Zakelijke workshops met humor

Veel humor met een diepere laag.

team teamspeling

Ook met jouw team aan de slag?
Vraag advies en een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Workshop zakelijk

Het inzetten van een workshop zakelijk kan heel handig zijn. Workshops zijn ideaal om op een actieve, originele manier de samenwerking te versterken, waardoor collega’s elkaar op een andere manier leren kennen.  Maar wat voor workshop is daarvoor geschikt? Bij TeamSpeling hebben we een bewezen concept ontwikkeld  dat we in de afgelopen jaren voor duizenden  grote en kleine bedrijven hebben uitgevoerd. De workshops van TeamSpeling slaan aan bij grote bedrijven, zoals  de NS, Ikea, Philips, Vattenfall en Bavaria. Ook hebben wij deze zakelijke workshops ingezet voor organisaties zoals overheden, verenigingen, ziekenhuizen en de politie. Wat maakt de zakelijke workshops van TeamSpeling zo’n succes?

Waarom zakelijke workshops van TeamSpeling?

De zakelijke workshops van TeamSpeling zijn anders dan je verwacht. Het draait om humor, lachen met elkaar en daardoor juist de veiligheid creëren om dingen vanuit een ander perspectief te  zien. De ervaring leert dat een team workshop ook goed werkt als tool binnen het verandermanagement. We hebben fantastische resultaten gerealiseerd met ons workshop team. Wanneer je een leuke workshop voor jouw team zoekt, één die absoluut een blijvende indruk achterlaat en ook een positief effect teweeg brengt, schakel je TeamSpeling in!

Training workshop

Wat is de waarde van onze  teamtraining workshop? Een training workshop is een beleving, volle bak actie en humor waarbij ongemerkt specifieke vaardigheden worden ontwikkeld. De meest effectieve training is een workshop. Kort, krachtig, humorvol. Het brein is maximaal actief waardoor er sneller en meer wordt geleerd. Door de interactie tussen groep en trainer en de interactie binnen het team zelf, levert een training workshop een erg mooi resultaat op. Over onderstaande teamtrainingen die als workshop worden gegeven, vertellen we graag meer.

Workshop voor bedrijven: Anders vergaderen

Vergaderen; iedereen is het ermee eens dat kort en efficiënt vergaderen het beste werkt. Toch duren de meeste vergaderingen lang en kunnen ze beter en meer efficiënt worden ingericht. Is dit een herkenbare situatie? Kies dan voor een zakelijke workshop voor vergaderen. Deze workshop zakelijk is ideaal voor teams tot 16 personen. Grotere teams kunnen de workshop ook volgen, maar wij worden hier graag van op de hoogte gebracht zodat we onze programma aan kunnen laten sluiten bij jullie wensen. Tijdens de team workshop gaan we in op gewoontes, patronen, communicatieniveaus, het doel van de vergadering en uiteraard de resultaten. Door iedereen in de vergadering ‘eigenaar’ van de vergadering te maken, laten we zien dat het op een betere manier kan. Iedereen ervaart dit op dezelfde, positieve manier! Lees verder over deze vergader workshop.

Unilever Logo
Sony Logo
Logo Rabobank 240px
Logo Nyenrode 240px
Logo Bavaria 240px
Logo Ikea 240px
Logo Ns 240px
Logo Brunel 240px
Logo Dela 240px
Akzonobel Logo 240px
Logo Ministerie Van Binnenlandse Zaken 240px
Logo Knvb 240px
Logo Arbo Unie 240px
Logo Umc Utrecht 240px
Logo Fnv 240px
Image
Image
Logo Nn 240px
Logo Kpn 240px
Image
Image
Image
Image
Logo Rws 240px
Image
Logo Rekenkamer 240px
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
gemeenteamsterdam
uwv logo
coa logo
vattenfall logo
pwc logo
logo centraalbeheer
Image
bam wonen logo
heineken logo
booking.com logo2
logo erasmus universiteit
TeamSpeling BV
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
NedsellNedsell
16:50 28 Feb 24
Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
sandrasandra
07:49 05 Feb 24
Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
Pepijn DroogPepijn Droog
10:51 17 Nov 23
Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
Sjoerd CozijnsenSjoerd Cozijnsen
10:12 10 Nov 23
Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
js_loader
team teamspeling

Wil je advies en een vrijblijvende offerte?

Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Team workshop: Anders feedback

Misschien heb je er zelf geen last van, maar veel mensen vinden omgaan met zowel het geven als krijgen van feedback heel moeilijk. Toch is feedback cruciaal voor het aansturen van een team. Een workshop voor feedback volgen kan dus erg voordelig zijn. Hoe pakken wij van TeamSpeling dit aan? Met humor en plezier gaan we het geven en ontvangen van feedback makkelijker maken. Ondanks de humoristische aanpak, wordt er wel serieus gekeken naar eventuele disfunctionele teampatronen om aan te pakken. We kijken dieper dan de feedback stappen die iedereen ook zelf wel op het internet kan vinden. Deze workshop is met name geschikt voor teams tot 16 personen. Wederom horen wij het graag van tevoren als de workshop voor grotere groepen moet worden gehouden.

Workshop voor collega’s om stress en werkdruk aan te pakken

Met een workshop collega’s ontstressen? Dat kan tijdens de training workshop: vitaliteit en teamwork. Wij pakken de situatie uiteraard weer met een goede dosis humor een beetje stress in de workshop te stoppen. Jouw team gaat op een speelse manier ervaren hoe er wordt omgegaan met stress. Zo worden er op een leuke en verrassende samen nieuwe inzichten opgedaan. Dit is een actieve workshop en kan evengoed als teamuitje actief worden ingezet. Het team speelt in dit geval zelf de hoofdrol. Jullie gaan aan de slag om stress niet alleen individueel aan te pakken maar vooral ook als team. Het herkennen van van stress, het bespreekbaar maken en het omzetten naar een vitaliteitsplan vormen belangrijke bouwstenen.. Maak je bedrijf stressbestendig en laat je begeleiden door ons workshop team!

Team workshop doel

Het is belangrijk om met je team activiteiten te doen. Het brengt een team dichterbij elkaar en zorgt ervoor dat er op de werkvloer beter en vooral prettiger gewerkt kan w orden. Het streven is naar een team toe te werken waarin er vertrouwen heerst. Want vertrouwen vormt de basis voor groeien en veranderen als team. idEen f. En verandering, daar houden veel mensen niet van. Dat is spannend en dat maakt kwetsbaar. Dus wat doet TeamSpeling om dit doel te bereiken? We beginnen met veranderingen leuk te maken door humor toe te voegen. Dat is een kunst. Maar het lukt ons telkens weer een klimaat te creëren waarin deelnemers van de workshop de comfortzone durven te stretchen. Want wie lacht ziet nu eenmaal sneller dat het anders kan.

Engelse training workshop

Voor internationale teams of bedrijven met enkele buitenlandse medewerkers, geven wij de training workshop in het Engels. We zorgen ervoor dat het niveau afgestemd is op de groep, zodat iedereen goed kan volgen wat er gezegd wordt. Zoek jij een leuke Engelse workshop? Bijvoorbeeld om de band tussen Hollandse en Buitenlandse medewerkers te versterken? Met Engelse teambuilding activiteiten kan de taalbarrière overkomen worden. Bovendien hebben de collega’s na de training iets om samen over te praten. Dat onze formule spraakmakend is, is een feit. Leg ons jouw case voor, we komen graag in gesprek.

Teamuitje actief

Wanneer je met een teamuitje actief bezig bent, wordt het een stuk leuker. Hoewel mensen bij teamuitjes vaak aan een dagje weg of andere activiteiten denken, moet het doel van een actief teamuitje niet over het hoofd worden gezien. Betrokkenheid en verbinding creëren, daar draait het namelijk om. Verbinding met elkaar. Maar ook met de het bedrijf. Bekijk ook ons aanbod van bedrijfsuitjes. Goed om te weten: of je nu een training workshop of uitje kiest, in alle gevallen passen wij de unieke TeamSpeling formule toe. Verwondering gegarandeerd.

De unieke TeamSpeling formule

Wij hebben het al een paar keer over de TeamSpeling formule gehad, maar wat is die unieke formule? Op onze over ons pagina wordt veel duidelijk, maar om je een voorproefje te geven: wij houden van humor! Van lachen en verrassen tot het bieden van een unieke ervaring vol eyeopeners. Dat willen we tijdens de teambuilding activiteiten inzetten voor jouw team. Denkgewoonten in twijfel trekken door de hele boel op z’n kop te zetten, dat is de unieke TeamSpeling formule waarmee we bij tal van (grote) organisaties succes hebben geboekt. Laat jouw team tijdens een workshop ook op een leuke manier uit balans gebracht worden, om daarna met nieuwe inzichten en een nieuw balans terug te keren naar de werkvloer.

Teambuilding activiteiten

Bij de teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Onze teamuitjes omvatten meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teamuitjes.

Wij maken de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan met onderwerpen als communicatie, feedback geven en ontvangen, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!

Teambuilding. Superleuke teamuitjes over samenwerken en vol eye-openers. Ga samen lachend in de leerstand.

Teambuilding activiteit Veranderfitness

Teambuilding Veranderfitness

Unieke en leuke teambuilding. Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. Lach samen en beleef samen deze unieke teambuilding.

Bekijk deze teambuilding
Teambuilding activiteiten de teamlachspiegel

Teambuilding Teamlachspiegel

Al jaren ons meest succesvolle teambuilding. Creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Altijd lachen. Wij zetten elk team in beweging.

Bekijk deze teambuilding
Teambuilding feesten voor verbinding

Teambuilding Feesten voor verbinding

Een actieve, hilarische teambuilding waarbij het team ervaart welke gevechten er gevoerd moeten worden om tot betere samenwerking te komen.

Bekijk deze teambuilding
Teambuilding kennismaking

Teambuilding Kennismakingsfitness

Veel nieuwe collega's? Of nieuwe teams? Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Teambuilding om elkaar te leren kennen en samen een sterk team te worden.

Bekijk deze teambuilding
teambuilding team improvisatie

Teambuilding Teamimprovisatie

Een teambuilding vol improvisatie-avonturen. Natuurlijk wordt er gelachen, maar het team leert ook te vertrouwen op het vermogen te improviseren.

Bekijk deze teambuilding
  team teamspeling

  Wij helpen je graag.

  Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

  Bel met ons

  Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.