Teambuilding: De Bedrijfslachspiegel

Teambuiding voor grote groepen. Net even totaal anders.

Wat is de Bedrijfslachspiegel voor Teambuilding?

De bedrijfslachspiegel is een geschikte teambuilding / workshop voor lerende en klantgerichte organisaties. De workshop neemt op een luchtige, laagdrempelige en humorvolle manier de organisatieprocessen onder de loep. Werp ook een blik in de bedrijfslachspiegel. En lach. Lach ontzettend hard en maak de weg vrij voor nieuwe inzichten en ontmoetingen.

 • 100% veranderen
 • 100% zinvol
 • 100% maatwerk
 • 101% humor

Teambuilding als interactieve show

De workshop De bedrijfslachspiegel is een teambuilding voor grote groepen en wordt verzorgd door onze improvisatie acteurs. Zij zetten de thema’s van de dag of de ontwikkelingen binnen jouw organisatie om in geïmproviseerde sketches en liedjes. Hilarisch uitvergrootte beelden die tot in den eeuwigheid op het netvlies zullen staan bij jouw medewerkers. Dit levert beelden op die de mensen nooit meer zullen vergeten.


Het programma

De Bedrijfslachspiegel levert altijd maatwerk. Niet de spiegel bepaalt, maar degene die voor de spiegel plaats neemt. Welke bedrijfsprocessen wil jij uitvergroten? Om een beeld te krijgen hoe het programma er voor jou uit kan zien schetsen we hieronder een effectieve structuuropbouw.

Image

1e blok:

kennismaken, ijsbreker
Tijdens het eerste blok gaat het bedrijfscabaretteam op een luchtige, laagdrempelige manier in gesprek met de zaal. Dit levert leuke verhaaltjes op over doelen, taken, de kernwaarden, samenwerking, communicatie, resultaten en feedback. Ook staan we stil bij de huidige situatie en de gewenste situatie. Deze verhalen worden vervolgens door het cabaretteam omgezet naar geïmproviseerde sketches en liedjes. De acteurs spelen dus scenes uit jullie praktijk. Gevoelig, integer, humoristisch, hilarische. Super verrassend. Een feest der herkenning. Het ijs breekt direct en de medewerkers zitten op het puntje van de stoelen.

2e blok:

Tweede blok: actie!
Dan gaan de deelnemers zelf aan de slag, op een leuke en laagdrempelige manier. Met behulp van speelse zaaloefeningen, zaalopdrachten en experimenten. Allemaal subtiel gelinkt zijn aan thema’s op gebied van samenwerking, communicatie en verandering. Tijdens dit actieve hilarische gedeelte gaan de deelnemers elkaar ontmoeten. Het is eventueel ook mogelijk om in diverse groepen uit elkaar te gaan voor een workshop of een opdracht.

3e blok:

Derde blok: wrap-up, verzilveren van de lessen
De opbrengst van het programma wordt opgehaald. Het bedrijfscabaretteam sluit spetterend af met een geïmproviseerd lied, musical of gedicht.

Nogmaals complimenten en dank voor de leuke middag. Ik heb zoveel positieve reacties gehad! Knap hoe de acteurs van Teamspeling zich verplaatsten in de dynamiek van onze organisatie. Ze hebben ons echt een ervaring gegeven die blijft hangen. En we hebben ook gewoon heel erg gelachen!Maike Krommendijk
,
Manager Communicatie
We vonden het spannend of het zou lukken om op onze ‘ontwikkeldagen’ een lastig thema bespreekbaar te maken, maar Teamspeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!Mariska Nienhuis,

HR manager Significant
We hebben afgelopen donderdag echt een superleuke dag gehad (HR meets P&O), mede dankzij jullie fantastische team. Ze waren super professioneel, keigrappig en wisten precies de juiste dingen naar boven te halen. We hebben enorm gelachen, er was veel energie en het paste helemaal bij wat wij als voorbereidingsteam hadden gehoopt te bereiken die dag. Top! Bedankt!Ineke van der Vegt,
Senior stafmedewerker P&O

Altijd anders!

Geen enkele Bedrijfslachspiegel verloopt hetzelfde. Dat kan ook niet, want elke organisatie is uniek. Daarom is er tijdens de teambuilding veel interactie met de zaal. Één ding is zeker de acteurs weten groep afwachtende medewerkers altijd mee te krijgen. Het publiek transformeert zo van een groep consumerende bezoekers tot een kolkende zaal vol actieve hoofdrolspelers. Dat maakt deze workshop anders, spannend, pakkend, hilarisch en altijd betekenisvol. Een boeiende beleving van de eerste tot de laatste minuut.

Resultaten

 • 101% lachen. De medewerkers lachen de eyeopeners tegemoet;
 • Medewerkers, teams en afdelingen worden bewuster van de onderlinge afhankelijkheid;
 • De doelen van de organisatie worden kracht bijgezet;
 • Eigenaarschap van de medewerkers wordt vergroot;
 • De medewerkers krijgen een absolute boost!;Een positieve beleving die wordt vast gezet in het collectieve geheugen.

Hoe lang duurt een workshop?

 • Duur: Korte show: 45 a 60 minuten
 • Show plus extra zaaloefeningen of workshops : 1,5 tot 3 uur

Met hoeveel komen wij?

Wij komen met z’n drieën. Twee acteurs en een pianist. Voor groepen groter dan 35 mensen nemen wij een technicus mee, zodat jullie kunnen genieten van perfect geluid.


Combineren met workshops

In combinatie met de Bedrijfslachspiegel bieden we ook extra verdieping in de vorm van korte workshops. De deelnemers gaan dan zelf aan de slag met het vergroten van het leervermogen en de flexibiliteit. Uiteraard ook met een flinke dosis humor. De oefeningen zijn speels, hilarisch én zorgen voor meer bewustwording en onderlinge verbinding. Zie ter inspiratie ook de workshop Teamlachspiegel.

Rabobank, IKEA, Bavaria, AkzoNobel, de NS en vele anderen hebben onze formule al beleefd.

Vraag meer informatie aan.

Heb je al een datum? Zet het dan bij je bericht, dan checken wij gelijk onze agenda.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Teambuilding in heel Nederland

Ga voor deze unieke ervaring. Teamspeling geeft een spannende combinatie vermaak en inhoud.

Gewoon doen! Wij helpen, leren, stimuleren de alledaagse uitdagingen anders te benaderen. Vraag een verrassend gesprek aan. Een positieve verandering is zo in gang gezet!

De Verandershow

Ga tijdens dit bedrijfsuitje aan de slag met veranderthema’s binnen jouw organisatie. Op een luchtige, humorvolle manier. Veranderen, samenwerken en communiceren.

Ga voor dit bedrijfsuitje

De bedrijfslachspiegel

Ga voor deze teambuilding en lach. Lach ontzettend hard en maak de weg vrij voor nieuwe inzichten en ontmoetingen. Mogelijk in combinatie met diverse workshops.

Ga voor deze teambuilding

Fakespeech voor verandering

Vergroot het verandervermogen binnen jouw organisatie. Dit vraagt een andere aanpak dan de klassieke benadering. Ervaar wat veranderen voor jou betekent.

Ga voor de fakespreker