Online teamtraining Anders feedback geven

Maak van feedback je kracht. Teamtraining voor groeiende teams.

Vraag informatie aanVraag een vrijblijvende offerte aan

Teamtraining Anders feedback online. Echt leuk!

Goed gegeven en ontvangen feedback is wel cruciaal voor het behalen van de teamdoelen. Toch kleeft er aan feedback vaak een negatieve lading. Feedback-teamtrainingen vinden we spannend. Soms zelfs te spannend. Daarom hebben we hier de allerleukste teamtraining van gemaakt. Boordenvol humor en out of the box spellen, terwijl het echt ergens over gaat. Plezier haalt drempels weg. Veel effectiever.

Wat is de online teamtraining 'Anders Feedback online'?

De online teamtraining ‘Anders feedback’ is een leuke en gezellige teamtraining. Onze training onderscheidt zich door de teamgerichte benadering, de humor en de integrale aanpak. Je gaat met je hele team aan de slag met de feedbackcultuur. Niet op een theoretische manier. Samen ga je beleven hoe teampatronen (die niet meer werken) te doorbreken. Kortom, een echte beleving vol knotsgekke avonturen, verrassende inzichten, mooie ontmoetingen en heel veel lachen. En oja, uiteraard leert het team ook over de feedbackstappen. Maar eigenlijk is het grote werk dan allang gedaan!

Praktische informatie

 • Aantal deelnemers: voor teams van max 16 personen
 • Lekker makkelijk online!
 • Duur: 1 dagdeel - achtend, middag of avond
 • Snel te organiseren, makkelijk vanuit huis, in tijdsblokken die voor jou goed uitkomen

Resultaat

Teamtraining Anders feedback geven zorgt ervoor dat:

 • Het team leert verbinding te maken tussen teamresultaten en feedback;
 • Het team wordt zich bewust van de onderlinge communicatiepatronen;
 • Er in een informele sfeer mooie ontmoetingen plaatsvinden;
 • De teamleden voelen zich meer eigenaar van de feedbackcultuur;
 • Bovenal zal er flink wat afgelachen worden en er is meer verbinding;
 • Teamleden zijn bekend met de feedbackstappen.
 • De feedbackvaardigheden binnen het team zijn vergroot;
 • En er wordt heel veel gelachen!

Programma

Valse start

We beginnen met een valse start. Een leuke gezellige warming up, zonder dat het team in de gaten heeft dat de training allang begonnen is. Op speelse wijze nemen teamleden kennis van de feedback stappen. Door deze zelf eenvoudig op te speuren op de eigen telefoon. De winnaars van het spel zullen waarschijnlijk binnen 15 seconden een feedbackmodel gevonden hebben. Perfect! Het doel is behaald. De feedbackstappen zijn bekend. Nu al. Wat een prachtig resultaat. Of toch niet? Als we onze informatie zo makkelijk zelf kunnen opzoeken waarom komt de feedback binnen het team dan toch zo moeizaam van de grond?

Een leuke valse start. Dit is het sein om met samen met het team op onderzoek te gaan. Wat zijn eigenlijk onze echte uitdagingen?

Hilarische spellen die inzicht geven

Voor het antwoord op deze vraag stapt het team in de wereld van de eigen teamdynamiek. Met een aantal unieke en hilarische spellen worden teamleden bewust van de patronen in de onderlinge interactie. Ook gaat men ervaren wat het effect is van vooroordelen, aannames en het (vaak te positieve) zelfbeeld op de feedback binnen het team.

Teamresultaten en feedback

De definitie van een team is een groep mensen die van elkaar afhankelijk zijn om resultaten te behalen. Daarom gaan de teamleden in deze training met elkaar in dialoog over de afhankelijkheden én de resultaten.

 • Hoe sterk is het onderlinge vertrouwen binnen het team?
 • Wat is het effect ervan?
 • Hoe is het commitment op onze afspraken?
 • In welke mate houden we elkaar scherp op de teamafspraken?
 • Waar liggen kansen in ons teamwork om onze resultaten te verbeteren?

Kortom, een betekenisvolle werkvorm waarbij de onderlinge feedback stroomt.

Afsluiten met complimentenbingo

Wat een opbrengst heeft deze training al opgeleverd! Tijd voor het toetje met de complimentenbingo. Want ook een compliment is een vorm van feedback. En ook complimenten worden in de praktijk te weinig gegeven. Deze training sluit dus af  met feedback waar ook iedereen al zo lang op zit te wachten. Sluit af een vette glimlach en het gevoel van verbondenheid. Een boost voor jouw team. Klaar om als team een nieuw avontuur aan te gaan.

Veel meer dan theorie en feedbackstappen!

De training Anders Feedback online biedt dus veel meer dan alleen het opdoen van kennis en het trainen van praktische feedback vaardigheden.

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.” aldus Einstein.

Daarom zijn onze trainingen en teamspellen anders dan je misschien gewend bent.  Het effect is dat jouw team in korte tijd verrassend veel bereikt. Dat doen we met behulp van Speling.

Speling

Speling betekent een lichte afwijking ten opzichte van wat we gewend zijn. Dat maakt leren mogelijk. Speling betekent ook ontspanningsruimte, speelruimte en tussenruimte. Leren met speling is ook super leuk! Tijdens onze trainingen spelen we dus flink wat af. De Complimentenbingo is is daar zo’n typisch voorbeeld van.

Professionele studio’s

De trainingen van TeamSpeling zijn een echte beleving. Programma’s vol leuke verrassende wendingen die het team even een beetje uit routine trekt. We zijn erin geslaagd om ook van online trainingen een beleving te maken. Deze training wordt niet verzorgd vanuit een woonkamer of achter een computerscherm op kantoor. De trainers gaan met jouw team aan de slag vanuit onze professioneel ingerichte studio’s in Utrecht. Een mooie ambiance met professionele lampen, speciale software, apparatuur, filmpjes en green screen voor leuke effecten. Dit draagt bij aan een audiovisuele beleving. Je stapt dus met je team in een audiovisuele beleving.

Doe de test

Komt jouw team in aanmerking voor Anders Feedback online?
TeamSpeling hanteert strenge selectievoorwaarden. Niet iedereen komt zomaar in aanmerking voor een van onze unieke online trainingen. Wil je weten of jouw team in aanmerking komt voor een teamtraining? Doe dan deze test.

Scoor jij 5 x een JA?

 1. Zijn de deelnemers van elkaar afhankelijk om gezamenlijke doelen te bereiken?
 2. Is samenwerking daarbij een belangrijk middel?
 3. Hebben jullie gevoel voor humor of zou dat tenminste wel wat meer mogen worden aangeboord?
 4. Denk je dat je goed op weg bent een kans te maken op deze online feedbacktraining?
 5. Ben je bereid de eerste stap te zetten en contact met ons op te nemen voor informatie of een vrijblijvende offerte?

Deze feedback teamtraining combineren met Management Drives

De teamtraining Anders feedback geven van TeamSpeling is goed te combineren met een teamtraining Management Drives voor teams. Wil je echt de diepte in met het team en aan de slag met de zelfontwikkeling van het team, dan is Management Drives een echte aanrader. Als aanvulling op onze trainingen, of als training op zich. Management Drive profielen zeggen veel over de onderlinge teamleden. Het geeft veel inzicht op de onderlinge verhoudingen en hoe dit reflecteert op de verhoudingen binnen het team en de organisatie. Met Management Drives hebben de teamleden veel meer inzicht in hoe feedback overkomt vanuit de eigen drijfveren en bedoeld is gezien vanuit de drijfveren van anderen.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw team. Wij hebben ook op de website meer informatie over Management Drives en over de teamtraining Management Drives.

Onze accountmanagers vertellen je graag over de mogelijkheden. Wij hebben zeer ervaren trainers die jouw team niet alleen een training kan geven, maar ook kan laten beleven. Helemaal volgens onze formule.

 • Bel met ons

  Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 085 013 33 32

 • Vraag informatie aan

  Vraag via ons ons contactformulier Wij maken makkelijk en snel een vrijblijvende offerte voor je aan.

 • Chat met ons

  Als onze chat aanstaat, helpen we je graag met al je vragen!

Wij geven je graag advies en maken snel een vrijblijvende offerte voor je. Dus neem gerust contact met ons op, of vul het aanvraagformulier in!