TeamSpeling voor de uitdagingen van deze tijd.

Haal het beste uit je team met onze unieke formule.Ontdek hoe TeamSpeling jouw team kan helpen om te leren, te groeien en samen te excelleren.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Waar alles draait om samenwerken, vertrouwen, feedback en veel meer. Alles is bij ons heel erg ongewoon, super leuk en inspirerend! Ontdek ons unieke concept waarin plezier en teamontwikkeling zijn samengesmolten in zeer effectieve teambuilding activiteiten en trainingen. Beleef ook een van onze programma’s met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Klaar voor een nieuwe kijk op teamontwikkeling door middel van teambuilding, teamtraining en bedrijfsuitjes? Wil je samen heel hard lachen en tegelijkertijd werken aan het succes van jouw team? Maak dan kennis met de baanbrekende formule van TeamSpeling. Teamuitjes en trainingen vol humor en hilarische wendingen die onverwacht een heleboel nieuwe inzichten opleveren. Lach je eye openers tegemoet en zet je team in beweging.

TeamSpeling is krachtig en relevant voor de huidige context waarin veel teams op zoek zijn naar manieren om verbinding te houden en effectief samen te werken.

Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling

TeamSpeling formule, wetenschappelijk onderbouwd.

Superleuke team uitjes, team trainingen en bedrijfs uitjes met baanbrekende formule. Effectiever omdat het alle acht veranderprincipes voor teams bevat. Onze methodiek is wetenschappelijk onderbouwd. Ontdek wat we voor jouw team kunnen betekenen!

  • Leuk, lachen, plezier en voor nieuwe inzichten.
  • Actieve programma’s op jouw locatie
  • Ga voor een zinvolle én superleuke teambuilding, training of management training.
  • Ook in het Engels voor internationale teams.
  • Betrokken accountmanagers voor advies, die snel en makkelijk een vrijblijvende offerte sturen.

Uitdagingen van deze tijd. Anders leren voor andere resultaten.

De oude kijk op teambuilding, trainingen en bedrijfsuitjes sluit niet meer aan op de uitdagingen van deze tijd. Met het oog op teamontwikkeling met resultaat is er meer nodig dan samen wat leuks doen met een teambuilding, of een training doen waar eindeloos modellen worden belicht.

Waarom de klassieke training niet meer werkt.

De klassieke teambuilding, trainingen en bedrijfsuitjes bieden geen antwoord meer op deze dynamische tijd. Om de complexe uitdagingen het hoofd te bieden is meer nodig dan een gezellig dagje verbinding op hei en het vergaren van kennis. Wat het maar zo simpel!

Humor en veranderthema’s samen.

Daarom hebben wij een baanbrekende leermethode ontwikkeld, onderbouwd door wetenschappelijke studies. Namelijk de formule van TeamSpeling. Met deze formule brengen wij humor en veranderthema’s samen in één complete leerbeleving. Wij maken effectieve programma’s voor de professionals, teams en organisaties van deze tijd.

Hilarische teamuitjes en teamtrainingen met een diepere laag.

Geen whiteboard, maar met beide benen in de realiteit.

De formule van TeamSpeling heeft het landschap van trainingen, teambuilding en opleidingen in Nederland compleet op z’n kop gezet. Niet meer eindeloos staren naar een white board. Onze programma’s weerspiegelen de realiteit zoals die zich afspeelt binnen teams en organisaties zelf. Maar dan met humor. Hoe gaaf en inspirerend!

De verborgen uitdagingen voor het team boven water krijgen.

Met TeamSpeling stapt jouw team een leeravontuur. Met verrassende wendingen en gekke hilarische opdrachten proberen de teams het onmogelijke voor elkaar te krijgen. Met veel gelach geeft het team en hilariteit wordt er van alles zichtbaar. Denk aan teamrollen, teamgewoonten, omgaan met falen, samenwerking en ga zo maar door. Zo worden de uitdagingen zichtbaar. Dit zijn de echte uitdagingen waarvan jouw team waarschijnlijk nog niet weet dat ze er liggen. Alles op een hele leuke en veilige manier.

TeamSpeling: jouw partner in teamontwikkeling, training en verandermanagement.

Teamontwikkeling die écht werkt: de TeamSpeling aanpak voor succesvolle teams

Bij TeamSpeling geloven we dat de kracht van een organisatie ligt in haar teams. Wij bouwen mee aan de lerende, wendbare en gezonde teams van de toekomst – teams die klaar zijn voor de uitdagingen van vandaag én morgen.

De unieke aanpak van onze formule.

Wij zetten teamontwikkeling centraal, omdat we weten dat echte verandering begint in de kern van uw organisatie: de teams. Onze unieke formule combineert humor en spel met diepgaande inzichten en bewezen theorieën (zoals Lencioni en Belbin). Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring met blijvende impact.

Wat levert TeamSpeling uw team op?

Versterkte samenwerking: Teams leren beter communiceren, vertrouwen opbouwen en effectiever samenwerken.

Verhoogde betrokkenheid: Medewerkers voelen zich meer verbonden met elkaar en met de organisatie, wat leidt tot meer motivatie en betere prestaties.

Veranderbereidheid: Teams worden wendbaarder en kunnen zich beter aanpassen aan nieuwe situaties en uitdagingen.

Positieve werksfeer: Humor en spel zorgen voor een ontspannen en plezierige sfeer, waarin leren en ontwikkelen centraal staan.

Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling

Meer dan alleen een training of teambuilding.

Naast onze unieke teambuilding activiteiten bieden wij ook zeer effectieve trainingen aan, gericht op specifieke ontwikkelingsdoelen. Of het nu gaat om leiderschap, communicatie, feedback of verandermanagement, wij hebben de expertise in huis om uw team naar een hoger niveau te tillen.

Benieuvwd wat TeamSpeling voor úw team kan betekenen?

Onze accountmanagers adviseren u graag over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Neem vrijblijvend contact op ia het aanvraagformulier en ontdek hoe TeamSpeling het verschil kan maken voor uw organisatie.

Programma's voor samenwerken, communiceren en teamontwikkeling.

Ben je opzoek naar een teambuilding, een training of een bedrijfsuitje? Maar dan wel anders dan je gewend bent? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben oplossingen voor jouw team. Van een korte energiser tot een meerdaagse teamtraining. Ben je met een klein team of een hele organisatie? Wil je met jouw team gewoon een hele leuke teambuilding? Of met trainingen aan de slag met serieuze onderwerpen als vertrouwen of verandermanagement? Kan allemaal bij TeamSpeling. Van een leuk teamuitje met verbinding, tot een training met een persoonlijkheidstest.

Wij hebben programma’s ontwikkeld die zich niet laten vergelijken met wat andere partijen doen. TeamSpeling breekt met de gedachte dat je met een teambuilding of training je moet bedgrijpen wat de modellen zijn, of de pricipes van bijvoorbeeld samenwerken of leidinggeven onder de knie moet krijgen. Maar het samenwerken aan een veranderproces vraagt veel meer. Daarom hebben wij een aanpak ontwikkeld dat écht werkt.

Niet zomaar een superleuke beleving.

Al onze teambuilding, trainingen en bedrijfsuitjes zijn unieke programma’s. Allemaal met veel werkvormen zodat het team ervaart. De werkvormen zijn superleuk en vaak hilarisch. Dit komt omdat het verrassend, onderwachts en soms een beetje ongemakkelijk is. En altijd met een diepere laag die niemand zag aankomen. Dat is het moment dat de deelnemers open staan voor nieuwe inzichten. Teamontwikkeling is een proces. Bij ons ook nog eens een leuk proces.

Een team moet kunnen excelleren.

Onze trainingen en teambuilding programma’s gaan niet alleen over verbinding, vertrouwen of over teamontwikkeling. Bij TeamSpeling willen we verandering inzetten. Met een nieuwe kijk op het doorbreken van ongewenste gewoonten en patronen die teams hebben ontwikkeld.

Bij TeamSpeling geen langdurig overbrengen van theorieën en modellen, maar door met elkaar te ervaren en doen. Bij ons krijg je teamontwikkeling door met elkaar nieuwe inzichten op te doen op een leuke en onverwachte manier. Dat is namelijk waar teams hechter worden en gezamenlijk kunnen excelleren.

Samenwerken, communiceren en teamontwikkeling.

Maak de weg vrij voor jouw team om te excelleren met TeamSpeling. Wij zetten jouw team in beweging op een geheel unieke wijze. Met verrassende werkvormen waarin veel humor, interactie en veiligheid een grote rol spelen. Vanuit deze werkvormen leert het team over elkaar en zichzelf.

Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling

Samenwerken en open communiceren begint met vertrouwen.

Vertrouwen is in elk team de basis. Dat is, zoals goed zichtbaar in het model van Patrick Lencioni: De piramide van Lencioni, het fundament van succesvol samenwerken. Collega’s die elkaar niet begrijpen en zelfs twijfelen aan elkaars goede intenties heeft dat direct gevolgen voor de teamprestaties. Vertrouwen is dus essentieel optimaal te kunnen samenwerken.

TeamSpeling zorgt dat met alle programma’s er al heel snel een sfeer van veiligheid en vertrouwen ontstaat. Dit gaat ongemerkt op een hele natuurlijke wijze. Het team wordt verrast, soms op het verkeerde been gezet en wordt meegenomen in een wereld vol humor en samenwerking. Dit doen wij in al onze programma’s. Of het nu gaat om een teambuilding, training, teamdag of management training. Of onze trainingen met een persoonlijkheidstest zoals onze DISC, Belbin en Management Drives trainingen.

Management trainingen

De management training programma’s van TeamSpeling creëren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties. Wij bieden betekenisvolle trainingen, maar wel met humor, interactie en actie!. Een theorie begrijpen is ook ervaren en doen. Een management training wordt zo leuker en veel effectiever.

Veel grote en kleine teams hebben onze succesvolle formule al beleefd. Van multinationals tot MKB, van ministeries tot onderwijsinstellingen.

voordeel 141 b

Jullie gewenste locatie

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 2

Ontdekkingstocht vol humor

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 371 c

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

voordeel 14

Boost voor de verbinding!

Wij komen naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan op kantoor zijn of een andere ruimte binnen of buiten.

Video: TeamSpeling: leer en lach tegelijk!

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame manier om je team te versterken? Kijk dan zeker naar dit filmpje van TeamSpeling! In dit filmpje legt oprichter Clemen Mensink uit wat TeamSpeling doet en hoe ze hun unieke formule gebruiken om teams te helpen samenwerken, communiceren en plezier te maken.

Video: TeamSpeling: De ultieme teambuilding ervaring.

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende manier om je team te versterken? Dan is TeamSpeling de perfecte oplossing! Wij bieden een breed scala aan teambuilding activiteiten die zijn ontworpen om je team te laten samenwerken, te communiceren en plezier te maken.

Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling
Teamspeling samenwerken communiceren en teamontwikkeling