Personeelsuitjes van TeamSpeling

Veel humor met een diepere laag.

Vraag informatie aanVraag een vrijblijvende offerte aan

Personeelsuitje organiseren? Beleef een onvergetelijke dag met deze personeelsuitjes

Soms kunnen jij en je collega’s wel wat afleiding gebruiken. Of het kan zijn dat jullie enorm hard hebben gewerkt, en iets leuks hebben verdiend! Wat je motief ook is, een personeelsuitje organiseren is altijd een goed idee. Personeelsuitjes zijn namelijk niet alleen gezellig en leuk, maar brengt je team ook professioneel gezien dichter naar elkaar toe. Leuke personeelsuitjes kunnen dus ook ontzettend leerzaam en behulpzaam zijn. Bij TeamSpeling hebben wij activiteiten die een combinatie zijn van een leuk uitje voor het personeel en een interactieve workshop. Hierdoor heeft een bedrijfsuitje een toegevoegde waarde. Naast de offline bedrijfsuitjes hebben we ook online bedrijfsuitjes ontwikkeld.

Soms kunnen jij en je collega’s wel wat afleiding gebruiken. Of het kan zijn dat jullie enorm hard hebben gewerkt, en iets leuks hebben verdiend! Wat je motief ook is, een personeelsuitje organiseren is altijd een goed idee. Personeelsuitjes zijn namelijk niet alleen gezellig en leuk, maar brengt je team ook professioneel gezien dichter naar elkaar toe. Leuke personeelsuitjes kunnen dus ook ontzettend leerzaam en behulpzaam zijn. De personeelsuitjes van TeamSpeling zitten vol humor en interactieve workshops die het personeel een leuke leerzame ervaring geven. l Hierdoor heeft een bedrijfsuitje een extra toegevoegde waarde. Naast de offline bedrijfsuitjes bieden we ook online bedrijfsuitjes aan.

Maak je personeelsuitje zo groot of klein als je zelf wilt

Kies een personeelsuitje dat bij je team past. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jullie bedrijf wel van flink uitpakken houdt. Dan kun je ervoor kiezen om er een dag van te maken die jij en je team nooit zullen vergeten. Denk aan originele bedrijfsuitjes waarbij je hele team op een leuke humorvolle manier uit zijn comfortzone stapt. Dit kan bijvoorbeeld een workshop teamimprovisatie zijn of de bedrijfslachspiegel van TeamSpeling. Deze personeelsuitjes zijn anders dan een gewoon personeelsuitje gericht op verbinden en elkaar op een andere manier leren kennen.  Een echte ervaring dus die je als team gaat beleven. Als je team liever voor uitdaging gaat, kun je kiezen voor Veranderfitness. Een humorvol programma waarbij deelnemers loskomen van vastgeroest denken en onbewuste gedragspatronen. Deze nuttige ervaring helpt het team nog meer flexibeler te maken.

Een teamuitje moet meer dan alleen leuk zijn 

Een personeelsuitje is een investering in je team, in je bedrijf en in de bedrijfscultuur. Bij TeamSpeling vind je dus geen saaie bedrijfsuitjes waar je uiteindelijk met een bakje nootjes aan een tafel staat. Onze teamuitjes zijn gericht op samen lachen, samen voor uitdagingen staan en vooral uit je comfortzone stappen. Dit vraagt iets te beleven wat je nog nooit eerder hebt gedaan Want dan word je verrast, dan gaan de hersenen plots werken en sta je open voor nieuwe inzichten.  Hiermee wordt samenwerken, veranderen, elkaar complimenten geven of juist feedback, een stuk makkelijker. Onze bedrijfsuitjes nemen drempels weg.

De Bedrijfslachspiegel

De Bedrijfslachspiegel noemden we net al even, dit is een workshop, show en teambuilding event ineen. Dit offline bedrijfsuitje is geschikt voor grote groepen. Op basis van de input van de medewerkers spelen onze improvisatieacteurs sketches die zich afspelen in jouw organisatie. Lekker over the top met een dikke knipoog. Door met humor naar bedrijfsprocessen te kijken, krijgt je team een ander beeld bij hun dagelijkse werkzaamheden. Dit bedrijfsuitje past bij klantgerichte organisaties en organisaties die verandering willen. Dit uitje is geschikt voor grote groepen vanaf ongeveer 30 personen. De show duurt ongeveer een uur. Het programma is uit te breiden met aanvullende workshops en eventueel een plenaire afsluiting.

De Teamlachspiegel

Bij de Teamlachspiegel, welke geschikt is voor kleinere groepen, draait alles om teamwork. Tijdens het programma wordt het team voortdurend op een leuke manier verrast. Telkens weer gaat het over een onderdeel binnen workshork. Zoals over teamrollen, communicatie of valkuilen. Maar dat weet men nog niet. Het is een beleving waar men helemaal uit het hoofd gehaald wordt. Wanneer men eenmaal is bijgekomen van het lachen worden er nieuwe inzichten opgedaan. Het team houdt zichzelf een spiegel voor. Bij dit personeelsuitje draait het ook om verrassingen en ga met je team doelen behalen. Soms tegenstrijdige doelen, met hoog tempo of door hilarische oefeningen. De Teamlachspiegel is voor bedrijven die van leuke personeelsuitjes houden waar de medewerkers eens ‘uit het hoofd’ gehaald worden. Dit personeelsuitje past ook zeker bij teams die al lang samenwerken en waarbij het goed is om eens op een andere manier elkaar te leren kennen.

Nodig de fake spreker uit met dit leuke personeelsuitje

Niet weten wat je te wachten staat, dat is waar leuke teamuitjes aan moeten voldoen. De Fake spreker past hier zeker bij. Want, in zeven stadia gaat deze internationaal geroemde professor met jouw team een mini veranderproces doormaken. Deelnemers denken dat ze een lezing krijgen van een autoriteit op gebied van change. Maar de lezing pakt heel anders uit. In plaats van lekker achterover hangen en luisteren naar de goeroe rolt het publiek van de ene verbazing in de andere. Hoe reageert men op het prutswerk van deze spreker? Waarschijnlijk heel verschillend. Maar wel een prachtige spiegel voor de deelnemers. Abrupt wordt men wakker geschud en begint de verander reis. Langzaam verschuiven de posities: van ingeslapen publiek tot een kolkende zaal vol hoofdrolspelers. Een veranderproces zoals jij dat ook wenst in jouw organisatie.  Van een statische organisatie naar een self-learning, agile werkend bedrijf. Waarom zou je je bedrijfsuitje dit jaar daar niet voor inzetten? Dit personeelsuitje is geschikt voor groepen vanaf 25 personen en duurt ongeveer een uur.

De verandershow

De verandershow is een interactief bedrijfsuitje voor groepen van 25 tot 500 medewerkers. Alles draait om jouw organisatie en de veranderingen binnen jouw organisatie. Twee improvisatieacteurs en een muzikant spelen sketches en zingen liedjes over jouw organisaties en deelnemers zelf. Het programma is humorvol en bovenal integer. Het houdt rekening met gevoeligheden. De interactieve show werkt verbindend. De medewerkers beleven wat het vraagt om samen open te staan voor nieuwe  ervaringen. Bijna vergeten te vermelden. Met de verandershow haal je heel veel humor in huis. Er wordt veel en hard gelachen.  Met de verandershow krijg je een bedrijfsuitje en een échte teambuilding activiteit in één. Allereerst is het super leuk! Je gaat lachen en er is heel veel interactie. Maar, het wordt ook ongemakkelijk want je gaat een verander-achtbaan in. Deze show blijft tot de laatste minuut spannend. Het gaat tijdens dit personeelsuitje om samenwerken, verbinding versterken, eigenaarschap creëren en onzekerheden wegnemen.

Coronaproof leuke bedrijfsuitjes

Afgelopen jaar was natuurlijk niet veel soeps wat betreft de deur uit gaan. Na de zoveelste lockdown lijkt het spontaan activiteiten ondernemen soms een vage herinnering. Toch had je ook een boel leuke bedrijfsuitjes die daarnaast hartstikke coronaproof waren. Want, men werd steeds creatiever in het bedenken van leuke online bedrijfsuitjes. Ook veel van de bedrijfsuitjes van TeamSpeling hebben online plaatsgevonden. Hoewel niet alle activiteiten even geschikt zijn, zijn sommige er juist geknipt voor. Wij hebben er een aantal speciaal als online bedrijfsuitje gemaakt. En, als we op de ervaring van de deelnemers afgaan, is dit zeer geslaagd. Bedrijven als de Rabobank, NS, IKEA en Bavaria zijn je al voorgegaan in onze formule. Dus waarom zou jij het ook niet proberen?

Je luistert naar Studio TeamSpeling

Welkom terug in de uitzending. We zijn hier met twee presentatoren en een muzikant. Maar in plaats van de top 40 en eindeloos geklets, gaat de muziek over jouw team. Deze acteurs weten zeer snel en naadloos liedjes, sketches en interviews in elkaar te draaien. Chat met ons, geef input en ervaar het zelf. Wat we zeiden, sommige activiteiten zijn gemaakt als online bedrijfsuitje! Het doel van dit bedrijfsuitje is om de verbinding met elkaar en het bedrijf te versterken. Studio TeamSpeling is geschikt voor 70 tot 1000 of meer deelnemers. Doordat we via een groot scherm in de studio iedereen zichtbaar maken, is er heel veel betrokkenheid!

Complimenten Carrousel

‘Lekker fout’, ben jij er fan van? Wij wel. Want dit schept een laagdrempelige omgeving waarin grenzen wegvallen. Onze ‘nog niet doorgebroken zanger’ gaat het levenslied met jullie zingen tijdens dit bedrijfsuitje. Maar achter dit feest gaat iets anders schuil, namelijk het bouwen aan een complimentencultuur! Dit is belangrijk, want binnen veel organisaties is de bedrijfscultuur geen onderdeel waar actief aan gewerkt wordt. Dit terwijl een goede bedrijfscultuur de banden in het team versterkt, mensen een gevoel van zekerheid geeft en uiteindelijk tot betere resultaten leidt. Wil je dit, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een complimentencultuur starten is moeilijk, maar de complimenten carrousel is daarvoor een goed vertrekpunt.

  Nico-Jan Hoogma
  directielid KNVB
  (Directeur Topvoetbal)
  blank

  “Op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”

  Daniel van den Braak
  Achmea IT
  Daniel Van Den Braak Achmeait

  "TeamEvent Online is enthousiast ontvangen. Een leuke afwisseling in een bijzondere tijd."

  Patricia Helmons
  Nationale-Nederlanden Bank
  blank

  “We hebben ervan genoten en leuk om zo lerende te zijn!.”

  Mariska Nienhuis,
  
HR manager Significant
  blank

  “TeamSpeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”

  Maike Krommendijk
,
  Manager Communicatie
  blank

  "Knap hoe de acteurs van Teamspeling zich verplaatsten in de dynamiek van onze organisatie. Echt een ervaring gegeven die blijft hangen."

  Edward Feitsma
,
  Teamleider NVB,
  Nederlandse Vereniging voor Banken
  Edwardf

  “Vooral variatie was zeer inspirerend, van theorie naar praktijk, van abstract naar hele concrete suggestie, van denkwerk naar even ‘uit het brein’. Complimenten!”


  Wilma Duivenvoorden
  

Achmea, Schade & Inkomen,
  Agrarisch Bureau

  blank

  "
Fijn om eindelijk weer eens samen te lachen, leuk om eens op een andere manier een spiegel voorgehouden te krijgen!"

  Frans Harms,
  Amerpoort WoonMere
  blank

  "TeamSpeling verstaat de kunst om verschillende vormen van teambuilding te doen."

  Joost Heessels,
  Magenta Communicatie
  blank

  Over de Fake Speech: "Een aanrader!"

  Yvon Roozeboom,
  Locatiecoordinator
  JP van den Bent
  blank

  “Iedereen praat er nog steeds over en ze zijn allemaal erg enthousiast om aan 'het werk' te gaan.”

  Henk Barmentlo

  Jong Vialis
  Verkeerskundige 
Mobiliteit

  blank

  "We stonden still bij het feit dat een conflict eigenlijk begint bij jezelf en hoe je binnen je eigen cocon zit en nadenkt."

  Maud Deenen,
  ABCNOVA
  blank

  “De workshop heeft de verwachting ruimschoots overtroffen.”

  Sylvia Been
, manager
  Gemeente Krimpenerwaard
  blank

  "Op een leuke, luchtige manier wordt je geconfronteerd met de patronen in je team."

  Ineke van der Vegt,
  Senior stafmedewerker P&O
  blank

  "We hebben enorm gelachen, er was veel energie en helemaal wat wij hadden gehoopt."

  Richard Halewijn
,
  Teammanager WoonzorgSamen
  Portret foto van Richard voor een review over de teambuilding van Teamspeling

  "Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen."

  Yvonne Beumer
  manager Service center

  Facilicom
  blank

  "De sfeer was goed en het samenwerken is goed aan bod gekomen. Veel lachen, maar ook een serieuze insteek."

  Diana Vogels
  Rabobank
  blank

  "Heel geslaagd en was het vooral ook lachen 🙂 Zet het zeker ook aan tot denken hoe wij samenwerken (of niet)."

  Ayse Zoodsma
  De Nederlandse Bank
  blank

  "We kijken met tevredenheid terug naar de training en zeer blij dat we de workshop door jullie laten verzorgen."

  • Bel met ons

   Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 085 013 33 32

  • Vraag informatie aan

   Vraag via ons ons contactformulier Wij maken makkelijk en snel een vrijblijvende offerte voor je aan.

  • Chat met ons

   Als onze chat aanstaat, helpen we je graag met al je vragen!

  Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul het aanvraagformulier in!

  Bedrijfsuitjes van TeamSpeling

  Leuke interactieve show als bedrijfsuitje. Met groepen tot wel honderden personen maken wij er een show van over jullie. Wij dagen jullie uit om ons alles over jullie te vertellen en geven het terug in interactieve geïmproviseerde sketches, liedjes, gekke zaaloefeningen en leuke feedback. Wij kunnen het combineren met break-out groepen om leuke workshops te geven.
  Teambuilding - workshop voor een unieke ervaring
  Bedrijfsuitje Bedrijfslachspiegel

  De Bedrijfslachspiegel

  Bedrijfsuitje voor het hele team of bedrijf. Plezier met inhoud. Leuke zaaloefeningen, geïmproviseerde sketches, zingen en meer. Altijd lachen en veel interactie. De Bedrijfslachspiegel

  Bedrijfsuitje Verandershow

  De Verandershow

  De Verandershow is een bedrijfsuitje vol met humor en interactie. Ga voor heel hard lachen en maak ook van jouw teamevent een groot succes. Ga voor De Verandershow


  Bedrijfsuitje Fakespreker

  Fake spreker

  Ongemerkt op een 'mini-veranderreis' en ervaren wat verandering vraagt. Fake spreker voor verandering

  blank
  Online Bedrijfsuitje Studio TeamSpeling

  Studio TeamSpeling

  Versterk de verbinding binnen je organisatie. Ideaal bedrijfsuitje voor internationale team en team verspreid over meerdere locaties. Online bedrijfsuitje Studio TeamSpeling

  Online Bedrijfsuitje TeamEvent Online

  BedrijfsEvent online

  Bedrijfsuitje helpt de verbinding binnen de organisatie te versterken. Ontdek BedrijfsEvent online


  "Vlotte communicatie en tijdens het event goed gelachen!"
  –Ruud Kortlever, Agile & Performance Coach–

  "Energie, positief, humor, mensen in beeld, afwisselend, professioneel"
  –Anouk op de Weegh, manager Autimaat–

  Maak er een dagprogramma van!

  Complete teamdag. Vol humor en duurzame teamontwikkeling

  Maak er gerust met TeamSpeling een onvergetelijke dag van. Met een grote groep, of kleine groepen. Wij kunnen een programma op maat met je maken. Een teamdag waarin jouw teamleden de verbinding met elkaar versterken, leerinzichten opdoen, eigenaarschap aanboren. En daarbij óók nog eens heel veel zullen lachen. Dit zijn niet zomaar wat ingrediënten van een teamdag. Verbinding, humor, samen leren en ownership zijn juist de factoren die jouw teamontwikkeling effectief helpen versnellen.

  Onze teamdagen laten zich niet makkelijk in een hokje stoppen. Is het een training? Of een teambuilding? Teamcoaching misschien? Of toch een knotsgek bedrijfsfeest? Ons antwoord: het is de unieke formule van TeamSpeling waar leren, veranderen en humor samenkomen ten behoeve van jouw specifieke team vraag. Onze teamdag programma’s zijn gericht op de context en de uitdagingen van jouw team. En wij maken daar een een unieke beleving van.

  Onze trainers zijn leuk en deskundig. Zij voeren jouw team mee langs allerlei fundamentele onderdelen van teamwork. Om maar wat te noemen:

  • Bedenken waarom we überhaupt een team (moeten) zijn;
  • Versterken van het onderling vertrouwen;
  • Effectief maken van verschillen in kwaliteiten en rollen;
  • Handelen vanuit teambelang;
  • Feedback resultaatgerichtheid;
  • Herkennen van ineffectieve teampatronen;
  • Samen nieuwe teamafspraken maken.

  Bedrijfsuitjes bij TeamSpeling
  • Bel met ons

   Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 085 013 33 32

  • Vraag informatie aan

   Vraag via ons ons contactformulier Wij maken makkelijk en snel een vrijblijvende offerte voor je aan.

  • Chat met ons

   Als onze chat aanstaat, helpen we je graag met al je vragen!

  Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul het aanvraagformulier in!