Teamcoaching met TeamSpeling

Teamcoaching met TeamSpeling

Teamcoaching: boost de samenwerking en prestaties van jouw team

Teamcoaching met een lach: de TeamSpeling methode

In de dynamische en de competitieve wereld van vandaag is een sterk en goed functionerend team essentieel. Investeren in teamcoaching betekent bouwen aan een gezonde, sterke, lerende, wendbare en succesvolle organisatie. Het is een krachtige tool om de samenwerking, communicatie en prestaties van je team naar een hoger niveau te tillen. Bij TeamSpeling teamcoachen wij op een unieke en zeer effectieve manier, waarbij ook humor een onderdeel vormt.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Teamcoaching bij TeamSpeling: lachen, leren en groeien

Bij TeamSpeling doen we teamcoaching anders. Geen oeverloze praatsessies of droge theorie, maar een avontuurlijke beleving vol humor en actie. We maken teampatronen zichtbaar, bespreken dieperliggende team overtuigingen, bouwen aan emotionele verbinding en helpen teams bij het maken én van monitoren van actieplannen.
Teamcoaching is geschikt voor elk team dat wil groeien, of het nu gaat om het verbeteren van de samenwerking, het leren omgaan met conflicten of het verhogen van de prestaties. Teamcoaching wordt ook ingezet als preventieve tool, om problemen in een later stadium te voorkomen.

De zes pijlers van onze teamcoaching

Onze ervaren coaches zijn experts in het begeleiden van teams door uitdagende situaties en het creëren van een positieve en productieve werkomgeving. We combineren bewezen coaching methoden met speelse en interactieve elementen, zodat het leerproces niet alleen effectief is, maar ook leuk en inspirerend.

Bij TeamSpeling geloven we niet in voorspelbare programma’s. Geen oeverloze praatsessies, of te vaak staren naar communicatie modellen. Was verandering maar zo simpel!

1. Teampatronen Zichtbaar Maken Met Humor

1. Teampatronen zichtbaar maken met humor

2. De Onderstroom In

2. De onderstroom in

3. Verbondenheid Creëren

3. Verbondenheid creëren

4. Teamplan En Individuele Leerdoelen

4. Teamplan en individuele leerdoelen

5. Resultaten Zichtbaar Maken

5. Resultaten zichtbaar maken

6. Lange Termijn Partnerschap

6. Lange termijn partnerschap

1. Teampatronen zichtbaar maken met humor

Onze teamcoaching is een beleving vol verrassende wendingen en (te) gekke uitdagingen met verborgen thema’s en conflicten. Er wordt niet alleen veel gelachen. Ook de teampatronen worden supersnel zichtbaar. Op een leuke, ontwapende, uitvergrote manier.

2. De onderstroom in

Met het bespreekbaar maken van de teampatronen belanden onze ervaren teamcoaches vanzelf in de zogenaamde onderstroom van jouw team. Hier gaat het over de (onbewuste) team overtuigingen. Deze kan je zien, maar bepalen wel de samenwerking en de uitkomsten ervan.

3. Verbondenheid creëren

Bij het bespreken van de overtuigingen komen ook de worstelingen en de bijbehorende emoties boven water. Het zichtbaar van deze gevoelens is een krachtig teammoment. Het zorgt voor diepere verbondenheid en veiligheid binnen het team.

4. Teamplan en individuele leerdoelen

De verandering is weliswaar ingezet, maar de oude hardnekkige teampatronen kunnen in deze fase de macht nog teruggrijpen. Daarom ontwikkelen de teamleden een teamplan. In het teamplan wordt de gewenste samenwerking geformuleerd. Niet ingewikkeld, maar simpel en duidelijk. Alles past op één flipover of A4. Uit het teamplan halen de individuele teamleden hun eigen leerdoelen. Individuele leerdoelen worden met het team gedeeld.

5. Resultaten zichtbaar maken

Uiteindelijk draait alles om resultaten. Daarom werken we samen met jouw team aan het stellen van duidelijke doelen en het meten van de voortgang. Zo zorgen wij ervoor dat jouw team de positieve impact van de teamcoaching zichtbaar wordt.

6. Lange termijn partnerschap

Wij laten onze opdrachtgevers niet aan hun lot over. We streven naar een partnerschap, waarbij we continu ondersteuning en begeleiding bieden als dat nodig is. Zelfs als een coachingstraject is afgerond.

Resultaten van teamcoaching bij TeamSpeling

Vanwege de omvattendheid van teamcoaching kunnen vele resultaten en sub resultaten geformuleerd worden. Welke resultaten dat zijn, dat bepaal je vooraf samen met je team en de teamcoach. Om een idee te geven hebben we een aantal vaak behaalde resultaten op een rijtje gezet.

Inzicht krijgen in teaminteractie

Teamleden leren patronen te ontdekken in de gezamenlijke interactie. Zo kunnen problemen sneller worden herkend en opgelost.

Verbinden organisatiedoelen, teamdoelen en individuele leerdoelen

Ondersteunen en begeleiden van teamleden in het gezamenlijk behalen van de teamdoelen ten behoeve van de organisatiedoelen.

Leren voeren van dialogen

Door teamcoaching leren de teamleden open gesprekken met elkaar te voeren. Bijvoorbeeld over ervaringen, zienswijzen en behoeften. iedereen aan bod komt en wordt gehoord. Ontmoeting vanuit wezenlijke nieuwsgierigheid staat daarbij voorop.

 

Versterken van eigenaarschap

De teamleden leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gedrag en het effect daarvan op het team.

Versnelling teamontwikkeling

Teamcoaching bij TeamSpeling tde ontwikkeling van het team. Er ontstaat een steile curve van de teamprestaties.

Versterking van probleemoplossend vermogen

We helpen teams bij het ontwikkelen van kritisch denkvermogen en het aanleren van probleemoplossende strategieën.

Vliegende start met een nieuw team

Onze teamcoaching helpt gezamenlijke teamdoelen te verhelderen, elkaar beter te leren kennen en de kwaliteiten binnen het team in kaart te brengen.

 

Verhoging van productiviteit en efficiëntie

Dit is het effect van excellente samenwerking. Daar gaan wij voor!

Conflicten oplossen

Wij helpen teams bij het identificeren en oplossen van conflicten, het herstellen van vertrouwen en het verbeteren van de communicatie.

Vertrouwen versterken

Onze teamcoaching is gericht op het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een veilige omgeving waarin teamleden zich kwetsbaar kunnen opstellen.

Ontwikkeling (persoonlijk) leiderschap

Teamcoaching versterkt (persoonlijke) leiderschapsvaardigheden op allerlei niveaus, overal in de organisatie.

Meer van en over TeamSpeling

Wij zijn TeamSpeling

Op de spreekwoordelijk zolderkamer is TeamSpeling in 2014 opgericht door Clemen Mensink, met een startkapitaal van 200 euro. Zijn jeugdvriend Jules...
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...

Trainingen in teamverband met TeamSpeling.

Teamtrainingen met impact. Investeer in je team. Verleg grenzen met unieke teamtrainingen: Beleef de kracht van samenwerken.

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

TeamSpeling, Samenwerken, communiceren en teamontwikkeling.

Haal het beste uit je team met ons unieke formule. Lachen, samenwerken, communiceren en leren.

Teamdagen. Investeer in de teamontwikkeling met teamdagen van TeamSpeling.

Teamdagen van TeamSpeling. Investering in de teamontwikkeling van jouw teams en organisatie. Ontdek TeamSpeling met een uniek concept.

Teamdag Samenwerken en Feedback

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Feedback. Jouw team leert van deze teamdag veel meer dan de bekende feedback stappen. Het doel...

Teamcoaching met TeamSpeling

Teamcoaching is een krachtige tool om de samenwerking, communicatie en prestaties van je team naar een hoger niveau te tillen. Bij TeamSpeling...

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere...

Team trainingen met impact.

Stap in de wereld van TeamSpeling met een vernieuwde kijk team trainingen. Bij ons gaat het om nieuwe inzichten door met elkaar te beleven. Dus niet...
Piramide van Lencioni en TeamSpeling. Teambuilding en trainingen met het Lencioni model.

Piramide van Lencioni, het Lencioni model.

De Piramide van Lencioni is een belangrijk model voor het bouwen aan vertrouwen binnen teams. Dit model heeft vertrouwen als basis voor een goede...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Management training in teamverband.

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen...
TeamSpeling formule, teamwork en teamontwikkeling met een eigen concept en formule.

Formule van TeamSpeling

TeamSpeling heeft een formule ontwikkeld met een totaal nieuwe kijk op team training en teambuilding. Teamontwikkeling met veel plezier en meer...

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Team training Vitaliteit en teamwork

Team training Vitaliteit en teamwork

Team training Vitaliteit en Teamwork

Vitaliteit en teamwork is een teamtraining om jouw mensen en organisatie sterker te maken.

Met Vitaliteit en Teamwork ga je voor een teamtraining vol humor, betekenis en vitaliteit. De mensen binnen een team of organisatie kunnen er samen voor zorgen dat de vitaliteit hoog blijft. Dat is fantastisch voor de gezondheid alle medewerkers én voor de organisatie. Deze training is op jullie locatie en zo leuk dat het voelt als een superleuk teamuitje en toch vol zit met nieuwe inzichten, verbinding en leermomenten.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Wat is de training Vitaliteit en Teamwork?

Jullie volgende vergadering kan leuk en inspirerend zijn! Met de TeamSpeling formule ontdek je hoe je vergaderingen kunt transformeren in waardevolle momenten van verbinding, creativiteit en productiviteit.

Training Vitaliteit En Teamwork - Werk Aan Vitaliteit Tijdens Deze Teamwork Teambuilding

Wat is de training Vitaliteit en Teamwork?

Tijdens deze team training Vitaliteit en Teamwork leren teamleden symptomen van stress en afnemende vitaliteit samen te herkennen, bespreekbaar te maken. Deze training reikt verder dan een individuele en klassieke kijk op het thema vitaliteit. Teambelangen, individuele behoeften, onbewuste overtuigingen en teampatronen worden in deze training samengebracht. Door de humorvolle werkvormen wordt er veel gelachen en stellen teamleden zich makkelijker op naar zichzelf en de collega’s. Deze cocktail maakt de teamtraining Vitaliteit en Teamwork juist zo effectief.

Waarom kiezen voor een Vitaliteit en Teamwork training van TeamSpeling.

TeamSpeling heeft een eigen concept met eigen team trainingen en teambuilding programma’s. De uitdagingen van het team, relevante theorie én humor worden samengebracht in één en dezelfde beleving. Jullie worden telkens verrast met onverwachte ludieke wendingen. We spelen met gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen en met het ongemak. Daarmee lijken onze teamontwikkeling programma’s wel heel erg veel op een veranderervaring. Net zo betekenisvol. Maar dan wel veel leuker!

Programma Vitaliteit en teamwork

Met onze team training “Vitaliteit en teamwork” bieden we een unieke teamtraining waarbij samenwerken aan vitaliteit centraal staat. Het programma bestaat uit drie delen: een vitaliteits-simulatie, reflectie en inzicht, en het opstellen van een gezamenlijk vitaliteitsplan. Na de training zal het team bekend zijn met de fases van de vitaliteitslijn, stresssymptomen en copingmechanismen herkennen, en openstaan voor dialogen over verlangens, behoeften en teamdoelen. En natuurlijk zal er veel gelachen worden! 

Team Training Vitaliteit En Teamwork

De teamtraining Vitaliteit en Teamwork op een rij

 • Niet individueel maar samen werken aan vitaliteit;
 • Vol vitale humor, plezier en lachen;
 • Geen trainers acteurs. Teamleden ‘spelen’ zelf de hoofdrol;
 • Betekenisvolle ontmoetingen en dialogen.

Behalve praktische modellen ook accent op de onderstroom van het team (o.a. behoeften en copingmechanismen).

Deel 1: Vitaliteits-simulatie

Hoe reageren de teamleden op stress? Hoe reageert het team als geheel op stress? Antwoorden op deze vragen worden zichtbaar tijdens een aantal verrassende werkvormen.

Het team wordt op een leuke manier op het verkeerde been gezet. Door het ludieke gehalte en de humor blijft de mate van stress uiteraard ruim binnen de perken. Sterker, er wordt juist veel en hard gelachen. Maar ondertussen, ongemerkt doorloopt het team allerlei fases van de vitaliteitslijn.

 

Deel 2: reflectie en inzicht

Met de ludieke ervaring achter de rug gaat het team op zelfonderzoek. Welke stresssymptomen zijn zichtbaar geworden? Welke copingmechanismen werden geactiveerd. Welke behoeften liggen hieronder? Persoonlijke ervaringen en teampatronen worden zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Hieruit volgt de vertaling naar de praktijk van het team zelf. Hoe managemen we eigenlijk onze vitaliteit op de werkvloer?

Deel 3: Vitaliteitsplan

Het team gaat aan de slag met een vitaliteitsplan. Welke quick wins kunnen we als snel boeken? Maar ook wordt er samen gekeken naar meer duurzame oplossingen. Zoals het maken van teamafspraken. Hoe blijven we samen vormen stress signaleren en bespreekbaar maken?

Resultaat van de teamtraining Vitaliteit en teamwork 

 • Het team is bekend met de fases van de vitaliteitslijn;
 • Teamleden herkennen diverse stresssymptomen en copingmechanismen;
 • Er is openheid voor de dialogen over verlangens, behoeften en teamdoelen;
 • Er is heel veel gelachen;
 • Het ownership van het team wordt aangeboord;
 • Er is een gezamenlijk vitaliteitsplan geformuleerd.

Video: teamtrainingen: leeravontuur vol wonderlijke wendingen

Teamspeling biedt unieke teamtrainingen vol plezier en leerzame ervaringen. Ga samen op avontuur, versterk de samenwerking en leer op een speelse manier over thema’s als feedback, vertrouwen en vitaliteit. Bekijk de video en ontdek hoe Teamspeling jouw team kan helpen!

Team trainingen van TeamSpeling

Ontdek ons ruime aanbod aan team trainingen. Allemaal uniek volgens ons eigen concept. Van trainingen van een dagdeel, teamdagen en trainingen met vervolgdagen zoals de trainingen met een persoonlijkheidstest. Al onze trainingen zijn ontzettend leuk, inspirerend en zeer effectief.

Anders feedback geven. Team training.

Stap in de wereld van feedback geven en ontvangen met TeamSpeling. Met onze team trainingen brengen wij jouw team in een andere wereld, waar alles...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Management Drives basis

Duik in de wereld van drijfveren en ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...
Piramide van Lencioni en TeamSpeling. Teambuilding en trainingen met het Lencioni model.

Piramide van Lencioni, het Lencioni model.

De Piramide van Lencioni is een belangrijk model voor het bouwen aan vertrouwen binnen teams. Dit model heeft vertrouwen als basis voor een goede...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Team training Vitaliteit en teamwork

Met Vitaliteit en Teamwork ga je voor een teamtraining vol humor, betekenis en vitaliteit. De mensen binnen een team of organisatie kunnen er samen...

Team trainingen met impact.

Stap in de wereld van TeamSpeling met een vernieuwde kijk team trainingen. Bij ons gaat het om nieuwe inzichten door met elkaar te beleven. Dus niet...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Teamdag Samenwerken en Lencioni. Teamdag voor teamontwikkeling.

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Lencioni. Een dag in het teken van de Piramide van Lencioni. Hoe kan de weg naar de top van de...
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...

Management drives voor het mt – management team.

Management drives voor het mt – management team.

Management Drives training voor het management team

Groei als management team met deze management drives training en versterk elkaars drijfveren.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor management drives. Het MT zal ervaren wat de teamleden drijft en hoe zij elkaar sterker kunnen maken. Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk en effectief geweest… vertellen de deelnemers ons achteraf. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Managers en leidinggevenden dragen grote verantwoordelijkheden. Continue. Bedrijfsdoelstellingen moeten worden gehaald. Tegelijkertijd moet het beste in de medewerkers naar boven gehaald worden. Management Drives is een effectieve methodiek die helpt bij het in kaart brengen van de drijfveren in je management team. De persoonlijkheidsprofielen ingedeeld op kleuren maakt het eenvoudig om de cultuur, het samenwerken en de resultaten te voorspellen en te sturen. Deze management training leert jouw team hoe het op een eenvoudige manier meer grip te krijgen op wat er speelt. Zowel in het eigen team als in de organisatie.

Leuke en waardevolle training voor het management team

De management trainingen van TeamSpeling zijn een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk, maar dan vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork én het leidinggeven aan een bedrijf vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, efficiënter én super leuk!

Management Team Training - Management Drives Voor Het Management Team.

Wat haalt het management team uit deze training.

Het management team krijgt inzicht in drijfveren, kwaliteiten en valkuilen van teamleden en het team. De deelnemers krijgen inzicht in de cultuur van het team en de gemeenschappelijke taal waardoor communicatie veel makkelijker verloopt.

Wat vooral een blijvend effect is van deze mangement training is dat de deelnemers meer onderling begrip hebben voor elkaars gedrag binnen het team. Hierdoor kan het team grote stappen zetten in de teamontwikkeling. Kwaliteiten worden erkent en effectiever ingezet.

Kortom: met de Management Drives training voor het MT is de basis gelegd om nog meer te sturen op processen en resultaten.

Waarom met het management team kiezen voor een training bij TeamSpeling.

TeamSpeling heeft een formule ontwikkeld. De uitdagingen van het team, relevante theorie én humor worden samengebracht in één en dezelfde beleving. 

Waarom gebruiken wij humor? Humor stelt op speelse wijze de heersende gedachtegoed ter discussie en creëert ruimte voor nieuwe interpretaties en ideeën. Daarom brengen wij de bouwstenen van humor naar onze trainingen. Omdat lachend leren nu eenmaal veel effectiever werkt.

Wat houdt deze training in voor het management team

Deze leuke training brengt op eenvoudige manier in kaart hoe jouw management team functioneert. Alle profielen worden ingedeeld in zes kleuren. Het geeft inzicht in elkaars drijfveren.

Management Drives Voor Het Management Team.

Management Drives test.

Wij sturen een link met daarin de Management Drives Survey. Dit is een persoonlijkheidstest om de persoonlijke drijfveren in kaart te brengen. Daarna beantwoord je online 19 vragen via de Management Drives app. De software berekend je profiel. Als je de Management Drives vragenlijst hebt ingevuld dan krijg je met de Management Drives app toegang tot jouw profiel.

De Management Drives training.

Waar krijgen jullie energie van en waar lopen teamleden op leeg? Welke drijfveren, denkpatronen en gewoontes zijn er in het MT team aanwezig? Na deze training spreken de teamleden een gemeenschappelijke taal. Kwaliteiten en allergieën zijn in kaart gebracht Jouw team doet inzicht op in de dynamiek van het team. Waar liggen jullie krachten en wat verdient nog extra aandacht. Vervolgens krijgen jullie handvatten om onderlinge samenwerking te versterken en de organisatie nog effectiever te sturen.

Training met een focus op het management team.

Deze training vindt niet plaats op een klassieke statische manier. Dit is een training van TeamSpeling. Deelnemers worden verrast met unieke werkvormen waarin telkens weer een verborgen leerdoel verscholen zit. Vol humor. Er wordt veel gelachen en samen geleerd.

Teamtrainingen voor het team en management team.

Bij elke teambuilding van TeamSpeling draait alles om het fundament van teamwork: verbinding en het creëren van een klimaat van vertrouwen. Onze teamuitjes omvatten meer dan alleen lachen en plezier maken. Juist de (spannende) uitdagingen van het team vormen het vertrekpunt van al onze teamuitjes.

Trainingen voor het management team en veel meer

Onze unieke teamtrainingen zijn allemaal superleuk en waardevol voor het team. Slim uitgedachte programma’s met nieuwe inzichten, humor en blijvend effect op de teamontwikkeling. En wij komen naar jouw locatie.

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Management training in teamverband.

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...
Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en creativiteit.

Deze training is anders. We duiken in jullie vergadergewoontes, teampatronen en dynamieken. Samen ontdekken en doorbreken we wat jullie vergadercultuur belemmert. Beleef ook onze vergadertraining met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.
"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"
Deze training biedt een complete aanpak. Je krijgt handige vergadertools, het hele team wordt betrokken en we belichten jullie vergadercultuur. In een open sfeer worden communicatiepatronen zichtbaar. En natuurlijk doen we dit met de nodige luchtigheid en humor. Want het is bewezen: lachend leren werkt het best!

Een Betere Vergaderingcultuur

Jullie volgende vergadering kan leuk en inspirerend zijn! Met de TeamSpeling formule ontdek je hoe je vergaderingen kunt transformeren in waardevolle momenten van verbinding, creativiteit en productiviteit.
Training Effectief Vergaderen - Vergadertraining Om Beter Te Vergaderen

Hoeveel tijd zijn je collega’s aan vergaderen kwijt?

Herken je dit? Collega’s rennen van de ene vergadering naar de andere, elke vergadering duurt langer dan nodig en de manier van vergaderen is niet bepaald inspirerend.

Dit is helaas een veelvoorkomend probleem in organisaties, met een enorme impact op hoeveel tijd en energie je medewerkers kwijt zijn aan vergaderen. Maar wat als de volgende vergadering anders zou zijn? Stel je voor dat alle deelnemers betrokken zijn, elkaar inspireren en concrete resultaten behalen.

Effectiever vergaderen gaat over meer dan alleen vergaderen

Effectiever vergaderen gaat over meer dan alleen vergaderen, het gaat ook over ingesleten patronen, het samenwerken in teamverband en uiteenlopende verwachtingen binnen het team.

De training biedt vergadertools, betrekt het hele team en belicht de vergadercultuur. Wij creëren tijdens deze training een sfeer van openheid en humor. In deze sfeer zorgen wij dat communicatiepatronen zichtbaar worden. Net als al onze trainingen zal er veel worden gelachen en ontstaat de nodige hilariteit.

Waarom kiezen voor Effectief vergaderen bij TeamSpeling

Onze teamtrainingen zijn uniek, effectief en verrassend leuk. We combineren de uitdagingen van jouw team met relevante theorie en een flinke dosis humor. Je wordt telkens verrast met onverwachte, ludieke wendingen.

We spelen met gemak, aannames, gewoontes, veronderstellingen en ongemak. Daarmee lijken onze programma’s op een echte veranderervaring. Net zo betekenisvol, maar dan veel leuker dankzij onze unieke en baanbrekende formule!

Wat is effectief vergaderen?

Duren jouw vergaderingen altijd langer dan nodig? Haken de deelnemers tijdens de vergadering af? Of kijk je altijd op tegen de volgende vergadering? Ga dan niet voor tips voor effectief vergaderen. Kies dan voor een vergadertraining met het oog op de teamontwikkeling. Want dan ga je echt voor resultaat.

Effectief Vergaderen - Teamtraining Over Vergaderen

Effectief vergaderen is meer dan vergadertechnieken leren

Enkel vergadertechnieken maken een vergadering nog niet effectief. Vergaderingen mogen korter en leuker zijn, met duidelijke besluiten en actieve luistervaardigheden. Dat kan echt anders!

De wereld is volop in ontwikkeling. Helder en duidelijk communiceren, open feedback cultuur en onderling vertrouwen zijn daarom belangrijker dan ooit.

Een leuke en effectieve vergadering kan én moet

Ja, leuker én effectiever vergaderen kan zeker! Personeel is schaars en onderbezetting is de norm. Saaie vergaderingen die uitlopen zijn dan een ramp. Ze kosten energie en leiden tot frustratie. Samen vinden we uit hoe het bij jullie anders kan.

Met veel gelach en verrassende oefeningen ontdekken we op een leuke manier de pijnpunten. In plaats van energie te kosten, levert onze methode energie op!

Vreemde Gewoontes Tijdens het Vergaderen

Duren jouw vergaderingen langer dan gepland? Beginnen ze te laat, zijn ze saai, slecht voorbereid, zonder duidelijk doel of lijken ze achteraf overbodig? Dit is zonde van kostbare tijd en energie. Minder vergaderen met meer resultaat, daar wordt iedereen beter van. Ook jouw team en de organisatie!

Anders dan de klassieke vergaderingstraining

Deze team training Effectief vergaderen sluit aan bij de huidige tijdgeest, waarin medewerkers zelf verantwoordelijkheid dragen voor hun leerproces, werk en resultaten.

De klassieke vergadertraining richt zich vaak alleen op de vaardigheden van de voorzitter. Bij ons wordt ieder teamlid op een humorvolle en positieve manier aangesproken op zijn of haar rol en bijdrage aan de vergadering. Zinvoller, effectiever, leuker. Bij TeamSpeling geloven we in de kracht van teams en dat trainingen in teamverband meer impact hebben.

Resultaten van de training Effectief vergaderen

De teamtraining ‘Effectief Vergaderen’ zorgt ervoor dat:

 • Het team zich bewust wordt van eigen inefficiënte vergadergewoontes.
 • Er mooie ontmoetingen plaatsvinden.
 • Teamleden worden uitgedaagd om meer verantwoordelijkheid te nemen.
 • Het team de voorwaarden voor succesvol vergaderen kent.
 • Het team aan de slag gaat met het verbeteren van de vergadercultuur en -structuur.
 • Er veel gelachen wordt!

Video: Ontdek onze team training programma’s

Versterk de samenwerking, boost de creativiteit en creëer een positievere werksfeer met de kracht van humor! In deze video neemt Clemen Mensink, oprichter van TeamSpeling, je mee op een inspirerende reis door de wereld van teambuilding. Ontdek de unieke aanpak van TeamSpeling en zie hoe lachen het verschil kan maken voor jouw team.

Meer trainingen en informatie van TeamSpeling

Onze unieke team trainingen zijn allemaal superleuk en efficiënt. Slim uitgedachte programma’s waar jullie verhaal zichtbaar wordt. Onbedoeld laat het team de eigen teampattronen en gewoontes zien. Ongekend leuk en de manier om in te zetten op verandering. Van grote tot kleine groepen. En wij komen naar jouw locatie. 

Management Drives basis

Duik in de wereld van drijfveren en ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft...

Teamdag Samenwerken en Lencioni. Teamdag voor teamontwikkeling.

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Lencioni. Een dag in het teken van de Piramide van Lencioni. Hoe kan de weg naar de top van de...

Teamcoaching met TeamSpeling

Teamcoaching is een krachtige tool om de samenwerking, communicatie en prestaties van je team naar een hoger niveau te tillen. Bij TeamSpeling...

Anders feedback geven. Team training.

Stap in de wereld van feedback geven en ontvangen met TeamSpeling. Met onze team trainingen brengen wij jouw team in een andere wereld, waar alles...

Team trainingen met impact.

Stap in de wereld van TeamSpeling met een vernieuwde kijk team trainingen. Bij ons gaat het om nieuwe inzichten door met elkaar te beleven. Dus niet...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Teamdagen. Investeer in de teamontwikkeling met teamdagen van TeamSpeling.

Teamdagen van TeamSpeling. Investering in de teamontwikkeling van jouw teams en organisatie. Ontdek TeamSpeling met een uniek concept.

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Trainingen in teamverband met TeamSpeling.

Teamtrainingen met impact. Investeer in je team. Verleg grenzen met unieke teamtrainingen: Beleef de kracht van samenwerken.

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Team training Vitaliteit en teamwork

Met Vitaliteit en Teamwork ga je voor een teamtraining vol humor, betekenis en vitaliteit. De mensen binnen een team of organisatie kunnen er samen...

Teamdag Samenwerken en teamfasen

De ontwikkeling van een team kent verschillende teamfasen. Bij elke fase past een manier van leidinggeven en een mate van teamvolwassenheid. Of een...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Teamdag Samenwerken en Feedback

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Feedback. Jouw team leert van deze teamdag veel meer dan de bekende feedback stappen. Het doel...

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Training Lachen met Lencioni: Bouw sterkere teams met deze Lencioni training.

Ontgrendel het potentieel van jouw team met onze unieke team training met de Lencioni Piramide.

Deze Lencioni training is meer dan een gewone training. Het is een unieke teamtraining die humor combineert met de kracht van de Piramide van Lencioni. Jouw team zal op een ontspannen manier allerlei serieuze verbanden in het teamproces gaan ontdekken. Bijvoorbeeld hoe vertrouwen doorwerkt naar de manier van samenwerken, conflictbeheersting, besluitvorming, eigenaarschap en zelfs tot aan jullie teamresulaten.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"
Waarom wordt feedback geven als spannend en moeilijk ervaren? Terwijl een gezonde feedback cultuur cruciaal is voor groei en een gezonde bedrijfscultuur. Bij TeamSpeling creëren wij een sfeer waarin er veel wordt gelachen en de deelnemers zichzelf durven te laten zien. Dit is de ruimte waarin ‘feedback geven’ niet meer beladen is, maar een natuurlijk proces is waarin het team kan groeien.

Een unieke Lencioni training bij TeamSpeling

Onze team trainingen zijn ontzettend effectief als het gaat om teamontwikkeling. Bij ons is het werken aan een succesvol team leuker dan je gewend bent. Het is wetenschappelijk bewezen dat lachen en leren heel goed samen gaan. Zo goed dat onze formule aanstekelijk werkt. Lach en ontdek hoe alle lagen van het model kan bijdragen aan jullie succes!

Training Met Piramide Van Lencioni Model Bij Teamspeling

Lencioni teamtraining met de TeamSpeling formule

Het model van de Piramide van Lencioni wordt tot leven gebracht in jouw team. Samen gaan jullie beleven hoe vertrouwen (of te weinig ervan) doorwerkt in alle fases van jullie teamontwikkeling. Deze team training brengt meer dan alleen nieuwe inzichten. Dit programma zit vol verrassende wendingen en humorvolle diepgang. Op deze manier wordt jouw team verleid zichzelf een ‘spiegel’ voor te houden. Op een leuke en veilige manier. Deze team training is werkelijk een feest der herkenning. Werk op een ongekend leuke manier aan de samenwerking en het succes van het team!

Wat is de piramide van Lencioni

De Piramide van Lencioni is een model dat opgedeeld is in vijf lagen. Samen vormen deze lagen de basis voor succesvol teamwork. Het fundament – de onderste laag van de piramide – is vertrouwen. Zonder vertrouwen kunnen teams niet goed functioneren en ontstaan er problemen in de andere lagen van de piramide van Lencioni. Met aanwezigheid van vertrouwen kan een team op een gezonde manier conflicten verzilveren. Dit levert het team veel op. Zoals heldere teamafspraken, meer betrokkenheid en eigenaarschap binnen het team.

Waarom kiezen voor team trainingen van TeamSpeling

We zijn TeamSpeling. De humor is voor ons hét middel om het leren en veranderen binnen teams (verder) in beweging te zetten. Daarom spelen wij het spel met het gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen, emoties en met het ongemak. De clou, de les, de eyeopeners én de betekenis volgen altijd nadat de rook is opgetrokken. Zo vormt elke werkvorm een mini-veranderreis op zichzelf. Maar dan wel een hele leuke!

Het effect voor de formule van TeamSpeling is dat de teamleden nieuwe ervaringen aan gaan, heel veel lachen en zichzelf op een leuke, veilige een spiegel voor durven houden. En deze formule passen wij niet alleen toe bij deze Lachen met Lencioni teamtraining. Wij passen deze toe bij alle trainingen, teambuilding en bedrijfsuitjes!

Training Piramide Van Lencioni Van Teamspeling

Wat is de teamtraining Lachen met Lencioni?

Nieuwe inzichten opdoen, ontdekken, beleven, versterken van het vertrouwen en heel veel lachen. Dat is de kern wat deze team training  te bieden heeft.

Met teamdialogen en hilarische werkvormen houdt het team zichzelf een piramide spiegel voor. 

Management Training Trainigen Teamspeling 600X300 1

Praktische informatie

 • Duur: 1 dagdeel;
 • Teamtraining vindt plaats op jullie gewenste locatie.

Voordelen van Lachen met Lencioni op een rij;

 • Niet individueel maar samen op zoek naar gedeelde inzichten over het team;
 • Humorvolle plezierige compacte en complete training;
 • Betekenisvolle ontmoetingen en dialogen;
 • Een boost voor het vertrouwen binnen het team;
 • Klaargestoomd voor een eventueel verdiepingstraject.

Programma Lachen met Lencioni

Tijdens de check-in wordt de Piramide van Lencioni op een leuke manier tot leven gebracht. De teamleden gaan samen beleven wat elke laag in de piramide betekent.

Het team gaat op onderzoek. ‘Hoe herkennen wij deze Lencioni piramide terug in onze eigen praktijk?’ Misschien belandt het team wel in gek soort bingo, wat eigenlijk een piramideteamscore blijkt te zijn. Erg leuk en interessant! Met nieuwe gezamenlijk gedeelde inzichten stapt het team het hoofdprogramma binnen.

Hoofdprogramma
 van de Lencioni training

Tijdens het hoofdprogramma draait alles om het versterken van het fundament van vertrouwen. Volgens Lencioni begint vertrouwen met elkaar op een nieuwe persoonlijke manier beter te leren kennen. Dat gaan we doen! Ook gaan de teamleden elkaars unieke eigenschappen en bijdrage aan het team onderzoeken. Met deze training durven teamleden zich steeds meer open te stellen.

Onderwerpen die tijdens het hoofdprogramma aan bod komen zijn:

 • Elkaar op een nieuwe persoonlijke manier leren kennen;
 • Begrip hebben voor ieders unieke eigenschappen en ieders bijdrage aan het team;
 • Daarmee bouwt de teamleden aan het fundament waarop:
 • Men in alle openheid fouten durft toe te geven;
 • Teamleden hulp durven te vragen;
 • Spetterende hilarische afsluiting
.

Al onze trainingen eindigen met een korte spetterende hilarische afsluiting. Dus ook deze heerlijke Lencioni training. Met een dikke knipoog worden alle opgedane lessen nog 1 keer geëtaleerd worden. Grote kans dat dat er heel veel gelachen wordt en dat er van alles misgaat. Maar wat geeft heeft. Leren en veranderen vraagt nu eenmaal een lange adem.

Bekijk deze video: De Piramide van Lencioni voor succesvolle teams

Ontdek hoe je een high-performance team bouwt met de Piramide van Lencioni. In deze video legt TeamSpeling uit hoe vertrouwen, betrokkenheid en verantwoordelijkheid de basis vormen voor succes. Leer hoe je deze vijf niveaus kunt toepassen om jouw team naar nieuwe hoogten te brengen.

Verrassend effectief: Team trainingen totaal anders dan anders

Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk deze video en ontdek waarom onze trainingen zo anders zijn dan de rest. We dagen je uit, laten je lachen en zorgen voor blijvende verandering. Oprichter Clemen Mensink legt uit.

Meer met Lencioni bij TeamSpeling

Lencioni - Piramide Van Lencioni En Teamspeling. Teambuilding En Trainingen Met Het Lencioni Model.

Bij TeamSpeling maken ij veel gebruik van dit model. In al onze trainingen en teambuilding werken wij ook met vertrouwen.

Het eerste wat wij doen is een klimaat creëren waar mensen elkaar kunnen vertrouwen, waardoor direct de tweede laag kan worden bereikt. Respectvol confrontaties aangaan.

Andere programma’s met het Lencioni model.

Als het je om de piramide van Lencioni gaat, hebben zit je bij TeamSpeling helemaal goed. Onze teambuildingm trainingen en teamdagen vinden allemaal overeenkomsten met het Lencioni model. Sommige programma’s hebben we zelfs gewijd aan dit model. Hier zijn deze programma’s.

Management training Leidinggeven met Lencioni.

In deze management training, leidinggeven met Lencioni, krijgt het team nieuwe inzichten over hoe de aanwezigheid of afwezigheid van vertrouwen doorwerkt in alle processen van de organisatie.

Teamdag Samenwerken en Lencioni.

Een hele dag intensief aan de slag met het team. Natuurlijk met veel lachen, maar ook met serieuze vragen en impactvolle inzichten. Teamdag Samenwerken en Lencioni is ontzettend waardevol voor teams waarvan veel wordt gevraagd.

Teambuilding de Teamlachspiegel.

Ja, in de naam komt geen Lencioni voor, maar dat komt omdat deze teambuilding veel meer omvattend is. Ook de piramide van Lencioni komt, bij de teambuilding de Teamlachspiegel, regelmatig voorbij. Dit teamuitje geeft elk team een geweldige boost.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Ontdek ons aanbod en wat zij voor jullie team kunnen betekenen. Ervaar onze formule ook! 

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.  

Trainingen die je misschien ook interessant vindt

Bij TeamSpeling draait het allemaal om teamontwikkeling en samenwerken. Onze teamtrainingen zijn gericht op het versterken van jouw team. Wij kijken hoe jullie als team elkaar kunnen versterken en laten groeien. Of het nu gaat om DISC trainingen, Belbin trainingen, Management Drives trainingen of andere teamtrainingen. Ontdek meer van onze trainingen of laat je door ons adviseren.

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Teamdag Samenwerken en Lencioni. Teamdag voor teamontwikkeling.

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Lencioni. Een dag in het teken van de Piramide van Lencioni. Hoe kan de weg naar de top van de...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...

Trainingen in teamverband met TeamSpeling.

Teamtrainingen met impact. Investeer in je team. Verleg grenzen met unieke teamtrainingen: Beleef de kracht van samenwerken.

Team training Vitaliteit en teamwork

Met Vitaliteit en Teamwork ga je voor een teamtraining vol humor, betekenis en vitaliteit. De mensen binnen een team of organisatie kunnen er samen...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Team trainingen met impact.

Stap in de wereld van TeamSpeling met een vernieuwde kijk team trainingen. Bij ons gaat het om nieuwe inzichten door met elkaar te beleven. Dus niet...

Management Drives basis

Duik in de wereld van drijfveren en ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...
Piramide van Lencioni en TeamSpeling. Teambuilding en trainingen met het Lencioni model.

Piramide van Lencioni, het Lencioni model.

De Piramide van Lencioni is een belangrijk model voor het bouwen aan vertrouwen binnen teams. Dit model heeft vertrouwen als basis voor een goede...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Teamcoaching met TeamSpeling

Teamcoaching is een krachtige tool om de samenwerking, communicatie en prestaties van je team naar een hoger niveau te tillen. Bij TeamSpeling...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...