Het team van TeamSpeling

Dit zijn de teamspelers van TeamSpeling

team teamspeling

Ook met jouw team aan de slag?
Vraag advies en een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Wie zijn onze teamspelers

Bij TeamSpeling hebben wij een geweldig team. Niet zomaar trainers en accountmanagers, maar allemaal professionals die de formule van TeamSpeling uitdragen. Met trots presenteren wij de mensen die verantwoordelijk zijn voor het succes van jullie training of teambuilding én voor het succes van TeamSpeling.

cindy pittens trainer teambuilding bij teamspeling

Cindy Pittens

trainer


Als improvisatietrainer en -speler kom ik wel aan mijn trekken bij Teamspeling! Ik geef teambuilding workshops en speel en presenteer de bedrijfsuitjes!

Het is ontzettend leuk om mensen altijd weer met een vette glimlach in beweging te krijgen. Om mensen te verrassen met grappige invalshoeken en werkvormen. Men gooit de gêne van zich af en laat zichzelf zien en kennen! Je ziet het vertrouwen en de verbinding groeien en het is een feestje om daar getuige en aandrijver van te mogen zijn!

Over mij: Zo energiek als ik ben als trainer en op het podium, zo kalm en stil zoek ik buiten mijn werk de rust van de sauna op.
Altijd bereid om én te lachen én de verdieping op te zoeken. Het liefst tegelijk.

willem dorresteijn teambuilding trainer teamspeling

Willem Dorresteijn

trainer


Al meer dan 20 jaar improvisatie acteur en sinds een aantal jaar trainer bij Teamspeling.

Met TeamSpeling is het leuk om in verbinding te staan met elkaar. En veel lachen is de basis van een gezond leven en dat zijn precies ook de basiswaarden van improvisatie theater.

Bij TeamSpeling staan deze waarden ook centraal en dat vind ik dan ook de beste manier om mensen inzichten te laten krijgen in wie ze zijn en hoe ze zich verhouden tot andere mensen. Werken bij Teamspeling geeft altijd een enorme energie boost voor zowel de teams die ik begeleid als voor mij persoonlijk, waardoor ik elke opdracht weer als een feestje zie!

karlijn van boxtel teamspeling trainer

Karlijn van den Bergh

trainer


Binnen TeamSpeling verzorg ik o.a. de Teamlachspiegel en Vitaliteit trainingen.

Bij elke training wordt de inhoud gecombineerd met plezier, waardoor kennis, nieuwe inzichten en eyeopeners altijd gepaard gaan met onwijs veel lol binnen de groep. En dat is natuurlijk de allerleukste manier om te leren. Dat is dan ook waarom ik zelf met zoveel plezier de trainingen geef.

Over mij: Ik ben stress en burn-out coach en geef wekelijks online yoga nidra lessen om volledig te ontspannen. Naast mijn werk ben ik zelf ook veel aan het ontspannen. Dat doe ik het liefste in de natuur, met familie & vriendinnen of met een goed boek. Zo laad ik weer helemaal op om met veel energie voor groepen te staan.

rob noordink teamtraininer teamspeling

Rob Noordlink

trainer


Rob hier! Ooit heb ik als deelnemer zelf De TeamLachSpiegel mogen ervaren. Wat een fantastische dag heb ik toen met mijn team gehad. Vanaf dat moment was ik verkocht aan de formule van TeamSpeling en besloot ik zelf aan de slag te gaan als trainer.
Ik vind het belangrijk dat je af en toe een spiegel voorgehouden krijgt in het leven. En hoe geweldig is het als je deze spiegel ook nog met een dosis humor erbij krijgt, zoals bij TeamSpeling. Hier ervaar je verbinding en plezier, maar je krijgt ook inzicht in eigen denk- en handelspatronen, om daar iets mee te doen voor op de werkvloer. Bij TeamSpeling wordt er van de norm afgeweken, we doen het allemaal nét even anders. Leuk hé? Of niet? Dat kan zeker even spannend zijn. Ik vind het een leuke uitdaging om daar een vertrouwde setting voor neer te zetten. Zodat er geleerd kan worden van wat spannend is. 

Over mij: Ik woon in de prachtige bossen van de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Daar wandel ik dan ook graag, werk ik in mijn tuin en moestuin en heb ik een husky genaamd Winter. Verder houd ik ook van gamen en ga ik graag op avontuur! 

chris teamspeling

Chris Kunze

accountmanager


Vanaf 2020 maak ik het accountteam van TeamSpeling onveilig. Aan mij de mooie taak in gesprek te gaan met een klant om uit te pluizen wat er speelt in een team en hoe wij de mensen het best beter met elkaar in verbinding kunnen brengen om hun werk beter en met nóg meer plezier te kunnen doen. Ik heb enkele jaren in een zelfvoorzienende boerenkommune in Zweden gewoond en de rol van mentor en mediator gedragen, en wat ik daar geleerd heb over teamwork, communicatie, verbinding, etc. is nu erg nuttig bij het aanvoelen van wat er nodig is in een team. Ik word er ontzettend blij van steeds van klanten terug te krijgen hoe wij hen helpen door hun patronen heen te breken, daar lekker over te mogen lachen, en samen te groeien als groep.

Over mij: ik heb ooit een internationaal gezelschap van 30 mensen overtuigd tot naaktzwemmen in de Zuid-Chinese Zee. Ook kreeg ik in groep 7 de tweede plek in het regionaal kampioenschap voorlezen.
clemen mensink teamspeling portret

Clemen Mensink

trainer / oprichter TeamSpeling


Ik vertaal de TeamSpeling formule naar originele werkvormen en draag zorg voor de kwaliteit van onze trainingen, teambuilding en bedrijfsshows.

Groepen mensen op het verkeerde been zetten, de (keihard) lachende gezichten, de verwondering, de eyeopener en de echte ontmoetingen die tot stand komen. Daar doe ik het voor!

Over mij:  Ik wil mijn patat knapperig. liefst met minimaal twee snack's erbij, waarvan tenminste één frikandel.

eline hoebe trainer teamspeling

Eline Hoebe

trainer


Mijn naam is Eline Hoebe en ik ben werkzaam als trainer en teamcoach bij Teamspeling.

Wat ik het allerleukste vind aan het werken voor Teamspeling is de luchtigheid en de humor van de werkvormen die we gebruiken. Je krijgt mensen hierdoor meteen in de leerstand. De werkvormen zijn goed doordacht en onderbouwd zodat mensen, zonder dat ze het door hebben, enorm veel inzichten opdoen over zichzelf en hun team. Het zorgt voor meer begrip en verbinding met elkaar. Dat maakt leren leuk!

trainer teambuilding ilse horstman

Ilse Horstman

trainer


Ik hou ervan als dingen in de soep lopen want juist daar ligt een kans. Mijn ongevraagde tip: faal gracieus en laat iedereen meekijken. En eerlijk: natuurlijk ben ik ook bang om iets verkeerd te doen en vind heel veel dingen in het leven spannend maar kan mezelf gelukkig steeds beter toestaan dat daarnaast ook nóg een ander lijntje loopt: ik mag leren. Elke dag weer. Om daarnaast een klein inkijkje te krijgen in hoe dit bij anderen gaat ,vind ik een groot goed, ik vind het dapper als mensen zich kwetsbaar durven op te stellen. Daarvan leer ik ook weer. We moeten elkaar tenslotte wel een beetje helpen in het leven.

Ik hou van ervaringsleren omdat we het in ons hoofd allemaal wel wéten maar ... ervaren is hele andere koek! Dát maakt het werken voor Teamspeling leuk omdat we daar met vele andere collega's mee bezig zijn; mensen even op een ander spoor te zetten van wat ze al kennen.

Over mij: Ik word ervaren als iemand die actief, open en enthousiast is. Gelukkig hoef ik daar niet veel voor te doen, dat gaat vanzelf als ik met een team mensen mag werken. Ik woon in de mooiste stad van het land samen met mijn vriend. Ik hou van een flinke boswandeling, koken en geen nuttige dingen doen :)) Hopelijk ervaren we elkaar snel!
teambuilding trainer marieke de witte

Marieke de Witte

trainer


Enorm veel plezier haal ik uit het werken voor TeamSpeling, waar we met een topteam van mede-acteurs, muzikant en technicus, iedere keer weer hele mooie dingen maken en neerzetten voor de opdrachtgevers en waar we de teams in beweging krijgen met een hele grote glimlach. Met name ben ik te vinden bij de grotere shows en bijeenkomsten, zoals de BedrijfsLachSpiegel of de Verander- of de Feedbackshow. 

Over mij: Sinds 2018 doe ik aan Improvisatietheater, waar ik de wereld van onbegrensde mogelijkheden heb ontdekt. Daarnaast kun je me niet alleen ‘zien’, maar ook ‘horen’ vanuit mijn stem-acteur-zijn.

venna cohen trainer teamspeling

Venna Cohen

trainer


Bij Teamspeling faciliteer ik verschillende Workshops: Teamlachspiegel, Veranderfitness, kennismakingsfitness

Het is fijn om te zien als teams plezier met elkaar hebben en ik ze uit de dagelijkse sleur en vaste structuren kan halen. De workshop is echter bij mij pas geslaagd als het team als geheel en de verschillende mensen uit het team naar buiten gaan met het gevoel dat ze vooruit zijn gekomen.

Over mij: Tot twee jaar geleden werkte ik altijd bij bedrijven in verschillende teams. Ik herken dus veel struggles van teams. Daarbij teken ik (zakelijk en prive), speel ik sinds kort improvisatie theater en speel ik hockey.

iwan dam teambuilding teamspeling trainer

Iwan Dam

trainer


Ik speel als theatermaker vooral bedrijfsoptreden voor TeamSpeling. Daar bevragen we de situatie van een bedrijf en spelen dat op een leuke manier terug. Vaak ook nog met een kwinkslag om het team verder te helpen.

Het leuke van teamspeling vind ik dat inhoud gekoppeld wordt aan werkvormen waar ook de humor wordt opgezocht. Dat maakt de trainingen niet alleen leuker, maar ook effectiever. Want humor en inhoud verbinden in spel en oefeningen is een geweldige manier om te leren en te groeien.

Daarnaast vind ik het gewoon leuk om met bij alle soorten bedrijven over de vloer te komen en sfeer te proeven. Zo rijdt ik door het land en denk vaak.. oh ja … in dat gebouw hebben ze mooie kunst aan de muur die bijna nooit iemand ziet. Daar hebben ze lekkere koffie .. maar niet op de achtste verdieping en dat weet alleen de ZZP-ers niet.. Ik nu dus wel.

jasper van der pijl teambuilder

Jasper van der Pijl

trainer


Ik geef workshops door het hele land.

Het mooiste aan de workshops vind ik dat ze mensen op een speelse manier laten ervaren wat er allemaal mis kan gaan als je in teamverband werkt. Dat is super concreet, leerzaam en ontzettend grappig.

franks trainer bedrijfsuitjes impro

Frank van den Berg

trainer


Als 18 jarige jongen mocht ik pas 'aan het toneel' van mijn ouders en sindsdien loopt theater, regie, stuk schrijven, impro acteren en organiseren als een rode draad door mijn leven. Workshops geven, mensen bekend maken met wat samen improviseren kan doen met jouw en met elkaar is iets waar ik in mijn werk graag de nadruk op leg. Tot ziens bij één van de volgende opdrachten!
aulia van goens trainer trainingen teamspeling

Aulia van Goens 

trainer


Ik geef de de trainingen Management Drives team training, teamlachspiegel en anders feedback geven.

De trainingen van TeamSpeling zijn door de methode die we gebruiken heel toegankelijk en ontwapenend. De teamleden leren elkaar op een onconventionele manier van een andere kant kennen. Iedereen vindt dit leuk en wordt enthousiast!

Over mij:  Ik ben loopbaan en persoonlijk leiderschap coach. De positieve insteek van TeamSpeling is ook mijn uitgangspunt tijdens coachgesprekken!

laura winter teambuilding teamtraining

Laura Winter

accountmanager


Ik heb twee petten op bij Teamspeling. Ik ben begonnen als trainer en ik verzorg voornamelijk de teambuildings. Een jaar later ondersteun ik nu ook de backoffice als accountmanager.
Wat ik gaaf vind aan de opdrachten bij Teamspeling is dat ik met humor kennis over kan brengen. Ik ben geen clown, dus niet alleen maar gieren en brullen, er zit ook wel degelijk een boodschap achter de boodschap die ik breng. En tot nu toe lukt me dat goed. Ik heb er veel plezier in en hoop dit nog wel even vol te mogen houden.
 
Over mij: Vrijheid is voor mij een hele belangrijke kernwaarde en die ervaar ik op alle fronten bij TeamSpeling en ook in mijn eigen leven werk ik aan deze kernwaarde. Mijn partner en ik hebben dan ook ons huis verkocht en hebben een jaar bij mijn moeder gewoont. Nu wonen in ons nieuwe huis...op wielen. We hebben een vrachtwagen (Scania P280) gekocht en verbouwden deze om tot tiny house on wheels. Nog een beetje bouwen en dan zullen we gaan reizen. Teambuildingen geven worden dan wat lastiger maar als accountmanager hoop ik nog lang bij Teamspeling onze klanten te mogen adviseren.
tosca teamspeling accountmanager

Tosca Mann

accountmanager


Ik mag de backoffice versterken als accountmanager, dit doe ik met heel veel plezier in de ochtenduren. Mijn achtergrond ligt in de detailhandel en de laatste jaren vooral in het zorgsegment, hier voer je niet de meest gezellige gesprekken...
Het leuke aan het werken voor TeamSpeling is dat je vooral mensen spreekt die wat leuks willen organiseren voor hun team, dus geen zware gesprekken meer. Het contact onderling in ons mooie team is ook super gezellig!
Hiernaast heb ik nog een baan in de middag/avond uren, niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan!
En ben ik werkzaam binnen een vrijwilligersorganisatie, dit jaar als coach in een nieuw project wat wij dit jaar gaan opstarten.
Over mij: Ik ben gek op zoute drop, een zak is dan ook binnen no time leeg!
mathijs van wingerden profiel

Mathijs van Wingerden

trainer


Spelplezier en improvisatie is het mooiste wat bestaat! Wat ik zo gaaf vind aan TeamSpeling is dat de werkwijze van de trainingen en workshops zo ontzettend goed hierbij aansluit.

Als (improvisatie) trainer en acteur vind ik het fantastisch om te zien hoe met humor en luchtigheid een ontspannen sfeer gecreëerd kan worden waar mensen zich op nieuwe en verrassende wijze zichzelf en elkaar kunnen laten verrassen. Nieuwe inzichten en ideeën zijn dan een natuurlijk resultaat!

Mijn favoriete uitspraak van deelnemers: "Het was nog veel leuker dan ik had gedacht!".

Over mij:
Naast improvisatie knutsel ik graag met micro-elektronica, til ik graag zware voorwerpen op en ontwerp ik escape rooms.
roel van den berg trainer teambuilding teamspeling

Roel van den Berg

trainer


Maak plezier. Daar weten we bij TeamSpeling wel raad mee! Met plezier komt de ontspanning en groei als vanzelf. Zo draag ik maar al te graag het gedachtegoed van TeamSpeling uit in de trainingen en teambuilding. Ik ga voor bevlogenheid, enthousiasme, actie en datgene waar het werkelijk over gaat.

En waar het werkelijk over gaat is één iemand; jij. Want er is één iemand die de wereld kan veranderen. In alle teamsessies hou ik graag oog voor het individu. Mensen hun eigen verantwoordelijkheid laten nemen geeft de verandering!

Over mij: Deze (van oorsprong) Brabander maakt graag muziek en cruiset als het even kan op een longboard en motor. En hoe meer buiten hoe liever; op de pistes, golven, en de atletiekbaan.

mieke van herk trainer

Mieke van Herk

trainer


Bij teamspeling verzorg ik teambuildings, trainingen en ben ik ook te boeken voor een echte Teamspelingshow.

Als loopbaanadviseur en toegepast psycholoog doe ik teamcoaching en leiderschapsontwikkeling. Mensen van tevreden naar bevlogen krijgen is mijn doel. Ik vind het heerlijk om op een actieve manier met veel humor met groepen bezig te zijn. En omdat ik aansluit bij de behoefte van de klant en expert ben in het aanvoelen van de sfeer in de groep is geen enkele Teamspeling hetzelfde!

Over mij: Sinds 2 jaar hebben wij een camper, dus als het even kan, combineer ik een teamspeling met een overnachting in de buurt. Stad, cultuur, natuur, ik hou van allemaal. Mijn motto is “als ik maar van huis ben”.

anna huisman trainer teamspeling

Anna Huisman

training en ontwikkeling


Bij TeamSpeling heb ik twee petten. Ik werk aan de ontwikkeling van nieuwe trainingen volgens het TeamSpeling concept. En houd me bezig met werven, inwerken en ondersteunen van trainers en het bewaken van de kwaliteit van trainingen. Daarnaast geef ik trainingen en doe ik teambuilding sessies.
De functionele humor en muziek hebben een geweldig effect, zo heb ik ontdekt. Het verhoogt het gevoel van veiligheid en versnelt daarmee het leerproces enorm. Ik vond altijd al dat leren ook leuk moet zijn en TeamSpeling sluit daar voor mij geweldig op aan.
Over mij: Ik werk inmiddels vele jaren als trainer, team- en managementcoach. Ik krijg vooral energie van samenwerken, resultaten behalen en nieuwe dingen leren. Voor wie de drijfveren kent: van groen, oranje en geel. Ook privé bevind ik mij graag onder de mensen: een hapje en een drankje in goed gezelschap en bij voorkeur aan het water; dan ben ik in mijn element!
elske mooijman trainer teambuilding

Elske Mooijman

trainer


Ik ben Elske Mooijman. Geboren in Rotterdam, opgegroeid aan de veluwezoom en inmiddels wonend in Twente. Ik wilde als kind graag journalist of juf worden. Ik ging vervolgens naar de sociale akademie en ging werken in de kinderopvang. Ach ja, het leven loopt zoals het loopt. Daarna werkte ik een kleine 20 jaar als docent in het MBO (toch juf dus!) en sinds dit jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Ik train groepen, geef teambuilding en je kunt me ook inhuren als dagvoorzitter. 

Over mij: Natuurlijk is er meer. Zo ben ik moeder van 4, gemeenteraadslid en fiets en zing ik graag. En o ja, ik ben ook te vinden in mijn tuin en keuken. Het leuke aan TeamSpeling is dat ik het echt als een team vind voelen en dat we vrolijkheid, verwondering en verbinding kunnen brengen bij andere teams. Ik hoop op een fijne samenwerking.

monica bunnik trainer teamspeling

Monica Bunnik

trainer


Mijn naam is Monica Bunnik en ik werk bij Teamspeling als trainer. Ik begeleid de teambuildings en teamtrainingen. Het mooie aan het concept van Teamspeling is dat 'spelen' en 'leren' samengaan. Door met je team 'gekke' teambuildings-activiteiten te doen, word je uit je 'normale gang van zaken' getrokken. Hierdoor verwerf je als team nieuwe inzichten, waardoor je grote stappen kunt maken. Dit concept vind ik geweldig. In mijn optiek: spelen is leren!
Als trainer krijg ik vaak het compliment dat men zich 'veilig' bij mij voelt. Ook krijg ik regelmatig te horen dat ik zorg voor een goed tempo: spellen en evaluaties volgen elkaar prettig op.
Over mij: samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Noordwijk vlakbij de vuurtoren. Ik ben vaak op het strand te vinden: om eerst uit te waaien en daarna een cappuccino te drinken bij een strandtent. Daarnaast heb ik ook als hobby Improvisatietheater. Mijn missie in het leven: mensen verbinden. En mijn motto: 'Ontmoet je iemand ontmoet zonder glimlach, geef dan die van jou'.
frank paats teamspeling trainer 2

Frank Paats

trainer


Ik werk al sinds de oprichting met veel plezier bij Teamspeling en doe vooral Teambuildings en Verandershows. Heb al ruim 20 jaar ervaring als impro acteur.

Wat gaaf is aan de programma’s van Teamspeling is de balans tussen fun, actie en inhoud. Wat we ook doen met de deelnemers, het heeft altijd betekenis en context. Dat is een super krachtige combi. En het moment dat je écht contact maakt en het ijs kan breken met een paar ‘slechte grappen’ is magisch. Je ziet dan de mensen opbloeien en denken: “Oh, dit gaat wel goed komen.”

Ik vind het leuk als er een speciale, onverwachte wens komt van de opdrachtgever, zoals een ode voor een nieuwe directeur.

Over mij: Ik schrijf graag popliedjes die ik thuis met allerlei instrumenten opneem. 
Verder sta ik open voor tips om mijn kamerplanten in leven te houden 🙂

trainer anje teamspeling

Anja van der Kaaij

trainer


Vanaf het eerste moment dat ik met Teamspeling in aanraking kwam ging ik AAN.
Wat een spirit en drive heeft Teamspeling in zich en dit past bij mij. Het mooie van Teamspeling vind ik het gebruik van de werkvormen en het leren door ervaring.
Want zeg nu zelf hoe gaaf is het om alles eens van een andere kant en luchtiger te bekijken. Om luchtiger in het leven te staan en ik uit ervaring heb geleerd dat het ook anders kan, heeft dit mij en ook mijn omgeving verandert. Vanuit mijn eigen levenservaringen en lessen maakt dat ik dit nu ook voor Teamspeling kan overdragen aan anderen.

Met een goede dosis energie, passie en humor maakt dit het leven een stuk luchtiger en ook leergieriger. Dat neemt niet weg dat er ook spiegels zullen zijn, die worden voorgehouden.
En samen kunnen wij in deze spiegels kijken om zo meer diepgang en verbinding te creëren. Samen spelen en delen is een verbindende factor wat iedereen wel als behoefte herkent. Gezien en gehoord worden op een wijze die anders is dan anders. De uitdaging die wij met elkaar gaan beleven zal zorgen voor veel humor, verassingen en inzichten. Als transformatie therapeut en communicatie trainster is Teamspeling een prachtige aanvulling op mijn leven. 

Over mij. Met een goede dosis zelfspot en optimisme sta ik altijd open voor vernieuwing. Saai staat niet in mijn woordenboek, er is altijd wel iets wat anders dan anders is in mijn leven. Dit maakt dat ik graag nieuwe mogelijkheden onderzoek vanuit mijn leergierigheid. Met mijn helder wetentheid en empathische vermogen ben ik graag  in verbindingen met mijzelf en de ander. Ik reis graag met mijn camper om zo van mijn vrijheid te genieten. Vrijheid is voor mij persoonlijk erg belangrijk. Mijn motto is “Vrije Geest Vrij Leven”. 

luciën egelantier teamspeling

Luciën Greefkes

muzikant


Ik werk sinds begin 2022 als muzikant voor Teamspeling; het blijft een groot genoegen om samen met de acteurs/trainers deelnemers aan onze shows en trainingen tot inzichten te brengen en tegelijkertijd een fijne tijd te laten beleven.

Al ruim 15 jaar ben ik muzikant en trainer in improvisatie en daarnaast ook actief als zanger, acteur en gespreksleider in dezelfde tak van sport. Ik heb een brede interesse en ik ben blij dat ik naast mijn muzikale inbreng zodoende ook samen met collega’s van voorstelling tot voorstelling kan onderzoeken hoe ons aanbod nog beter kan aansluiten bij het publiek dat we bedienen.

Gegeven het feit dat we allemaal starten met niets dan de vraag van de opdrachtgever, blijft een fantastische ervaring als we als acteurs en muzikant in een lied kunnen komen tot een krachtig, meerstemmig slot.

Over mij: in mijn vrije tijd mag ik graag wandelen, studderen in de tuin, plaatjes draaien, filmpjes pakken en studeren op een nieuw muziekinstrument.

profielfoto maarten trainer muziekant teamspeling

Maarten Ariaansz

muzikant & trainer


Bij TeamSpeling mag ik diverse trainingen verzorgen. Daarnaast kun je me ook tegenkomen als muzikant in een bedrijfsshow. Wat mijn rol ook is, altijd staat fun op nummer één.  

Mijn kernwaarden zijn; spelen, impact, beleving, groei en ontwikkeling. Deze kernwaarden komen bij teamspeling volledig tot zijn recht. Van oorsprong ben ik docent lichamelijke opvoeding, vanuit daar ben ik aan de slag gegaan als motorisch remedial teacher en psychomotorische therapeut. Naast deze werkzaamheden werk ik parttime als trainer en muzikant bij teamspeling. Naast dat ik ontzettend veel plezier haal uit het in beweging zetten van mensen vind ik het ook heel leuk om een kijkje te kunnen nemen bij diverse organisaties. Bij elke opdracht ben ik weer dankbaar dat ik een schakeltje mag zijn in het proces van dit team of deze organisatie. 

Over mij: Zelf ben ik ook echt een actieve beweger. Mijn basis ligt bij dans en acrobatiek, maar ik ga ook graag andere beweeguitdagingen aan zoals mountainbiken, een survivalrun lopen of een potje fitness. 

Naast bewegen is muziek mijn andere grote passie. Ook hier ben ik in mijn kinderjaren mee gestart, veelal achter de piano. Na zo’n 10 jaar pianoles ben ik steeds meer eigen muziek gaan schrijven. Daarnaast geniet ik erg van samenspel en heb ik diverse jaren in een band gespeeld, waarbij funk en fusion de boventoon voerde. Tegenwoordig richt ik me meer op mijn eigen creaties. 

jules ponsioen teamspeler

Jules Ponsioen

marketing / communicatie


Vanaf de eerste dag heb ik TeamSpeling ondersteund met marketing, communicatie en ontwikkeling.

Het is ontzettend leuk om samen met Clemen (wij zijn vrienden vanaf onze vroege jeugd), en een heleboel andere inspirerende mensen, dit energieke bedrijf op de kaart te mogen zetten. Samen met een ontzettend leuk team teamspelers maken we voor veel teams en bedrijven het samenwerken leuker en beter. Hoe mooi is het om je daar mee bezig te houden!

team teamspeling

Wij helpen je graag.

Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

Bel met ons

Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Chat met ons

Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.