Personeelsuitjes

Veel humor met een diepere laag.

Personeelsuitjes van TeamSpeling

Personeelsuitje organiseren? Beleef een onvergetelijke dag met deze personeelsuitjes

Soms kunnen jij en je collega’s wel wat afleiding gebruiken. Of het kan zijn dat jullie enorm hard hebben gewerkt, en iets leuks hebben verdiend! Wat je motief ook is, een personeelsuitje organiseren is altijd een goed idee. Personeelsuitjes zijn namelijk niet alleen gezellig en leuk, maar brengt je team ook professioneel gezien dichter naar elkaar toe. Leuke personeelsuitjes kunnen dus ook ontzettend leerzaam en behulpzaam zijn. Bij TeamSpeling hebben wij activiteiten die een combinatie zijn van een leuk uitje voor het personeel en een interactieve workshop. Hierdoor heeft een bedrijfsuitje een toegevoegde waarde. Naast de offline bedrijfsuitjes hebben we ook online bedrijfsuitjes ontwikkeld.

Soms kunnen jij en je collega’s wel wat afleiding gebruiken. Of het kan zijn dat jullie enorm hard hebben gewerkt, en iets leuks hebben verdiend! Wat je motief ook is, een personeelsuitje organiseren is altijd een goed idee. Personeelsuitjes zijn namelijk niet alleen gezellig en leuk, maar brengt je team ook professioneel gezien dichter naar elkaar toe. Leuke personeelsuitjes kunnen dus ook ontzettend leerzaam en behulpzaam zijn. De personeelsuitjes van TeamSpeling zitten vol humor en interactieve workshops die het personeel een leuke leerzame ervaring geven. l Hierdoor heeft een bedrijfsuitje een extra toegevoegde waarde. Naast de offline bedrijfsuitjes bieden we ook online bedrijfsuitjes aan.

YouTube player

Maak je personeelsuitje zo groot of klein als je zelf wilt

Kies een personeelsuitje dat bij je team past. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jullie bedrijf wel van flink uitpakken houdt. Dan kun je ervoor kiezen om er een dag van te maken die jij en je team nooit zullen vergeten. Denk aan originele bedrijfsuitjes waarbij je hele team op een leuke humorvolle manier uit zijn comfortzone stapt. Dit kan bijvoorbeeld een workshop teamimprovisatie zijn of de bedrijfslachspiegel van TeamSpeling. Deze personeelsuitjes zijn anders dan een gewoon personeelsuitje gericht op verbinden en elkaar op een andere manier leren kennen.  Een echte ervaring dus die je als team gaat beleven. Als je team liever voor uitdaging gaat, kun je kiezen voor Veranderfitness. Een humorvol programma waarbij deelnemers loskomen van vastgeroest denken en onbewuste gedragspatronen. Deze nuttige ervaring helpt het team nog meer flexibeler te maken.

Een teamuitje moet meer dan alleen leuk zijn

Een personeelsuitje is een investering in je team, in je bedrijf en in de bedrijfscultuur. Bij TeamSpeling vind je dus geen saaie bedrijfsuitjes waar je uiteindelijk met een bakje nootjes aan een tafel staat. Onze teamuitjes zijn gericht op samen lachen, samen voor uitdagingen staan en vooral uit je comfortzone stappen. Dit vraagt iets te beleven wat je nog nooit eerder hebt gedaan Want dan word je verrast, dan gaan de hersenen plots werken en sta je open voor nieuwe inzichten.  Hiermee wordt samenwerken, veranderen, elkaar complimenten geven of juist feedback, een stuk makkelijker. Onze bedrijfsuitjes nemen drempels weg.

De Bedrijfslachspiegel

De Bedrijfslachspiegel noemden we net al even, dit is een workshop, show en teambuilding event ineen. Dit offline bedrijfsuitje is geschikt voor grote groepen. Op basis van de input van de medewerkers spelen onze improvisatieacteurs sketches die zich afspelen in jouw organisatie. Lekker over the top met een dikke knipoog. Door met humor naar bedrijfsprocessen te kijken, krijgt je team een ander beeld bij hun dagelijkse werkzaamheden. Dit bedrijfsuitje past bij klantgerichte organisaties en organisaties die verandering willen. Dit uitje is geschikt voor grote groepen vanaf ongeveer 30 personen. De show duurt ongeveer een uur. Het programma is uit te breiden met aanvullende workshops en eventueel een plenaire afsluiting.

De Teamlachspiegel

Bij de Teamlachspiegel, welke geschikt is voor kleinere groepen, draait alles om teamwork. Tijdens het programma wordt het team voortdurend op een leuke manier verrast. Telkens weer gaat het over een onderdeel binnen workshork. Zoals over teamrollen, communicatie of valkuilen. Maar dat weet men nog niet. Het is een beleving waar men helemaal uit het hoofd gehaald wordt. Wanneer men eenmaal is bijgekomen van het lachen worden er nieuwe inzichten opgedaan. Het team houdt zichzelf een spiegel voor. Bij dit personeelsuitje draait het ook om verrassingen en ga met je team doelen behalen. Soms tegenstrijdige doelen, met hoog tempo of door hilarische oefeningen. De Teamlachspiegel is voor bedrijven die van leuke personeelsuitjes houden waar de medewerkers eens ‘uit het hoofd’ gehaald worden. Dit personeelsuitje past ook zeker bij teams die al lang samenwerken en waarbij het goed is om eens op een andere manier elkaar te leren kennen.

Nodig de fake spreker uit met dit leuke personeelsuitje

Niet weten wat je te wachten staat, dat is waar leuke teamuitjes aan moeten voldoen. De Fake spreker past hier zeker bij. Want, in zeven stadia gaat deze internationaal geroemde professor met jouw team een mini veranderproces doormaken. Deelnemers denken dat ze een lezing krijgen van een autoriteit op gebied van change. Maar de lezing pakt heel anders uit. In plaats van lekker achterover hangen en luisteren naar de goeroe rolt het publiek van de ene verbazing in de andere. Hoe reageert men op het prutswerk van deze spreker? Waarschijnlijk heel verschillend. Maar wel een prachtige spiegel voor de deelnemers. Abrupt wordt men wakker geschud en begint de verander reis. Langzaam verschuiven de posities: van ingeslapen publiek tot een kolkende zaal vol hoofdrolspelers. Een veranderproces zoals jij dat ook wenst in jouw organisatie.  Van een statische organisatie naar een self-learning, agile werkend bedrijf. Waarom zou je je bedrijfsuitje dit jaar daar niet voor inzetten? Dit personeelsuitje is geschikt voor groepen vanaf 25 personen en duurt ongeveer een uur.

De verandershow

De verandershow is een interactief bedrijfsuitje voor groepen van 25 tot 500 medewerkers. Alles draait om jouw organisatie en de veranderingen binnen jouw organisatie. Twee improvisatieacteurs en een muzikant spelen sketches en zingen liedjes over jouw organisaties en deelnemers zelf. Het programma is humorvol en bovenal integer. Het houdt rekening met gevoeligheden. De interactieve show werkt verbindend. De medewerkers beleven wat het vraagt om samen open te staan voor nieuwe  ervaringen. Bijna vergeten te vermelden. Met de verandershow haal je heel veel humor in huis. Er wordt veel en hard gelachen.  Met de verandershow krijg je een bedrijfsuitje en een échte teambuilding activiteit in één. Allereerst is het super leuk! Je gaat lachen en er is heel veel interactie. Maar, het wordt ook ongemakkelijk want je gaat een verander-achtbaan in. Deze show blijft tot de laatste minuut spannend. Het gaat tijdens dit personeelsuitje om samenwerken, verbinding versterken, eigenaarschap creëren en onzekerheden wegnemen.

Coronaproof leuke bedrijfsuitjes

Afgelopen jaar was natuurlijk niet veel soeps wat betreft de deur uit gaan. Na de zoveelste lockdown lijkt het spontaan activiteiten ondernemen soms een vage herinnering. Toch had je ook een boel leuke bedrijfsuitjes die daarnaast hartstikke coronaproof waren. Want, men werd steeds creatiever in het bedenken van leuke online bedrijfsuitjes. Ook veel van de bedrijfsuitjes van TeamSpeling hebben online plaatsgevonden. Hoewel niet alle activiteiten even geschikt zijn, zijn sommige er juist geknipt voor. Wij hebben er een aantal speciaal als online bedrijfsuitje gemaakt. En, als we op de ervaring van de deelnemers afgaan, is dit zeer geslaagd. Bedrijven als de Rabobank, NS, IKEA en Bavaria zijn je al voorgegaan in onze formule. Dus waarom zou jij het ook niet proberen?

Je luistert naar Studio TeamSpeling

Welkom terug in de uitzending. We zijn hier met twee presentatoren en een muzikant. Maar in plaats van de top 40 en eindeloos geklets, gaat de muziek over jouw team. Deze acteurs weten zeer snel en naadloos liedjes, sketches en interviews in elkaar te draaien. Chat met ons, geef input en ervaar het zelf. Wat we zeiden, sommige activiteiten zijn gemaakt als online bedrijfsuitje! Het doel van dit bedrijfsuitje is om de verbinding met elkaar en het bedrijf te versterken. Studio TeamSpeling is geschikt voor 70 tot 1000 of meer deelnemers. Doordat we via een groot scherm in de studio iedereen zichtbaar maken, is er heel veel betrokkenheid!

Complimenten Carrousel

‘Lekker fout’, ben jij er fan van? Wij wel. Want dit schept een laagdrempelige omgeving waarin grenzen wegvallen. Onze ‘nog niet doorgebroken zanger’ gaat het levenslied met jullie zingen tijdens dit bedrijfsuitje. Maar achter dit feest gaat iets anders schuil, namelijk het bouwen aan een complimentencultuur! Dit is belangrijk, want binnen veel organisaties is de bedrijfscultuur geen onderdeel waar actief aan gewerkt wordt. Dit terwijl een goede bedrijfscultuur de banden in het team versterkt, mensen een gevoel van zekerheid geeft en uiteindelijk tot betere resultaten leidt. Wil je dit, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een complimentencultuur starten is moeilijk, maar de complimenten carrousel is daarvoor een goed vertrekpunt.

team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier

Reviews op Google

Beoordeel ons ook op Google! Klik hierom een review te plaatsen

Zij hielden ons een ‘Bedrijfslachspiegel’ voor. Op basis van interactie met de medewerkers gingen ze helemaal los met knappe improvisaties, ontroerende liedjes, hilarische scènes en vooral veel humor. Er was niet alleen aandacht voor de mooie kanten van ons werk, ook de lastige kanten mochten er zijn. Het was een groot succes, wij hebben veel gelachen!
sumeyra kaya
sumeyra kaya
07/11/2022
Als teamdag hadden we Clemen uitgenodigd met de teamlachspiegel. Wat hebben we genoten. Veel gelachen, lekker gerelativeerd, inzichten gekregen en bovenal veel verbinding met elkaar gevoeld. Clemen wist precies de juiste balans te vinden tussen lol en verdieping, tussen fanatiek bezig zijn en rust vinden. Kortom een hele fijne dag waarbij iedereen met een grote warme lach op zijn gezicht naar huis ging. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
Mariëlla Melissen
Mariëlla Melissen
03/11/2022
Onze teamdag met Teamspeling en Clemen aan het roer (of beter gezegd, de muziekbox) heeft ons zelfs meer gebracht dan we hadden gehoopt. Ons doel was om met plezier te werken aan verbinden, ontmoeten en inspireren en dat is ruimschoots behaald! Onwijs gelachen, tot inzichten gekomen, super fanatiek bezig geweest met elkaar en ga zo maar door. De dag vloog om. Wat een fijne energie en een boost voor ons team en wat heeft Clemen het fantastisch gedaan. Chapeau!
Suzanne Molendijk
Suzanne Molendijk
03/11/2022
Het was een top middag, veel geleerd en veel met het team gelachen! 😊
Menno Barten
Menno Barten
26/09/2022
Super leuke workshop gehad. Heel leerzaam, veel inzichten en nóg meer gelachen! Een aanrader voor elk bedrijf.
Linda de Keijzer
Linda de Keijzer
25/09/2022
Aangenaam verrast door een leuke activiteit van TeamSpeling! Met ons bedrijfsteam van 10 personen waren we 2 uur lang geboeid en werden we meerdere keren op het verkeerde been gezet. Patronen werden (confronterend) zichtbaar en gaven mooie inzichten. Clemen leidt de training bijzonder goed, met een sterk gevoel voor humor en een prettige energie. Wij zijn erg nieuwsgierig naar nog meer mogelijkheden van TeamSpeling. Aanrader wat ons betreft!
Hanneke van der Krieken
Hanneke van der Krieken
24/09/2022
Ontzettende leuke teammiddag gehad met dank aan TeamSpeling! Laura en Anna hebben gezorgd voor humor maar ook inzichten hoe wij als team georganiseerd zijn. Door een simpele spel en tevens ook een leuk spel kwamen we achter de zogenaamde belbin rollen van de medewerkers. Top middag gehad! Dank Laura en Anna voor de begeleiding😊
rahma bouka
rahma bouka
02/08/2022
Ontzettend goede Teambuilding gehad met ons Business Support team (De Bedrijfslachspiegel). Tijdens de organisatie was er veel flexibiliteit en werd duidelijk onderzocht wat ons team nodig had en met welke zaken rekening gehouden diende te worden. Na elkaar door de restricties 2 jaar bijna niet gezien te hebben hebben we een dagdeel vreselijk met elkaar gelachen, verhalen gedeeld, gehuild en weer leren communiceren. Voor de effectiviteit van ons team is dit goud waard. We gaan ZEKER vaker gebruik maken van TeamSpeling. Coach Mieke is ontzettend goed en heeft indrukwekkend veel inzicht in situaties en verhoudingen.
Orna Stapel
Orna Stapel
21/03/2022
Op een speelse manier tot de kern van ons team gekomen en hierbij elkaars rol beter leren begrijpen. Een ochtend waarin we echt aan de band binnen ons team hebben kunnen bouwen. Een echte aanrader!
Maud Aarts
Maud Aarts
29/07/2021

Bedrijfsuitjes

Leuke interactieve show als bedrijfsuitje. Met groepen tot wel honderden personen maken wij er een show van, met jullie teams, over jullie teams. Wij dagen jullie uit om ons alles te vertellen en geven het terug in interactieve geïmproviseerde sketches, liedjes, gekke zaaloefeningen en leuke feedback. Wij kunnen het combineren met break-out groepen om leuke workshops te geven. Een bedrijfsuitje van TeamSpeling is leuk, interacties en geeft nieuwe inzichten.

Bedrijfsuitje De Feedback Show

Bedrijfsuitje de Feedback show

Een showprogramma voor een positieve feedback cultuur vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. Bedrijfsuitje de Feedback show

Bedrijfsuitje De Verandershow

Bedrijfsuitje de Verandershow

De Verandershow is een bedrijfsuitje vol met humor en interactie. Ga voor heel hard lachen en maak ook van jouw teamevent een groot succes. Bedrijfsuitje de Verandershow

Bedrijfsuitje De Bedrijfslachspiegel

Bedrijfsuitje Bedrijfslachspiegel

Bedrijfsuitje voor het hele team of bedrijf. Plezier met inhoud. Leuke zaaloefeningen, geïmproviseerde sketches, zingen en meer. Altijd lachen en veel interactie. Bedrijfsuitje Bedrijfslachspiegel

"Energie, positief, humor, mensen in beeld, afwisselend, professioneel"
–Anouk op de Weegh, manager Autimaat–

"Vlotte communicatie en tijdens het event goed gelachen!"
–Ruud Kortlever, Agile & Performance Coach–

Maak er een dagprogramma van!

Complete teamdag. Vol humor en duurzame teamontwikkeling

Maak er gerust met TeamSpeling een onvergetelijke dag van. Met een grote groep, of kleine groepen. Wij kunnen een programma op maat met je maken. Een teamdag vol plezier, interactie en samen lachten. En waarin jouw teamleden de verbinding met elkaar versterken, eye-openers opdoen, eigenaarschap aanboren. Verbinding, humor, samen leren en ownership zijn dé factoren die jouw teamontwikkeling effectief helpen versnellen.

Teambuilding, team uitje, workshop, teamtraining... Of een teamdag met jouw thema.

Onze teamdagen laten zich niet makkelijk in een hokje stoppen. Wat is het nou eigenlijk? Een teamtraining, een teambuilding of een team coaching? Of toch een bedrijfsuitje? Ons antwoord: het is de unieke formule van TeamSpeling. Waar leren, veranderen en humor samenkomen voor jouw specifieke team vraag. Onze teamdag programma’s zijn gericht op de context en de uitdagingen van jouw team. En wij maken daar een unieke beleving van.

Onze trainers zijn leuk en deskundig. Zij voeren jouw team mee langs allerlei fundamentele onderdelen van teamwork. Om maar wat te noemen:

  • Bedenken waarom we überhaupt een team (moeten) zijn;
  • Versterken van het onderling vertrouwen;
  • Effectief maken van verschillen in kwaliteiten en rollen;
  • Handelen vanuit teambelang;
  • Feedback resultaatgerichtheid;
  • Herkennen van ineffectieve teampatronen;
  • Samen nieuwe teamafspraken maken.

Bedrijfsuitjes bij TeamSpeling
team teamspeling

Meer informatie & advies?
Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij geven graag advies en sturen in een handomdraai een vrijblijvende offerte. Vul ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier