Personeelsuitje.

Veel humor met een diepere laag.

team teamspeling

Ook met jouw team aan de slag?
Vraag advies en een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Al jaren lang ons meest succesvolle teambuilding uitje!

Personeelsuitje organiseren? Beleef een onvergetelijke dag met deze personeelsuitjes

Soms kunnen jij en je collega’s wel wat afleiding gebruiken. Of het kan zijn dat jullie enorm hard hebben gewerkt, en iets leuks hebben verdiend! Wat je motief ook is, een personeelsuitje organiseren is altijd een goed idee. Personeelsuitjes zijn namelijk niet alleen gezellig en leuk, maar brengt je team ook professioneel gezien dichter naar elkaar toe. Leuke personeelsuitjes kunnen dus ook ontzettend leerzaam en behulpzaam zijn. Bij TeamSpeling hebben wij activiteiten die een combinatie zijn van een uitje met humor voor het personeel en een interactieve workshop. Hierdoor heeft een bedrijfsuitje een toegevoegde waarde.

Unilever Logo
Sony Logo
Logo Rabobank 240px
Logo Nyenrode 240px
Logo Bavaria 240px
Logo Ikea 240px
Logo Ns 240px
Logo Brunel 240px
Logo Dela 240px
Akzonobel Logo 240px
Logo Ministerie Van Binnenlandse Zaken 240px
Logo Knvb 240px
Logo Arbo Unie 240px
Logo Umc Utrecht 240px
Logo Fnv 240px
Image
Image
Logo Nn 240px
Logo Kpn 240px
Image
Image
Image
Image
Logo Rws 240px
Image
Logo Rekenkamer 240px
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
gemeenteamsterdam
uwv logo
coa logo
vattenfall logo
pwc logo
logo centraalbeheer
Image
bam wonen logo
heineken logo
booking.com logo2
logo erasmus universiteit
TeamSpeling BV
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
NedsellNedsell
16:50 28 Feb 24
Wij hebben een training gehad met het team gisteren te Harderwijk onder leiding van Ilse Horstman. Wat een waardevolle training was dit. De training werd op een gezellige manier gegeven en was voor mij heel waardevol.
sandrasandra
07:49 05 Feb 24
Team Speling luistert naar je wensen en je doel en op jullie advies hebben we de kennismakingsfitness in de ochtend geplaatst wat een schot in de roos was!
Pepijn DroogPepijn Droog
10:51 17 Nov 23
Een hele prettige, ongedwonge training over feedback gekregen bij TeamSpeling. De trainer (Karlijn) heeft ons veel geleerd en dichter bij elkaar gebracht.
Sjoerd CozijnsenSjoerd Cozijnsen
10:12 10 Nov 23
Leuke training waarbij teambuilding met een bijzonder positieve twist gegeven word maar ook zeker met een zeer enthousiaste trainer (Frank)! bedankt!
js_loader
team teamspeling

Wil je advies en een vrijblijvende offerte?

Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

Aanvraagformulier

Maak je personeelsuitje zo groot of klein als je zelf wilt

Kies een personeelsuitje dat bij je team past. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jullie bedrijf wel van flink uitpakken houdt. Dan kun je ervoor kiezen om er een dag van te maken die jij en je team nooit zullen vergeten. Denk aan originele bedrijfsuitjes waarbij je hele team op een leuke humorvolle manier uit zijn comfortzone stapt. Dit kan bijvoorbeeld een workshop teamimprovisatie zijn of de bedrijfslachspiegel van TeamSpeling. Deze personeelsuitjes zijn anders dan een gewoon personeelsuitje gericht op verbinden en elkaar op een andere manier leren kennen.  Een echte ervaring dus die je als team gaat beleven. Als je team liever voor uitdaging gaat, kun je kiezen voor Veranderfitness. Een humorvol programma waarbij deelnemers loskomen van vastgeroest denken en onbewuste gedragspatronen. Deze nuttige ervaring helpt het team nog meer flexibeler te maken.

Een teamuitje moet meer dan alleen leuk zijn

Een personeelsuitje is een investering in je team, in je bedrijf en in de bedrijfscultuur. Bij TeamSpeling vind je dus geen saaie bedrijfsuitjes waar je uiteindelijk met een bakje nootjes aan een tafel staat. Een teamuitje bij TeamSpeling is gericht op samen lachen, samen voor uitdagingen staan en vooral uit je comfortzone stappen. Dit vraagt iets te beleven wat je nog nooit eerder hebt gedaan Want dan word je verrast, dan gaan de hersenen plots werken en sta je open voor nieuwe inzichten.  Hiermee wordt samenwerken, veranderen, elkaar complimenten geven of juist feedback, een stuk makkelijker. Onze bedrijfsuitjes nemen drempels weg.

De Bedrijfslachspiegel

De Bedrijfslachspiegel noemden we net al even, dit is een workshop, show en teambuilding event ineen. Dit offline bedrijfsuitje is geschikt voor grote groepen. Op basis van de input van de medewerkers spelen onze improvisatieacteurs sketches die zich afspelen in jouw organisatie. Lekker over the top met een dikke knipoog. Door met humor naar bedrijfsprocessen te kijken, krijgt je team een ander beeld bij hun dagelijkse werkzaamheden. Dit bedrijfsuitje past bij klantgerichte organisaties en organisaties die verandering willen. Dit uitje is geschikt voor grote groepen vanaf ongeveer 30 personen. De show duurt ongeveer een uur. Het programma is uit te breiden met aanvullende workshops en eventueel een plenaire afsluiting.

YouTube player

De Teamlachspiegel

Bij de Teamlachspiegel, welke geschikt is voor kleinere groepen, draait alles om teamwork. Tijdens het programma wordt het team voortdurend op een leuke manier verrast. Telkens weer gaat het over een onderdeel binnen workshork. Zoals over teamrollen, communicatie of valkuilen. Maar dat weet men nog niet. Het is een beleving waar men helemaal uit het hoofd gehaald wordt. Wanneer men eenmaal is bijgekomen van het lachen worden er nieuwe inzichten opgedaan. Het team houdt zichzelf een spiegel voor. Bij dit personeelsuitje draait het ook om verrassingen en ga met je team doelen behalen. Soms tegenstrijdige doelen, met hoog tempo of door hilarische oefeningen. De Teamlachspiegel is voor bedrijven die van leuke personeelsuitjes houden waar de medewerkers eens ‘uit het hoofd’ gehaald worden. Dit personeelsuitje past ook zeker bij teams die al lang samenwerken en waarbij het goed is om eens op een andere manier elkaar te leren kennen.

De verandershow

De verandershow is een interactief bedrijfsuitje voor groepen van 25 tot 500 medewerkers. Alles draait om jouw organisatie en de veranderingen binnen jouw organisatie. Twee improvisatieacteurs en een muzikant spelen sketches en zingen liedjes over jouw organisaties en deelnemers zelf. Het programma is humorvol en bovenal integer. Het houdt rekening met gevoeligheden. De interactieve show werkt verbindend. De medewerkers beleven wat het vraagt om samen open te staan voor nieuwe  ervaringen. Bijna vergeten te vermelden. Met de verandershow haal je heel veel humor in huis. Er wordt veel en hard gelachen.  Met de Verandershow krijg je een bedrijfsuitje en een échte teambuilding activiteit in één. Allereerst is het super leuk! Je gaat lachen en er is heel veel interactie. Maar, het wordt ook ongemakkelijk want je gaat een verander-achtbaan in. Deze show blijft tot de laatste minuut spannend. Het gaat tijdens dit personeelsuitje om samenwerken, verbinding versterken, eigenaarschap creëren en onzekerheden wegnemen.

Bedrijfsuitjes

De bedrijfsuitjes van TeamSpeling zijn leuk, verrassen en interactief. Op een door jullie gekozen locatie. Met groepen tot wel honderden personen maken wij er met jullie een show van. Met twee impro-acteurs/trainers en een muzikant op keyboard zorgen wij voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Een teamuitje vol interactieve geïmproviseerde sketches, liedjes, gekke zaaloefeningen en superleuke feedback. Wij kunnen onze personeelsuitjes combineren met break-out groepen om leuke workshops te geven. Maak een keuze uit ons aanbod bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitjes met jullie in de hoofdrol. Veel interactie, improvisatie en humor.

Bedrijfsuitjes van TeamSpeling. Bedrijfsuitje Bedrijfslachspiegel.

Bedrijfsuitje
De Bedrijfslachspiegel

Bedrijfsuitje voor het hele team of bedrijf. Plezier met inhoud. Leuke zaaloefeningen, geïmproviseerde sketches, zingen en meer. Altijd lachen en veel interactie.

Bekijk dit bedrijfsuitje
Bedrijfsuitjes van TeamSpeling. Bedrijfsuitje verandershow.

Bedrijfsuitje
De Verandershow

De Verandershow is een bedrijfsuitje vol met humor en interactie. Ga voor heel hard lachen en maak ook van jouw teamevent een groot succes.

Bekijk dit bedrijfsuitje
Bedrijfsuitjes van TeamSpeling. Bedrijfsuitje Feedbackshow.

Bedrijfsuitje
De Feedback Show

Een bedrijfsuitje met een showprogramma voor een positieve feedback cultuur vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners.

Bekijk dit bedrijfsuitje
  team teamspeling

  Wij helpen je graag.

  Onze accountmanagers staan klaar om advies te geven. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw team.

  Aanvraagformulier

  Aanvraagformulier

  Vul ons aanvraagformulier in en we bellen je om snel een passende vrijblijvende offerte te mailen.

  Bel met ons

  Bel ons op 085 013 33 32. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  Chat met ons

  Onderin het scherm kan je met ons chatten. We helpen je dan zo snel mogelijk met jouw vragen.