Zakelijke workshops met humor

Veel humor met een diepere laag.

Vraag informatie aan via aanvraagformulier

Workshop zakelijk

Het inzetten van een workshop zakelijk kan heel handig zijn. Workshops zijn ideaal om op een actieve, originele manier de samenwerking te versterken, waardoor collega’s elkaar op een andere manier leren kennen.  Maar wat voor workshop is daarvoor geschikt? Bij TeamSpeling hebben we een bewezen concept ontwikkeld  dat we in de afgelopen jaren voor duizenden  grote en kleine bedrijven hebben uitgevoerd. De workshops van TeamSpeling slaan aan bij grote bedrijven, zoals  de NS, Ikea, Philips, Vattenfall en Bavaria. Ook hebben wij deze zakelijke workshops ingezet voor organisaties zoals overheden, verenigingen, ziekenhuizen en de politie. Wat maakt de zakelijke workshops van TeamSpeling zo’n succes?

Waarom zakelijke workshops van TeamSpeling?

De zakelijke workshops van TeamSpeling zijn anders dan je verwacht. Het draait om humor, lachen met elkaar en daardoor juist de veiligheid creëren om dingen vanuit een ander perspectief te  zien. De ervaring leert dat een team workshop ook goed werkt als tool binnen het verandermanagement. We hebben fantastische resultaten gerealiseerd met ons workshop team. Wanneer je een leuke workshop voor jouw team zoekt, één die absoluut een blijvende indruk achterlaat en ook een positief effect teweeg brengt, schakel je TeamSpeling in!

Training workshop

Wat is de waarde van onze  teamtraining workshop? Een training workshop is een beleving, volle bak actie en humor waarbij ongemerkt specifieke vaardigheden worden ontwikkeld. De meest effectieve training is een workshop. Kort, krachtig, humorvol. Het brein is maximaal actief waardoor er sneller en meer wordt geleerd. Door de interactie tussen groep en trainer en de interactie binnen het team zelf, levert een training workshop een erg mooi resultaat op. Over onderstaande teamtrainingen die als workshop worden gegeven, vertellen we graag meer.

Workshop voor bedrijven: Anders vergaderen

Vergaderen; iedereen is het ermee eens dat kort en efficiënt vergaderen het beste werkt. Toch duren de meeste vergaderingen lang en kunnen ze beter en meer efficiënt worden ingericht. Is dit een herkenbare situatie? Kies dan voor een zakelijke workshop voor vergaderen. Deze workshop zakelijk is ideaal voor teams tot 16 personen. Grotere teams kunnen de workshop ook volgen, maar wij worden hier graag van op de hoogte gebracht zodat we onze programma aan kunnen laten sluiten bij jullie wensen. Tijdens de team workshop gaan we in op gewoontes, patronen, communicatieniveaus, het doel van de vergadering en uiteraard de resultaten. Door iedereen in de vergadering ‘eigenaar’ van de vergadering te maken, laten we zien dat het op een betere manier kan. Iedereen ervaart dit op dezelfde, positieve manier! Lees verder over deze vergader workshop.

Malou Kop Jansen
Malou Kop Jansen
Verbinding en plezier waren voor onze de belangrijkste begrippen. Bijzonder hoe ze 200 mensen in een mum van tijd mee hadden in de sfeer van de middag. Het liep precies zoals we van te voren hadden doorgesproken en gehoopt.
Suzanne Verheul
Suzanne Verheul
We hebben met ons team van 20 personen de training Vechten voor verbinding gedaan. Nog nooit zoveel gelachten tijdens een teambuilding activiteit! Echt een ontzetten leuke en leerzame ochtend gehad. Complimenten voor Laura!
Natalie Schokkenbroek
Natalie Schokkenbroek
Wij hebben de training "de lachspiegel' gevolgd. Een leuke en interactieve training. De training kent veel humor maar heeft ook een serieuze ondertoon waarbij je gedwongen wordt na te denken over jouw maar ook iemand anders zijn rol in een team. Ook kom je erachter hoe andere teamleden jou zien binnen een team. Dit helpt om ook eens een andere "pet" op te zetten en niet vast te houden aan je eigen patroon en gewoontes.
Els Jongetjes
Els Jongetjes
Op een ontspannen en leuke manier aan de slag geweest met toch wel een lastig onderwerp: werkdruk. Leuke werkvormen, veel gelachen en van alles geleerd over onszelf en van elkaar. Bedankt voor de toffe middag namens alle werkers van Nummer 13.
sumeyra kaya
sumeyra kaya
Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Menno Barten
Menno Barten
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier

Team workshop: Anders feedback

Misschien heb je er zelf geen last van, maar veel mensen vinden omgaan met zowel het geven als krijgen van feedback heel moeilijk. Toch is feedback cruciaal voor het aansturen van een team. Een workshop voor feedback volgen kan dus erg voordelig zijn. Hoe pakken wij van TeamSpeling dit aan? Met humor en plezier gaan we het geven en ontvangen van feedback makkelijker maken. Ondanks de humoristische aanpak, wordt er wel serieus gekeken naar eventuele disfunctionele teampatronen om aan te pakken. We kijken dieper dan de feedback stappen die iedereen ook zelf wel op het internet kan vinden. Deze workshop is met name geschikt voor teams tot 16 personen. Wederom horen wij het graag van tevoren als de workshop voor grotere groepen moet worden gehouden.

Workshop voor collega’s om stress en werkdruk aan te pakken

Met een workshop collega’s ontstressen? Dat kan tijdens de training workshop: vitaliteit en werkdruk. Wij pakken de situatie uiteraard weer met een goede dosis humor een beetje stress in de workshop te stoppen. Jouw team gaat op een speelse manier ervaren hoe er wordt omgegaan met stress. Zo worden er op een leuke en verrassende samen nieuwe inzichten opgedaan. Dit is een actieve workshop en kan evengoed als teamuitje actief worden ingezet. Het team speelt in dit geval zelf de hoofdrol. Jullie gaan aan de slag om stress niet alleen individueel aan te pakken maar vooral ook als team. Het herkennen van van stress, het bespreekbaar maken en het omzetten naar een vitaliteitsplan vormen belangrijke bouwstenen.. Maak je bedrijf stressbestendig en laat je begeleiden door ons workshop team!

Team workshop doel

Het is belangrijk om met je team activiteiten te doen. Het brengt een team dichterbij elkaar en zorgt ervoor dat er op de werkvloer beter en vooral prettiger gewerkt kan w orden. Het streven is naar een team toe te werken waarin er vertrouwen heerst. Want vertrouwen vormt de basis voor groeien en veranderen als team. idEen f. En verandering, daar houden veel mensen niet van. Dat is spannend en dat maakt kwetsbaar. Dus wat doet TeamSpeling om dit doel te bereiken? We beginnen met veranderingen leuk te maken door humor toe te voegen. Dat is een kunst. Maar het lukt ons telkens weer een klimaat te creëren waarin deelnemers van de workshop de comfortzone durven te stretchen. Want wie lacht ziet nu eenmaal sneller dat het anders kan.

Workshop teambuilding online

Veel teamactiviteiten kunnen ook online plaatsvinden. We kunnen de unieke formule van TeamSpeling overbrengen vanuit een professionele studio. In sommige gevallen heeft dit juist ook een meerwaarde vergeleken met fysieke trainingen. Het is snel en makkelijk te organiseren. Wij hebben ook een online teambuilding activiteit ontwikkeld die bedoeld is om online plaats te vinden. Zo improviseren onze trainers er in onze online teambuilding altijd een lied of gedicht over mensen uit jouw team. Hoe leuk is dat! Alle online workshops en trainingen worden gegeven vanuit een professionele studio, door de professionele trainers en acteurs van TeamSpeling.

Engelse training workshop

Voor internationale teams of bedrijven met enkele buitenlandse medewerkers, geven wij de training workshop in het Engels. We zorgen ervoor dat het niveau afgestemd is op de groep, zodat iedereen goed kan volgen wat er gezegd wordt. Zoek jij een leuke Engelse workshop? Bijvoorbeeld om de band tussen Hollandse en Buitenlandse medewerkers te versterken? Met Engelse teambuilding activiteiten kan de taalbarrière overkomen worden. Bovendien hebben de collega’s na de training iets om samen over te praten. Dat onze formule spraakmakend is, is een feit. Leg ons jouw case voor, we komen graag in gesprek.

Teamuitje actief

Wanneer je met een teamuitje actief bezig bent, wordt het een stuk leuker. Hoewel mensen bij teamuitjes vaak aan een dagje weg of andere activiteiten denken, moet het doel van een actief teamuitje niet over het hoofd worden gezien. Betrokkenheid en verbinding creëren, daar draait het namelijk om. Verbinding met elkaar. Maar ook met de het bedrijf. Bekijk ook ons aanbod van bedrijfsuitjes. Goed om te weten: of je nu een training workshop of uitje kiest, in alle gevallen passen wij de unieke TeamSpeling formule toe. Verwondering gegarandeerd.

De unieke TeamSpeling formule

Wij hebben het al een paar keer over de TeamSpeling formule gehad, maar wat is die unieke formule? Op onze over ons pagina wordt veel duidelijk, maar om je een voorproefje te geven: wij houden van humor! Van lachen en verrassen tot het bieden van een unieke ervaring vol eyeopeners. Dat willen we tijdens de teambuilding activiteiten inzetten voor jouw team. Denkgewoonten in twijfel trekken door de hele boel op z’n kop te zetten, dat is de unieke TeamSpeling formule waarmee we bij tal van (grote) organisaties succes hebben geboekt. Laat jouw team tijdens een workshop ook op een leuke manier uit balans gebracht worden, om daarna met nieuwe inzichten en een nieuw balans terug te keren naar de werkvloer.

Teambuilding

Bij de teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Dit is voor ieder team een continue uitdaging. Daarom gaat onze teambuilding over meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teambuilding activiteiten.

De humor vormt het middel om een diepere laag te raken. Het spel met wezenlijke thema’s, leuke confrontatie, eigen uitdagingen en een luchtige benadering maakt onze teambuilding programma’s hilarisch. Wij zorgen ervoor dat er een sfeer van vertrouwen ontstaat, waar het team zich open durft op te stellen. Zo maken we de weg vrij om met vertrouwen aan de slag te gaan en onderwerpen als communicatie, feedback geven, waardering en erkenning. Onze formule zorgt ervoor dat het team, met onze teambuilding activiteiten, een onvergetelijk leuke ervaring krijgt én er sterker uitkomt!


Teambuilding de Teamlachspiegel

Teambuilding de Teamlachspiegel

Al jaren ons meest succesvolle teambuilding. Creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Altijd lachen. Wij zetten elk team in beweging. Teambuilding De Teamlachspiegel

Teambuilding Kennismakingsfitness

Teambuilding Kennismakingsfitness

Veel nieuwe collega's? Of nieuwe teams? Hoe gaaf is dan om samen een vliegende start te maken. Teambuilding om elkaar te leren kennen en samen een sterk team te worden. Teambuilding Kennismakingsfitness

Teambuilding Veranderfitness

Teambuilding Veranderfitness

Unieke en leuke teambuilding. Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. Lach samen en beleef samen deze unieke teambuilding. Teambuilding Veranderfitness

Teambuilding Feesten voor verbinding

Teambuilding Feesten voor verbinding

Een actieve, hilarische teambuilding waarbij het team ervaart welke gevechten er gevoerd moeten worden om tot betere samenwerking te komen. Teambuilding Feesten voor verbinding

Teambuilding Teamimporvisatie

Teambuilding Teamimprovisatie

Een teambuilding vol improvisatieavonturen. Natuurlijk wordt er gelachen, maar het team leert ook te vertrouwen op het vermogen te improviseren. Teambuilding Teamimporvisatie


“Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”  – Nico-Jan Hoogma, directielid KNVB

"Ik vond het vooraf heel moeilijk inschatten wat je kunt verwachten. Maar het heeft onze verwachtingen overtroffen."
– Saskia Kousen, office manager Finerigie Accountants & Belastingadviseurs –

Maak er een dagprogramma van!

Complete teamdag. Vol humor en duurzame teamontwikkeling

Maak er gerust met TeamSpeling een onvergetelijke dag van. Met een grote groep, of kleine groepen. Wij kunnen een programma op maat met je maken. Een teamdag vol plezier, interactie en samen lachten. En waarin jouw teamleden de verbinding met elkaar versterken, eye-openers opdoen, eigenaarschap aanboren. Verbinding, humor, samen leren en ownership zijn dé factoren die jouw teamontwikkeling effectief helpen versnellen.

Teambuilding, team uitje, workshop, teamtraining... Of een teamdag met jouw thema.

Onze teamdagen laten zich niet makkelijk in een hokje stoppen. Wat is het nou eigenlijk? Een teamtraining, een teambuilding of een team coaching? Of toch een bedrijfsuitje? Ons antwoord: het is de unieke formule van TeamSpeling. Waar leren, veranderen en humor samenkomen voor jouw specifieke team vraag. Onze teamdag programma’s zijn gericht op de context en de uitdagingen van jouw team. En wij maken daar een unieke beleving van.

Onze trainers zijn leuk en deskundig. Zij voeren jouw team mee langs allerlei fundamentele onderdelen van teamwork. Om maar wat te noemen:

  • Bedenken waarom we überhaupt een team (moeten) zijn;
  • Versterken van het onderling vertrouwen;
  • Effectief maken van verschillen in kwaliteiten en rollen;
  • Handelen vanuit teambelang;
  • Feedback resultaatgerichtheid;
  • Herkennen van ineffectieve teampatronen;
  • Samen nieuwe teamafspraken maken.

Bedrijfsuitjes bij TeamSpeling
team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier