan

  Vraag via ons ons contactformulier Wij maken makkelijk en snel een vrijblijvende offerte voor je aan.

 • Chat met ons

  Als onze chat aanstaat, helpen we je graag met al je vragen!

Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul het aanvraagformulier in!

Teambuilding

Teambuilding bij TeamSpeling gaat niet alleen over lachten en plezier maken. Dat kunnen we wel heel goed. Tijdens de teambuilding gebruiken we de humor en hilarische sfeer om die diepere laag te raken. We zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen en gaan dan onbewust aan de slag met onderwerpen als vertrouwen, communicatie, feedback en waardering. Onze formule zorgt ervoor dat het team een onvergetelijk leuke ervaring heeft gehad én er sterker uitkomt!
Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
Teambuilding de Teamlachspiegel

De Teamlachspiegel

Al jaren ons meest succesvolle teambuilding. Creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Altijd lachen. Wij zetten elk team in beweging. Teambuilding De Teamlachspiegel >

Teambuilding Veranderfitness

Veranderfitness

Unieke en leuke teambuilding. Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. Lach samen en beleef samen deze unieke teambuilding. Vechten voor verbinding >


Teambuilding Kennismakingsfitness

Kennismakingsfitness

Veel nieuwe collega's? Of nieuwe teams? Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Teambuilding om elkaar te leren kennen en samen een sterk team te worden. Teambuilding Kennismakingsfitness >

Teambuilding Vechten voor verbinding

Vechten voor verbinding

Een actieve, hilarische teambuilding waarbij het team ervaart welke gevechten er gevoerd moeten worden om tot betere samenwerking te komen. Ga naar Vechten voor verbinding >

Teambuilding Teamimporvisatie

Teamimprovisatie

Een teambuilding vol improvisatieavonturen. Natuurlijk wordt er gelachen, maar het team leert ook te vertrouwen op het vermogen te improviseren. Teambuilding Teamimprovisatie >

Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
Online Teambuilding TeamEvent Online

TeamEvent Online

Een unieke online teambuilding voor kleine teams. Vanuit onze studio's kunnen teamleden over het hele land, of hele wereld, samenkomen en elkaar beter leren kennen. Ga naar deze online teambuilding

Online Teambuilding Complimenten Carrousel

Complimenten Carrousel

Laat je hart spreken en stap in de Complimenten Carrousel. Online elkaar meer gaan waarderen. Goed om elkaar ook te laten weten hoe we elkaar waarderen. Dat geeft heel veel energie! Ga naar deze online teambuilding


"Vlotte communicatie en tijdens het event goed gelachen!"
– Ruud Kortlever, Agile & Performance Coach –

“Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”
– Nico-Jan Hoogma, directielid KNVB –

"Ik vond het vooraf heel moeilijk inschatten wat je kunt verwachten. Maar het heeft onze verwachtingen overtroffen."
– Saskia Kousen, office manager Finerigie Accountants & Belastingadviseurs –

Maak er een dagprogramma van!

Complete teamdag. Vol humor en duurzame teamontwikkeling

Maak er gerust met TeamSpeling een onvergetelijke dag van. Met een grote groep, of kleine groepen. Wij kunnen een programma op maat met je maken. Een teamdag waarin jouw teamleden de verbinding met elkaar versterken, leerinzichten opdoen, eigenaarschap aanboren. En daarbij óók nog eens heel veel zullen lachen. Dit zijn niet zomaar wat ingrediënten van een teamdag. Verbinding, humor, samen leren en ownership zijn juist de factoren die jouw teamontwikkeling effectief helpen versnellen.

Onze teamdagen laten zich niet makkelijk in een hokje stoppen. Is het een training? Of een teambuilding? Teamcoaching misschien? Of toch een knotsgek bedrijfsfeest? Ons antwoord: het is de unieke formule van TeamSpeling waar leren, veranderen en humor samenkomen ten behoeve van jouw specifieke team vraag. Onze teamdag programma’s zijn gericht op de context en de uitdagingen van jouw team. En wij maken daar een een unieke beleving van.

Onze trainers zijn leuk en deskundig. Zij voeren jouw team mee langs allerlei fundamentele onderdelen van teamwork. Om maar wat te noemen:

 • Bedenken waarom we überhaupt een team (moeten) zijn;
 • Versterken van het onderling vertrouwen;
 • Effectief maken van verschillen in kwaliteiten en rollen;
 • Handelen vanuit teambelang;
 • Feedback resultaatgerichtheid;
 • Herkennen van ineffectieve teampatronen;
 • Samen nieuwe teamafspraken maken.

Bedrijfsuitjes bij TeamSpeling
 • Bel met ons

  Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 085 013 33 32

 • Vraag informatie aan

  Vraag via ons ons contactformulier Wij maken makkelijk en snel een vrijblijvende offerte voor je aan.

 • Chat met ons

  Als onze chat aanstaat, helpen we je graag met al je vragen!

Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul het aanvraagformulier in!