Teambuilding: Teamimprovisatie

Net even totaal anders.

Neem contact op

Wat is de teambuilding: Teamimprovisatie?

Ervaar hoe je nog beter kan samenwerken in een workshop vol improvisatieavonturen. Teams zijn van nature geneigd om evenwicht en stabiliteit na te streven. Dat is vaak best handig. Maar wanneer een situatie meer vraagt dan een standaard oplossing moeten we een beroep doen op improvisatievaardigheden. Wat zijn deze vaardigheden? Hoe zet je deze effectief in voor de verbetering van de de samenwerking? Dat ervaar je in deze hilarische workshop.

VERANDEREN

0%

ZINVOL

0%

MAATWERK

0%

HUMOR

0%

Teamimprovisatie is een actieve en interactieve workshop voor teams die helemaal los willen gaan. Even niet meer nadenken, maar doen! En samen flink lachen om de unieke en komische situaties die ontstaan. Deze teambuilding is een knallende energizer die alweer voorbij is voordat je het beseft.

 • Aantal deelnemers: voor kleine een grote groepen
 • Duur: 1 uur tot 1 dagdeel
Image

Resultaat

De workshop zorgt ervoor dat:

 • De teamleden zichzelf positief verrassen en overstijgen;
 • De teamleden oefenen in het hier-en-nu te blijven;
 • De teamleden leren om blokkerende gedachten op vakantie te sturen;
 • Het team positief leert omgaan met het maken van fouten (faalplezier);
 • Het team leert hoe het nog beter kan samenwerken;
 • Er unieke, hilarische situaties ontstaan waar nog lang met veel plezier op wordt teruggeblikt ;
 • Het team een absolute boost krijgt;
 • Er gegarandeerd hard wordt gelachen.

Programma

Plezier en humor staan in deze vrolijke, hilarische workshop bovenaan. Spelenderwijs gaat het team aan de slag met de uitgangspunten van het improvisatietheater. Dit zijn:

 • Het aannemen van een positieve basishouding (t.o.v. jezelf en de ander);
 • Duidelijk zijn;
 • In het hier en nu blijven;
 • Doen, lef hebben, faalplezier beleven;
 • Het aannemen van een ‘ja-en houding’ (i.p.v. ‘ja maar’);

Opbouw
We maken het team los met een aantal super leuke energizers. Dan gaan we aan de slag met improviseren. Eerst met eenvoudige werkvormen. Zoals bijvoorbeeld het uitbeelden van …. ja, eigenlijk van alles. Geleidelijk worden de oefeningen steeds uitdagender. Een leuke bijkomstigheid is dat de hilariteit meegroeit. De teamleden gaan zichzelf overstijgen.

Doordat de creativiteit uit jouw team zelf wordt aangeboord, ontwikkelt deze workshop zich tot een unieke beleving. Nauwelijks nog na te vertellen. Je moet er bij geweest zijn!

Borgen voor morgen
We borgen niks voor morgen. Tijdens deze bevrijdende en actieve workshop blijf je maximaal plezier hebben, van de eerste tot de laatste minuut in het hier en nu.

Teamimprovisatie op maat

Enkele weken voorafgaand aan de Teamimprovisatie nemen we altijd telefonisch contact met je op. We bespreken samen het programma door. Uiteraard staan daarbij jouw wensen en behoeften centraal. We vinden het super leuk om maatwerk te leveren.

Veranderen met humor

Teamspeling biedt integrale teambuilding waarin inhoud en humor logisch samenvallen. Zo creëren we op een laagdrempelige manier een ontspannen sfeer. De basis voor vertrouwen en verandering.

Daag de status quo uit, ga improviseren. Laat jezelf verrassen. En laat je verrassen door je collega’s (die dacht goed te kennen). Zet de boel op z’n kop! Het enige dat nu nog vast staat is een positieve wending.

Teamimprovisatie kan zowel incompany worden afgenomen als op locatie. Bijvoorbeeld als onderdeel van een teamuitje of personeelsdag. Het programma kan ook effectief worden ingezet als onderdeel van een verandertraject of teamdag. Teamspeling biedt deze workshop op maat.

 

Rabobank, IKEA, Bavaria, AkzoNobel, de NS en vele anderen hebben onze formule al beleefd.

Ontdek ook het effect van Teamspeling! Vraag informatie aan
De improvisatieworkshop zorgde voor een ontspannen en actieve afsluiting van de dag, waarbij af en toe toch ook moeite gedaan moest worden om vaste patronen los te laten en je te laten gaan in het spel. Maar we hebben vooral erg veel gelachen en plezier gehad. Een erg geslaagde workshop.Dick Aarts,
Manager Vroegbehandeling en ACHN

Vraag meer informatie aan.

Heb je al een datum? Zet het dan bij je bericht, dan checken wij gelijk onze agenda.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Teambuilding in heel Nederland

Ga voor deze unieke ervaring. Teamspeling geeft een spannende combinatie vermaak en inhoud.

Gewoon doen! Wij helpen, leren, stimuleren de alledaagse uitdagingen anders te benaderen. Vraag een verrassend gesprek aan. Een positieve verandering is zo in gang gezet!

De teamlachspiegel

Werp met deze workshop een blik in de teamlachspiegel. Lach je eyeopeners tegemoet en versterk je team.

Ga voor deze teambuilding

Veranderfitness

Vergroot de veranderconditie van jouw team door je voortdurend te laten verrassen. Actieve, hilarische en betekenisvolle workshop.

Ga voor deze teambuilding

Teamimprovisatie

Ervaar met deze teambuilding hoe je nog beter kan samenwerken. Dit is een zinvolle workshop vol improvisatieavonturen.

Ga voor deze teambuilding

Vechten voor verbinding

Flink slaan, beuken en tackelen. Allemaal voor de verbinding tijdens deze teambuilding. Schrik niet, niemand raakt gewond.

Ga voor deze teambuilding