Management drives voor het mt – management team.

Management drives voor het mt – management team.

Management Drives training voor het management team

Groei als management team met deze management drives training en versterk elkaars drijfveren.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor management drives. Het MT zal ervaren wat de teamleden drijft en hoe zij elkaar sterker kunnen maken. Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk en effectief geweest… vertellen de deelnemers ons achteraf. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Managers en leidinggevenden dragen grote verantwoordelijkheden. Continue. Bedrijfsdoelstellingen moeten worden gehaald. Tegelijkertijd moet het beste in de medewerkers naar boven gehaald worden. Management Drives is een effectieve methodiek die helpt bij het in kaart brengen van de drijfveren in je management team. De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, het samenwerken en de resultaten te voorspellen en te sturen. Deze management training leert jouw team hoe het op een eenvoudige manier meer grip te krijgen op wat er speelt. Zowel in het eigen team als in de organisatie.

Leuke en waardevolle training voor het management team

De management trainingen van TeamSpeling zijn een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk, maar dan vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork Ʃn het leidinggeven aan een bedrijf vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiƫnter Ʃn super leuk!

Management Team Training - Management Drives Voor Het Management Team.

Wat haalt het management team uit deze training.

Het management team krijgt inzicht in drijfveren, kwaliteiten en valkuilen van teamleden en het team. De deelnemers krijgen inzicht in de cultuur van het team en de gemeenschappelijke taal waardoor communicatie veel makkelijker verloopt.

Wat vooral een blijvend effect is van deze mangement training is dat de deelnemers meer onderling begrip hebben voor elkaars gedrag binnen het team. Hierdoor kan het team grote stappen zetten in de teamontwikkeling. Kwaliteiten worden erkent en effectiever ingezet.

Kortom: met de Management Drives training voor het MT is de basis gelegd om nog meer te sturen op processen en resultaten.

Waarom met het management team kiezen voor een training bij TeamSpeling.

TeamSpeling heeft een formule ontwikkeld. De uitdagingen van het team, relevante theorie Ć©n humor worden samengebracht in Ć©Ć©n en dezelfde beleving.Ā 

Waarom gebruiken wij humor? Humor stelt op speelse wijze de heersende gedachtegoed ter discussie en creƫert ruimte voor nieuwe interpretaties en ideeƫn. Daarom brengen wij de bouwstenen van humor naar onze trainingen. Omdat lachend leren nu eenmaal veel effectiever werkt.

Wat houdt deze training in voor het management team

Deze leuke training brengt op eenvoudige manier in kaart hoe jouw management team functioneert. Alle profielen worden ingedeeld in zes kleuren. Het geeft inzicht in elkaars drijfveren.

Management Drives Voor Het Management Team.

Management Drives test.

Wij sturen een link met daarin de Management Drives Survey. Dit is een persoonlijkheidstest om de persoonlijke drijfveren in kaart te brengen. Daarna beantwoord je online 19 vragen via de Management Drives app. De software berekend je profiel. Als je de Management Drives vragenlijst hebt ingevuld dan krijg je met de Management Drives app toegang tot jouw profiel.

De Management Drives training.

Waar krijgen jullie energie van en waar lopen teamleden op leeg? Welke drijfveren, denkpatronen en gewoontes zijn er in het MT team aanwezig? Na deze training spreken de teamleden een gemeenschappelijke taal. Kwaliteiten en allergieƫn zijn in kaart gebracht Jouw team doet inzicht op in de dynamiek van het team. Waar liggen jullie krachten en wat verdient nog extra aandacht. Vervolgens krijgen jullie handvatten om onderlinge samenwerking te versterken en de organisatie nog effectiever te sturen.

Training met een focus op het management team.

Deze training vindt niet plaats op een klassieke statische manier. Dit is een training van TeamSpeling. Deelnemers worden verrast met unieke werkvormen waarin telkens weer een verborgen leerdoel verscholen zit. Vol humor. Er wordt veel gelachen en samen geleerd.

Teamtrainingen voor het team en management team.

Bij elke teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creƫren van een klimaat van vertrouwen. Onze teamuitjes omvatten meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teamuitjes.

Trainingen voor het management team en veel meer

Onze unieke teamtrainingen zijn allemaal superleuk en waardevol voor het team. Slim uitgedachte programma’s met nieuwe inzichten, humor en blijvend effect op de teamontwikkeling. En wij komen naar jouw locatie.

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

Management training in teamverband.

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....
Leidinggeven aan verandering

Leidinggeven aan verandering

Leidinggeven aan verandering: management training omgaan met verandering.

Verandermanagement: Maak van je team een succesfactor!

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Onze trainingen zijn gericht op het teamresultaat en zijn ook nog eens ontzettend leuk. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Verandermanagement is meer dan het maken van plannen. Jouw management team zal moeten kunnen omgaan met onzekerheden en inzichten die zich als maar voortschrijden. Bij onze verandermanagement training komen deze onderwerpen ruimschoots aan de orde. Wij hebben bij TeamSpeling veel ervaring met verandermanagement trainingen voor grote organisaties.

Management training: Leidinggeven aan verandering.

Verandering is de enige constante in de moderne bedrijfswereld. Daarom is effectief verandermanagement essentieel voor elke organisatie die wil overleven en groeien. Met de juiste aanpak kun je een wendbare organisatie creƫren die klaar is voor elke uitdaging. Dit betekent niet alleen het maken van verander plannen, maar ook het creƫren van een cultuur waarin verandering wordt omarmd.
Verandermanagement Training Voor Management Teams. Omgaan Met Verandering.

Leidinggeven aan verandering. Verandermanagement training

Als manager wil je een lenige, lerende en veranderingsgerichte organisatie bouwen. In deze dynamische tijden is een goed functionerend managementteam van onschatbare waarde. Onze unieke verandermanagementtraining is speciaal ontworpen om jouw team te helpen deze belangrijke stap te zetten.

Leren met een lach: Een unieke ervaring

Onze training is niet zoals andere verandermanagement trainingen. We geloven in de kracht van humor en leren door in teamverband met elkaar samen te werken. Jouw team wordt meegenomen op een onvergetelijk avontuur vol verrassingen, hilariteit en nieuwe inzichten. Door samen te lachen en te leren, creƫren we een veilige omgeving waarin nieuwe perspectieven kunnen ontstaan en verandering kan worden omarmd.

Waarom TeamSpeling?

Bij TeamSpeling stoppen we niet bij theorie. We gaan verder en bieden een echte beleving. Jouw team wordt uitgedaagd om op een leuke en speelse manier te reflecteren op de eigen werkwijze. Dit leidt tot nieuwe inzichten en een hechter team.

De Kracht van Humor in Verandermanagement

Humor en verandering hebben meer gemeen dan je denkt. Beide zetten je op het verkeerde been, roepen emoties op en openen de deur naar nieuwe perspectieven. Door humor te integreren in onze training, creƫren we een unieke leeromgeving waarin jouw team zich kan ontwikkelen en klaar kan zijn voor de toekomst.

Benieuwd naar onze aanpak?

Neem contact op met onze accountmanagers voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe onze verandermanagementtraining jouw team kan helpen om succesvol te veranderen en te groeien.

Verandermanagement training van deze tijd. Verandering anno nu.

in veranderende tijden is een goed functionerend management team van onschatbare waarde. Aangezien de ontwikkeling van de buitenwereld en van het team nooit stil staan, hebben wij Leidinggeven aan verandering ontwikkeld voor management teams die succesvol willen worden of succesvol willen blijven.

Managementraining Leidinggeven Met Leniocni Voor Management Teams Mt'S

Resultaat van de teamtraining Leidinggeven aan verandering.

Wat is het resultaat van onze verandermanagement opleiding? Hoewel er veel gelachen zal worden tijdens de verandermanagement training verliezen we de doelen van change management niet uit het oog.

 • Inzicht in de individuele drijfveren en die van het team met betrekking tot verandering.
 • Leren weerstand te herkennen als bedreiging van basisbehoeften.
 • Het team leert weerstand om te buigen naar eigenaarschap.
 • Kennis over verandermodellen en deze gericht toe te kunnen passen Je kunt jouw stijl van leidinggeven aanpassen en daarmee een positieve invloed uitoefenen op de groei en resultaten van de organisatie.
 • De verbinding in management team wordt versterkt.
 • Er wordt veel gelachen en het onderling vertrouwen wordt versterkt.

Kortom, een basis om nog beter te sturen op veranderingen, processen en resultaten. Onze trainingen creƫren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties.

Verandermanagement anno nu

Wij maken ingewikkelde theorie gemakkelijk. Niet door je te overladen met powerpoints en materie, maar door je op een belevingsvolle manier tot Ā nieuwe inzichten te laten komen.

We zetten Ā je normale wereld soms even op zā€™n kop. Het effect ervan is dat het juist Ā inzichten geeft hoe je normaal gesproken denkt en handelt. Wat een leuke manier en veilige manier om jezelf een spiegel voor te kunnen houden en nieuwe ervaringen aan te gaan. Dat is Verander management anno nu!

Ontwikkel je team: Een integrale beleving vol plezier en inzichten

De Ā management trainingen van TeamSpeling zijn een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk. Maar ook vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork Ć©n het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiĆ«nter Ć©n super leuk! Maar jouw team ook sterker met de management training Leidinggeven aan verandering in teamverband.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Ontdek ons aanbod en wat zij voor jullie team kunnen betekenen. Ervaar onze formule ook!

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.

De Piramide van Lencioni: Teamspeling maakt het leuk!

Vergeet saaie presentaties! Ontdek hoe TeamSpeling de Piramide van Lencioni tot leven brengt met interactieve oefeningen en humor. Bekijk de video en zie hoe je team kan groeien met plezier Ć©n resultaat.

Team trainingen, totaal anders en verrassend effectief.

Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk deze video en ontdek waarom onze trainingen zo anders zijn dan de rest. We dagen je uit, laten je lachen en zorgen voor blijvende verandering. Oprichter Clemen Mensink legt uit.

Andere interessante trainingen.

Niet al onze teambuilding en teamtraining heeft het thema verandering, maar uiteindelijk is dat wel wat wij doen. Wij zetten met al onze programma’s team in beweging. Wij zetten verandering in ten behoeve van het optimaal samenwerken en het vormen van succesvolle teams. Ontdek ook onze andere unieke, leuke en effectieve trainingen. Neem onze Lencioni trainingen of onze DISC, Belbin en Management Drives training. TeamSpeling heeft een ruim aanbod van trainingen van deze tijd voor teams die zich willen ontwikkelen tot succesvolle teams van deze tijd.

Management training in teamverband.

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Belbin teamrollen training: Ontdek de kracht van teamwork

Met onze Belbin beleving ontdek je de impact van Belbin teamrollen op jouw team!

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het team. En natuurlijk hoe je als team elkaar kan versterken. Dat gaat bij ons op een ontzetten leuke manier. Bij het beleven van de teamrollen ontstaat er altijd veel hilariteit. Ervaar ook deze waardevolle Belbin training met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Deze training geeft de teamleden niet alleen inzicht in hun eigen sterke punten, maar ook in die van hun collega’s. De Belbin teamrollen geven de teamleden meer begrip voor ieders rol binnen het team. Hierdoor kunnen problemen sneller worden opgelost en doelen efficiĆ«nter worden bereikt.

Bij TeamSpeling is teamontwikkeling leuk en inspirerend. Onze trainingen zijn interactieve en energieke trainingssessies vol nieuwe inzichten. Op zoek naar een innovatieve en effectieve methode om de communicatie en samenwerking in jouw team naar een hoger niveau te tillen? Ontdek met Belbin hoe teamontwikkeling een boost kan zijn voor jouw team!

Een unieke Belbin training bij TeamSpeling

De Belbin teamrollen zijn een waardevol instrument voor iedereen die binnen- en met teams werkt. Het kan je helpen om je eigen rol in het team te begrijpen, de sterke punten van anderen te waarderen en samen te werken aan een succesvol resultaat.
Belbin Training Voor Teamontwikkeling Bij Teamspeling

Ontdek met onze unieke Belbin beleving de impact van teamrollen op jouw team!

Met de unieke aanpak van TeamSpeling wordt er, tijdens deze Belbin training, serieus gewerkt aan de teamontwikkeling. De impact van de teamrollen op de dynamiek en de teamresultaten worden echt zichtbaar. Dit gebeurt tijdens effectieve oefeningen met veel gelach en inzichten.

Ja, zinvol lachend leren kan alleen met een nieuwe kijk opĀ trainingen. Volgens de wetenschap is humor en leren een zeer effectieve combinatie. Onze vele tevreden klanten zijn het bewijs dat het werkt. Dat maakt deze training van TeamSpeling super leuk en super effectief!

Je kiest voor deze team training om:

De 9 Belbin teamrollen te beleven Ć©n begrijpen. Ontdek de sterke punten en valkuilen van elk teamlid en hoe je elkaar beter kan begrijpen.

Efficiƫnter samenwerken. Leer hoe je de talenten van elk teamlid optimaal kunt benutten voor betere prestaties. Versterk het samenwerken in teamverband.

Beter communiceren. Versterk de interactie en synergie binnen het team door gerichte feedback en waardering.

Conflicten te managen. Leer omgaan met verschillende perspectieven en vind constructieve oplossingen.

De baanbrekende formule van TeamSpeling

De TeamSpeling formule wordt ondersteund door wetenschappelijke en filosofische studies. Deze tonen aan dat het samen lachen een significante impact heeft op de leerresultaten van teams. Dit is wat er gebeurd tijdens onze programmaā€™s.

In slim bedachte programmaā€™s met zorgvuldig uitgedachte actieve werkvormen en professionele trainers. Met onze formule ontwikkelen wij trainingen met een zichtbare impact op de leerresultaten. Deze formule bestaat uit vijf stappen en bevat alle essentiĆ«le bouwstenen van een leerproces. Zoals speling, actie, spanning, lachen en emoties.

Met deze Belbin training wordt er veel gelachen en beleef je samen de impact van jullie teamrollen!

Een training met TeamSpeling is altijd Ć©Ć©n groot feest vol nieuwe inzichten. Ook met onze Belbin training krijg je teamontwikkeling, nieuwe inzichten, knotsgekke actie, verrassende wendingen, foute quizmasters, gekke verwarring, vreemde bingo spellen, hilarische situaties en heel veel lachen!

Bij TeamSpeling is niks wat het lijkt. De combinatie van lachen, actie, spanning, emoties en leren, zorgt ervoor dat er wordt geleerd op het hoogste niveau!

Wat je bij ons van Belbin kan verwachten

Met deze training wordt er veel gelachen en beleef je samen de impact van jullie teamrollen!
Belbin Teamrollen Team Trainingen

Programma Belbin training

Onze Belbin training bestaat uit een voorbereiding door middel van de online Belbin persoonlijkheidstest en de trainingsdag zelf.

De Belbin training dagsessie

De trainingsdag zit vol met actie, humor, verrassende opdrachten en een continue leuke spanning. Voor het team gaat het nu echt zichtbaar worden welke impact de aanwezige teamrollen hebben op de dynamiek en de resultaten van de samenwerking. Met de mooie betekenisvolle dialogen en het vele lachen zal deze trainingsdag er een worden om nooit meer te vergeten. Een leerervaring die vast wordt gelegd in het collectieve geheugen.

Belbin dagprogramma

Het dagprogramma is opgebouwd in twee delen

Tijdens het eerste deel van de Belbin training houden we de spanning er lekker in. Terwijl het team moet nog even wachten op de uitslag van het teamrapport.

Eerst aan de bak met een aantal bijzonder leuke verrassende oefeningen, opdrachten en hilarische situaties. Nu wordt teamdynamiek, de teamrollen en de impact van de samenwerking zichtbaar. Op deze ervaringsgerichte manier verkrijgen de teamleden beetje bij beetje nuttige informatie over hun eigen rol en die van collegaā€™s.

Het Belbin teamrapport

Het tweede deel. Daar is eindelijk het moment van de waarheid. Met de concrete ervaring nog in het lijf en in het hoofd krijgen de teamleden het Belbin teamrapport gepresenteerd.

Alles valt nu samen. De ervaring, de eyeopeners en de nieuwe inzichten brengen betekenisvolle teamdialogen tot stand. Er is een gemeenschappelijk kader en taal ontstaan. Het team kan nu aan de slag met het effectief inzetten van de teamrollen. Tijdens het tweede deel van deze Belbin training gaan we daarmee aan de slag.

Wat is de Belbin test?

Als voorbereiding op de training doen alle deelnemers een online Belbin test. Een aantal weken voorafgaande aan het dagprogramma van de training begint het feest al.

De deelnemers ontvangen een online Belbin test. De uitslagen van de individuele scores worden verzameld in een teamrapport. Dit teamrapport bevat:

 • Overzicht van de Belbin test 9 teamrollen scores per teamlid;
 • Heldere bondige beschrijving per teamlid;
 • Overzicht van de teamsamenstelling;
 • Helder inzicht in wie sociaal, inhoud en actie gedreven zijn;
 • Overzicht van de rollen die de teamleden beter wel en niet op zich kunnen nemen;
 • Risico analyse van het team.

Het teamrapport wordt gepresenteerd tijdens de trainingsdag. Na afloop van de training krijgen alle deelnemers het teamrapport per mail opgestuurd.

Naast deze training hebben wij ook andere trainingen met een persoonlijkheidstest. Wij kijken graag samen met je, om te kijken wat het best bij jouw team past.

 

De Belbin teamrollen uitgelicht

De negen Belbin teamrollen vormen een waardevol kader voor het begrijpen van teamdynamiek en het verbeteren van teamprestaties. Deze rollen, ontwikkeld door Meredith Belbin, helpen teams om de individuele sterke punten en zwakke punten van hun andere teamleden te herkennen en effectief te benutten. Hier zijn de negen Belbin teamrollen

Bedrijfsman (Implementer): De praktische figuur, betrouwbaar en efficiƫnt. Deze persoon zet ideeƫn om in uitvoerbare plannen en zorgt ervoor dat taken tijdig worden voltooid.

Brononderzoeker (Resource Investigator): Enthousiast, communicatief en nieuwsgierig. Deze persoon zoekt naar nieuwe mogelijkheden en bouwt externe contacten en netwerken op.

Voorzitter (Co-ordinator): Een natuurlijke coƶrdinator is zelfverzekerd, volwassen en besluitvaardig. Deze persoon zorgt dat bedoelingen verheldert worden, delegeert de taken, de procedure aangeeft en zorg draagt dat iedereen betrokken is bij concrete werkzaamheden.

Vormer (Shaper): Dynamisch, uitdagend en gedreven. Deze persoon zorgt voor de nodige druk om prestaties te leveren en obstakels te overwinnen, kan hierbij impopulaire maatregelen voorstellen.

Plant (Plant): Creatief, origineel en inventief. Deze persoon komt met nieuwe ideeƫn en strategieƫn om problemen op te lossen.

Monitor (Monitor Evaluator): Strategisch, voorzichtig en oordeelkundig. Deze persoon analyseert opties en oordeelt nauwkeurig om weloverwogen beslissingen te nemen.

Zorgdrager (Completer Finisher): Nauwgezet, gewetensvol en veeleisend. Deze persoon let op details, bewaakt deadlines en zorgt ervoor dat werk grondig wordt afgehandeld.

Groepswerker (Teamworker): Coƶperatief, diplomatiek en empathisch. Deze persoon bevordert de teamgeest, helpt conflicten op te lossen en ondersteunt de teamleden.

Specialist (Specialist): De toegewijde vakman/vrouw, zelfsturend en deskundig. Deze persoon brengt gespecialiseerde kennis en vaardigheden in die essentieel zijn voor het team. De standvastige solist.

Het combineren van deze verschillende rollen in een team zorgt voor een evenwichtige aanpak van taken en uitdagingen. Zo gaat een creatieve denker anders met uitvoerbare taken om dan mensen die behoren tot actiegerichte rollen. Elk teamlid brengt unieke kwaliteiten in, waardoor het team als geheel sterker wordt.

Door de Belbin teamrollen te begrijpen en te benutten, kunnen teams hun effectiviteit vergroten, betere resultaten behalen en een harmonieuze werkomgeving creƫren.

Video: Teamtrainingen van Teamspeling: Leer en lach samen!

Ben je klaar om je team naar een hoger niveau te tillen? Met de team trainingen van TeamSpeling beleef je een avontuur vol plezier en leermomenten. Je gaat samen uitdagingen aan, vergroot je vertrouwen en leert op een unieke manier met elkaar omgaan. De trainingen zijn interactief, uitdagend en altijd afgestemd op de behoeften van jouw team. Dus waar wacht je nog op? Ga samen op avontuur met Teamspeling!

Andere trainingen van TeamSpeling

Een training met TeamSpeling is altijd Ć©Ć©n groot feest vol nieuwe inzichten. Met onze programmaā€™s krijg je teamontwikkeling, nieuwe inzichten, knotsgekke actie, verrassende wendingen, foute quizmasters, gekke verwarring, vreemde bingo spellen, hilarische situaties en heel veel lachen! Bij TeamSpeling is niks wat het lijkt. De combinatie van lachen, actie, spanning, emoties en leren, zorgt ervoor dat er wordt geleerd op het hoogste niveau!

Teamcoaching met TeamSpeling

Teamcoaching is een krachtige tool om de samenwerking, communicatie en prestaties van je team naar een hoger niveau te tillen. Bij TeamSpeling...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Trainingen in teamverband met TeamSpeling.

Teamtrainingen met impact. Investeer in je team. Verleg grenzen met unieke teamtrainingen: Beleef de kracht van samenwerken.

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Team training Vitaliteit en teamwork

Met Vitaliteit en Teamwork ga je voor een teamtraining vol humor, betekenis en vitaliteit. De mensen binnen een team of organisatie kunnen er samen...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Team trainingen met impact.

Stap in de wereld van TeamSpeling met een vernieuwde kijk team trainingen. Bij ons gaat het om nieuwe inzichten door met elkaar te beleven. Dus niet...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Management Drives basis

Duik in de wereld van drijfveren en ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Andere trainingen over teamrollen en team kleuren

TeamSpeling biedt trainingen aan die gebruikmaken van drie verschillende persoonlijkheidstesten: een DISC training, de teamrollen van Delbin training en de drijfveren van Management Drives trainingen. Deze testen kunnen worden gebruikt om teamleden te beoordelen en de teamdynamiek te verbeteren. Elk model heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Het beste model voor een bepaald team hangt af van de specifieke behoeften van het team.

Trainingen Met Persoonlijkheidstest - Disc, Belbin En Management Drives

DISC profielen training:

Krijg inzicht in de unieke persoonlijkheden binnen jouw team. Leer elkaar beter begrijpen en waarderen, en geef de teamontwikkeling een boost met deze leuke en effectieve DISC training.

Belbin teamrollen training

Ontdek de impact van Belbin teamrollen op jouw team. Word je bewust van je eigen rol, leer hoe je elkaar kunt versterken en ervaar de hilariteit en waarde van deze training.

Management Drives voor teams

Laat jouw team groeien en ontdek elkaars drijfveren. Deze Management Drives training voor teams versterkt de samenwerking en laat zien hoe leuk en effectief teamontwikkeling kan zijn.

Management drives voor management

Laat jouw management team groeien met onze Management Drives training. Ontdek elkaars drijfveren en versterk de samenwerking binnen het team. Ervaar hoe leuk en effectief teamontwikkeling kan zijn!

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

DISC profielen training van TeamSpeling

Het DISC model als basis voor een leuke en effectieve training. Ontdek de kracht van jouw team!

Stap in de wereld van het DISC model met TeamSpeling. Met deze bijzondere training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de DISC profielen betekenen voor jouw team en hoe jullie elkaar beter gaan communiceren. Vraag vandaag nog informatie aan.
"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Wat is het nut van DISC?

De DISC methode is een bewezen instrument om de communicatie en samenwerking binnen teams te verbeteren. Door inzicht te krijgen in de verschillende DISC gedragsstijlen, kunnen teamleden elkaar beter begrijpen en waarderen. Dit leidt tot een effectievere communicatie, waarin teamleden zich bewust zijn van de impact van hun woorden en gedrag op anderen. Met deze kennis kunnen ze hun communicatiestijl aanpassen om beter aan te sluiten bij de behoeften van hun collega’s.

In de dynamische wereld van vandaag is het vermogen om effectief samen te werken binnen teams belangrijker dan ooit. Hoe zorg je ervoor dat jouw team niet alleen samenwerkt, maar ook excelleert? Het antwoord ligt in het begrijpen en waarderen van de unieke persoonlijkheden binnen je team. Daarom heeft TeamSpeling deze DISC training ontwikkeld. Met surveys en analyses, gecombineerd met onze baanbrekende formule, geven we de teamontwikkeling een boost met deze waardevolle training.

Een unieke DISC training bij TeamSpeling

Versterk met TeamSpeling en het DISC model de samenwerking en communicatie binnen je team. Ontdek de verschillende persoonlijkheidstypen met de DISC methode. Je komt erachter wat jouw DISC profiel is en dat van jouw teamleden. Leer elkaar waarderen en excelleer zowel in persoonlijk leiderschap als in teamverband met deze DISC training.

Wat is het DISC model?

Het DISC model is een krachtig instrument dat helpt om de verschillende persoonlijkheidstypen te begrijpen en te waarderen binnen een team. Bij TeamSpeling zul je op een leuke manier ontdekken wat een positieve impact dit kan hebben voor jullie samenwerking en succes!

Tijdens onze training zal het team niet alleen ontdekken, maar ook ervaren wat de impact is van de DISC profielen, samengaand met veel gelach en waardevolle nieuwe inzichten.

Training Met Het Disc Model Van Teamspeling

DISC Gedragsstijlen: De Vier Kleuren van DISC

Het DISC model identificeert vier gedragsstijlen, elk met een bijbehorende kleur:

 • Dominant (Rood): Doelgericht, krachtig en assertief.
 • Invloedrijk (Geel): Enthousiast, inspirerend en sociaal.
 • Stabiel (Groen): Betrouwbaar, geduldig en zorgzaam.
 • ConsciĆ«ntieus (Blauw): Analytisch, nauwkeurig en planmatig.

Elk teamlid heeft een unieke combinatie van deze gedragsstijlen, wat leidt tot een diversiteit aan perspectieven en benaderingen. Door deze verschillen te begrijpen en te waarderen, kunnen teams hun persoonlijke effectiviteit vergroten en beter samenwerken.

DISC Analyse met de DISC Persoonlijkheidstest

Voorafgaand aan de training krijgen de deelnemers een persoonlijkheidstest van DISC Benelux. De DISC gedragsanalyse van de deelnemers zal de trainer goed inzicht geven in de teamdynamiek en de individuele DISC profielen. De deelnemers zullen de uitslagen eerst beleven tijdens de training en achteraf hun persoonlijke uitslag meekrijgen. Het is altijd een feest van herkenning!

Waarom kiezen voor een DISC training bij TeamSpeling.

Wij bouwen mee aan de wendbare en inspirerende organisatie van de toekomst. Ook deze DISC training is een feestelijke ontdekkingstocht voor elk team. Onze Onze team trainingen zitten vol verrassende wendingen, verborgen lessen, hilarische situaties, nieuwe inzichten en betekenisvolle ontmoetingen.

Wij zetten teams lachend in de leerstand. Niet alleen omdat het leuk is, maar ook omdat het wetenschappelijk is bewezen dat dit veel beter werkt. Kortom, een compleet superleuk verander-avontuur voor de complexe uitdagingen van deze tijd.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

DISC Instrument: Een krachtige tool voor teamontwikkeling

Het toepassen van DISC model binnen je team heeft talloze voordelen. Het verhoogt het zelfbewustzijn van elk teamlid, verbetert de onderlinge communicatie, versterkt de samenwerking in het team en kan bijdragen aan het verminderen van conflicten. Dit zijn geen loze beloften; ze zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en praktijkervaring.

Wat is DISC?

DISC is een wetenschappelijk gevalideerd model dat vier gedragsstijlen (vier kwadranten) beschrijft en koppelt aan de DISC kleuren. Aan de hand van de DISC kleuren kan je zien welk DISC profiel het meest voorkomt in een team of organisatie. Een DISC analyse is een evaluatieproces dat gebruik maakt van het DISC model om inzicht te krijgen in de persoonlijkheidsstijlen en gedrag, zowel individueel als team. Tijdens deze analyse beantwoordt een persoon, met een online DISC test, een reeks vragen of stellingen, die vervolgens worden geanalyseerd om hun voorkeuren op vier gebieden te bepalen: Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Consciƫntieusheid.

Dominant (D): Doelgericht, krachtig en assertief. Te herkennen aan de disc kleur rood dat staat voor dominant extravert.

Invloedrijk (I): Enthousiast, inspirerend en sociaal. Te herkennen aan de kleur geel, dat staat voor het zonnige en stralende karakter van de vier stijlen.

Stabiel (S): Betrouwbaar, geduldig en zorgzaam. Te herkennen aan de kleur groen.

Consciƫntieus (C): Analytisch, nauwkeurig en planmatig. Te herkennen aan de kleur geel.

Disc Infographic

Wat zijn de voordelen van DISC?

De combinatie van DISC en TeamSpeling zorgt ervoor dat deze training nog meer impact heeft. TeamSpeling heeft trainingen vol beleving, onverwachtse wendingen, momenten van verbijstering, humor en leerplezier. Het is wetenschappelijk bewezen dat lachen, bewegen, verwondering en emoties een positief effect heeft op het leerproces. Dit maakt onze trainingen effectiever is dan de conventionele trainingen. Dat geldt ook zeker voor deze DISC training. Ontdek ook met jullie team en boek snel resultaat.

Verhoogt het zelfbewustzijn: Door te begrijpen wat jouw eigen persoonlijke DISC stijl is, leer je meer over je sterke punten, valkuilen en voorkeuren. Hierdoor kun je bepaald gedrag beter herkennen en begrijpen waarom anderen soms ander gedrag vertonen.

Ā Vermindert conflicten: Door de verschillende gedragsstijlen te begrijpen, kun je conflicten beter voorkomen en oplossen. Ook de wijze waarop en het tempo hiervan zal verbeteren.

Verhoogt de persoonlijke effectiviteit: Door inzicht te krijgen in je eigen DISC profiel en dat van anderen, kun je je communicatie en gedrag aanpassen om effectiever te zijn in verschillende situaties.

Wat TeamSpeling biedt:

DISC profielen: We bieden de persoonlijkheidstest aan van DISC Benelux, die je teamleden kunnen invullen om hun DISC-type te bepalen. Onze trainingen met persoonlijkheidstest worden niet bepaald door de uitslag van de test, maar jouw team zal ervaren dat de uitslag zal bevestigen wat er tijdens de training gebeurd.

DISC trainingen: We verzorgen interactieve trainingen waarin je teamleden meer leren over DISC en hoe ze dit kunnen toepassen in hun werk.

Video: Teamtrainingen van Teamspeling: Leeravontuur vol wonderlijke wendingen

Ben je op zoek naar een unieke methode waarmee je het team kunt versterken? Met de teamtrainingen van TeamSpeling beleef je een leeravontuur vol wonderlijke wendingen en uitdagingen. Door middel van leuke en interactieve oefeningen werk je samen aan een betere samenwerking, vertrouwen en vitaliteit binnen het team.
TeamSpeling biedt een breed scala aan trainingsprogrammaā€™s, gericht op verschillende aspecten van teamwork. Of je nu wilt werken aan een betere feedbackcultuur, effectiever vergaderen of de teamspirit wilt versterken, er is altijd een passende training voor jouw team.

DISC, Management Drives, Belbin trainingen en meer

Maak kennis met DISC, Belbin en Management Drives trainingen bij TeamSpeling. Deze trainingen worden beleefd op een door jullie gekozen locatie. Naar aanleiding van persoonlijke tests gaan jullie aan de slag en ontdekken jullie wat de teamdynamieken, rollen of drives zijn. Leer elkaar versterken en groei als team.

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...
Piramide van Lencioni en TeamSpeling. Teambuilding en trainingen met het Lencioni model.

Piramide van Lencioni, het Lencioni model.

De Piramide van Lencioni is een belangrijk model voor het bouwen aan vertrouwen binnen teams. Dit model heeft vertrouwen als basis voor een goede...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

Teamdag Samenwerken en Lencioni. Teamdag voor teamontwikkeling.

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Lencioni. Een dag in het teken van de Piramide van Lencioni. Hoe kan de weg naar de top van de...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Andere trainingen over teamrollen en team kleuren

TeamSpeling biedt trainingen aan die gebruikmaken van drie verschillende persoonlijkheidstesten: een DISC training, Belbin training en Management Drives trainingen. Deze testen kunnen worden gebruikt om teamleden te beoordelen en de teamdynamiek te verbeteren. Elk model heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Het beste model voor een bepaald team hangt af van de specifieke behoeften van het team.

Trainingen Met Persoonlijkheidstest - Disc, Belbin En Management Drives

DISC profielen training:

Krijg inzicht in de unieke persoonlijkheden binnen jouw team. Leer elkaar beter begrijpen en waarderen, en geef de teamontwikkeling een boost met deze leuke en effectieve DISC training.

Belbin teamrollen training

Ontdek de impact van Belbin teamrollen op jouw team. Word je bewust van je eigen rol, leer hoe je elkaar kunt versterken en ervaar de hilariteit en waarde van deze training.

Management Drives voor teams

Laat jouw team groeien en ontdek elkaars drijfveren. Deze Management Drives training voor teams versterkt de samenwerking en laat zien hoe leuk en effectief teamontwikkeling kan zijn.

Management drives voor management

Laat jouw management team groeien met onze Management Drives training. Ontdek elkaars drijfveren en versterk de samenwerking binnen het team. Ervaar hoe leuk en effectief teamontwikkeling kan zijn!

Situationeel leiderschap

Situationeel leiderschap

Situationeel leiderschap

Ontdek Situationeel Leiderschap in de hedendaagse wereld

Ontdek ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling en onze vernieuwde kijk op trainingen. Ervaar samen met je team de kracht van situationeel leiderschap, nu en in de toekomst. Beleef deze unieke training en vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

In deze unieke management training leert jouw team hoe je effectief leidinggeeft in elke situatie. Speciaal ontwikkeld voor managers, teamleiders en coƶrdinatoren, ontdek je alles over het leiderschap model dat je toepast en leiderschapstijlen die aansluiten op de behoeften van de organisatie.

Management training Situationeel leiderschap bij TeamSpeling

Managementtraining Situationeel Leiderschap bij TeamSpeling: Leer met humor en impact!

Bouw mee aan de toekomst van je organisatie! Wil je zelfsturende, taakvolwassen teams? Ontdek een nieuwe visie op leiderschap. Met de juiste training geef je jouw organisatie de tools om zich aan te passen en te groeien in een wereld die constant verandert.

Management Training Situationeel Leiderschap

Wat houdt de training Situationeel Leiderschap in?

De managementtraining Situationeel Leiderschap van TeamSpeling biedt een unieke en effectieve aanpak, waarbij humor en spel worden gecombineerd met diepgaande inzichten om managers te helpen hun leiderschapsstijl aan te passen aan de specifieke behoeften van hun team en de veranderende omstandigheden.

De training gaat verder dan traditionele modellen en richt zich op het ontwikkelen van het hele team als een systeem, met aandacht voor zowel individuele vaardigheden als de onderliggende teamdynamiek. Door middel van interactieve oefeningen, praktische tools en een focus op concrete resultaten, helpt TeamSpeling managers om hun teams te transformeren tot high-performance teams die klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

ā€œEr is een wereld vĆ³Ć³r en een wereld nĆ” deze training situationeel leiderschapā€

Ontdek de baanbrekende formule van TeamSpeling!

Wij zijn TeamSpeling en onze unieke aanpak combineert humor, relevante theorie en de concrete uitdagingen van jouw team. Door onverwachte situaties en hilarische verwarring laten we teamleden zichzelf zien, wat leidt tot nieuwe inzichten en eyeopeners.

Deze betekenisvolle leerervaring helpt jullie gewoontes, patronen en onbewuste aannames te ontdekken, en zo te groeien naar een effectiever team.

Situationeel Leiderschap anno nu: Wendbaar, lerend en bezield

In de huidige tijd van wendbare, lerende organisaties is een nieuwe visie op situationeel leiderschap essentieel. Wil jij bouwen aan een organisatie met zelfsturende, taakvolwassen teams? Kies dan voor deze unieke training!
Training Situationeel Leiderschap Van Teamspeling

Unieke voordelen van Situationeel Leiderschap bij TeamSpeling

De enige in zijn soort: DĆ© eerste teamtraining situationeel leiderschap in Nederland.

Nieuwe modellen: Weg met oude modellen Hersey en Blanchard en de teamontwikkelingsfasen van Tuckman, wij bieden actuele modellen voor de uitdagingen van nu.

Direct effect: Geen saaie theorie, maar direct toepasbare kennis voor jouw team. Dit is een echte systeemgerichte training waarin organisatiedoelen en teamdoelen worden vertaald naar teamfase gericht leiderschap.

Leeravontuur vol humor: Beleef de lessen, lach samen en ontdek nieuwe inzichten.

Boost voor het management: Versterk de band, verbeter het begrip en geef je team een energieke boost.

Welke achterhaalde leiderschapsmodellen laten we achter ons?

In deze managementtraining ontdek je hoe je jouw leiderschapsstijl aanpast aan de unieke uitdagingen van elk team. We laten de oude modellen van Hersey en Blanchard en Tuckman achter ons. De wereld is veranderd sinds de jaren 70 en vraagt om een nieuwe aanpak.

In plaats van te focussen op individuen, richten we ons op de collectieve kracht en wendbaarheid van gemotiveerde teams. Leiderschap draait niet langer alleen om instructies geven, maar om het creƫren van een omgeving waarin iedereen kan floreren en samen succes kan behalen. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Advies en een vrijblijvende offerte?

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Vul het aanvraagformulier in en we helpen je graag verder!

Ontdek de kracht van vernieuwd leiderschap: Situationeel Leiderschap in een veranderende wereld

Leiderschap is voortdurend in ontwikkeling. In onze snel veranderende wereld is een nieuwe kijk op leidinggeven essentieel. Het traditionele model van Hersey en Ken Blanchard sluit niet meer naadloos aan bij de dynamiek van moderne, wendbare organisaties.

De nieuwe realiteit vraagt om een leiderschapsstijl die verder gaat dan alleen taken. Het gaat om het erkennen en stimuleren van de zelfstandigheid van teams.

De evolutie van leiderschap

Leiderschapsmodellen zijn altijd al meegeƫvolueerd met de tijd. Van autoritair naar democratisch, de ontwikkeling is duidelijk zichtbaar. Maar wat betekent dit voor de leiders van nu?

Situationeel Leiderschap: De sleutel tot succes

Pas je leiderschapsstijl aan op de ontwikkeling van je team.

Taakvolwassen teams

Teams die zelfstandig werken, beslissingen nemen en problemen oplossen.

Leiderschapsstijlen

Van taakgericht tot mensgericht – kies de stijl die past bij de behoeften van je team.

Deze elementen vormen de basis van modern leiderschap: ondersteunen en faciliteren zodat teams zelf de leiding kunnen nemen.

Management Training Situationeel Leiderschap

Meer interessante trainingen in teamverband

Maak kennis met DISC, Belbin en Management Drives trainingen bij TeamSpeling. Deze trainingen worden beleefd op een door jullie gekozen locatie. Naar aanleiding van persoonlijke tests aan de slag en ontdekken jullie wat de team dynamieken, rollen of drives zijn. Leer elkaar versterken en groei als team.

Maak kennis met DISC, Belbin en Management Drives trainingen bij TeamSpeling. Deze trainingen worden beleefd op een door jullie gekozen locatie. Naar aanleiding van persoonlijke tests aan de slag en ontdekken jullie wat de team dynamieken, rollen of drives zijn. Leer elkaar versterken en groei als team.

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Management training in teamverband.

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...

Trainingen interessant voor MT's

TeamSpeling biedt unieke managementtrainingen, speciaal voor managementteams die onder hoge druk presteren in een snel veranderende wereld. Omdat de kracht van een MT ligt in de samenwerking tussen teamleden, richten onze trainingen zich op het versterken van deze samenwerking.

Situationeel leiderschap

De managementtraining Situationeel Leiderschap van TeamSpeling biedt een unieke en effectieve aanpak, waarbij humor en spel worden gecombineerd met diepgaande inzichten om managers te helpen hun leiderschapsstijl aan te passen aan de specifieke behoeften van hun team en de veranderende omstandigheden.

De training gaat verder dan traditionele modellen en richt zich op het ontwikkelen van het hele team als een systeem, met aandacht voor zowel individuele vaardigheden als de onderliggende teamdynamiek. Door middel van interactieve oefeningen, praktische tools en een focus op concrete resultaten, helpt TeamSpeling managers om hun teams te transformeren tot high-performance teams die klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

Leidinggeven aan verandering

Geef leiding aan verandering met onze unieke training ‘Leidinggeven aan Verandering’. We richten ons op het teamresultaat, zorgen voor een leuke ervaring Ć©n leren jouw team omgaan met de voortdurende onzekerheden en nieuwe inzichten die bij verandering horen. We putten daarbij uit onze ruime ervaring met verandermanagement bij grote organisaties.

Leidinggeven met het Lencioni model

Versterk de samenwerking en communicatie binnen jouw management team met de training Leidinggeven met het Lencioni model van TeamSpeling. Ontdek hoe het model van Patrick Lencioni, met vertrouwen als basis, de resultaten van jouw team en organisatie kan verbeteren. Ervaar alle lagen van de piramide, krijg nieuwe inzichten en leer het model direct toepassen in jouw praktijk.